DAILY

Vart är johnny boy ikväll?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-24 @ 00:35:22
Vid åtta höll jag nästan på att somna och nu kan jag inte somna alls. Jag är trött men inte sov trött så att göra något vettigt när jag endå inte kan sova är lönslöst. Gick ut en sväng med hunden barbent i sandaler utan att frysa. Kan det vara så att våren är här? Med tanke på att kvällarna till och med är någelunda varma. Synd att de blåser mindre på kvällarna och mer på dagarna och inte tvärt om. Men på söndag då är det sommar tid som gäller så big NO NO till mera snö nu va?

Detta var ju ingen bra ide märker ju jag va. Blir bara mera vaken i huvudet. Nje om man ska ta och nörda sig lite som tidigare kvällar och spela några ronder hjärter. Det fick mig minsann trött igår. Tidigare än beräknat. Jag har spelat 32 gånger och utav dem gångerna har jag vunnit 5. Haha men det är mycket sällan jag kommer sist och det är lite det jag vill uppnå. Poängrekord är tolv. Hade jag varit liten hade jag trott att det var dåligt. Jag trodde nämligen att man skulle plocka hem poängen och inte tvärt om. Vilket snille.

Jaja, tjingeling eller sov gott föresten.

C.

DAILY

RUBRIK

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-23 @ 17:49:05
Har varit ute och lallat runt med schippen i över en timma. Var riktigt skönt tills det började blåsa mer och solen änna försvann. Då reste jag mig ifrån min kalla stubbe som är min inspirations plats till att skriva. Måste ha med mig en text till kommande möte imorgon. Men schipp verkade inte klaga på blåsten utan vart mycket lycklig och det glädjer mig. Han gjorde även sitt första dopp för i år  i ån :) Nu ska jag även laga lite mat för har hungerkänslor så får passa på. Sen efter det ska jag städa.

I övrigt så känns det toppen att mitt öra har börjat att sluta göra ont. Var nära på att ta ur det igår men naj naj. Lite smärta har väl ingen dött av?

k&M, C.

DAILY

fallin' for you

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-20 @ 20:28:20



Bara för att du är det underbaraste som finns.
Alltid din ♥


DAILY

Hej dumbo

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-20 @ 19:36:01


Var busig ida. Har funderat länge och idag tog jag saken i egna händer och skaffade mig ett hål i örat. Blev impad att jag gjorde det såpass snabbt och ganska så smärtfritt. Im a queen! Var upprymd att jag skulle få visa mitt lilla verk för min man så skickade iväg ett sms att jag gjort en sak och att det blev fint. Nyfiken blev han besviken över att det inte var något han drog nytta av. Men han höll med om att det var fint. Och när jag står där och tittar lite på mitt öra och han på sitt och jag säger att han har lite för små och trånga öron för att göra hål där. Upptäcker jag lite att mina öron ser stora ut och säger det och han bara - Matilda du har stora öron. :O!? Så stora öron har jag väl inte alls? Bara för dina är så extremt små. SÅ idag blev jag inte bara med örhänge utan även med stora öron vilket jag aldrig tänkt på tidigare. Alltid trott dom har varit ganska små. Men om så är fallet gillar jag mina dumbo öron vilket fall som helst :)

Nu tittar jag lite på sofias änglar medans jag väntar på att solsidan ska börja. Sände iväg ett sms till min bandy spelande man om att önskemålet för mys mat ikväll är varma smörgåsar. Vi får väl se ;), blev svaret. Så vi får se..

Hej svejs, C.

DAILY

DETTA FIRAR VI!!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-20 @ 15:40:11


A jackpott, hole-in-one, trippel orgasm, vinna slaget vid baltikum. Ja ni fattar. Idag fick jag äntligen lägga mig en kabel efter tre dagar. Så med ett sprucket anal sitter jag här med nymålade naglar och ett glas vin. Detta ska ju såklart firas! Känner mig befriad och som jag just ätit 100 lyckopiller. Detta är en bra dag. Tänk vad lite bajs kan göra? Hädan efter ska jag ge mig ifrån ett leende varje gång det plumsar i toaletten. Glädjs åt det lilla var det,Hihi!

Pussi, C.

DAILY

pancakes

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-12 @ 11:49:29



God morgon! Står i köket och lagar pannkaks frukost medans älsklingen ligger i sängen och tittar på en film han måste se klart för den verkar mysig. Det roliga är att jag har velat se den med honom men den har ju varit så dålig.. så visar det sig att han inte ens sett den :P
Ne nu ska jag fortsätta att vända pannkakor i luften medans jag hoppar på ett ben.

Puss, C.


DAILY

Utkast: Mars 7, 2011

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-05 @ 02:32:00

Jag är så trött på männskligheten. Såpass trött att jag undviker den. Jag håller inte alls med. Står i en cirkel utan min rätta väg att gå. Litar inte fullt ut på någon men har endå inte svårt att öppna mig till en viss gräns. Mitt inre rör ingen. För ingen delar det med mig. Jag gillar inte den sidan hos mig att jag ibland bara inte kan hålla käften. Men ibland håller jag även tillbaka. Det hämmar mig. Jag vet att jag är en människa innerst inne som vill och måste uttrycka det hon tänker och känner. Och frågar någon mig ska jag väl säga det som är jag? En klok kvinna förklarade det så att vill personen inte i fråga veta ska denne heller inte fråga. Så gör inte det håll käften om du verkligen inte vill veta. För visst vet du att ett dåligt svar kan komma det är bara det att du förväntar dig inte det. För som vanligt ska alla människor göra dig till lags. Där skiljer jag mig igen. Jag föreställer mig alltid det värsta för att jag bara är sådan. Kanske därför jag är som jag är och ibland mår som jag mår. Im like a pessimist sometimes..

Kan inte berskriva nog hur trött jag är på människor. Vad förvandlas vi till? Alla tycks bli schitzofrena. Ingen står för vad den känner eller egentligen vill. Säger en sak men menar en annan. Säger en sak för att senare fösklara det helt annorlunda. Dom ljuger om sitt innersta för att göra det enkelt. För vi är fega, rädda, sårbara, ensamma, beroende. Så jävla beroende av andra hela tiden. Är det jag? Är jag så kräsen? så olik? ingen tycks vara som mig. Ingen delar mina tankar. För ingen tycks tänka idag. Pratar. Men jag har ingen aning om vad dom säger. Ibland får jag en obehaglig känsla av att jag inte hör hemma här. Är jag från yttre rymden?

Förstår någon hur jag känner mig? det känns som jag är 15, tonåring men befinner mig i treans klass på lågstadiet. Min hjärna står still och jag utvecklas inte. Står och stampar. Hittar inte det mitt inre gapar efter.

Äh skit i mig, musik och nattliga timmar får mig att tänka så ingående att jag inte ens kan förmedla den rätta känslan eller tanken. Sånt är frustrerande. Hatar bara människor som inte är ärliga, som spelar falkspel, som inte står för någonting. Som säger saker till en annan dom sen inte kan stå för till denne. Jag är inte världs bäst men jag försöker. Jag tänker. Därför finns jag. Vart befinner ni er?

Jag är ett totalt pucko. Det kan jag stå för. För jag gillar pucko.

C.


DAILY

fruity night

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-04 @ 19:42:00


Ikväll ska jag och min älskling vara nyttiga samtidigt som vi tittar på melodifestivalen. Har även hyrt två filmer. Minns inte namnet dock.

Kiss, C.

DAILY

A room for my honey

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-04 @ 01:34:15


Hela dagen har handlat om kläder, kläder, hår och hår. Hann inte med hela garderoben men en bit på vägen. Nu har även älsk en hylla. Inte illa pinkat för att vara mig. Har ju knappt rumme för mig själv. Sen blev det hår dags. Har ju bestämt mig för att bli mer ljus i håret så satte i lite blondt löshår och det såg snyggt ut tills dess att jag sydde fast det på riktigt. Men insåg att jag är ganska så najs i brunt. Och jag orkar inte umgås med min utväxt mera så imorgon färgar jag det brunt för sista gången. Får bli ljusa slingor nästa gång :) Så nu längtar jag till Fredag!! Färga hår+att en super söt förkyld Tias kommer hit. Har ingen aning om vad det är med mig och tätt i näsan, hes i halsen förkyldningsröster. I think they are adorable♥

Hoj o skoj, C.


p.s kom och tänka på en sak själv som jag stör mig lite på. Det är inget fel på mitt vänster öga trots att man kan tänkas tro det. Lugg fan har bara en förmåga att hamna där av en slump d.s

DAILY

guns in my head

Published by Matilda Claesdotter, 2011-03-03 @ 00:30:05
Skulle vilja börja skriva på nytt. Men vill inte lämna alla minnen kvar här så jag fortsätter som ingenting :)




Dagen har beståt av klädvård, självvård och soppkok. Tror jag skulle kunna leva på den där soppan. Stackars älskling. Har nämligen ätit den ett gäng gånger på kort tid. Så passar på nu när han inte infinner sig inom närmsta räckhåll. Den har det där salta. Och jag skriker ofta efter salt. Har hela mitt liv haft en speciell kärlek till sopp-spa. Innehållet kunde ibland kvitta i skolans kök. Nu har jag ju dock möjligheten att tillsätta det jag själv tycker om. Synd bara att persiljan var slut.. :( Persilja är en utav mina huvudingredienser(?) i dom flesta rätter jag tillagar. Den kryddan väcker liv i maten.

Nu ska jag ta en dusch, bara jag som sover så mycket bättre med en kall dusch innan sängdags?

love & hugs, Claesdotter.

RSS 2.0