DAILY

hej mitt vinterland

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-30 @ 19:51:52



Visst är det bedorande när näsborrarna fryser fast i varandra?
Blev fruktansvärt rastlös så bestämde mig för att ta en kvällspromenad med hundarna så att dem fick leka av sig vid pulkabacks området. Vi hade turen att det inte befann sig några barn där så att dem kunde springa lösa.

Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen krypa ner i sängen och skatta mig lycklig som inte behöver gå ut på hela natten då det ska bli runt 22 minus grader.

Nattis, Claeso.

DAILY

Inte särskilt glammigt! Prinsess tårtan ig...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-30 @ 11:44:44

dsc00227 (MMS)

Inte särskilt glammigt! Prinsess tårtan igår är nog det närmsta glam jag kommer att komma. Nu ska jag avnjuta en clemmis och tänka på att jag om exakt två veckor idag befinner mig på en solig sandstrand. Då kan vi snacka glam;-) P, C p.s dock kommer jag att sakna en väldigt speciell Mattias


DAILY

123 456 789

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-29 @ 18:03:36


Idag har jag hunnit med mycket. Även en hel del motion eftersom jag har varit tvungen att cykla fram och tillbaka några gånger idag. Samt att jag precis trampat gångar till min lille plutt hund så att han ska kunna ta sig fram i den halv meter snö som har kommit. Har även hunnit med att få mig kalorier också. Det bjöds på prinsess tårta på jobbet och det är oartigt att tacka nej. Det vet ni väl?

Nu är jag iallafall hemma efter att ha kikat in en snabbis hos svenssons. Och nu ska jag duscha och börja med maten. För idag är det jag som är mästerkocken då mamma ska agerar chafför till sjukhuset.

Tjing, C.

DAILY

Super-tilda

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-27 @ 20:32:00




Sitter och lär mig hur man spelar super mario på wii utav en 4:a åring. Skillat Matilda. Men vi är ett mycket bra team jag och Leo. Vi hittade precis en ny stjärna och Leo han gjorde grov jobbet. Riktigt skoj är detta. Tror jag hälsar på snart igen för en spel eftermiddag ^^.
Men strax ska jag bege mig hemmåt där Älsk och Philip sitter och väntar. Ska hem och hinna ta en cider innan vi beger oss bort mot Fredrik hade jag tänkt. Så dom kommer få vänta lite till på mig som vanligt ;)!

Tjing, C.

DAILY

Kramar

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-27 @ 13:49:00



Igår skicka min älskling sms när jag var i duschen att jag hade 40 min på mig för sen skulle vi ge oss iväg någonstans. Jag blev nog 40 min sen tror jag. Hur som helst kom världens bästa Mattias med superfina blommor till mig ♥ Blev väldigt glad och som jag hade saknat honom. Det finns inget bättre än honom. L Y C K A.
Sen när jag väl blev klar efter några klädombyten och tankar som rör sig om att jag inte har några kläder alls, så åkte vi till Trollhättan och åt kina mat. Sen åkte vi till maxi och jag tycker om att gå där inne speciellt bland julsakerna. Det gör inte Tias då han är Grinchen 2010. Hur som helst älskar jag kinder choklad och jag hittade en kinder tomte. Då blev jag ännu mera lycklig!

Nu ska jag strax börja göra mig iordning för ska på kalas hos syster som fyller 30 på Tisdag. Men först ska jag mysa.

PUSS,
Claesdotter


DAILY

Som en vals på rosor.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-25 @ 23:55:31
Sitter nyduschad i köket i ett nystädat hem, med ett glas vin i handen. Jag kräver för mycket.. men varför kan inte alla dagar vara som idag? :) Jag tänkte på något förut men nu kommer jag inte alls på vad det var? Jo nu vet jag! Vilket är bäst? Att slänga toalett pappret i papperskorgen eller att spola ner det i holken? Kom nämligen att tänka på det när jag snöt mig tidigare. Tänker bara på miljön. Men äh, vem orkar det klockan 23.49? Nu ska jag gå till sovrummet och sätta på rena sängkläder ;) Men först ska jag plocka ur nyckeln så att jag inte glömmer att lägga ut den imorgon ifall min snygging skulle komma tidigare än jag slutar jobba.

Pusselipuss, Claeso.

p.s Nu har jag varit vaken i 18 timmar och är inte ens trött. Tänka sig att ett jobb med start klockan sex på morgonen skulle ge energi! Jag blir lite smått imponerad för att vara jag. d.s

DAILY

Lycka är, när man har någon att dela den med

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-24 @ 22:07:09
Jag har gått och förälskat mig i ett gäng gamla människor. Dom är underbara. Något som inte är fullt lika underbart är systemets uppbyggnad. Det gör mig hård och arg inuti. Det är människor, människor som har skapat och tagit hand om det vi har idag. Människor vi ska behandla med respekt och vördnad. Det är sånt jag vill ändra på. Är jag för känslig, ödmjuk, snäll eller har jag ett hjärta som ingen annan och mer eller mindre är normalt human?
Hur som helst längtar jag lite smått efter att komma tillbaka imorgon och se vad lite tid och kärlek för en annan människa kan skänka glädje. Det är allt det som krävs.

Mamma och jag har ätit mat tillsammans även idag. Men idag fick de bli en kebabrulle att dela på. Bror var och klippte sig idag och då passade även jag på att snika till mig ett topp klipp. Nu ska jag bege mig upp och förberede inför en förhoppningsvis god natts sömn.

Nu saknar jag min boyie ♥

Go natt. C.

DAILY

Har precis pratat med min älskling. Och nu...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-23 @ 22:55:00

dsc00222 (MMS)

Har precis pratat med min älskling. Och nu ligger jag och min lille plutt schipp i sängen och myser med kex och ost framför bartender skolan. När det är slut ska vi välkomna john blund :) puss, C


DAILY

en regning dag

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-22 @ 18:15:43

Jag skulle vilja skriva massor men jag väljer att låta bli. Jag mår bra av att skriva ner det, för då kan jag lämna och gå vidare, vända blad och övergå i nästa kapitel. Men jag väljer numera att låta det bero i mig själv. Jag lägger all tyngd på mig själv. Håller en fasad. Det mår alla bäst av. Någon gång hänger allas liv på en skör tråd, olika, men alltid någon gång. Jag har mitt och det kanske kommer oftare än andras men än så länge har jag viljan att stå emot. Eftersom någonting håller mig kvar. Någonting får mig att fortfarande vilja vända en sida i taget oavsett innehållet. Några får mig alltid att må riktigt bra och det är alltid det som räknas innan slutet.

Helgen är slut och första dagen på veckan är nästan förbi. Måndagar är alltid Måndagar. Meningslösa och helt utan någon som helst poäng. Tisdagar är bättre. Ett steg närmare i rätt riktning.

Har precis varit ute och vandrat i ett par snöiga skor och andas in lite ny luft in i mina lungor. Kände att hjärncellerna på halva sidan behöve detta. Nu ska jag ta en dusch, äta mat, mysa på mig ett par sköna kläder, lägga kudden under armen och gå 11 trappor och 7 steg in till mamma för filmkväll.

Tjing,
Claesdotter.


DAILY

Absolut lycklig

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-18 @ 18:24:42
Kan inte den här dagen bara ta slut? Hit och dit. Känns som jag levt på min cykel idag.
Först jobb, sen hem, sen mamma, missa möte, sen hem, sen åka och handla mat, sen in på hemköp, sen in på ica, åka på möte, sen hem, sen ica, sen mamma, sen hem och nu ska jag börja städa. Varje muskel i kroppen värker och de känns snart som huvudet ska lossna från roten (slutet av nacken). Kanske endå ska överväga och göra det där rycket hos en sån där läkare? Innan nacken slutar bära mig. Problemet med nackont är att det sätter sig i delarna runt omkring den också, så som huvud, axlar, armar, skulderblad och rygg. Hur som helst borde jag gå till en kunnig person men jag gör det inte, tänker alltid att de ordnar sig iallafall eftersom det stundevis blir bättre. Vilket miff!
Kom på mig själv förut cykla rätt ut i en fyrkorsning utan att direkt kolla mig runt omkring såg bara att det kom bilar från tre ställen. Jag i mitten, vilken sabla pannkaka det hade kunnat bli. Kan nu inte undgå att ge ifrån mig ett skratt.
Jag är inte självdestruktiv, oglad och känner mig heller inte olycklig, absolut inte olycklig, tvärt om, absolut lycklig! Men känner mig bara jävligt trött. Så trött att att det ibland känns som lugorna hamnar under ett cementblock. Jag andas inte riktigt utan håller igen. Jag vet ju vad det beror på. Nu har jag iallafall börjat äta kosttillskott för näringsbrist. Hoppas det hjälper mot denna trötthet. Kanske har jag gått och blivit gammal och har ont utav vårat ständiga mörker? Behöver solljus! Ge mig sommar, guld och gröna skogar, sanna sol.

Men jag ska inte klaga då jag lika gärna kunde ha suttit på afrikas väst kust och svultit ihjäl just nu.. Life is good!





C.


DAILY

Sängen kallar mitt namn

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-15 @ 23:49:58

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att mitt alarm står på 06.15 igen? :| 
Tidiga morgonar är inget för mig än så länge. Ångest! Men jag vill att det ska bli för jag vet att man blir piggare resten av dagen om man startar morgonen tidigt.
Men hur typiskt är det inte att nu såhär på kvällen eller natten när jag behöver sova så är jag inte så trött men som förut efter jobbet var jag vrål trött. Jag längtar tills skolan börjar! Jag vill syssla med något som inspirerar mig till att vilja jobba. Något man brinner för och har engagemanget till. För mycket begärt ? Men en dag så..

Nu ska jag iallafall strax försöka sova, i en alldeles för tom säng. Eftersom du inte är här <3 

God natt, C.


DAILY

my heart

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-14 @ 23:13:00



Den här helgen har varit helt magisk och jag tycker bara om dig mer och mer och mer. Är det möjligt att tycka om mer nu?

C.


DAILY

you're amazing

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-12 @ 23:32:00



Ännu en mysfredag med världens bästa. Du är lycka.

C.

DAILY

feels like home to me

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-12 @ 16:15:00
Snart kommer världens finaste kille och först har jag tänkt att pussa ihjäl honom. Sen får vi se vad som hittas på :)

C.

DAILY

gurkmarmelad

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-12 @ 15:45:14


Fredagar är något alldeles extra, man vill och känner att man kan skämma bort sig själv. Dagen med stort H. Ska ta vara på denna helgen för på Måndag är de tråkigheter som sker.

Istället för att stoppa frukosten i magen la jag den på ansiktet och i ett glas. Är nere hos mamma och skämmer bort mig själv lite. Ska tvätta av masken nu innan den torkar fast.

Hej svejs,
C.

Jag är kär

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-12 @ 00:14:03

Känslan du får när du ser en sko är lite den samma som känslan när du ser en kille. Känslan är aldrig den samma.



"Förhållande killen"
Idag blev jag fullkomligt blixtförälskad i dessa par. Och det är en känsla som komemer hålla i sig föralltid eftersom jag alltid kommer bära med mig ett speciellt minne av dem då dom för mig kommer att vara speciella. Unika. Kommer bli en sorg i hjärtat då dom inte längre kan bäras med mig. Jag längtar efter dem och kan knappt vänta tills mina ögon får se dem igen. Kan liknadsinnas med en kille du är väldigt kär i och aldrig vill förlora. Något seriöst.


"Myskillen"
Kan misstros med en känsla av förälskelse men denna känslan var mer yttlig eftersom dom kommer att vara ersätliga och inte har något unikt. Dom är snygga till ytan och får dig att känna dig speciell för stunden men du tröttnar snabbt och lägger dem på hyllan när vårsolen spricker fram. Kan liknasinnas med ett engångsligg eller möjligtvis någon du har för sexuell passion.

C.


DAILY

clocks

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-11 @ 23:03:25
öhm.. jag har städat klar nu och det var en underbar städning då allting tog en timma. Nu sitter jag och tittar på filmen på sexan och väntar på att maskin två ska bli klar så att jag kan hänga den och slänga i maskin 3 och hänga den. Min natt kommer att bestå utav tvätt, tvätt och lite mera tvätt. Men jag vill bli av med allt och jag har tiden nu så nu kör vi. hej.

C.

p.s nu förtjänar jag dom chipsen jag valde att inte köpa, utan istället gjorde jag 30 sit-ups :(

DAILY

Städoutfit 2010?

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-11 @ 20:58:03


Hade en liten pratstund med J-LO förut och hon insisterar fortfarande på att städa i högklackat ger den bästa effekten till snygga vader, lår och rumpa. Ni ser ju att jag inte har gett upp hoppet ännu.. återkommer med resultat... 2020?

C.

DAILY

Fika

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-11 @ 18:19:29


Fika varar inte speciellt länge även fast man äter dem andras två överblivna kakor också. Ska därför laga mig middag strax.
Just nu sitter jag i soffan med nerdragna byxor som jag inte kan få av mig p.g.a mina ny målade naglar. Byxorna är för tajta ner till. Det skulle sabba lacken. Målade dem nere hos mamma för en stund sen och offrade mig till och med att gå barfota ända hit upp för mina "vackra" tå naglar. Yes boys, likvärdera det med lacken på eran bil.
Och nu kanske ni endå undra varför jag inte har dem på mig helt och hållet istället? Då ska jag tala om att jag inte har någon som helst sussning. Kan ha med att göra att jag skulle ta av mig dem för de obehagligaste jag vet är att sitta i "vanlig" kläder hemma och upptäcker att jag inte kan det för naglarna och tycker att detta är en mer behaglig känsla än att ha dem helt på mig?  Jag vet inte, fantisera ihop din egen förklaring.
C.

DAILY

Energivampyr

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-11 @ 17:21:44

Mamma har bestämt sig idag. Hon ska bli snuskigt rik. Så snuskigt att hon inte kommer att sakna några som helst tillgångar resten av livet och endå ge hennes underbara dotter tillgångar resten av livet också. Hon tittade nämligen på mig sovandes klockan elva i hennes säng och blev allvarligt orolig över hur jag ska klara mig på jobbet som börjar nästa vecka och uppstigning är klockan sex på morgonen? Hon tror att jag kommer komma hem med en gammal människas död på mitt samvete. Då bestämde hon sig även att tvinga mig upp ur sängen genom att rycka kuddar och täcken och dra bort lakanet. Energivampis och soffis är mina nya smeknamn enligt henne. Jag är som katten Gustaf i mänsklig form om man bortser ifrån matbiten och ersätter den med godis. Ja, ungefär så. Ta de lugnt hon älskar mig mycket och gillar att skojas med mig då jag bara skrattar åt hennes sjuka fantasier.



Nu ska vi strax gå och fika. puss i ljumsken.

Claeso


DAILY

drumdrumelidrum

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-10 @ 22:20:41
Tidig morgon, hem till syster och pyssla med kläder. Barn och bebis kläder skulle sorteras. Barn förbrukar sjukt mycket kläder på kort tid. Växer som ogräs en solig sommardag. Sysslorna fördelades av sig själv och vid två tiden var det klart och vi gick mot Gunna för att säga hej innan hemgång.

Nu sitter jag med nyfixat hår och solbrända kinder. Mammi och jag tog nämligen en halvtimmas soltid förut. Guld värt i detta vädret.  

Nu får det bli en dusch. Sen ska jag lägga mig och läsa sofies värld som fångade mitt intresse vid första meningen. Sova relativt tidigt ikväll då jag ska upp i tid och ringa några samtal samt att några kommer och ska titta på en utav kattungarna. Föroppningsvis tar dom med henne hem.



Claesdotter.

DAILY

Smaken är som baken.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-10 @ 00:47:40


Skönhet kommer inifrån, just so everybody knows that?

Hur kan man ens ha möjligheten att lyckas sabba ner ett nagellack två, tre gånger på samma kväll?
Första: Beslutar mig för att inte köra liliac, utan mörkt vinrött. Blir totalt kvadat med ojämn färg på varanan tå. Bestämmer mig för att gå tillbaka till ruta ett.
Andra: Väljer liliac tillslut efter att jag insett att valmöjligheten på färg ha minskat. By more! Älskar ju nagellack. Vad händer om inte att det är superkladdigt. Hur som helst lyckas jag få till ett fint första lager men sabbar genast en tå då jag ska resa mig upp och gå till telefonen. 
Tredje: Sabbar ytterligare en till då jag återställt den först drabbade.

Nu sitter jag här och tror att jag klarat mig från ytterligare nagellacks olycker. Men sitter kvar en stund till för att vara på den säkra sidan. Nästa gång kanske jag istället anställer någon.

C.

DAILY

timeless

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-09 @ 21:34:11

Kalla, vita, tisdagsmorgon vaknar jag upp av en annans röst. En röst som får mig att bli varm igen.
 
Senare spenderas kvalitets tid med mamsen. Vi slicar en pizza och pratar om livets upp och ned gångar. Vi skrattar ofta åt sånt som skulle få oss på fall. Det är det jag gillar som mest med oss, vi kan få det mesta att bli komiskt. Sen när mamma skulle börja titta CSI, CSI mami och Navy CIS gick jag upp och spenderar nu tid framför min egna tv som nu mera är fungerande. Ska strax ta en lång varm dusch och måla naglarna i liliac.

Puss,
Claesdotter.

DAILY

..

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-08 @ 21:05:54

Tjollahopp lingontopp!

Det blir alltid en saknad när han åkt så gick ner och spenderade tid hos mamma tidigare idag men just nu spenderas tid i soffan utan tv. Efter strömavbrottet i Fredags har tvn slagits ut på ett X antal ställen här i området. Ingen irritation har tillkommit utav det då jag har min dator. Ligger just nu bara och väntar på att dem programmen jag tänkt titta på ska läggas ut. Till det blir det äpplepaj som blev över sen igår. Sen får der vara slut på söt sakerna..  men synd att låta den förgås liksom (?)

C.


DAILY

Swedish pie

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-07 @ 22:07:00
Vi åkte så att vi var hemma runt en tre. Handlade på vägen. Men det visade sig att toalett pappret vart slut och en lite lagom kissenödig Tilly Billy blev relativt irriterad och Mattias fick mig att räkna ner från tio. Lite hjälpte det men allt gick nog inte över föräns vi väl var på Ica och skulle handla igen. Matlagningen blev inte klar när den skulle varit klar och så vidare. Jag ska inte laga mat i hafs och olust. Det slutar aldrig bra då.
Vid sex åker han och spelar bandy så då våldgästar jag min ömma moder och bli kvar där tills tio i nio då det ringer på dörren. Jag som skulle hunnit både duscha och gjort pajen innan han kom. Fick bli pajbakning tillsammans istället <3 och under tiden den stod där tog jag ett bad. Sen blev det mys framför SACT2, kan tala om att den bara uppskattades från ena hållet, haha :)

Vill även säga att du helt enkelt är bäst i mina ögon!

C.

DAILY

I en del av mitt hjärta

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-06 @ 15:54:30


Nu sticker jag med till Herrljunga och dricker äpple cider 0,7 med den bästa :)

Ha en trevlig lördag så hörs vi mina fina, puss puss puss.

Claesdotter

DAILY

Golden Flower

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-05 @ 18:07:00
Håller på och gör mig iordning då Mattias kommer senare och vi ska åka till T och äta kina mat. Jag får dock inte veta vilken. Men vet att det inte blir min favorit. Då återstår nog bara en. Men det duger, jag har endå siktat in mig på sällskapet som min efterrätt. Och alla vet väl att det är efterrätten som räknas?

Puss,
C.

DAILY

A Beautyful day

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-05 @ 13:45:20
Redan har jag hunnit "palla" två fickor fulla med äpplen, skickat tio sms, gått ut med hunden, pratat med Hanna, diskat, tvättat, bäddat sängen, tittat på knatte, fnatte och tjatte och pratat med mamma om viktiga saker på två hela timmar. Och vilken fantastisk dag vi har idag! Solen lyser, himlen är klarblå och vinden är som bortblåst. Vad kan bli så mycket bättre?

Claesdotter


DAILY

Friday im in love

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-05 @ 08:05:00

God Morgon mina solstrålar.
Jag ligger fortfarande och sussar gott i sängen. Tänkte sova tills jag vaknar av mig själv. Det är ju trots allt fredag och inte har väl jag bråttom någonstans.

Hoppas eran arbetsdag blir trivsam och försök att vara lite extra glada så blir alla det, det är jag. För det är ju trots allt Fredag :)

ciao,
Cleasdotter.

p.s nu längtar jag.

DAILY

Ett dopp i det vite

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-05 @ 00:10:47

.... tre timmar senare: allt är som förut. Med maten i magen fastna jag framför tvn. Senare upptäckter jag att ett skummonster befunnit sig i min lägenhet, då vita fluffiga spår gick från badrummet till köket. Monstret var jag och jag hade precis lagt mig i ett nyupptappat skummbad när jag kommer på att min cola fortfarande ligger i frysen efter tre timmar.. allt i var i sin ordning vill säga. Svepte fram som ett flygande moln och skummet gjorde sig milt uttryckt synligt på golvet.



Så underbart var det iallfall. Varför gör man det inte oftare. Det är ju läkande för själen. Detta måste införas minst två gånger i veckan om inte ens varje dag? - Titta där kommer ett vandrande russin! ..kommer alla säga då..

hej då,
Cleasdotter.


DAILY

clementin din c-vitamin.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-04 @ 20:37:11
Här sitter jag i soffan som en tomte och gör inte alls det jag ska. Jag skulle varit klar nu om allt var som det skulle vara. Men jag är trött idag efter att ha burit möbler i två dagar. Jag förtjänar endå det här. Men ska endå strax flytta in mig i sovrummet och börja vika kläder, ska även hänga kläder buhu..
Det måste helt enkelt göras för just nu är det som om jag inte har några alls. Dom kan inte hittas. Ska bara få i mig lite mat i maggen.

Tjingelli tjing
Claesdotter.

A man gotta do what a man gotta do

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-04 @ 13:39:34

Igår kom jag på varför alla kvinnor bör ha en man. Det ljuset har inte gått upp för mig innan varför det skulle behöva vara nödvändigt. Men igår kom det: för att slippa skruva. Mamma har alltid sagt att en bra kvinna reder sig själv och jag står fast vid den punkten. Men varför behöva göra mer än nödvändigt? Och att skruva skruv tog verkligen knäcken på mig igår. Gränsen var hårfin mellan att gråta som ett barn i mammas famn till att bli godzilla. Hade jag inte lärt mig vad behärskning, hämningar och konsekvenser var hade spegel jäveln åkt ut genom fönstret. Nej kvinnor, tycker vi läpmar över det där jobbet till mannen så kan vi fila på annat.. sånt som vi är också bra på men inte sliter ut oss. Kvinnor ska inte ha valkar i händerna, enligt min mening.



C.


DAILY

tömmen öpp

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-04 @ 01:10:26

Vill börja med att säga att jag är ironisk på den här bilden så att det inte blir några missförstånd senare. Ironisk som kommer utav ordet ironi betyder att man gör eller säger något tvärt emot det man menar. Som att ljuga fast på ett skojigt sätt och inte så dramatiskt. Visa människor förstår inte ironi. Dom anser jag vara humorbefriade.

Jag har precis diskat klart, nu ska jag komma till själva städningen efter 8 timmar. Jag måste älska att städa. så kul att jag jublar. Sovrummet tog nog längst tid men vet inte vart resten av tiden tog vägen. Jag har ju bara placerat saker. Phuuu. Jaja nu är det enklaste kvar ju. Sen ska jag vila mina stackars ben och aldrig se åt en mopp.. åtminstonne inte på en vecka..jag hatar städ.

C.

DAILY

smelly cat, smelly cat..

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-03 @ 15:30:40
Är det någon mer än mig som tänker: nee stackarn, ska han/hon äta det där själv? när dom ser en äldre människa handla kattmat? Kanske är det bara en myt? gamla människor kanske tappar smaklökarna, varför inte handla som billigast då? Ha pengarna kvar till annat roligt som shopping och äventyrliga nöjen! fattigdom?
Hur som helst kunde inte tanken undgå mig när den äldre mannen framför mig handlar 12 burkar kattmat av märket euroshopper inne på ICA.


Här har vi en brud som käkar kattmat. Hennes orsak är att kattmat inte innehåller några tillsatser. Tillsatser som finns i våran mat är förbjuden att tillsätta i djurmat. Haka på eller?
C.

DAILY

every girl looks for her diamond

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-03 @ 04:26:30
Inte föräns typ nu sitter jag i sängen. Kom på förut innan jag skulle lägga mig att jag hade två maskiner att hänga och har ingen som helst lust att behöva tvätta om allt imorgon. Så hängde det och smsade lite med gos samtidigt. Längtar dig :)

Haha, nere i förådet förut skymtar jag något vitt i lysande material. Den märktes för den hörde liksom inte till resten av atmosfären. Mammas brudklänning! Den måste ju bara prövas. Mamma var super elegant och vacker jag såg bara ut som en bohemiskt medeltida fruntimmer. Om jag gifter mig ska jag ha sagobröllop eller enkelt med sin vackra charm men de lär dröja minst 5 år dit. Tråkigt att inte kunna ha mammas då den inte har något som helst bra omen i sig men..
nästa halloween kanske det får bli corpes bride med några skjusteringar? Det duger den ju till!



Claesdotter.

DAILY

Hold me now

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-03 @ 01:34:02


Min panna glänser och huden är fuktig. Jag vet egentligen inte ens vad jag gjort. Bara flyttat runt en massa möbler och dragit ut kläder. Ingen ordning alls. Men det är de, det ska bli. Så jag får stå ut. Mår väldigt dåligt av röra annars, men just nu blundar jag.
Hade de varit friska Tilly hade hon fortsatt tills det var klart. Men jag orkar inte en droppe till på min panna.

Nu ska jag duscha, eta och titta film och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon inför ett jobb igen. Känner mig ju så klart pepp med rinnsnuva och hes röst. Men så är det. Mamma ska köra mig så jag slipper gå eller cykla. Efter detta är det bara hem och fixa igen. För imorgon ska allt vara klart, för sen behöver jag vila.

vi skippar pussen ikväll, vill ju inte ha er sjuka :)
Claesdotter.

p.s jag kom precis på en sak jag gjort, tvättat typ allt som har med tyg att göra här inne samt en del av klädhögen, för nu ska den VECK !! d.s

DAILY

marmelad med ost

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-02 @ 16:52:03
Morsning korsning!
Jag grejar med olika bestyr. Hamnade i förrådet förut och blev sittandes med massa gamla skolsaker och hittade ett gäng berättelser jag skrivit som liten. Vilken fantasi, vilken inlevelse. Haha, chármigt och underhållande. Ska hitta en som jag ska skriva ut här. Men nu ska jag fortsätta göra det jag gör. Vad det nu blir? Vet inte vart jag ska börja?

Hej så länge,
Claesdotter.

DAILY

tuity fruity

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-02 @ 04:03:11
Vaknade av ett blodsocker på 3.6. Laxen måste varit för nyttig för mig. Nu har jag iallafall lyckats pilla i mig en clemmis. Supergott och jag önskade att jag hade haft fler men det var den allra sista. Får köpa fler senare. Ska köpa äpplen också. Frukt har en bra effekt på min kropp. Någon mer än jag som känner sig ren och utrensad på skit efter att den ätit frukt och bär?

Nu ska jag sova igen, sov vidare gott.
Claesdotter.

DAILY

allå, allå?

Published by Matilda Claesdotter, 2010-11-01 @ 23:12:27
Jag har inte förmått mig att skriva. Men nu gör jag ju det. Glada att ni inte har övergett mig iallafall, kärlek till er ♥

Jag har insjuknat igen eller kanske ska säga att jag fortfarande är insjuknad. Rond tre. Jag är vid liv och relativt stabil. Men ännu ska vi inte hurra. Jag har ännu inte vunnit matchen mot bakterierna.

Halsontet i rond ett gjorde ont, hostan i rond två var tortyr och den nu extrema förkylningen i rond tre är bara omysig. För inte har väl rinnande ögon och näsa med torra läppar någonsin varit sexigt? Men jag är tacksam, kroppen värker inte och jag känner mig förvånadsvärt utvilad och klar i huvudet. Nästan pigg.. så länge jag ligger still.

Jag har bara förmått mig själv idag att måla naglarna. Har fått tillsägelse att vila nu och få kroppen på rätt sköl igen. Imorgon kan jag inte lova att jag kommer göra det. Det kliar i fingrarna och jag vill skapa. Sy? göra om? Behöver göra iordning stor garderoben då skor och väskor ligger i en enda hög. Inte likt mig att misshandla dessa ting..

Nu ska jag äta något. Spelar egentligen ingen roll vad. Allt smakar ingenting eller likadant, likadan eftersmak iallafall. Förbryllande. Ska låta bli att äta supetgoda saker, det tappar ju lite sin mening. Någon som sa blodpudding? Jo men visst tack..

Jag skulle tro att vi hörs lite senare. Ska fatta mig kort om helgen.
C.

RSS 2.0