DAILY

Vilken ras tillhör Långben?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-30 @ 01:05:03
Satt och tittade på en film, Stand by med på tv 4 film förut och när pojkarna som den handla om satt runt sin brasa och pratade om sånt som pojkar gör i den åldern. Jag citerar, Musse Pigg är en mus, Kalle en anka, Pluto en hund men vad fan är Långben? Spekulationerna hamna runt omkring att de kunde vara en hund och det är väl lite det man kanske haft i bakhuvudet men jag undrar det samma vad fasiken är Långben? Så bestlöt mig för att ta reda på fakta och hittade på wikipedia att Janne Långben är en fabelhund.
Men sen kom jag och tänka på det nu med som faktiskt disskuterats, varför döpte vi den svenska verisonen av Mickey Mouse till musse pigg? Och inte istället gjorde det enkelt för oss och döpte honom till Micke mus, och Kalle anka till Donald anka då? Meck meck meck.

 Långben undrar det samma?

C.

p.s Ni inser att det är natt, tyst och inget högt antal sysselsättningar så här dags? De är då man kan tänka på helt onödiga saker.. d.s

DAILY

Ingen kan älska som vi

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-30 @ 00:55:21
Kärlek är så jävla skrämmande. Ibland så skrämmande att vi hoppar över den. För det är bättre än att hela tiden ha vetenskapen om att man kan förlora den. Den kan till och med vara mer skrämmande när den är som bäst, för det är då man har som mest att förlora.
Det vrider sig i magen och världen runt omkring blir vinglig när jag tänker på om jag skulle förlora honom. Hjärtat skulle förbli ett stort svart hål.
Jag backar när människor kommer mig för nära in på livet. Jag förblir kall för att inte vara sårbar. Önskade att jag bara kunde släppa allt, bara vara här och inte 101 steg framför. Vill inte känna rädsla och tomhet när lyckan knackar på dörren. För då öppnar jag inte. Varar något för evigt? Och brukar man inte säga tredje gången gillt?

Önska jag kunde visa, önska jag kunde berätta, men jag kan inte. För det är inte sånn jag är. Inte just nu. Men jag älskar dig, mer än livet, varje dag.
Det är fantastiskt att känna hur mycket du tycker om mig, det är mysigt att pilla i ditt hår, älskar din nacke, gillar när du är så entusiastisk inför att ta ett blodsocker, sötast i världen är du när du "snuttar" eller varje gång jag är bar och du ska ha en kram, älskar hur vi alltid löser allt så snabbt, att jag kan vara mig själv och berätta vad jag känner är guld värt och jag blir stolt över dig när du står ut med mig på mina dåliga dagar.
Allt jag vill säga är att du betyder så mycket för mig och jag älskar dig så mycket som man någonsin kan älska någon.

LOVE, Tildet.
p.s Dina snarkningar hade vi kunnat skippa men kärlek handlar ju om att lära sig att även älska dem dåliga sidorna så jag antar att jag får med dem på köptet ;) d.s

DAILY

Fix you - the offsprings

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-29 @ 12:03:58
Har precis ätit frukost och ska packa strandbagen. Sen beger sig jag och mamma mot vattnet. Sjukt varmt ute så lär nog kanske bli ett dopp eller två?
Ikväll ska jag och älsklingen grilla, spela krocket och dricka vin på balkongen in på små timmarna. Bara jag och han, han och jag. Mmm min going <3



Love, C.

DAILY

Morning Glory

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-27 @ 09:20:01
Lyckades somna vid halv tre igår på soffan. Och vakna utav Tias "krigsignal" vid halv sex, som upprepades innan det stänges av. Det går inte att säga något annat än att min man sover som en stock.
Har inte kunnat somna om sen dess så har legat och tittat på lite film och lusläst Sofis. Just nu hör jag gräsklipparen och ser en klarblå himmel ute. Kanske blir solväder idag?
Magen kallar på frukost så får väl lyda hans order ska bara knalla ut med Cheapo en sväng först:)

C.

NEWS

H o p p s a n !

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-27 @ 01:17:39


I Måndags när vi var och storhandla mat så var det bara inte mat som åkte med ner i påsarna utan även denna läckerbiten. Helnöjd! Blir kanske invigt i helgen eller så väntar jag till våran egna lilla festival här hemma.

C.

DAILY

It's canceled

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-26 @ 21:48:39
Min Snuttigrutt har somnat i soffan, för cirka två timmar sedan. Trött efter en hård arbetsdag, stackarn. Vill inte väcka honom så våran mario kart kväll blir inställd.
Tänkte istället ägna mig åt tjejiga grejer så som, bad, rakning, plockning, ansiktsmask och manikyr. Mina nuvarande naglar är nämligen a disaster!



Puss på er gurkor, C.

FASHION

Förälskad!!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-26 @ 16:32:00


H&M 399:- Känns dock lite meningslöst när sommaren nu lider mot sitt slut :(

DAILY

My beautiful one .

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-26 @ 14:16:18
Jag drömmer så läskiga drömmar om natten att jag vill låta bli att somna. Satt uppe till klockan fem i morse. Då jag inte längre kunde motstå John Blunds somnarstoft.
Och som i vanlig ordning numera kom en mörk dröm. Jag, Mattias och Saga(min katt) blev kidnappade efter att ha knackat på ett hus och bett om vatten att fylla på bilen med. Det var två mycket sjuka människor som hade tagit fler än oss och hade oss som något sjukt experiment. Dom var forskare och ville få fram saker angående de männskliga beetendet. Vad exakt vet jag inte?
Hur som helst kom vi till ett tillfälle där det inte gick att misslyckas. Det var fri sikt att komma därifrån. Om det skedde inom loppet av 5 minuter. Men min Sagis var inte inom räckhåll och jag hade inte tänkt att ta mig därifrån utan henne. Så jag blev kvar, med min katt Saga. Det borde väl endå vara äkta kärlek mellan två hjärtan?

Foto: Min själsfrende, Saga.

C.

DAILY

Magazine

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-26 @ 13:01:00


I brevlådan, ett utav veckans guldkorn..
Tar en sen frukost och njuter utav den tillsammans med underbara ord.

C.

DAILY

Pretty excited

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-22 @ 16:30:52


Känner mig som ett barn på julafton kring granen.
Jag och mannen tar bilen för att införskaffa oss ett wii. Om det finns något kvar vill säga. Då kommer han att bli torskad ikväll på super mario kan jag lova, mohaha!

Love, C.

DAILY

Tingeling

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-22 @ 12:15:14




Jag drömmer,har drömt sedan barnsben. Värker i mitt hjärta efter en tingeling.. men jag får drömma vidare. Min lilla gnutta glädje försinar :(((


DAILY

Signs

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-21 @ 21:24:08


Ikväll har det varit "Fredags" mys fast utan Fredag och istället tillsammans med Torsdag. Men Tias tyckte han "köpte grisen i säcken" för att jag bara åt "pålägget" på pizzan. Försvara mig med att det är godast och att jag iallafall blev mätt. Vann ett prati i yatzi men förlorade även ett så är inte helt nöjd. Jag har insett att jag är en tävlingsinriktad person det sista. Men det har väl både sina ljusa och mörka sidor. På tal om mörka sitter vi just nu och tittar på Signs på kanal 9. Var flera år sen sist. Lite små bra sådär.

Tjing, C.

DAILY

tell yourself to never look back

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-21 @ 17:53:53


Photo: me in that bug car

DAILY

Blue in the face

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-21 @ 16:53:23
Schippo och jag har haft skönhets vård. Borstning och klo klippning samt, inpackning, mask och nagelvård för moi! Efteråt blev det en härlig långpromenad på en timma, ängen fullt med blå klint var ljuvlig, kisade man såg det ut som havet med synliga sand dynor. Blev sugen på ett dopp i det blå men tyvärr är avståndet flera mil långt. På vägen hem tog jag en okänd stig och blev tvungen att klättra i en brant backe med brännässlor. Jag rekommenderar att inte göra det. Sen undrar jag en sak om det är någon som vet om man blir brunare genom att sola på en tåg räls? Eller så ville tjejerna helt enkelt bara sola farligt.

Nu ska jag ägna mig åt modemagazin sen ska jag nog ta ett långt och ensamt bad då min man är och fixar med sin bil.. probably till the night falls.

C.


DAILY

4 . 4

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-20 @ 14:57:08


Mys med schippen på balkongen i sällskap utav whitney Houston.

C.

p.s miss you babe d.s

DAILY

Tired of hanging around

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-19 @ 19:22:56

Foto: Salty dog

Har lollat runt och endå fått uträtta behövliga sysslor i hemmet. Åt middag för en stund sen, köttbullar och spagetti a.k.a min nya favorit rätt. Som middags underhållning har vi spelat Yatzi några dagar i rad och jag har förlorat varenda gång. Brukar alltid vinna i yatzi men tackar och tar emot, otur i spel tur i kärlek.. sorry älskling.

Just nu sitter jag i köket och hör Tias djupa snarkningar, han har deckat te på soffan. Hårt att gå på jobb efter en slapp semester. Jag är motsvarande till trött och även rastlös. Så tänkte ta hunden med ut på en promenad om vädret nu tillåter? Regnade typ nyss men nu bländar solen mig i ögonen även fast större delen av himlen är svart. Så gör jag innan två flugor får banner p.g.a min irriterande ratlöshet... dessutom så gillar faktiskt jag regn.

C.

DAILY

Mornings

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-18 @ 12:06:46


Vädret halv flajjar, men det regnar ju iallafall inte ute. Ska borsta gaddarna och sen åka med mamma och handla dinner. Senare får det bli solariet eftersom jag inte vill förlora den lilla brännan man fått. Sanna sol när ska du titta fram och bli kvar för att stanna?

C.

p.s Älskling jag mår bra och saknar dig också, puss. d.s

DAILY

Sunkissed body

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-14 @ 15:13:19
Lättar på höfterna och beger oss mot Herrljunga. Vi ses ikväll!


Photo: Stallbacka at night


C.

DAILY

Inte ens när snön faller i Juli

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-13 @ 23:48:00

En puss för dem kära.

Våran planerade middag på "våran" restaurang slutade i fiasko då den var stängd. Fick bli ett enklare alternativ men icke att förakta ;)
Nu blir det movie night med popcorn och hallonkyssar. Tillsammans med någon man älsklar blir det som allra bäst.

Ha de mys! Love, C.

OUTFITS

Kvällens

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-13 @ 19:22:00

//Dagens// Skor Converse // Tröja/klänning GT // Halsband Vintage //

Gjort mig redo för att åka med älsklingen ut och äta. Firar 8 månader idag så tänka vi skulle unna oss en kväll på tu man hand.

C.

FASHION

Dagens detalj

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-13 @ 16:45:00

// Fågelring Indiska //

C.

DAILY

call on me

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-12 @ 14:22:12
Hallå, jag kan höra er ropa och uppdateringar om veckan som varit kommer snarast. Men nu när min älskling har semester vill jag tillbringa så mycket tid med honom som möjligt.

C.

DAILY

Cherry Berry

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-06 @ 11:19:03


Min pojkvän har oanade talanger! Tungfärdighet kallas det.

C.

DAILY

Tisdagsmys i bilder

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-05 @ 23:54:44




Ikväll har det varit mys i området näktergalen i en alldeles speciell soffa. Harry Potter har stått som underhållning och jag är glad att jag lyckats få älsklingen att gilla, så att vi kan gå på dödsrelikerna del 2 någon gång här snart.

Pyss, C.

DAILY

Den människa som bär på ett hjärta av guld sjunker som en sten i vatten.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-05 @ 00:51:54


Foto: SF bio Vbg

Biobesök på rad 5 i salong 2 tillsammans med älsklingen. Kronjuvelerna var väl inte som förväntat men kan inte säga att den inte var värd sitt pris. Hade ingen egentlig handling. Den bara var, som en amerikansk tv serie som aldrig når sitt slut. Hade kunnat fortsätta i all oändlighet. Men budskapen, budskapen var magnifika. Filmen den var fin, den var vacker i många scener med otroligt vackra ord, vackra meningar. Fantasi möter verklighet.
Pluset i kanten fick biobesöket för att på rad 5 satt det bara jag och snuttis, så kunde sträcka ut mig på två och en halv biostol!
För mig blir det nog snarast ännu ett biobesök då jag förälskade mig i trailern till filmatiseringen av Jag saknar dig.

C.

WONDERWALL

Wonder wall?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-04 @ 17:38:00

Foto: Strangeness

Sometimes
we put up walls.
Not to keep people out,
but to see who cares enough to
knock them down.

C.

DAILY

Rödhaken

Published by Matilda Claesdotter, 2011-07-01 @ 13:59:00



Älsklingen bjuder på en mysig frunch i solen. Ska strax bege oss på jakt efter en fiskbil. Sen fär de iväg till Tias föräldrar.

Kisses & hugs, C.

RSS 2.0