DAILY

Söndagsmys

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-30 @ 20:43:00




Efter gårdagen är det ett rejält söndagsmys som gäller. Fick bli färska räkor eftersom dem hade det på Ica idag , då får man ju passa på! Massa pussar och kramar, också får självklart lilla sötan Chanel vara med och smaka på godsakerna :) Strax blir det Beck.


LAST NIGHT

Bowlingen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-30 @ 16:01:00



På väg in i matchen, men långt ifrån klar...

Trevlig kväll så få. Måste absolut göras om! Bowling är så sjukt kul också, speciellt när man vinner över pojkvännen. Den som vann över alla var Totte och han vann med dubbelt så många poäng som mig fast jag kom tvåa. Känner mig endå supernöjd! Totte måste ju ränna där var och varannan dag, blir lite svårt att bräcka då ;)  Efter vi var klara så drog vi till Harrys och dansa oss svettiga. Philip blev kvällen skojare och visst är det väl alltid mindre kö på killtoaletten?, klart man väljer att lätta blåsan där, men det fick aldrig Veronica som blev utburen av missnöjd kille, haha! Synd att man inte är snabbare med kameran!

LAST NIGHT

Tired Guys

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-30 @ 02:50:00
Sitter i bilen på väg hem. Mamma stannade till på Donken, tog en drive-in. Haha, ah skrattar bara jag tänker på det. Philip fick beställa i bak och även betala men det gick ju sisodär eftersom jag hade kontrollen över rutan. upp och ner, ner och upp! Och nu en kvart senare sover killarna, säger ju det killar pallar inte trycket. Philip har till och med somnar med sin chees och det är ju inte första gången han somnar med maten i famnen.. goa killar detta!


DAILY

På banan

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-29 @ 22:07:00


Känner inte ni som jag eller? Att jag ska sumpa alla mina andra skor så som vackra pumps till lite coolare boots och bara istället alltid köra all in på dessa? Hur som helst känner jag miig jävligt sexig! Nu ni grabbar kommer ni att åka på stryk. För vinner Vevve så spelar det liksom ingen roll. Vi flickor spelar alltid i samma lag, ensamma eller inte ensamma, det spelar liksom ingen roll ;)

NU KÖR VI!

NEWS

ELECTRO POP

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-28 @ 18:32:00


Fick tag på min silvriga clutch som jag ska ha imorgon och matcha med den här silvriga toppen jag köpte i onsdags och dessa strass smycken. Blir ju bowling imorgon tillsammans med några kompisar. Sen får vi se om det blir utgång efter det. Hur som helst kommer jag att vara discokulan ;)

Ikväll blir det idolmys med fästmannen, Pöss.

DAILY

I still fight when i'm can't fight

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-28 @ 12:42:06
UPDATE: Han sa ja, och det fick bli silver, leo hade nog blivit bra men kände inte att jag hade tiden till det idag ;) Men det känns fräscht!


DAILY

Day dreaming

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-28 @ 12:03:19
Gomörn! Sitter i köket och försöker klura ut vilket nagellack dagen får bjuda på. Står mellan silver och leo, om leo nu funkar som jag vill, annars återstår bara ett alternativ och då blir allt enkelt. Ska få i mig lite frukost först.
Sände precis iväg ett sms till karln också och fråga om vi kan åka in till stan, behöver nämligen en ny clutch och har redan siktat in mig på en. Får se vad han svarar?


FASHION

Purple & White

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-27 @ 21:58:26
Har varit jättesugen på ett litet skrivbord att ha vid fönstret och nu har jag hittat det perfekta. Dumt bara att jag måste ta mig enda till Göteborg för att få det. Men de skulle väl det vara värt. Mysigt att sitta där och skriva och vara kreaktiv, en egen liten hörna. Det är vad jag vill ha :)


Fint va?

NEWS

news

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-27 @ 21:20:41

När jag och min man var i Göteborg fick dessa finisar följa med hem till mindre ort, så nu fyller dem ut min redan trånga garderob. Löv that!

DAILY

09:45

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-27 @ 09:45:35
God morgon! Tar en senare frukost och stoppar i mig en clementin så länge. Ska strax smörja in mig med kokos butter och dra iväg med mamma för att sola. Var evigheter sedan, att man ens tillåter sig själv att bli till en sådan här blekis. Ska sola imorgon med eller på Lördag så att man får upp lite färg. Ska ut några stycken och bowla på Lördag, vore trevlig att ha fått upp någon färg då:)

,plus tard.

TIPS

Australia

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-26 @ 18:51:00


Har varit en sväng i stan tillsammans med mamma, blev lite shopping. Bland annat, lampor, blommor, matta, kläder och smycken, samt pressent till Tias och inte att förglömma ett nytt nagellack. Jag lyckas alltid hitta något jag tycker om, har nog lite sådär lagom fetish på det.
Hur som helst meningen med det här inlägget var egentligen att jag skulle tipsa om den här serien. Jag längtar till varje gång jag ska tvätta håret, luktar himmelskt gott, like bubble gum! Sen är det inte bara doften utan håret blir mjukt och luftigt, trodde jag hade tagit fel på schampo och alsam för bara schampot reder ut och gör håret mjukt. Och hårbotten mår också toppen. Sen köpte jag även mirakel kuren, för inpackning är A och O för håret, det poängterar min frisör mamma nästan dagligen ;) Ligger på 105 kr styck för schampo och balsam och inpackningen är något dyrare på kicks. Men vet ni vad det bästa är? Att jag hittade mina på rusta för 59 kr styck och inpackningen för 69, det kallar jag rena kapet!

DAILY

Tankar

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-25 @ 13:34:34
Mys morgon tillsammans med mor och syster, har varit samtal allt ifrån när testiklarna på en kille ramlar ner till hetaste färgen på nagellacket. Haha, barn är för härliga. Deras kommentarer är bara helt klart betal bara ibland. Medans vuxna oroar sig för pengar, ekonomi och dom där extra kilona, oroar Leo(min 5 åriga systerson) sig för om hans snopp alltid kommer att vara sådär liten som den är nu, dom är ju bara för härliga.

Nu ska jag vara kreaktiv och pysselmajja :)

NEWS

BAS!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-24 @ 15:55:33
För ett tag sen så sålde dem ut tunna, lite oversize stickade tröjor på cubus så jag passade på att köpa två stycken. En i marint och en offwhite, perfekta att ha i basgarderoben!


DAILY

En runda på stan

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-24 @ 13:08:58
God morgon!
Har varit ute och tagit en långpromenad tillsammans med mamsen och hundarna och nu har jag precis fått i mig lite frukost. Känns som en bra start på dagen, bara något sen kanske men vad gör väl de :) Nu tänkte jag sätta mig i soffan och läsa sofis mode och mysa med Chanel en timme för sen vid två ska jag och mamma cykla en sväng på stan.

Höres!



Var man än är, är Chanel ♥


DAILY

beating on a better drum

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-23 @ 20:21:52
Tittade på en utav mina favorit filmer förut, A walk to remember. Så sorglig men endå så vacker. Kärlek är vackert. Kvällen andas i samma anda. Vi fortsätter på film mys men först blir det gustavsson som vi tittar på nu och till det lite kex och ostar.

Kruss, kruss

p.s Happines överväldigar mig för att jag äntligen uppnått en blond ton som jag verkligen tycker om. Håret är det viktigaste för mig, det måste se bra ut, är det skit blir allt annat det också. Så nu känner jag mig back on track.


NEWS

PINK

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-23 @ 20:10:10
I Fredags åkte jag, Tias och mamma en sväng till stan. Mamma skulle kika på gåband och jag skulle köpa ögonfärg och en till tubhalsduk. Men blev lite mer. Ett nagellack och en rosa kavaj, i höst matchar jag den med svart och i sommar blir den nog en favorit jacka. Dem übersöta skorna fick jag av snälla mammi :)


DAILY

My favorite

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-22 @ 23:08:58
Innan bion börjar går vi alltid och handlar godis på hemmakväll och där har dem en massa bra filmer och jag hoppades i mitt lilla hjärta att dem skulle ha legally blonde, helst både ettan och tvåan. Och precis innan vi ska till kassan får jag syn på ettan. Tvåan fanns dock inte så det blir att beställa hem den. Älskar dem filmerna och Reese Witherspoon är så söt :) Köpte även en till som är bra som jag och Tias ska mysa till nu!


DAILY

Svensson Svensson

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-22 @ 22:03:00


Idag har mamma bjudit mig och Mattias på kina mat och bio. Fick bli svensson svensson och oj vad vi skratta, älskar ju svensson svensson sen tidigare men när dem gör en sådan här sen uppföljare kan det lätt bli skit och man känner att man gör bäst i att inte titta men den här var helt klart sevärd!

DAILY

Grattis Bror!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-19 @ 17:20:00

I mitt fönster - My brother and I, Long time ago..

Idag fyller käre bror 28 och vi ska strax iväg här för att fira honom. Hoppas på den där smörgås tårtan han utlovade ;)

Förövrigt hade jag velat ha den där t-shirten som jag har på bilden och klippa lite i..

DAILY

Curry, bio och myskvällar.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-16 @ 20:07:59
Har varit en riktigt myshelg. Har spenderat tid med mamsen och pojkvännen. Vi skulle gått på bio och ätit kinamat igår men fanns inga platser kvar till en enda bio, bara längst fram på jägarna. Bestämde oss för att hyra filmer istället och ha myskväll hemma hos oss. Får ta kina och bio en annan dag :)

Nu har jag precis lagat curry gryta, väntar bara på att Tias ska komma hem strax, så vi får en riktig mys kväll, bara jag och han <3


DAILY

God morgon!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-15 @ 09:16:00

Medans pojkvännen fortfarande ligger och sover i sängen ligger jag och katterna i soffan och har trippel mys. Ska strax ge dem en frukost bestående utav laxpaté!

DAILY

Vad F#@ hände?!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-15 @ 00:09:12
Förutom att denna kvällen har varit en jättemysig kväll tillsammans med Tias och mamsen blir jag faktiskt rikitgt lack att Denise åkte ut! Hallå lyssnar vi svenskar med röva eller? Nä, känner att idol har förlorat sitt syfte, visst har misstag sket förut. Men nu tycker iallafall inte jag att det är någon sångtävling längre. Man ska bara vara så knäpp och se så annorlunda ut som möjligt. Och det är absolut inget fel med de men en storslagen artist ska faktiskt ha allt och framförallt en klar och ren sångröst? Och att Denise åkte ut i dagens tävling när det fanns kvar sådana som Linni gör mig mäkta besviken. Tycker att om dem ska fortsätta med idol i framtiden får dem banne mig byta röstnings system. Har ett förslag: om att köra i liknande anda som Let's dance, att juryns röster går ihop med tittarnas. För detta funkar ju inte, de har vi ju märkt.
Känns inte lika kul att titta nu längre och jag önskar Denise all lycka i framtiden och jag hoppas på att hon kommer bra mycket längre än alla dem andra. Att hon ska göra en riktig revanch! Samt slippa den där klassiska "idol stämpeln". För här är en som stört älskar henne!


Mamma måste ha varit och kommer att vara den sötaste ungen på denna jord. Och förlåt mor men jag måste ju endå medge att jag själv skulle vilja gå fram och ta ett litet tjuvnyp i dina söta äppelkinder som tanterna så fint sa på din tid.

DAILY

När det är slut på veckan är det dags för Fredags mys

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-14 @ 18:30:54


När jag och Tias var och handlade förut inför myset ikväll fick det bli en ny dusch creme och body lotion. Så snart ska jag ta mig en lång och varm dusch, helst ett bad så kanske gör det om jag hinner. Mamma är här nu och disskuterar sin stackars bil och snart måste vi börja med matlagningen. Blir potatisgratäng och skivade päron halvor med smält after eight och vaniljglass till dessert. Idol står för underhållningen. Kan inte bli ett bättre Fredags mys ♥ Lycka!

DAILY

Göteborgs stad

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-14 @ 17:50:04
Bloggade aldrig om när jag och fästmannen var i Göteborg. Och detta är ju som en slags minnes data för mig så vill få med så mycket som möjligt. Ibland lägger jag in inlägg i efterhand men på det datumet det skulle vara utsatt. Måste lägga in dagen från i somras då vi var på Liseberg samt midsommar bilder från våra 3 galna kollektiv nätter i Lysekil.

Hade hur som helst en mycket lyckad dag i Göteborg, solen stekte och alla var i stort sett sommar klädda förutom jag, Tias och sushi damen som gjorde reklam. Vi förväntade oss lite utav höst kylan eftersom att vi åkte ganska tidigt så var det ju kallt när vi drog oss iväg. Och alla var glada. Jag tog det lugnt utan stress och Tias blev inte grinig på mig för att jag vart seg. Sen skulle ju vi gått på bio men fanns ingen direkt som vi fastande för så vi tog shoppingbagarna och begav oss hemåt och hörde av oss till några vänner och frågade om dem var sugna på att hänga med ut på ljusfestivalen, så vi blev ett litet gäng men det är en annan historia. Men verkligen en kanon dag värd att minnas på alla sätt och vis. Fick ju även tag på väldigt fina kläder tåls ju inte att förglömmas.









DAILY

När frosten kom

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-14 @ 17:04:52
Vaknade i morse utan vetenskapen om vad klockan var, kände mig hur trött som helst så bestämde mig för att somna om. Vaknade sen igen, betydligt mer utvilad och tänkte att nu har jag sovit bort halva dagen, men förvånande var klockan bara halv tio. Så det kändes riktigt bra. Gick upp och ut med Cheapo där jag fick se årets första frost, deprimerande kallt med andra ord. Gillar hösten som den varit. Lite lagom kall, men vintern kan vi skippa och den har verkligen börjat göra sig gällande nu. Så får börja ge mig ut och leta vantar och mössa i matchande set. Förra året klagade min Mattias så i år ska han få äran att vara med och bestämma. Han kommer föresten snart hem och idag längtar jag extra mycket, värker i hela magen. Under tiden är jag nere hos mamma tillsammans med henne och syster.



OUTFITS

DETAILS

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-13 @ 21:07:42
Hade på mig mitt fina smaragdgröna hjärt halsband som jag fått av mormor som hon hade när hon fortfarande använde smycken.
Innan vi åkte hem så hyrde vi en spännande thriller med Peter Stormare i huvudrollen. Så hoppas på att den är bra nu annars lär jag få skit ifrån Tias, eftersom det "bara" var jag som bestämde.. enligt honom.


DAILY

chinatown

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-13 @ 18:59:00


Sitter på kinan tillsammans med älsklingen nu och har precis beställ maten. Blir det gamla vanliga för mig. Kyckling, parika i soya sås, det är great det ;) Sen vet  man ju vad man betalar för och jag är ju en liten kyckling när det gäller och prova nya saker när det gäller matvägar. Vill inte köpa grisen i säcken.

DAILY

En livslång hjärtevän

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-13 @ 12:22:39
Har pratat idag och det känns befriande efter att ha vaknat med illamånde. Dock botades jag lite i från det med hjälp av en gullig lapp som min fina älskling skrivit till mig. Han är det bästa som någonsin hänt mig och igår insåg jag att det pirrar och brinner inom mig fortfarande även fast det gått över ett år sedan vi började träffas. Det har aldrig hänt innan. Han är min livslånga hjärtevän. Så ikväll blir det att äta ute för att fira att vi varit tillsammans i 11 månader :)
Så ska försöka städa så mycket som möjligt innan jag ska börja göra mig iordning. Så man bara kan slappa imorgon när det är Fredag. Men Chanel håller mig tillbaka i sängen med sitt spinnande i mitt öra, den katten är bara så mys <3

Men allra först mat, till både mig och djuren. Blev en stressad morgon i morse så idag blir de en sen frukost för oss alla fyra.

Tjing!

DAILY

Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-11 @ 21:09:26
Efter en kvällspromenad med Mamsen och Tias som var jättemysig ska vi nu krypa ner under varma täcket och titta på The notebook som går på tv11 nu :) Mysig film till en mysig dag. Älskar berättelsen och att trots deras starka band och kärlek till varandra hade dem endå tumult. Det känns så äkta. Och jag kommer att citera mina favorit ord senare. Älskar dem, men minns inte exakt.


Photo: På väg hem i från Göteborg en Lördags kväll.

FASHION

Lady in red.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-11 @ 14:59:23

1.
MONKI 2. MONKI 3. H&M 4. UNKNOWN 5. BIKBOK 6. MONKI 7. ÅHLENS 8. ÅHLENS

Har tidigare alltid ansett att jag själv inte passar i rött, vilket egentligen är konstigt med tanke på att jag är blond. Blondiner brukar nämligen vara fina i rött. Men nu har rött blivit en kär vän sen jag hittade topp nummer ett på monki när jag och pojkvänen var i Göteborg. Nu önskas bara en stickad röd tröja och en röd clutch, blev lite kär i nummer åtta ♥

DAILY

Stay the course

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-11 @ 12:28:01

Sitter i mammas kök med syster och hjälper henne lite med olika medicinska ord som man ska hitta betydelse för och hur man använder dem. Så snart är jag nya läkaren i stan ;)

Snart blir det lunch paus.

see you!

DAILY

Purple eyes

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-10 @ 13:06:13
Nu tar jag snart fart. Ska ta på mig kläder, borsta håret och gaddarna och följa med mappi och syster. Så att ensamheten blir ännu mindre. Syster hund måste till hund doktorn :(

we catch up later.


DAILY

När det redan gör ont

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-10 @ 12:49:17

Hjärtat värker och magen känns tom. Vissa dagar bara är sådana, utan att man kan komma på en förklaring. Man är ensammast på jorden enligt känslan man har fast man vet att man har människor runt omkring en som älskar en, men det hjälps inte. För ibland måste man ha ett levande bevis runt sig för att det ska kännas bättre. Och då är jag glad att mamma finns en trappa ner och att man kan vara och må som man gör. Lägga sig på soffan invirad i en filt. Och även fast mamma har saker att göra och jag ligger där till ljudet av hennes dammsugare, kan just i dessa stunder dammsugarens ljud vara min bästa vän. För ingenting känns ensamt längre.


DAILY

Folket rullar in som dem ska, de går bra nu

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-08 @ 18:22:00


Mycket riktigt, här har vi honom. Alla vårs Totte! Han blev chockad över att jag redan satt klar här i soffan. Det brukar dem flesta bli som vet vem jag är. Tror jag ska börja göra detta till en vana. Känns mycket trevligare så. Jag är liksom med, och inte här och där. Söta Ebbis kom inte långt där efter så nu börjar folket att rulla in.

Ha en lika trevlig kväll som jag ska ha <3

DAILY

Start with a glas of wine

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-08 @ 17:47:00



Laddar med lite vin innan alla kommer. Har varit klar en stund nu så ska sätta mig och vänta in i lugn och ro. Mannen är dock inte klar än. Gissar på att Totteman blir först.

p.s Tycker ni om lättdruckna viner som jag? Ska ni definitivt prova detta, Hofstück- Ruppertsberger, mm me like!

DAILY

Midnight city

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-08 @ 14:32:00
Hejelihej! Har duschat mig och håret precis. Så ska strax ställa mig och blåsa det när det självtorkat lite mer. Sen är det väl dags att börja göra sig iordning lite. Tänker vara klar när alla kommer runt sex tiden. Ingen stress idag, det gillas inte.


Min lilla pluttis myskatt ♥

DAILY

Fattar inget?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-07 @ 20:03:35
Så typiskt! Har faktiskt sett fram emot idol fredag eftersom jag har en del favvisar denna gången. Ja, då ska fotboll dra ut på tiden så hela tv-tablån försenas. Gillar inte spört! Och varför ska "alla" sport intresserade, eller dem behöver knappt vara de men varför ska "alla" som kollar sport skrika ord som, JAAA, NEEEJ, NUUUU, AH MEN KOM IGEN NU DÅ! ahhh? HELVETE! MEN VA FAN?! Fattar inte? Är det liksom en image man måste ha för att passa in i spelen? Kan man liksom inte kolla match annars? Skriker du inte är du inte cool och får inte vara med oss typ?

Antar att det är sånt jag inte ska förstå när dessa människor inte förstår mig och mitt bultande hjärta när jag hittar dem perfekta skorna..

NEWS

PINK

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-07 @ 17:57:00

Hittade min efterlängtade rosa tröja som jag var ute efter, de tillhör inte vanligheterna när det är något specifikt jag ska ha så det tackar jag för :) Fick även följa med en tubhalsduk. Kan behöva den imorgon när vi ska ut, ut som i vara ute i ett öltält. Men med lite vin i kroppen klarar vi allt!

DAILY

Förbud

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-07 @ 14:48:00
image description
Just nu befinner vi oss på ett utav världens tråkigaste ställen. Tias ska ha nya arbets skor och vi befinner oss inuti en stor lokal med en massa arbetskläder och annat arbetsmaterial. So not fashion!  Borde förbjudas med sådanna tråkiga affärer, kan inte vara hälsosamt. Dem borde skicka hem sånt istället. Hur som helst var det ett måste och det vägs väl upp med tanke på att när vi är klara här ska vi ta ett stopp på H&M :)

DAILY

I matkoma

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-06 @ 20:08:45
Efter att ha tittat på Irene Huss idag igen, men tillsammans med mamsen för att den var så sjukt bra och städat myser jag och min pojke vän ner oss i sängen och tittar på oroliga föräldrar och sen ska vi titta på wild hogs som går på sjuan. För övrigt är jag just nu i matkoma, hemmalagat potatis mos är tydligen farliga grejer.


Kärlek.

DAILY

Lill lördag

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-05 @ 20:00:48
Det får bli mys mitt i veckan, är ju trots allt lill lördag. Efter att Tias varit och simmar åkte han och hyrde den senaste Irene Huss som kom ut idag. Så får bli den efter bonde söker fru. Känns allmänt opepp dag idag så glad att jag har någon att krypa ner i soffan tillsammans med.

C.

NEWS

The day and the time

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-05 @ 16:05:21
När jag låg här i sängen förut och hade planer på att fortsätta att se hollywood fruarna eftersom det inte blev mycket till det igår för mamma kom upp. Tänkte jag att näe nu får "vi"(jag och mitt alter ego) hitta på något så drog en vända till second hand affären och förbi shell på vägen hem för att köpa Sofis mode som kom ut idag, med ett pluss i kanten eftersom den innehöll en liten bonus tidning :).
Sen när jag kom hem bestämde jag mig även för att träna zumba en timma och sen ta en lång dusch. Och nu är jag värd att avnjuta bra läsning i sängen.




Gillar att den är sliten och verkligen ser använd ut samt den fina kedjeaxelremmen, 20:-

DAILY

pain in the *pip*

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-05 @ 12:44:00
Detta är ju hopplöst?! I helgen är det tre helger sedan vi åt tacos. Vilket blir tre helger sedan jag pressade vitlök och fortfarande kan man känna doften av det på mina naglar, trots att dem målats om två gånger med nagellack. Och trots att jag skrubbat mig med citron. Ska aldrig mer i hela mitt liv beblanda mig med vitlökar. Äckliga små rackare.


DAILY

Kalle kanel bullen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-10-04 @ 14:10:45
Är rastlös men endå inte orken till att göra något så tänkte jag skulle börja plöja igenom svenska hollywood fruar. Har missat alla sända avsnitt så har sju stycken att ta igen! Får se hur många de blir innan Tias kommer hem? För då ska vi baka bullar. Tydligen är de kanelbullens dag idag. Så när man annars aldrig bakar kan man ju passa på idag då och få i sig en och annan bulle :I

RSS 2.0