DAILY

MR RABBIT

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-31 @ 21:44:22

Popcorn och morotskaka. Inget annat just för att det är något jag inte har. Allt annat men inte det. Typiskt mig.

Ligger nu i sängen nästan nyduschad och ny borstad på alla tänkbara ställen men känner endå hungern så att borsta tänderna sådär "tidigt" var för lite förjäves. Stillade ju inte ens mitt konstiga sug. Sug efter sötsaker, sug efter mat, sug i magen, kurr i magen, mätt i magen, osugen, olust. Antar att jag bara är lustig. Har haft tryckande huvudvärk idag. Det är inte alls uppskattat då jag tänkt att läsa. Men det går inte ihop för mig då.

Och nu saknar jag bara Mattias jättemycket fast det inte vara alls många timmar sedan han åkte. Gillar inte att sova ensam hur mycket jag än nu ogillar att sova längst in och hur mycket jag än ogillar att sova på minimala ytor. Jag älskar min man och då vill man ha han brevid sig. Ska hur som helst ta och mysa med mitt substitut för Mattias, Mr rabbit. Men han är ganska så tvärt emot, han är liten, mjuk, mycket hårig, har stora öron och säger ingenting. Men dom har iallafall en likhet, dem luktar likadant och sen kommer Mr rabbit ifrån Mattias så den påminner mig om honom. Får mig att känna hans närhet.

Nu ska jag mysa med Mr rabbit, äta kräm och ost och titta på top model. Top model gör mig lite glad inombords. Fina skönheter.

Puss, Claesdotter.

p.s är det någon mer än jag som lipar till tv program? Kikar just nu på spårlöst och kan inte hjälpa att mina ögon fuktas. Så vackert, så lyckligt.... Så orättvist.


DAILY

Kär, Kär, Kär

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-30 @ 20:03:15


Hej kompisar!
Ligger utslagen i sängen och har inga vidare planer på att röra på mig. Det är ju söndag idag. Och jag är trött efter gårdagen och eftersom vi somna supersent igår eller ska vi istället säga super tidigt? Då är det inte så konstigt att man är lite segis. Just nu är min man och spelar bandy och jag ligger här och tittar på top model. Snart börjar solsidan, då ska jag krypa under täcket. Fryser lite. Blir så när man inte har någon att tjuva värme ifrån. Men snart kommer han tillbaka igen och då ska vi äta pizza, se film och supermysa. Jag är dunderkär och det bästa som finns är att få vara i hans närhet. Den känslan är obeskrivlig. Jag blir glad, bubblig och lycklig. Som att befinna sig på en annan planet, utan obehag. Bara en massa kärlek.

Ha en mys söndag ni med, Puss.
Claesdotter.

DAILY

GBG i hennes <3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-29 @ 12:27:00
Idag ska jag ta med min älskling till Göteborg. På schemat står lite shopping, mat och bio. Kommer bli en bra dag bara Tildi blir klar någon gång så att vi kommer iväg. 


Puss & Kram / M.A

DAILY

love is in the air

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-28 @ 22:10:13




Idag har vi varit iväg i grannstaden en liten sväng för att Tias skulle visita sin mor. Medans passade jag på att handla mitt efterlängtade läppstift som dom bara har där, totaly amazing.!Köpte även ett matchande nagellack. Rosa har blivit lite utav en gammal favorit igen. När vi var färdiga begav vi oss till nästa stad och åt på donalds. Åh, mitt efterlängtade donalds ♥ Underbara feta, onyttiga donalds. Den andre mannen i mitt liv. Var flera månadesr sen jag åt där känns det som. Och jag som aldrig ville se åt varken pommes eller snabbmat efter egypten resan. Tur att man glömmer fort då?
Efter maten tog vi en sväng in på maxi och handlade endast hygien och flöt grejer. Vilken underbar kombo.

Väl hemma tog vi svängen förbi shell och hyrde film. Skulle hyrt I rymden finns inga känslor men den var redan slut. Har endå velat se denna ett tag så jag är nöjd :)

Nu ska jag pussas lite med bästis ♥ och försöka sova i ganska så lagom tid då vi ska till Götet ganska tidigt imorgon.

Ha en bra Fredag, för de ska jag!
Claesdotter

DAILY

FuckOff

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-27 @ 18:44:16
BBBBBBBBBBBBBBBBBBLLLLLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

DAILY

Skattjakt i drömzonen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-27 @ 13:32:40

Inatt har jag, rockat som aldrig förr, blivit kär i en bebis underlat, hittat en guldgruva av underbara juveler ifrån en död rik dam och nästan störtat med ett plan. Underbara, obehagliga dröm. Blev lite ledsen att de bara var en dröm, jag överlevde ju cp flygplanet faktiskt. När jag vaknade och behövde inse att juvelerna och underlaten inte fanns på riktigt gav mig en riktig mardröm. Hur som helst vet jag att jag aldrig vill vara med om att nästan störta eller störta, rädsla är bland det värsta som finns. Vaknade upp med halva huvudet bortdomnat också, jävla nacke. Ringde och beklagade mig hos älsklig men han frågade bara vad jag hade tagit? Bara för han drömmer mesdrömmar som att bryta fingret och förlora jobbet ;) Är ju sånt man kan göra i verkligheten Också. I mina drömmar händer äventyrliga grejer jag vet inte kommer att hända i verkligheten. För inte har man väl en sån tur och hittar guldgruvor va? :)

Idag ska jag städa. Har noll lust. Har lust med de jag haft i åtanke hela veckan. Att rensa garderober och skåp. Men måste städa och diska. För pojken kommer inatt och inte vill väll jag då kela i en halvt svinstia. Så det får bli en annan dag.
Jag ska diska i badkaret. För cp avloppet är fortfarande ut funktion!! Vägrar att sammarbeta med mig! Jaja jag har iallafall vatten. De ska vi vara tacksamma för.

Pucca, Claesdotter.

DAILY

Lille-Lördag

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-26 @ 20:53:19
Känner mig grymt uppfriskad efter badet. Fick bli en halvtimmes bubblande också. Jag är grym på att sätta rekord under vattnet. Ringkastning är verkligen mitt kall.  Skrev ett sms-inlägg förut men det verkar inte ha gått fram då bloggen vägrar att sammarbeta med mitt nya nummer. Dom vill inte conacta liksom! Hoppas att det löser sig.

Efter badet gick vi och hämtade mat som vi precis tryckt i oss. Så nu är även magen nöjd. Nu blir det film och cola light. Är ju lillelördag idag ;)

Puss, C.

p.s



Längtar efter sommaren något så fruktansvärt. Längtar att få spendera varma dagar och nätter i lätta kläder med en fin människa, min Mattias ♥

d.s

DAILY

Simma Imma

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-26 @ 15:40:56
Hej kompisar!
Har varit en seg morgon. Gillar inte känslan man får före ett möte. Ett obehagligt möte. Men nu känns det bättre efteråt. Har varit ute och gått sen klockan halv ett. Nu är både Schippo och jag uttröttade. Ska få i mig något att äta för detta har inte skett än. Sen ska jag iväg och simma.

Hörs senare.
C.

DAILY

Vem talar om inte hon?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-25 @ 23:54:04
Ibland tänker jag att det skulle vara det superfräckaste att bli hypnotiserad. Tänk er! Få fram alla trängda tankar och minnen som finns där inne döljda och gnager och förtrycker en men som du själv inte kan komma åt. Sen tänker jag att det är bland det oballaste man kan vara med om. Tänk alla läskiga tankar och minnen som finns där som man faktiskt kanske har förträngt av en anledning. Som är meningen ska vara förglömd och oåtkomlig. Detta kanske låter konstigt för många men jag vet att man kan förtränga, glömma bort, tro att det aldrig har hänt. Kanske bara var en fantasi, en dröm, en inbillning. Hjärnans förmåga är kraftig även utan våran vetenskap. Som en dåraktig maskin utan tydliga instruktioner.

Men är det verkligen så att det man inte vet har man inte ont utav? Eller är det så att det kanske är den smärtan som biter oss som hårdast?


En bild av min mor som barn.
C.

DAILY

Skynda att älska

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-25 @ 22:14:09


Har spenderat kvällen framför Sofias änglar och En sommar i Sverige. Åh jag blir så arg inombords varför ska fina människor dö ifrån en ful värld när dom gör den finare? I verket verkar han vara en underbar pappa. Varför ska just då han? Varför kan dom inte ta min istället? Jag skulle inte sakna honom, ingen av hans (9?) barn skulle sakna honom. Han är ingen fin människa. Han gynnar ingen. Varför ska livet vara så orättvist? Livet verkar sakna helt och hållet karma. Kvittar ju vad man gör. Vi måste ju stressa oss igenom livet för att få ut det mesta utav det. Man vet ju inte hur kort det blir. Kan ju inte slösa. Bråka med tiden. Skynda er att älska..
 
C

DAILY

lika a basket of gold

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-25 @ 14:00:23
Nu ska jag tassa ner till min kära mor och prata lite skit innan hon beger sig iväg. När jag kommer tillbaka ska jag göra mig iordning och fixa och trixa. Vi hörs då!

Haj!

C.

DAILY

Runt tio

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-25 @ 13:13:39
Min kille ringde i morses runt tio och störde min skönhets sömn. Men det krävdes 3 gånger innan jag till slut svarade med grinig röst. Har aldrig haft dåligt morgonhumör tidigare i mitt liv. Bara lite morgontrött. Men allt kommer väl med åldern? Om en månad och 14 dagar fyller jag 23 liksom. Jag blir bara äldre och kan inte göra något åt det, så det är väll bara att gilla läget. Dock ska jag uppfinna något innan jag fyller 25 som gör att jag stannar i den åldern. 25.. det blir perfekt!

Kom precis hem ifrån mamma där syster även befann sig. Jag är så trött på deras prat om bantnings skit. Hur svårt kan de vara att bara hålla sig till sådant som är nyttigt och äta normalt istället för skräddarsydda scheman? BLÖÖ! Jag bytte ämne och vi tittade igenom gamla bilder istället. Nu är jag hemma igen och kokar ägg.

PUSS, CLAESDOTTER

DAILY

nighty night

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-25 @ 01:37:00
Det är ju tur att jag någongång svarar i telefonen. Mamma ringer och säger att hon kanske fått en allergisk reaktion efter apelsiner då hela vänstra sidan av kind, bakåt örat och ner emot halsen svullnat upp precis strax efter. Kunde inte låta bli att min andra reaktion blev ett skratt, en halvt svullen mamma ser iallafall ganska kul ut. Tur att hon också skrattade. Någon mat allergi var de då iallafall inte. Vi tror att hon överansträngt muskeln eller något liknande. Svullnaden gick iallafall nästan ned. När jag kom upp pratade jag en stund med älsk och nu har jag skickat iväg ett nattis mms. Ska strax lägga mig och läsa lite. Det brukar jag bli trött utav.

C.

DAILY

The next thr...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-24 @ 20:34:19

Har fått order ifrån pojkvännen att finna en film som vi kan se på Lördag när vi ska till Götet. Jag har bestämt mig att jag vill se the next three day men jag har inte fått något godkännande ännu. Den verkar hur som helt väldigt spännande. Någon som sett den?



C.


DAILY

100 ways of dying

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-24 @ 19:05:01



Tom, tomt i lägenheten och nästan en tom toarulle. Varför ska alltid toapappret ta slut? Ska sätta ett fast datum varje år och köpa en hel årsförbrukning så att man slipper melitta, bomull eller annat dylikt. Orkar inte handla så nu har jag kiss-och-bajs-schema med en maxlängd på toapappret, 14,2 cm bajs och 7,1 cm kiss.

Hatar Måndagar kan vi inte bara hoppa över den dagen? Stryka den ifrån kalendern. Tvinga den att upphöra sin existens. In tha future ska jag älska Måndagar, okej ska inte ta i men iallafall tycka om dem. För då pysslar jag med något som jag tycker om. Och det är väll endå det som är meningen med livet? Det och kärleken. Och den biten har jag redan. Den allra bästa utav kärlekar.

Idag mår min kropp lika pyton som jag själv. Det inre ligger bara där och gror osjälvförvållat. Det utanpå ligger och gror helt och hållet självförvållat. Dega i sängen med fett hår, äta glass och andas frisk luft i 10 min var 3.e timma är inte okej. Men jag är mänsklig och idag måste min dag se ut såhär. Imorgon utmanar jag mig själv. Ska strax ta tag i en dusch och äta något som ingår i kategorin mat! Skulle kunna låta bli att inte äta något. Bara tyna. Då skulle det ju komma något positivt utifrån att må apa; looosa lite kilon.

Hejsvejs,
Claesdotter


DAILY

a man got to do what a man got to do

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-22 @ 15:43:30
Min man visar sig just nu vara en man ute i köket. Han skruvar nämligen rör och försöker att rätta till mitt problematiska problem att vattnet vägrar rinna ner helt och hållet nu nästan. Nu ska vi bara se om han får ihopet :)
Visst är det underbart flickor att ha en man i alla dess möjliga väder  ?

PUSS, C.

DAILY

My baby Saga

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-21 @ 01:29:37

En Saga kan man finna lite här och där. Finns faktiskt dom gångerna hon hoppat upp i kylskåpet när jag öppnat det.
Min lilla ögonsten. Hon älskar mig i alla väder hur jag än är eller hur jag än ser ut. Lika mys och kelig varje dag. Behöver inte kommunicera med röster för att förstå varandra utan kroppspråket och ögonen sköter det galant. Hennes knepiga sätt får mig att skratta och när jag är ledsen agerar hon min näsduk. Min lilla prinsessa, vad skulle jag göra utan dig? Du är mer än bara en katt.

Nu har jag sökt till jobb för att fördriva tiden. Är slut men kan inte sova. Kan inte slappna av. Sen verker magen på ett konstigt sätt hela tiden. Det gör inte ont men det känns.Har haft molande mens smärtor i över en vecka nu utan mens, mensen vart tog du vägen? Måste äte någe, är hungrig. 

Claesdotter

DAILY

<3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-20 @ 23:08:21

All I have to say is that im in love whit you.


DAILY

stupid girl, in a stupid apartment

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-20 @ 20:16:21

Hjärtat börjar slå snabbare och tyngre och sätter sig i halsgropen. Kan känna hur pulsen slår. Andetagen blir allt tyngre och varje andetag är en ansträgning. Luftröret i halsen krymper och man blir paralyserad. Kan inte röra sig. Stirrar utan att se något. Man blir svag, kraflös och hör hur allt runtomkring sagt börjar att försvinna.
Allt snurrar och man kan inte tänka klart. Knivar i mage och bröst..

Försöker sakta ta några djupa andetag för att komma tillbaka. Måste sluta tänka, måste sluta känna. Klarar inte de här.. .


Men jag tänker inte tillåtas är det såhär de är, är det såhär det ska vara. Allt gör för ont och jag vill inte vara såhär.. Jag vill inte vara såhär. close me lika a machine.


OUTFITS

Esther never die

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-20 @ 18:16:24


Varför ska det gå så lätt att bli brunhårig, och inte lika lätt att bli blond? Det krävs ju så många färgningar då. Blöh.. jag vill inte vara bara mörk längre. Jaja så är det med det liksom.

Min lille schipp mår inge bra. Haft ont i magen hela natten. Idag på dagen har det gått bättre. Men det märks att han inte är i form då han bara ligger under sängen och inte ens reagerar på brandbilenen.. lille plutten.

Nu ska jag laga mat, sen ta en iskall dusch, för är helt cp trött då jag bara sovit fyra timmar inatt. Phuu..

C.

NEWS

Stylisterna

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-20 @ 02:16:07
Har varit lite tråkigt det sista att jag känt att det inte finns ett enda bra program att vila fötterna till på kvällarna. Innan var det många program som var värda att lägga sin tid på när man väl hade tiden för det. Repriserna på söndagarna är ju toppen. Och mitt kära Gossip Girl som har säsongs avslutning :( 
Blev då iallafall just nu superglad att jag precis såg att detta program nedanför ska börja nu på måndag på kanal5play. Ett program helt i min smak. Programmet går helt enkelt ut på att under två månader kommer ett gäng utvalda stylist-aspiranter utbildas och testas för att i slutet av programserien erbjudas en plats på
Sofis Mode.
Det skålar vi för, skål!




C.

WONDERWALL

A ROSE BALLON

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-20 @ 01:50:28



"I WANT TO BE REMEMBERED AS THE GIRL WHO ALWAYS SMILES EVEN WHEN HER HEART IS BROKEN,
AND THE ONE THAT COULD ALWAYS BRIGHTEN UP YOUR DAY EVEN IF SHE COULDN'T BRIGHTEN HER OWN"


DAILY

Vardagslyx.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-18 @ 15:58:04


Hej hej :)
Har precis käkat "frulle" och sitter med ögonbrynsfärg. Ska strax in i duschen för att sen börja göra mig iordning. Min älsk kommer nämligen snart och ikväll ska vi ut och käka. Vilken vardagslyx! Mys, gos och god middag.

Hörs kanske senare. Puss.
Claesdotter.

DAILY

Ett ord kan ..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-17 @ 23:48:00
Ibland kan jag fråga mig själv frågor som - E du dumihuve?
Satt och skulle skriva ett ord men fick inte riktigt till det. Märkte ju då sen att det var totalt fel ordval. Och kom på det rätta ordet i engelska men inte i svenska. Men hallå eller? Sen när blev någon i min familj engelskman?
Gick in på google translate och fann då detta resultatet och kanske då insåg att jag inte alls är så dum trots allt..?.
 

Det engelska ordet → touch (då kunde jag ju bara komma att tänka på röra vid)

Dem svenksa orden/betydelserna ↓

  1. KONTAKT
  2. BERÖRING
  3. PRÄGEL
  4. KÄNSLA
  5. HANDLAG
  6. KÄNSELSINNE
  7. VIDRÖRING
  8. SNUDDANDE
  9. LÄTT RÖRELSE
  10. TOUCHE
  11. SLÄNG
  12. ANSLAG
  13. GREPP
  14. ANTYDAN
  15. HAND
  16. TUSCH
  17. PENSELDRAG
  18. SPÅR
  19. DETALJ
  20. GLIMT
  21. ANSTRYKNING
  22. ANING
  23. STIL
  24. KÄNNING
  25. DRAG
  26. OMRÅDE UTANFÖR SIDLINJEN
  27. verb
  28. RÖRA
  29. RÖRA VID
  30. VIDRÖRA
  31. BERÖRA
  32. TONA
  33. SLÅ AN
  34. SNUDDA VID
  35. NUDDA
  36. TOUCHA
  37. TA I PÅ
  38. KOMMA ÅT
  39. TANGERA
  40. STÖTA INTILL
  41. STÖTA IHOP
  42. MÄTA SIG MED
  43. GRÄNSA TILL
  44. LÄTTA UPP
  45. RÖRA VID VARANDRA
  46. TRYCKA PÅ
  47. SÅRA
  48. ANGÖRA
  49. ANGRIPA LÄTT
  50. GRIPA
  51. NÅ FRAM TILL
  52. ANLÖPA
  53. FÄRGA LÄTT
  54. BERÖRA VARANDRA
  55. SKADA LÄTT
  56. BLANDA
  57. HA ATT GÖRA MED
 C.

DAILY

-hold my hand-

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-17 @ 23:32:28




Schipp har haft skönhetsvård här på kvällen. Blivit borstad i pälsen och fått polerade gaddar. Och sen fick det även bli en dusch. Kan nog säga att han inte uppskattar det men han står så lugnt och fint. Saga satt och stirrade avundsjukt. Konstig katt med tanke på att hon hatar vatten. Men hon vill vara med överallt.
Älskling är så task mot Sagan när jag duschar för då retar han henne och låtsas som att han ska ta in henne i duschen och lika snabbt varje gång fäster hon fast sina klor i ett fast grepp i tvättkorgen. Min lelle bebis.
Nu är iallafall både jag och Schippo hela och rena.

Claesdotter.

DAILY

Kände mig helt rökt

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-17 @ 21:34:00


Duscha aldrig dig själv och hund samtidigt som du gör ris. Sen när du ute ur duschen är, sätter du på stekpannan  utan smör, traskar in i sovrummet och har djupa diskutioner på sms med pojkvännen. Det kan bara gå fel. Kommer ut i köket till en brinnande stekpanna. Hela lägenheten är en enda rökoas. Om nu min "trevliga" hyresvärd satt in ett barndalarm som alla hyresvärdar ska kanske de nu inte hade gått så långt. Men då hade jag väl bara blivit förbannad för att makapären inte gått att stänga av. Här handlas nämligen bara lågprisvaror.  Hur som helst öppnades alla fönster på vidd och jag och djuren fick fly in i sovrummet där röken inte riktigt nått sig men nog sved det i ögonen alltid.

DAILY

...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-17 @ 14:46:37

När du vaknar på morgonen lägger armen bredvid dig, får en klump i magen när du inser att platsen bredvid dig är tom och du känner dig likaså. Då vet du att det är rätt, då vet du att det är äkta. Då vet du att du vill dela dig tillsammans med någon speciell. Saknar dig älsklings Mattias.

Jag bär en tyngd i mitt bröst. En tyngd för att jag är lycklig. En tyngd för att jag har något så värdefullt i mitt liv som kan mistas. Vad vore jag utan honom ? En kropp utan luft i mina lungor.
Vill säga dem finaste orden som tillkommit, men finner dem inte. Så till dess, älskar jag dig.

Nu ska jag sluta vara sentimental, ta en iskall dusch och vakna om på nytt med endast en tanke i mitt huvud, att just jag fick en sån tur :)

C.


LAST NIGHT

Röjj

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-16 @ 19:16:00






Oplanerat blev det vin pimpling hemma hos mig till halv ett snåret då vi begav oss hem till S för vidare alkohol intag. Trevligt med mänskliga dialoger. (Djur kan ibland bli tröttsamma, dom motarbetar aldrig.) Snurra hem runt tre tiden i följe av Linus på lanjen och Robin, då jag bara ville hem till min älskling som roat sig på andra plan. Snarrare stabla fram. Gillar inte is i några syften utom när det kommer till något man dricker eller möjligtvis äter. Blev en lång natt, blev en jobbig natt, blev en underbar natt, beröring på insidan, magi och framför allt kärlek. Vi gick och la oss när ljuset kom och vakna när mörkret föll. Det kan endast ha varit en idiot som påstått att riktig kärlek skulle vara enkel? För jag vet.. det är den inte.

På morgonen märktes de av då jag vaknade till kanske bara en timma efter att vi somnat runt halv nio tiden. Skulle upp och duscha och käka som jag tänkt göra innan jag stupa i sängen. Ögonen svartna och kroppen svettades och skakade, men efter dusch, 1 liter vatten och maten som stått framme en timma somnade jag välmående igen.

Nu är Mattias och spelar bandy och jag ska bort till Ica och handla lite sen ska jag hem och laga mat. När han kommer tillbaka ska det bli mys framför en film sen sova då han ska upp tidigt till jobbet. Jobb, sova tidigt, planera matlagning? Sen när blev vi såhär vuxna?

C.

C.


DAILY

It's a dream come true

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-14 @ 23:07:49


Kärlek. De ni ser på bilden är ÄKTA kärlek gott folk. Så stark kärlek att man inte änns vågat drömma om sån kärlek innan. Men nu när man har fått uppleva den så kan man bara inte va utan den. <3

/ din M.A 


Update;
Vill aldrig bli utan dig. Du är det bästa som finns. Oerstättlig. Kärlek såpass stark att det skulle kunna liknas vid pansar. Ingen kan påverka mig som du kan. Du är och förblir min magiker.

Puss, älskar dig.
/ Din Tildy

DAILY

The time

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-14 @ 17:19:59
Sitter med mask och har precis plockat bort gurkorna. Uppfriskande! Fast magen tar bort det lite. Känner mig som en uppstoppad korv. Fast det betyder ju bara att jag är inne. För 2011 är korvens år. Korven ska framstå som fin mat.

Nu ska jag tvätta mig ta på mig snabbt innan min man får rök ifrån öronen ;) Han börjar bli trött på att jag är lite långsam och tar lite allt i sista minuten. Men varför ska man ha så brått? hihi.

Tjingeling,
Claesdotter.

DAILY

Diamond standard

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-13 @ 21:48:31


Ligger nere hos mamma och spenderar tid så timmarna inte går så långsamt tills min man kommer.. 
Skaver lite lätt mellan bena. Tyckte inte alls att den där intim rak-gelen var något att hurra för. Och after shave kändes knappt. Jävla meck.

NU ska jag bege mig ut i köket och hitta mig några smulor att stoppa i magen. Kurr kurr. Sen ska vi se Solsidan efter att mamma tittat klart på criminal mind. Men dom är ganska bra di där polis-serierna men väljer aldrig att titta på dem själv. Sånt är lustigt tycker jag.

C.

DAILY

Barnpassning och baby fetish

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-13 @ 18:40:00


Idag har jag sett min mor agera "småbarnsmamma". Och även mig själv faktiskt. Och jag är mycket stolt hur jag löser upp barnkonflikter. Tror jag kommer bli en riktigt bra mamma. Men det får allt vänta i ett par år till. Nu blir nog även min man lugn. Bara jag råka vilja titta lite på bebis kläder i H&M katalogen får han en inre kris. Har alltid haft fetish på baby kläder, dom är ju så små, söta, mjuka och med alla gulliga figurer på ♥

Hur som helst är det barn i alla högsta grad som har varit på schema idag. Hann dock att städa medans Leo var här, mamma diska och hjälpte till tills hon skulle åka och hämta wilma vid fyra då åkte vi hem till dom och fortsatte passningen där tills Anna och Ragge kom hem. Jag spenderade tid vid datorn medans barnen målade och mamma gick och städa eller diska. Aldrig kan hon låta något vara. Så ta lite hänsyn till mig som har vuxit upp med en perfektionist. Kanske därför jag trivs i lite tvätt, damm och disk? Fått men liksom. Blivit det motsatta som barn till en alkoholist kanske blir till spriten? 

C.


DAILY

Min man

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-13 @ 18:06:04


Jag älskar honom för att honom är han. Och idag har vi varit tillsammans i två månader. Och det har varit en av det bästa tiderna i mitt liv. Saknar ihjäl mig snart så det är tur att jag får träffa världens bästa kille redan inatt :)

PUSS

DAILY

do do do do do, do do do do do, dodot dodot dodot

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-12 @ 21:11:00



Jag satt i mammas kök förut när jag fick höra glass bilen. Berätta det för mamma och hon nappa på att vi skulle haffa den, men var något tveksam. Men när hon såg den åka in mot familjen Andersson ringde hon Gunna och frågade om hon kunde gå ut och se om den var där och de var den så mamma ber henne gå ut och stanna den men Gunna utbrister att hon bara har jamasen på sig så mamma säger skynda dig och ta på dig så ger vi oss ut på glass bils jakt. I snygga illgröna pyjamas byxor, rosa tretorn gummistövlar, svart möss-luva och svart fluff jacka marcherar jag över stora gräsmattan mot Gunna medans mamma gå på vägen och hojtar ta den vägen så tar jag denna så omringar vi den. Sen hör jag ett tjoande om att hon har hittat den och undrar om hon ska stanna den. Ser bara en mamma flaxa med armarna och en glassbil som stannar till. Glass blev det i stora lass sålt för glass gubben då Cönny kom tuttandes :)

Nu ska jag och mor ha glassbuffé och titta på solsidan som vi vart och köpte på Shell nyss. Har varit en superbra dag idag. Mycket skratt och mycket prat.

Kisses and hugs,
Claesdotter.


DAILY

Cooler than me

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-12 @ 17:06:00




Mysig fika stund. Varade i tre timmar. Dock inte min cola light och budapest. Träffade en härlig dude som är bekant med mor. Han har varit mycket i Thailand så det var guld värt att sitta och lyssna på det. Speciellt om billiga väskor. skor och kläder. Och roliga tullhistorier. Nu lever jag lite längre.
Några veckor i Thailand, here i come.. någongång.

Nu har jag precis ätit kassler och broccoli med mamsen. Har man mumsat gott får man dra in på kolydraterna vid middagen.

Tjingeling, C.

DAILY

Breakfeast @ rödhaken

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-12 @ 10:20:00
Godmorgon solstrålar.
Mor och syster är här och tydligen så ska vi gå och fika. Så nu ska jag börja göra mig iordning. Mamma betalar ;)

Dom klagar här på mig att jag är seg och behöver "träna" på att fixa mig snabbare. Då var jag klar på bara en timma. Det är ju ingenting ju. Kostar tid att ligga på topp sa jag bara!

kösselipuss,
Claesdotter

DAILY

She got that hold place glowing

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-11 @ 22:25:36

Jag skyller på mamma helt enkelt. För att hon valde att framkalla mig sist i syskon skaran. Yes, läste igår i en tidning att barn som är födda sist är konstnärligt lagda, mer öppna och lättsamma, lata och bekvämma och är väldigt drömmande. Anledning är att vi aldrig behövt anstränga oss för att bli älskade. Eller kämpa som det äldre och mellanbarnet behövt göra.  Sistnämnda är inge bråå. Men det är iallafall inte mitt fel ;) Känns ju skönt! hoho!



Vad fasiken ska jag göra nu då? Klockan är 22.20 jag är inte trött, inte sugen på film eller tv. Kan inte sitta här till små timmarna och försöka bli trött och torka.
Hade jag bott någon annanstans hade jag höjt mitt glas, drat en klänning över huvudet och satt på mig high heels. Men nu gör jag inte det.. så jag tar på mig stor, t-shirt, innetofflor..röda med vita hjärtan på, drar täcket över huvudet och läser illustrerad vetenskap. Men ja? Hade du gjort i min situation då?
Eller så tränar jag med paolo. Förlåt grannar.. på förhand såhär i nattliga tider.

Köss, Claesdotter


WONDERWALL

timeless

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-11 @ 21:12:53
Igår skapades meningar i mitt huvud igen. Helt utan förvarning var dom där. Utan en egentlig tanke.  Välkommna trots tomheten som känns inom mig när dom rullar på. Det är lyckan med att ibland känna sig låg.
Lite annorlunda än alla andra. Bara frågor. Men endå.

Varför älskar inte du mig som du gjorde igår?
Varför svarar du bara i frågor?
Vart finns solen när man inte längre kan se den?
Hur kommer det sig att allt aldrig blir tillräckligt?
Vad begär vi människor utav livet?
Vad är livet? hur ser det ut och vart finns det?
Inom oss?, eller i en strukturerad cirkel?
Vad är det som hela tiden gnager inom oss? Som vägrar komma ut.
Varför nöjs vi aldrig?
Var nöjd, var glad, var tacksam.
Var skarpsynt.
Tillåt aldrig dig själv att önska att tiden skulle stanna.
Glädjs åt tiden.
För när den stannar finns vi inte mer..

Tack.

DAILY

blonde wise girl

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-11 @ 18:22:25


Jag vill bli lite ljusare i håret nu, nu, nu!! Så snart, snart, snart ska det ske.

C.

DAILY

familje lycka

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-11 @ 17:53:46
Har utnytjat min telefon i en timme och sex minuter. Syster blev stum i andra luren när min röst bevittnades. Förvånad var första ordet. Min telefon fobi kanske har börjat botas? Hon ska hälsa på mig imorgon vid tio kom vi fram till när samtalet började avslutas.

Nu sitter jag och äter laxifilé och Saga sitter och stirrar på mig med hatisk och intensiv blick. Ho vel käka op maj! Hon ska allt få smaka på den lilla fille filén :)

kisses and hugs
Claesdotter.

DAILY

Wake me up when February ends

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-11 @ 16:20:30


Efter att min älskling åkt hem igår och jag pratat med han en stund i telefonen strax efter det gick jag ner till mor. Hjälpte henne att klippa Laikas klor och sen ringde dom ifrån hemvården och sa att mormor inte alls var bra. Så vi fick stapla oss fram dit. Varför kan dom åtminstone inte sanda ordentligt eller? En gubbe fick hjälpas på vägen då han gled ner med sin rullator ner för en backe och jag höll minst på att ramla 7 gånger. Vilka typer!

Sen stapla vi oss tillbaka och handla på vägen. För mor skulle bjuda på mat sen bestämde vi att vi skulle se Avatar. Åh vad bra den är. Speciellt nu andra gången. Första tyckte jag inte den var så märkvärdig. Nu skulle jag kunna se den redan igen. Naturen är så underbart fin. Hade grymt ont i nacken och skulderbladen så låg på mammas spikmatta under tiden och de hjälpte faktiskt :)

Sen smsa jag med finast och prata lite med honom i telefonen innan vi skulle sova. Saknar dig väldigt mycket nu.

Nu ska jag laga middag och grejsa lite.

C.

DAILY

Seek bromance.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-09 @ 00:41:00



Nu är vi hemma och filmen var superbra. Men det kan nog vara bra att ha sett dem tidigare filmerna relativt nyss innan kan jag tänka.
Såklart var vi ute i sista minuten. Älskling låg och titta på änglagård - andra sommaren tills det var en halvtimma kvar tills vi behövde åka endå var det jag som drog ut på tiden. Var jag som stod och velade vilken tröja jag skulle ha på mig precis innan och vi redan är sena. Blir alltid så. Tias står och små buttrar och ber mig skynda mig och jag velar. Jag tycker det har sin charm. Och blir vi gamla ihop är det något vi skrattar åt. Gnabbas åt på ett roligt sätt. Så låt oss skratta redan nu.
Hur som helst lyckades vi ju såklart hinna. 5 minuter innan biljetterna skulle hämtas ut faktiskt. Skillat. Sen fick vi stå där och vänta snopet. Då omvandlade jag mitt sena jag att bli possitivt och sa till älskling tänk vad länge vi fått vänta om jag inte hade varit lite sen? :D Han svarade med att det någon gång hade varit skönt att slippa stressa.
Skulle passa på att röka eftersom vänta på något är nog bland det mest otrevligaste nervpirr jag vet. Såklart hade jag glömt tändaren och frågade en man som stod och rökade om jag kunde låna hans och det gick bra så länge jag lovade att sluta. Skulle svara med ett jag har inte ens börjat men kände att det hade blivit en för långdragen förklaring för någon jag inte känner.

Nu är vi hemma och ska eta mååt.

C.


DAILY

Everytime I see you, somehow you always manage to make me smile

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-07 @ 23:40:00


Min fina anlände med blommor i handen. Det fick mig att bli glad, känna mig varm óch omtyckt. Gladast blev jag för att de var han. Han som får mig att känna allt och lite till. Min magiker.
Vi skulle ut och äta och det är något som tillhör oss att vi alltid blir "något" sena. Mest beroende på mig såklart. 
Min älskling är fin han för det fick bli "min" kina som jag var sugen på. Kände mig som en hög gravid kvinna när jag väste åt honom att han minsann skulle hålla sina fringrar ifrån mina fritrerade räkor. Fick dåligt samvete snabbt och tillät honom att ta en. Ibland får jag för mig som vrålhungrig att jag är obotligt omätt. Det fick jag äta upp senare när jag lite fint sa till Tias att han kunde få några fler shrimps. Jag var så åpen att jag till och med åt upp dom dekorerade grönsakerna. Jösses. Tack för att du står ut med mig baby ♥

Efter att min mage svullnat tre storlekar begav vi oss till shell och jag bestlutade mig för inget godis. Brååå!(dock hade jag redan hemma). Nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på änglagårds filmerna eftersom vi ska se den på bio imorgon.

Claesdotter.

DAILY

In this town

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-07 @ 11:27:00

God morgon!
Precis varit ute med plutten och nu ska vi få i oss frukost innan jag börjar städa. Har nog aldrig segat ut på det sähär... Känns supertrist att städa. Finns ju andra roligare saker man kan göra istället. Jag skulle antat erbjudandet och tagit med mig våran städare ifrån  Egypten. Lazy Woman!

Idag är jag iallafall en speciellt glad och lycklig chey! För idag får jag träffa min Tias ♥

Räkna med att jag kommer tillbaka inom en snart framtid. För data pauser tillhör städandet.



Puss och puss
Claesdotter


DAILY

smör-gås

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-06 @ 12:33:14
Snön fallar =( Tycker att det ska sluta. Vill ha vår nu åtminstone. Tycker att vinter kläder är allmänt oglammigt.

Verkar som att man inte blir lika mätt på knäckebröd ?! Det tycker jag är konstigt eller så är det bara jag som är konstig. Har pallat i mig frukost precis och ska strax byta om och bege mig bort till syster med mamsen :)

we catch up later..
Claesdotter.

DAILY

All we need is Love

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-05 @ 22:03:52
Fullspäckad dag från morgon till kväll. Super gillar det liksom.
Syster kom till frukost och mamma kom strax där efter. Vilket kackel. Syrran ska bli polis och medans mamma gillade det ogillade jag. Sen blev jag riktigt arg och det var riktigt skönt. Behövde det. Tur att mor min tar det och vi skrattar samtidigt under själva vredes utbrottet.
Senare vid två skjutsa syster mig till vårdcentralen och vid fyra kom hon och hämtade mig igen. Sen hem igen och käka mat innan man begav sig till badet. Jag borde blivit född till en fisk. Vatten är underbart och speciellt när det bubblar i alla dess syften.
På vägen hem ringer mor min och undrar vart jag håller hus eftersom vi ska ha filmkväll. Hon hade nämligen redan varit och hyrt filmerna. Bara läskiga. Det vart ju inte svår uträknat. Hon säger även att hon skulle en sväng till Hannis för Gillis var där också så jag gick med upp dit eftersom jag endå var i närheten. Trevlig stund och guld i mun. Skäms inte över mitt fria ordföråd. Imorgon är det vimmel som gäller! Wine wine wine med flickorna men på dagen ska det bli besök hos kära syster.
 
Nu är jag hemma igen och ska dra fram lite mat och en kudde som jag ska ta med mig ner till mor min så ska vi se på felm :)

Pusselipuss puss, Claesdotter.

DAILY

Q 2010

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-05 @ 01:30:47



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort tidigare?

Torkat en gammal människa i rumpan, spottat reinfeldt i ansiktet, gick på "blind dejt", suttit vaken på en strand i Alanya till solen steg upp igen och tjuvhoppat andras studsmattor. Finns ju massa saker som man gjort som man aldrig gjort tidigare. Både bra, dåliga, tråkiga och roliga.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Nope, hade dock inga. Tror inte på det där med "sånna" löften. Man ska inte tvinga sig själv att bli av med alla olater bara minska på dem.

3. Fick någon du känner barn?

Jao..med all säkerhet.

4. Dog någon som stod dig nära?

Antagligen inte. Det skulle man väl komma ihåg?

5. Vilka länder besökte du?

Egypten 2 gånger och Turkiland en.

6. Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?

Hmm svårt att komma på såhär på rak arm. Lite mer spontanare händelser utan vidare eftertanke. Fler roadtrips. Äventyr.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?

4 maj och 13 november.

8. Vad är det bästa som har hänt dig under året som gått?

Att jag träffade världens bästa Tias och blev supertruper kär <3

9. Vilket var ditt största misstag?

Tycker inte man ska ångra. Utan omvandla det och se vad man lärde sig utav det. Men självklart att man ibland önskar att man hade gjort annorlunda..

10. Vilket var ditt bästa köp?

aooutch... så mycket som man ha konsumerat. Det skulle väl vara datorn då kanske med tanke på att jag inte skulle vilja klara mig utan den.

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Det svider att säga att det antagligen var sånt som man kan svälja och tugga sönder och som åker rätt ner i magen och ut igen.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?

Familjeresan till egypten, underbara vänner och när en viss kille hörde av sig igen och allt blev så bra.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Minns bara att jag haft halsfluss och lite småförkylningar. Inga allvarliga skador.

14. Vilka låtar kommer få dig att tänka på 2010?

Break your heart, gubben i lådan och underbart.

15. Mådde du bättre eller sämre 2010 än tidigare år?

Det jämnar nog ut sig så att det var som alla andra år. var dock väldigt tragiskt och sen väldigt bra under vissa perioder.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

Ja det finns det..

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

njea.. inte direkt. Nej det skulle jag inte vilja påstå. Kanske lite bara. Men äh!

18. Hur var din julafton?

Vilken julafton? Fanns det en sådan i år? Upplevde bara annandagen.

19. Blev du kär?

Oh yes <3

20. Vilket var det bästa tv programmet?

Haha egentligen bara dåliga bra. Kungarna av tylösand, ensam mamma söker, hollywood fruar och ung och bortskämd.

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?

Lägger inte min energi på att hata.

22. Vilken var den bästa boken du läste under året.

Detta är ju pinsamt men påbörjade ju bara en massa böcker som jag inte läste klart. Men säger endå Sofies värld.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Haha "det får bli sebbelou".

24. Önskade du något som du fick?

Det skulle man nog kunna säg.

25. Önskade du dig något som du inte fick.

Med all säkerhet.Men jag är nöjd endå.

26. Vilken var årets bästa film?

Remember me och the blind side.

27. Vad gjorde du på din födelsedag?

Bojkotta den. Det gjorde dock inte delar av min familj.

28. Vilka var dem bästa människorna du träffade?

öhm.. många ? :)

29. Hur skulle du besrkiva din klädstil?

så jehvla pördy!

30. Vad fick dig att må bra?

kärlek.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Skulle kunna tänka mig att det var Robban.

32. Vem saknade du?

Någon..eller några.

33. Vilken var din bästa månad?

Augusti.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Absolutly!

35. Hur kommer 2011 skilja sig ifrån 2010?

Att det ska bli mycket mycket bättre på alla vis :)


DAILY

all i have to do is dream

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-05 @ 00:22:02
Har spenderat kvällen genom att titta på en skum film. Men i slutet kommer jag alltid fram till att jag gillar skumma filmer. Dom har oftast ett unikt budskap. Vilket jag i sin tur gillar.

I en utav reklampauserna passade jag på att kila ut med Schipp och när jag stod där ute för att vänta på att han skulle hitta den perfekta bajs-platsen fick jag höra en unge skrika som om den gjorde det för sista gången. Detta pågick i mina 10 minuter jag vistades ute och fortsatte säkert efter att jag gått in också. Visst att barn skriker men det värker endå i mig när det blir så högt och intensivt. Det var någonstans under dom 10 minutrarna som jag bestämde mig. Har vetat egentligen sen länge att jag i något sammanhang velat jobba med utsatta barn.

För jag anser att vi ska försöka göra världen till en bättre plats genom vårat arbete. Det är iallafall något som jag själv vill åstakomma. Och alla barn förtjänar kärlek, trygghet och stabilitet i sina liv. Ingen ska behöva vara rädd. Jag anser att ingen människa föds ond. Dom blir vad vi gör dom till. Och inte har dom väl valt att bli tillsatta till världen. Det var du som satte dom dit. Och då är det du som ska se till att dom får det så bra som alla barn förtjänar att ha det.
Jag ska utbilda mig till socionom. Det är ju så sjukt brett. Men jag kommer att välja att jobba med barn och ungdomar. Först trodde jag att det skulle bli ett problem eftersom jag har en tendens att bli för snäll. Men jag ändrade mig snabbt då jag vet att jag skulle passa utmärkt. Jag försöker alltid sätta mig in i allas situtioner, lyssna och vara rättvis och förstående. Jag är känslomässig, ödmjuk men vet jag att jag har rätt kan jag bli benhård. Jag förhastar mig inte utan bejakar alla tänkbara ting.
Kommer ju även att läsa dom ämnena som intresserar mig så som, psykologi, jurudik och sociologi. 



Jag har själv inte haft en dålig uppväxt. Vet bara hur det känns att känna sig utelämnad och ensammast i världen med ingen som bryr sig om dig. Känna sig oförstådd. Ingen talar mitt språk. Därför tror jag att jag har lättare att sätta mig in och förstå dessa barn. Jag tror även att jag har fördelen när det kommer till föräldrarna. För jag gör verkligen allt för att försöka sätta mig in och förstå människors dåliga handlingar. Det mesta har en förklaring.
Finns så sjukt mycket dåliga socialarbetare som beslutar att ta barn från föräldrar som faktiskt har kärleken och viljan att försöka. Det måste finnas andra lösningar. Medans dom lämnar kvar barn hos föräldrar som misshandlar och utsätter dom. GRR jag kommer säker bli superarg på systemet många gånger. Men jag kommer även att kunna hjälpa några på vägen. Och bara det i sig är en mening med livet.

Känns superskönt att man numera har ett mål att sikta bollen på. Det gör att jag kickar mig själv i arslet när dobbarna drar fast i grästet.

Kisses and hugs, Claesdotter

DAILY

Sitter och har det super skönt i bubblet. ...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-04 @ 17:14:54

dsc00304 (MMS)

Sitter och har det super skönt i bubblet. Nu fattas bara det andra bubblet och någon att dela det med;-) puss och kram, C


DAILY

Got us falling in love

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-04 @ 13:25:00



Hejsan!
Hemkommen och nu lossnade minst sagt 10.000 stenar, bara några kvar nu. Sen är jag lättare än på länge. Ska ladda mobilen för den är så dööh den bara kan bli. Sen ner och se om jag kan laga min cykel om inte; får mannen i mitt liv försöka göra de. Sen ska jag upp fixa käk och packa badväskan. Ska iväg och bada med syster och barnen. Sjukt längesen jag badade och de är kuligt. Väcker barnet i en och jag har alltid älskat vatten. Sen ska jag bubbla. Bubbla är ett utav det bästa som finns att göra.

Tjing, Claesdotter.


DAILY

In the moonlight shadows

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-03 @ 23:48:00
Precis hemkommen ifrån Hannis. Åkte till Ebba i Lidköping och hämta tv och annat småkraffs. Fick en inre panik när vi skulle lyfta den upp för trappan. Men vilken tur att vi hade P.A som hjälpte oss med dörrn. Ångrar lite idag att vi inte tog emot hans erbjudande om hjälp. Men då hade jag väl fått lova bort mamsen också och då hade inte hon varit lika så glad, hähä!

Fick bli två chees på vägen hem. Jag som aldrig skulle äta snabbmat. Jag är så bra på att lova mig själv saker.   Inne på mcdonken kände jag mig som  en gammal kärring när man hörde småflickorna prata om vilka deras strul för helgen hade varit. Inte för att jag var lösaktig som ung, jag var ju en mycket duktig flicka ;) Men problemen i ens liv får en att känna sig gammal. Nu är det ju bara prat om jobb, miljöförstöringar och människors olika sexproblem (så älskling nu tror ingen att vi har sexproblem. För det skulle vara att ljuga för du är det bästa i sexväg jag någonsin upplevt. DU är det bästa i allt som har inträffat mig,  puss.) Fick dock tillbaka känslan om att jag inte är speciellt gammal, inte gammal alls faktiskt när vi kom in på sommarens tider. Vill ha sommar nu. Blotta brösten i solen, känna tunna tyger emot min brunbrända hy, bada naken med min älskling i månsken, rulla oss i sanden och dricka rosé på balkongen med vänner tills solen går ner och upp igen. Ah ljuva sommar, kom kom kom till mig!

Kisses and hugs, Claesdotter.

DAILY

time for relax

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-03 @ 14:20:18


heya!

Har precis spacklat naglarna och nu ska jag få i mig lite mat. Å efter det ska jag bege mig bort till världens bästa Hannis och kika på hennes nya lya och tjöta skit.

När jag kommer hem igen ska jag utöva yoga och ta ett bad. Mycket ska hinnas med imorgon och min kropp behöver frigöras ifrån den inre stressen.

claesdotter.

LAST NIGHT

A NEW YEAR - raise your glas

Published by Matilda Claesdotter, 2011-01-01 @ 16:11:00






A NEW YEAR - raise your glas

Som vanligt numera är jag dålig på det här med fotografering. Men något är alltid bättre än ingenting.

Ingen märkvärdigt som alla andra år. Nyårsafton är överskattat. Besvikelser, förlorade drömmar,  ett raserat hår av något oväntat hagelregn, en raket i ögat, gräl och intriger. Jag personligen klagar inte i år, jag lyckades hinna finna min drömprins innan klockan slog tolv och fick krama människor som betyder något och inte någon flummig snubbe jag just träffat eller en för full tjej som tror sig känna mig.

Kvällens bästa;
Att fira in ett nytt år med planetens finaste kille.
Philles överhypade scince ficon dans.
Min, Hannas och Mammas humor.
Att få dammsuga.(för en gång skull glades jag)

Kvällens sämsta;
Ett pajat hår och smink.
UL- Människor.

C.


RSS 2.0