DAILY

not so top notch

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-30 @ 16:09:38
Ska bege mig ner mot mamma nu när håret torkat, har nämligen blekt topparna så nu ska hon hjälpa mig att slänga på en hårfärg över då jag känner mig lite lat/krasslig. Och ikväll blir det lunga gatan nere hos mamma då jag måste hålla mitt på det torra p.g.a antibiotikan, medans ska Tias ut och roa sig. Men om två helger är det min tur och förhoppningsvis är jag snygg i håret då också och inte typ lila som nu ;(
 
top notch

NEWS

new york

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-28 @ 20:01:36
Äntligen hitta jag en navy blue ny keps ♥ Sen hittade jag lite när jag var inne en sväng på cubus i väntan på Tias och när jag kom hem insåg jag hur snyggt allt var tillsammans ! Nu blir det mat och journey 2.
 

DAILY

Manhunter

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-28 @ 18:54:44
När allt annat känns under topp behöver ju inte naglarna göra det. Så jag toppar dem med ett topplack med glitter i ;) Det nya på undre bilden, wieee! Ska grunda med ett svart först. Tårna får jag väl låta va eftersom jag inte kan fixa den högra då den infekterade tån sitter på högra. But that's life you know.
 

NEWS

chores

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-28 @ 12:47:58
Då en annan inte får vistas i solen, får en annan stanna inne och göra liggande sysslor. Som att måla naglarna och läsa tredje boken i Elsa triologin. KUL (thump up). Typiskt att det ska vara fint när jag inte får vistas ute..hmm. Jaja, när kuren på antibiotikan är slut är det jag som blir stammkund borta på solariet ;) Är det ingen sol får man improvisera helt enkelt!

DAILY

Daily

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-27 @ 19:14:48
Orkade inte ligga still som doktorn sagt, febern är ju borta så följde med Tias till stan för han skulle köpa fotbolls skor och eftersom han hade så svårt att bestämma sig åkte jag en trappa upp för att döda lite tid. Men fick med mig en tröja, ett halsband och en keps endå.  Nu är jag helt slut så ska lägga mig i sängen och läsa lite skvaller tidningar :)
 
Puss

DAILY

sick is expensive

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-27 @ 01:39:46
Fyyy skjutsingen, att åka till ett regnigt kusten, få en miljard myggbett, leva i ständig fukt(lokalen vi bodde i) och få ett skoskav efter nya skor är ingen bra kombo. Efter att ha lipat halva resan hem av utmattning på Söndagen till att vakna på Måndag och se att tån min inte alls mår bra, inte jag heller för den delen 38.1 i feber. Ska åka iväg till ungdomsmottagningen för att få utskrivet p-piller och passar på att ringa syster som håller på att bli sjuksköterska och fråga om mitt sår och blå lila tå som det rinner var ifrån. Bra flyt att hon råkde jobba just då i samma byggnad så jag kan komma bort så hon får titta på den hon ställde "diagnosen" att det antagligen  är infekterat och behöver undersökas, samma säger hennes chef och säger till mig att gå till vårdcentralen och be dem att titta på det med en gång. Fick sitta ner och vänta i en och en halv timma, dem tog bakterie odling och sänkan, Fick såret och mina myggbett tvättade och tån inlindad tills jag ska på återbesök på Fredag. Och får även antibiotika utskrivet och tillsägelse att bara vila. Men då ska väl apotektets datasystem vara utslaget så först var det nära att jag inte fick något men dem fick bara lösa det. Imorse vakna jag med 38.8 i feber och la märke till att mina ben var alldeles röd flammiga men inget jag reagerade på klockan sex på morgonen men sen när jag vaknade vid ett tiden så ringde jag mamma som fick komma och titta och antydde att det kunde vara en allergisk reaktion eftersom svalget kändes konstigt också. Så fick bege mig till vårdcentralen igen, då dem tog in mig med en gång och konstaterade att det var en allergisk reaktion då jag hade nässelutslag över hela kroppen så fick två allergi tabletter och tillsägelse att sluta med pencilinet tills provet på odlingen skulle komma. Men att dem skulle höra av sig om en timma för att fråga mig om utslagen och klådan avtagit. Men icke, så dem bad mig komma in om en halvtimma så att läkaren skulle få titta på mig. Fick då ett annat antibiotika utskrivet, som jag nu hoppas verkligen fungerar. Så sjukt jobbigt med feberfrossa och ont i hela kroppen samt att inte få röra på sig. Och framför allt att foten ska bli frisk för just nu ser den röten ut =(( As rädd att få amputera men sjuksköterskan sa att de ska den inte behöva göras. Sen stramar det i hela benen hela tiden och sticker i händerna. Tycker typ synd om mig själv. Så om det inte blir något mer krångel kommer jag att ha varit hos läkaren fyra gånger denna veckan och blivit 800kr fattigare, det är dyrt att vara sjuk!! Fiiiifååån
En bild ifrån ett regningt Lysekil på midsommardagen, när jag fortfarande kunde hålla mig tipp topp

DAILY

Glad midsommar

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-22 @ 15:08:27
Fortfarande krasslig men betydligt bättre. Har krafter till en utekväll ;) Nu ska jag bege mig in i duschen och göra mig iordning, nu när nagellacket väl vill torka. Mojs!
 
Ni får en gammal bild så länge

DAILY

tipp topp tipp topp tititititti toooopp

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-20 @ 15:03:53
Jag förstår verkligen inte vart allt snor kommer ifrån? Helt fucking insane. Ska ut en sväng med mamma sen så ska passa på att köpa nässpray som tar bort rinnsnuva och tar bort det täta. Störande när det täta skiftar näsborre också. Man få aldrig andas fritt genom båda samtidigt. Och lite bafusin emot halsen, och iprem, så kommer jag vara tipp topp som värsta pillertrillaren över midsommar ;) Haha jag säger bara stackars mina sovkramater, snarkar ju som en tok nu när jag är förkyld inte ens Tias som snarkar själv kan sova, haha. Blir väl utslängd ;)

DAILY

beware

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-19 @ 20:59:08
Nu kommer jag snart att bli skitvidrig för vissa menans andra kanske bara tycker att jag är skitnaturlig. Hur som, kräktes jag precis och jag vet inte hur det är med er på den fronten men jag tycks alltid må bättre när jag fått kräkas lite, hur jag än mår. Typ ont i huvudet, menssmärtor, irriterande slem i halsen som ligger och retar. Hatar att spy men det blir värt det för man mår så bra efteråt. Som nu känns halsen fri igen vilket är underbart. Hoppas jag mår än bättre imorgon. Ska äta lite mat, vika tvätt och läsa en tidning tror jag? Har kollar på film hela dagen då jag inte somna i två timmar så kanske ska vila ögonen ifrån datorn lite. Sen funderar jag på att ta en dusch igen, känner ju sig lika ofräsch efter en kvart när man är sjuk.....bläääää!  Shit också kommer få försöka hinna med att färga håret, ögonbrynen, sola ja allt imorgon. Kommer bli svettigt
 
Slappfia
 

DAILY

worse

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-19 @ 12:00:39

"Sjukdomstillståndet" har bara blivit värre, nu är det nämligen inte bara halsen utan näsan rinner och slemmig hals dessutom har jag ont i kroppen. Detta ser inte bra ut inte jag heller för den delen. Undra om det är någon som typ är snygg när den är sjuk?
Ska ta en dusch, byta rent i sängen och sen ska jag plantera min rumpa i sängen och hoppas på att det har gått över tills på torsdag eller iallafall Fredag. Fan också, jag som hade massa saker att göra, blir inget utav det. Fast ska tusan sola iallafall. Får lika där och våndas i värmen(klarar inte värme när jag är sjuk om jag inte har frossa förstårs), för lite brun de ska jag iallafall bli och där sätter vi punkt


DAILY

A decent cup of tea

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-19 @ 00:02:42
Har haft mamma mys idag men nu när Tias kom hem gick hon ner.  Så nu sitter jag med en kopp te för att lugna ner halsen och väntar på att älsklingen ska infinna sig. Blir inte mycket mer aktivitet än filmtittande just nu. Men imorgon ska faktiskt jag och mamma åka till stan. Trotsar halsen och kroppen lite. Och sen måste jag fortsätta städa de jag inte orkade idag.
Tjing


DAILY

NOOOOOO

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-18 @ 17:25:31
Känns inte som det är mycket som är på topp idag(eller jo en ganska stor del), men endå. Har fått ont i halsen så undviker att svälja och det är verkligen rött på vänstra sidan så är nog inget som går över på en dag(vilket jag ber för). Känner mig trött och sjuk. Varför nu såhär nära midsommar? Jag som sett fram emot detta, och så blir jag sjuk som jag knappt varit på ett helt år. Vad är oddsen? Inte nog med det så behöver jag städa idag, massa tvätt som ska vikas och massa saker som jag rev ut ur en låda ska få plats någonstans och nu helt plötsligt så har jag fått menssmärtor fast jag inte ens har eller ska ha mens än på ett tag. Men imorgon är ju en annan dag ;)

DAILY

Birthday party

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-17 @ 22:22:08
Mamma hade lite småkalas för la familia idag, så har varit där från klockan fyra till åtta. Dem två sista timmarna vart det bara jag, Lovis, mamma och lilla Saga kvar då alla andra skulle på sina träningar. Myspys var det <3 
Efteråt åkte jag och Tias till Shang hai för att hämta kina, vilket var underbart. Hade nog kunnat leva på sånn mat om jag kunde.  Nu ska vi lägga oss i sängen och lira lite tv spel sen får gärna John blund ta mig ;)



Imorgon ska jag färga mig hår, ska bli så spännande att se hur det blir !!

NEWS

Shoelove

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-17 @ 14:01:00

Älskar mina nya skor som jag bytte till mig för ett par andra på SP. Ska inviga dem på midsommar dagen ♥

DAILY

Catfish

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-17 @ 00:29:55

Efter lite shopping så åkte jag och  tias ner till ån för att fiska men fick dock ingen fisk. Men däremot en katt "på kroken".

 


DAILY

Kroghäng vs mammas säng

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-15 @ 19:06:08
Hade tänk gå ett gäng och titta på fotboll på krogen och ta en öl. Men jag hoppar de då de bara blev grabbarna rus och inga flickor inkluderade. Så planerade upp en myskväll i mammas säng istället. Ska titta på Nobels testamente. Verkar spännande ;)
Imorgon blir det stan och städa lägenheten. Wii vad kul och handla midsommar kläder. Hoppas verkligen att allt finns inne nu. Brukar annars ha lite otur med de.

FASHION

Sweets

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-15 @ 10:18:00


hm.com, 249:-

Hittade dessa underbart söta vikrade shorts på hm och blev kär med en gång. Älskar döskalle detaljen. Stort + i kanten! Hoppas dem  finns inne i butik.

DAILY

Light my fire

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-14 @ 18:09:28
Vi flickor är verkligen förberedande. Vi planerar in flera veckor i förväg vad vi ska göra och handla innan något stor kommande. Satt nämligen precis och skrev en lista över vad som ska göras nästa vecka innan vi åker till kusten. Tycker sånt är så sjukt kul. Brukar ni göra listor?
  • Bleka tänderna
  • plocka ögonbryn
  • Färga ögonbryn, fransar och hår(ombre?)
  • Raka benen
  • Måla naglarna
  • Inpackning
  • Handla kläder och luftmadrass
  • Sola solarium Måndag och Onsdag
  • Packa

DAILY

Grattis Mappis

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-14 @ 16:16:00
Idag fyller, utan att överdriva, världens bästa mamma år. Älskar dig så och allt vi har. Våra skratt, gemensamma humor och schåperier. Och även att man kan prata med dig om precis allt ♥

INSPIRATION

Lisaplace.se

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-14 @ 10:12:00
Syndigt snygg. Är sjukt sugen på att doppa topparna i lite blekmedel innan jag sätter på färgen på Måndag. Så att man kan ana en ljusare ton i topparna. Elle var säger ni flickor?

DAILY

Like it

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-13 @ 23:56:46
Gillar nya blogg.se förutom att jag inte får bort den lilla miniatyr bilden i högra hörnet. Skit irriterande!!

INSPIRATION

Big wishes

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-13 @ 23:18:14
Snart midsommar och jag känner mig ovanligt peppad. Trots eventuell kyla och regn. Vet inte varför men kanske för det var flera månader sedan man var ute och festade. Sen blir vi ju ett skönt gäng med, hoppas på att vi kan styra upp en femkamp eller liknande. Måste ju döda lite tid på dagen, innan utgången vill säga :)
Så just nu sitter jag och lurar lite på vad jag ska ha på mig, har inte bestämt mig om jag vill ha virkade shorts eller klänning? Detta återstår att se..

Hade verkligen velat ha alla tre. Eller iallafall minst två. En på midsommar och en på midsommardagen. Då hade det blivit den till vänster på själva midsommar och den till höger på midsommardagen. Kan inte bestämma mig för en...  

DAILY

ten pounds

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-13 @ 15:59:04
10 kg lättare, ten more to go! Problem väger för tusingen mer än fett!
Har förälskat mig i värmlänningarna på tv3play. Haha men är dem så där eller går dem efter manus?, dem måste ju gå efter manus. Eller så är det deras dialekt som man inte kan ta seriöst ;) Underhållande är det iallafall.
Är så sjukt sugen på riktig husmans mat så får potatismos och hemmagjorda köttbullar sen.

P.

WONDERWALL

Love never ends

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-13 @ 00:51:07
Kärlek är när man inte överger ett sjunkade skepp. Man stannar kvar, håller ut, och kämpar tillsammans. Man växer och bygger nya båtar. Kärlek kan defineras med känslan av att åka upp och ner i en killibacke. Man vill aldrig att den ska ta slut. Och inget annat känns nog så bra. Man glömmer och lever i känslan i magen. Känslan om ingenting ont. Kärleken är faktiskt oändlig, det finns ingen som någonsin kan tala om för dig att du ska sluta eller sätta stopp för den. Kärleken kan bara växa. Den kan inget annat, inte kapas och inte minska. Inte kärleken. Kärleken är det mest förlåtande vi har. Finns heller ingen som kan tala om för dig på vilket sätt du ska älska. Kärleken är mångsidig. Och vi delar den på olika vis. I mitt fall handlar det om att kunna vara där när någon är ledsen, att stöta sin kärlek genom alla hinder, att kunna skratta åt olikheterna, att bre smörgåsar 04.57 och om att aldrig släppa taget. Kärleken kan bara vara evig, man kämpar till sista andetaget.


Skål för 1 år och 7 månader, I belive it's a record, cause I fall in love every day in the same person <3

DAILY

Kärlek är det bästa som finns..

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-13 @ 00:30:00



..när den är besvarad ♥

DAILY

kheeebab

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-12 @ 21:36:24
Eftersom det var så mysigt hos Lovisa, bror och lilla Saga blev vi kvar längre än vad vi tänkt. Så vi blev hungriga och ville snabbt ha mat så vi blev även lata och beställde hem kebab. Så blir kebab framför en bra film.

Imorgon ska jag till läkaren... (usch)

DAILY

New hair color

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-12 @ 18:11:42
Igår var jag och Tias och storhandlade så passade på att köpta ny hårfärg. Ska bli spännande och se ifall det blir någon röd ton i med tanke på att jag är mörkbrun i håret. Hoppas på det iallafall, men lagom. Vill färga det nu för är så nyfiken men får vänta till nästa vecka så att det är fint till midsommar :) Blir Lysekil i år igen så hoppas på fint väder iår! Kanske ska börja dansa soldansen redan nu?

/ Yesterday I went shopping, so took the opportunity to purchased a new hair color. Should be interesting to see whether there is any shade of red in considering that I'm dark brown hair. Hope it anyway. Want to dye it now, im so curious, but may wait until next week so it's nice to midsummer :) Will be Lysekil again so hoping for good weather this year! Maybe we should start dancing sun dance now?

DAILY

Em vs sängmys

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-11 @ 22:35:41
Medans Mattias helt plötsligt ska intressera sig för sport(på tvn) isolerar jag mig i sovrummet i en nybäddad säng. Visst att sport är för både tjejer och killar men jag är inte och kommer nog aldrig att bli en sådan tjej. Fast det förstårs, på en uteservering en varm sommar kväll med en öl i handen och storbilds tv, då snackar vi känsla ;)


Finns ju inge snyggt att titta på för den delen heller...skulle man vara tvungen att välja blire nummer 19. Eller vad säger ni flickor? Ja pojkar för den delen med!


While Mattias suddenly be interested in the sport (on television) isolate myself in the bedroom of a freshly made bed. Sure, the sport is for both girls and boys but I am not and probably never will be such a girl. But then again, on a terrace on a warm summer evening with a beer in hand and a big screen TV, then we're talking sense;)

DAILY

Love & Friendships

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-11 @ 00:31:43


Säger godnatt ifrån mig och chanel. Ska försöka att sova iallafall. Känns hopplöst. Mår illa med huvudvärk och orolig mage. Läkaren ringer mellan 8-9 imorgon och jag tycker inte alls om sådana samtal. Men jag ska försöka låta bli att tänka på det utan istället fokusera på att efter iallafall klockan nio så är det över.

Sleep tight <3


Good night from me and Chanel. I will try to sleep now but it feel hopelessly. I have headache and my stomach hurts. The doctor will call me in the morning and I feel nervous. But I will try not to think about it. Tomorrow after 09.00 it will be over.

DAILY

te

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-11 @ 00:05:47

OUTFITS

On Today

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-09 @ 02:04:48


NEWS

Alla goda ting är tre

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-06 @ 21:13:36




Endå bra dag trots lite deppighet. 1. Saga är tillbaka 2. Mamma är världens gulligaste som kom upp med halva glasspaket till mig ♥(gb små glasspaket) 3. Mamma fick ett par skor av snälla Gunna som var för små som passade mig. Gillar blommorna och enkelheten i dem.

Nu ska jag äta glass och titta på Allt flyter som visas på svt 1 tillsammans med älsklingen.

Puss

FASHION

Gina Favoriter

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-05 @ 20:18:47

DAILY

skit dag

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-05 @ 14:20:02
Blir så depp när jag har mens. Ledsen inombords så gräver ner mig under täcket och tittar på 50/50. Då kanske man kan få gråta ut lite?
En annan sak, stör mig på mig själv för att jag inte njuter och tar vara på bra saker bättre. Skärpning!!  åhh, gaaahhh, blääää...

DAILY

Min nya kärlek

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-04 @ 23:59:08

.


DAILY

Home sweet home

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-04 @ 19:34:37
Borta bra men hemma bäst. Dem sista dagarna gick bättre än dem första och nu känns det till och med lite konstigt att vara hemma. Bra men endå konstigt. Sista kvällen igår var riktigt mys, köpte med pizza hem och sen mys i sängen framför skilda världar.
Har dammat och tvättat lite här hemma och ska strax byta rent i sängen. Sen hade det varit perfekt om älsklingen varit hemma, saknar honom. Känns liksom tomt inombords. Har ju varit van i tio dagar nu att vara tillsammans.

Någon som vet varför man alltid lyckas få med sig mer hem än när man for?

DAILY

PETROL

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-02 @ 16:36:43


Ska städa lite här idag eftersom vi åker på kalas imorgon och åker hem på Måndag. Har börjar med neder våningen och så ska Tias ta övre. Men han vilar just nu och ska få göra det i 25 minuter till. Ska slänga i lite tvätt också sen är vi klara och då ska jag sätta mig och måla naglarna i denna supersnygga färg! Kommer bli superb till min green larern ♥

NEWS

Little Hearts

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-01 @ 23:30:49

H&M's barnavdelning.

Var i stan en sväng tillsammans med Mattias och köpte pressenter till syskonbarnen. Gick även in på H&M och bytte en topp som jag inte trivdes med till den här :) Syns inte på bilden men är små söta hjärtan på ♥ Underbart übergulligt!

DAILY

Var är min katt skatt?

Published by Matilda Claesdotter, 2012-06-01 @ 12:51:44
Världen gråter och det gör jag med. Längtar hem till min familj och mina små bebisar, och gråter ännu mer för att min ena katt Saga har varit borta sedan i Måndags. Känns jätte frustrerande att bara sitta här och inte kunna göra någonting. Vill bara hem och leta. Den stackaren.. vara ute i det här vädret. Jag hoppas och ber på mina bara att hon kommer att komma hem igen ♥


RSS 2.0