NEWS

GREEN LATERN

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-31 @ 10:24:41

Stayhard.se

Fick denna fina utav min underbara älskling, längtar massor efter honom idag. Tröjan ska jag inviga på Söndag tänkte jag då vi ska på kalas hos min syster. Nu ska jag äta lite frukost.

Puss

DAILY

21 jump street

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-30 @ 21:39:40
Sitter tillsammans med älsklingen nu och tittar på 21 jump street. Verkar rolig så ska lägga ifrån mig datorn nu. Nu när jag orkat plocka upp min dator och skippar ipaden så ska jag lägga in massa bilder imorgon. Fick en jättefin blus av min underbara älskling idag, även fast jag inte fick in tre träffar med luftgeväret.


En underbar bild från när vi var i Stockholm ♥

DAILY

Lady in red

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-29 @ 13:18:47
I väntan på min älskling ska jag måla naglarna och titta på Lady och Lufsen. Det var min första disney film och jag tror att jag fyllde ett när jag fick den. Blev en av mina favoriter. Har inte sett den på evigheter. Synd att somaren har försvunnit, just när man börjat få lite färg..

DAILY

WTF

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-28 @ 20:04:06
Eftersom stan jag är i nu är värre än hemma ( vilket knappt går att vinna över i den kategorin ) hade dem ingen röd brun hårfärg, hemköp hade ingen alls, jag bara WTF!! Blev skit grinig men älskling ska köra mig in till närmsta stad imorgon, wohoo!! Får hoppas på att den har lite bättre utbud.

DAILY

...

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-28 @ 10:52:55
Vakna så tidigt som sju idag men tvinga mig själv att somna om så gick upp vid nio istället. Försökte få igång tvn men lyckades inte så har suttit vid ipaden och kikat hårfärger. Ska nog färga i en röd nyans idag. Så nu vill jag att tias ska komma hem så vi kan åka in till stan handla. Nu ska jag nog lägga mig och sola :)
Puss

DAILY

My number one

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-27 @ 14:17:26
Då vart man nästan tvungen att skjuta sig i benet för att komma ur pistolen. Fastna nämligen med insidan av låret när jag skulle ladda den. Dont ask why, jag brukar lyckas med de omöjliga 😉 så nu är jag blå/röd och det är synd om mig. Ska tröstas med en mjukglass i solen.
Och ett stort grattis till Loreen och Sverige som kamma hem det igår!!! Första året på länge som man kan säga att rätt vann låt. Sist var nog när Helena tog hem segern åt Grekland 2005 med låten, my number one.

DAILY

Call me maybe

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-26 @ 18:39:44
Hemma efter en het dag på knalleland. Är trött som en mört nu också. Vakna först i morse vilket aldrig händer. Så har nog sovit lite för lite inatt. Men får hoppas att en dusch råder bot på det men först ska vi åka till vårgårda och handla kinamat 😝
Visar mina fina fynd imorgon eller i veckan. Men som vanligt hitta jag inte det jag letade efter, så får se om jag hittar några klänningar på hemmaplan sen.
Puss

DAILY

Im gone for the week

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-25 @ 18:39:13
Ska spendera veckan ute hos killens föräldrar. Ska passa hund och katt medans dem är på lyx båt på andra sidan jord klotet. Men jag ska spendera mina lata dagar i gräset och jobba på min solbränna. Men imorgon blir de en liten roadtrip ☺ Ska kolla om jag hittar lite fina sommar klänningar och självklart ett nytt nagellack.. Förslag?
Puss och kram

DAILY

SUMMER NEWS

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-21 @ 16:09:41


DAILY

Road trip to sthlm

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-19 @ 20:58:04
Hemkommen ifrån Sthlm och det känns som man konsummerat alkohol i en hel vecka fast vi inte ens tog en droppe! Hur som, trevligt att ha varit där men inge för mig. Plattan var minimal och tunnelbanonarna läskiga. Är nog ta me fan en bondlurk i hjärtat hur mycket man än vill vara storstads brud, pop pop!  

Nu ska vi göra absolut inget alls, samla krafter kanske?

FASHION

white beauty

Published by Matilda Claesdotter, 2012-05-16 @ 02:05:26
Long time, no see.

Brrr vad kinkig jag blir när det kommer in en vit budget skinjacka samtidigt som jag är fattig. Har velat ha en ett år nu typ. Just my luck skulle jag säga eller vad säger ni?


RSS 2.0