DAILY

I kärlek och krig är allt tillåtet

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-28 @ 23:39:18

Och jag tog jackpotten. vad fick du?

C.


DAILY

Du får inte stoppa dom i näsan bara

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-28 @ 18:45:28


Jag sket i soppan, den få koka imorgon istället. Ville ha något riktigt svenskt och fort skulle det gå med. Så vad vore mer svenskt än köttbullar, mos och gräddsås med en klick lingon och ett findus märke på? 
Sveriges nationalrätt om man byter ut dom mosade potatisarna till vanliga. Klockrent! Yayyayyay! Munorgasmen ska flodas när jag sätta tänderna i den ugnsvarma rätten om cirkus 32 minutas.

Pöss, C.

DAILY

I'll be back

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-28 @ 17:43:04


Hej alla fikonbär!
Jag är hemma och jag är vid liv! Resan var underbar i säg bortsett från dom kalla kvällarna men veckan hemma efteråt var en ren pers! Värkte, hosta, rann från alla möjliga öppningar och värst av allt, tildan kunde inte äta :O Skrek högt för mig själv och svor på att aldrig mer åka utomlands. Nu ser jag emot nästa gång jag ska åka. Men den gången får det bli till ett nytt land. Tror jag satsar på Thailand, dom har billiga och snygga skor där ;)

Julafton sög på hög nivå då endast två av mammas hemmalagade köttbullar, en prinskorv, lite jaanson, omelett och en skinka kunde fås ner. Sen efter det kände man sig som en enda stor bajskorv. Jul spenderades i mors säng med en likaså sjuk mor. Men vi var iallafall inte ensamma.
Höjdpunkten fick bli på söndag och annandagen då min riktiga önskan slog in. Fick träffa världens bästa Mattias efter 12 dagar :) Har aldrig känt mig mer lycklig och tillfredställd eller vänta nu spolar vi tillbaka lite.. han försvann ju nästan lika fort som han kom så jag saknar honom fortfarande lika mycket efter en underbar natt. Vilken tur att han placerar sina små fötter innanför min dörr ikväll igen då <3

Nu ska jag springa till Ica bara för att jag kan sen ska jag koka soppa av en loppa.

Tjingeling,
Claesdotter.

DAILY

merry christmas

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-24 @ 11:30:00


Världens bästa lämnade en julklapp till mig under tiden jag var utomlands. Och även en söt kanin som fått namnet MR RABBIT och ett brev under min kudde. Nu saknar jag honom så jag tror jag går sönder snart.

Älskar dig så ♥

God jul !
Claesdotter

DAILY

I will always love you

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-15 @ 20:24:00

Förhoppningsvis har jag landat och har haft en varm och skön dag i solen.

Hade jag haft en enda önskan just nu hade det varit att få vara med dig Mattias. Kommer sakna dig så mycket.

Ledsen att det inte kommer att komma några fler inlägg. Jag har bråttom och mamma tjatar att jag ska sluta. Du kommer alltid vara det bästa jag vet och vill aldrig vara utan dig.  Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Älskar dig. Massa pussar


DAILY

on a jet-plane

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-14 @ 02:23:36


Nu sitter jag klar fast med målade naglar jag knappt kan använda. Men snart går bilen till landvetter och vi lyfter klockan 07.20 till egypten. Ska bli skönt att komma till värmen men kommer sakna världens bästa älsklings mattias. Du är det bästa som finns i mitt liv och jag är så glad att jag har dig. Älskar dig så.

Puss

NEWS

Som en fjäril, en sommardag

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-10 @ 01:32:00


Sedär ni! En kjol jag fick av Linnsan som hon inte gillade, såg jag potential i. Var meningen att det skulle bli en kjol som satt lite högre i midjan men den såg lite loj ut och var way to long.. Så hade planer på att sy upp den efter att jag sytt in den, men den fick bli en liten mini klänning istället. Rätt supersöt!
Efter detta har jag spenderat tid framför ung&bortskämd, svenska hollywood fruar och bartenderskolan samtidigt som jag sytt in byxor och jeans, hela 5 par! Jag har jobbat flitigt ikväll och jag mår bra av att få vara kreaktiv! You go girl! 

Nu blir det lite prinskorv då jag inte haft tiden fört ännu, också en flaska läskeblask. Sen sova, är nämligen trött som en mört!

Puss på mina grukor,
Claesdotter.

DAILY

another time

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-09 @ 22:07:44
Trevlig afton hos familjen Andersson. Gunna har den magiska talangen att göra så att man mår bra inifrån bara genom att vara på samma ställe som henne. Också har vi mamsen.. Hon är underbar. Känns lite skönare nu efter att ha fått prata om sanningen med henne. Tack för att just hon blev min mamma <3

Nu ska jag göra sånt som jag tycker är roligt, sy och äta prinskorv :)

Claesdotter.

DAILY

faluröd

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-09 @ 00:40:00



Insåg precis att falukorv och makaroner är underskattat, för ack så gott det var!
Nu blir det bingen och kåte bonde.

Sov gott, C.


DAILY

I was dead untill you found me

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-08 @ 23:27:06


Klar, klar klar. Hungrig, hungrig, hungrig. Har städat garderober och gjort mycket plats så nu är jag lite stolt över mig själv.. Och när jag väl gett mig in i något måste det slutföras innan annat kan påbörjas. Inga avborott. Så nu sitter jag här utsvulten och har tankar på att bara däcka av här då inga krafter finns kvar för matlagning. Inte ens att bre en mackjävel. Vi får väl helt enkelt se vart jag hamnar? Ska iallafall se bonde söker fru reprisen då jag missade det förut när jag var uppslukad i Gossip Girl. Det ger mig mersmak och nu är det slut på den säsongen, mitt hjärta brister :(

Tjing, Claeso

OUTFITS

Wanteds

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-08 @ 06:14:00



Ögon glimmar och munnen vattnas.

C.


DAILY

All the man that I need

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-08 @ 02:04:51



Min älskling kom förbi idag som en glad överaskning. Käka tillsammans och myste sen skulle han iväg och spela bandy. Men vid nio tiden plinga det på dörren igen. Myspysade oss i sängen till klockan 23:00 då han var tvungen att bege sig hemmåt igen. Finns ingen som får mig att må som han gör. Jag har världens bästa pojkvän ♥ Bara så att alla andra vet om det också :)

God Natt,
Claesdotter.


WONDERWALL

M.A

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-06 @ 17:26:56

Något i dina ögon gör att jag vill förlora mig själv.
Något gör att jag vill förlora mig själv i dina armar.
Det finns något i din röst som får mitt hjärta att slå snabbare.
Hoppas denna känsla varar resten av mitt liv.
Om du visste hur länge jag ville att någon skulle komma och förändra mitt liv på det sätt du gjort.

Ett fönster går sönder på en lång mörk gata och en siren jämmer i natten.
Men jag känner mig trygg för att jag har dig här hos mig.
Och jag kan nästan se genom mörkret att det finns ljus.

Om du visste hur mycket detta ögonblick betyder för mig.
Och hur mycket din beröring påverkar mig.
Om du visste hur lycklig du gör mig.
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så mycket och så snabbt.

M.J



DAILY

utan hjärta är vi bara maskiner

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-05 @ 23:32:00



Kom precis hem ifrån Bion. Efter att jag åkt hem med Philip ifrån Herrljunga blev det snabbt in och byta om och ta raska steg emot biografen. Harry Potter! Riktigt bra. Spännande hela tiden. 2,5 timma gick som på räls. Tack för en trevlig afton Jonni :)
Efter bio besöket gick jag hem till kexet för att hämta hunden. Mamma ringde när jag precis stigit in innanför tröskeln och var alldeles uppgiven och frågade vart jag höll hus. Tydligen hade något tåg spårat ur i Herrjunga området. Pratade en stund med kex och gick hem till mor för att prata lite, sen gick jag upp och nu ligger jag här efter en het dusch som jag aldrig ville lämna och försöker att få upp kroppstemperaturen. A Inne på bion satt jag med tjock tröja mössa och min marschmallow jacka och frös endå. Ont i kroppen har jag också. Känner mig svag och slö. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så har jag förfrusit mig i helgen. Kallt hus plus kallt utomhus. Men ett varmt hjärta och det är det som räknas. Hur som helst är det skönt att vara hemma, bara tomt i sängen :(
Nu ska jag iallafall bädda ner mig under tre täcken och en filt och titta på julkalendern.

Puss i ljumsken, C.


DAILY

Mad about you

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-05 @ 18:05:00


Dålig morgon..Och själva morgon gör lite själva hela dagen.

Men senare blev det iallafall en trip till Borås efter pizza frukost då Mattias skulle kolla på bil. Det skada inte mig jag älskar att åka bil. Det verkar dock ha skadat min näsa lite då den håller sig lite halv kall. Men visst är väl rudolf med den röda näsan söt? Blir väl jag med då?
Ska strax åka hem med Philip och när jag kommer hem ska jag gå på Harry Potter!

Jag gillar inte att åka ifrån dig, gillar inte heller när du åker ifrån mig. Kommer sakna dig i massor.

C.

DAILY

Another small adventure

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-04 @ 23:04:00



Finns det något bättre än när någon man tycker väldigt mycket om kommer och lägger sig tätt intill bakom och kramar en så att man skedar? Morgon stund har guld i mun.
Blidde ingen bastu igår. Blev lite sent, så Mattias tände en brasa eller han försökte iallafall. Den höll ett tag. Mys framför tvn, mys framför brasan och mys i sängen. Somnade vid fem tiden tror jag. Vaknade endå inte sent i morses.

Philip anlände runt en fem och då gjorde jag mig iordning för att vi skulle åka iväg och käka thai, men de var typ bara hämt mat där så åkte till vårgårda och käka kina istället.
Väl hemma igen blev det lite vin och öl i väntan på att bastun skulle bli varm. Jag försökte visa mina twist talanger "men tydligen var det ingen twist" och jag hade ingen som helst taktkänsla enligt Mattias. Jag gav upp och bastun blev klar. Jag kan inte basta allt för länge och det dröjde inte länge förän vi skulle ut i snön. Dom skulle springa den vanliga rundan nakna medans jag hade tänkt rulla mig i snön... blev dock bara att jag tassa på tårna precis utanför och sprang in igen.
Nu ska vi se på film och jag känner att jag kommer att somna gott i fåtöljen här :)

Puss, C.

DAILY

Kärlek på menyn

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-03 @ 19:17:00
Nu är jag hemma hos älsklingen efter att ha handlat på systemet och Ica och nu ska vi laga mat och jag ska göra god röra med stenbitsrom. Restrerande får Mattias stå för. Han får vara kvällens kock. Och på menyn står det fläskfilé och potatisgratäng. Efterätten: Kärlek. Sen ska vi kanske basta om temperaturen här inne vill stiga såklart. Får bli en mys Fredag helt enkelt.

Tjing, C.

DAILY

Feels like old days. I denna kylan+kollekt...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-03 @ 17:09:00

dsc00293 (MMS)

Feels like old days. I denna kylan+kollektiv trafiken får mitt lata arsle mig att få tankar om körkort. Men först skolan sen ska jag hitta mig ett mindre kryp in. Sen kan vi ta tag i det där med bil. Fattas bara att det inte kommer något tåg. Men det hoppas jag för då får jag snart träffa världens bästa. Puss, claesdotter.


DAILY

Finns inget bättre

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-03 @ 06:32:00
Godmorgon mina fina!
Vaknade för en halvtimma sen då älsk ringde. Tur var nog det för annars hade det nog blivit svårt att vakna till.
Nu ska jag fixa mig iordnig snabbt, gå ut med Schipp och boka en tågbiljett.

Vi hörs en snabbis när jag kommer hem för då lär jag vara stressad. Men glad stress är bra stress :)
P, Claesdotter.

DAILY

Push, Push.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-02 @ 16:28:13

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Matildas städar-dag, fyfan fyfan fyfan..

Just precis.. Så nu ska jag köra igång med musiken i bott. Sen borde jag rensa garderob. Känner att det är för mycket av lite allt möjligt. Jag behöver en struktur där inne. Men hoppas bara att tiden räcker till för jag ska packa också, också måste jag vara i säng klockan elva. Hård bud. Har egentligen lusten till garderobs rensning men inte den vanliga. Har ingen ork.. men det brukar rulla på rätt bra när man väl kör igång. Känner endå att jag måste sysselsätta mig med något. Sen var det ju den där jävla disken ! Att jag aldrig lär mig.. 
Måste komma ihåg att phona kexet senare också!

Tjingeling Tingeling,
Claesdotter.


DAILY

Big deal

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-01 @ 18:33:56
Sitter med färg i håret. Känns gött :)

C.

DAILY

Dagens skämt: första kvinnan säger matilda...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-01 @ 13:54:07

Dagens skämt: första kvinnan säger matilda du kan hjälpa A och ta ner dom som ska till gudstjänst. Då säger andra kvinnan nej men det behöver hon inte, hon har ju fullt upp! första kvinnan tittar på mig och säger ja men visst du dukar ju fram där ja. Det roliga är att fikat är först om två timmar.


DAILY

"Mys på rasten" Makes the day more happier...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-12-01 @ 11:26:54

dsc00229 (MMS)

"Mys på rasten" Makes the day more happier! Och nej älskling, chips är inte godis;-) Love you, C.


RSS 2.0