DAILY

Dinner for three

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 19:46:33
Sådär då var fransar och händer fixade! Har lagat lyxmat i form av en köttfärsgratäng och till det en fräsch sallat, yummi. Väntar bara på att mamma ska bli klar med PG så att vi kan sätta oss till bords.
Underhållning under middagen: Ett parti yatzi. Vem vinner och vem förlorar?


Fin mamsen en dag i somras när vi bjöd på tre rätters.

ANSWER

Kärlek börjar alltid med bråk

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 15:36:00
Hur träffades du och din pojkvän egentligen?

Haha ja det har faktiskt en ganska så knasig historia bakom sig. Har vartit bekant med honom sen han var 13 och jag 15, yes har skaffat mig ett lammkött att snaska på! Men på senare tid när båda blivit äldre så blev det att man hamnade på samma fester och träffades ute ibland för han och mitt ex umgicks i samma kompiskrets. Men nu till det mer definitiva. En kväll när jag låg sjuk i halsfluss hemma hos min mamma så ringde mitt ex och hans lillebror om vartannat och bråkade typ. Skitsamma om vad. Mitt ex skulle hur som helst åka in till staden igen då han befann sig på en annan fest och hämta sina hemnycklar som lillebrodern hade samt slå honom, då han var riktigt arg. Orolig blev jag och min mamma och beger sig till den festen som lillebrodern är på, snygg, blek, rufsig i håret och allmänt ofråsch. Festen låg ju bara på andra sidan vägen som tur var. Hann precis in, innan helvetet bröt loss. Och så vidare. Och precis när jag ska gå ut ur huset igen ställer sig min nuvarande pojkvän och frågar om man inte hälsar längre. Var för upprörd och upptagen för att märka att han var där. Gick och krama honom och prata liten stund och gick sen ut utanför huset för och se vad som hände. Stod där ett bra tag och prata efter att bråket upphört. Min pojkvän är där och ställer frågan om varför jag aldrig hör av mig.. svarar med att jag inte har hans nummer vilken han tycker är dålig stil eftersom han har mitt. Så han ringer mig så jag har hans. Lite senare begers sig jag och mamma hemmåt. Skickar ett sms till Tias för och skoja lite som typ löd: Hittade ditt nummer i mitt telefon och tänkte att de var längesedan och dags att höra av sig. Hur är de nu för tiden? :) Och sen sov vi tillsammans den natten och kollade lite på film. Sen hördes vi dagen efter och gick en liten promenad och smsade lite efteråt och sen ebbade de ut lite. Men sen på våran festival här hemma i staden 2 månader senare hörde jag av mig till honom och frågade vad han skulle göra och då visade det sig att vi skulle på samma fest. Pratade mycket på förfesten och sen när vi skulle gå, gick vi tillsammans, sen stannade vi upp och pussades. Fråga mig inte hur det gick till för det minns jag inte men det liksom bara klickade. Stämde överens, var ödet. Sen dess var vi oskiljaktiga, a förutom två veckor. Men det var bara ett stort missförstånd. Älskar min tias och är så glad att det blev vi. Och som dom säger; kärlek börjar alltid med bråk.. glad att mitt ex och lillebror bråkade den där kvällen ♥


DAILY

Silky hands

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 15:34:41
Strax kommer min mappi upp hit och färgar mina ögonfransar också ska vi göra silky hands. Perfekt tid på året att göra när händerna blir torra av kylan. Tror det är någon slags mask man lägger på händerna, men återstår och se. Mamma är ju the beauti queen! Men allra först lite lätt lunch i form av en wraps.

Puss mina fina.

FASHION

SUPERSTAR

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 12:18:00

Lindex 199:-

Ska försöka haffa denna skönhet, så hinn inte före mig ;)

DAILY

Morgonkalufs!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 10:12:00


Inte den tydligaste bilden på håret precis men vad gör man med morgonkalufs och vintertid på samma gång? Hur som helst så syns vi senare ! Nu en kopp te och sen sminkfrukost hos mamma.

Syns!

DAILY

(Im not afraid of the dark)

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-30 @ 02:04:32


Finns det någon mer än mig som är rädd för(i) mörkret som är i 20 årsåldern? Känner mig ju faktiskt lite löjlig. Men sen å andra sidan är det ju inte mörkret i sig man är rädd för utan det som kan gömma sig i det. Det är ju i mörkret dem ursligaste bovarna dyker upp och agerar. Sen är det ju inte alls trevligt att gå ut med Schipp när mörkret fallit när man har Gollums bror till granne! Liksom scary.

NEWS

vacker smaragd

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-29 @ 23:38:56
Förra veckan när vi var i stan och handla julklappar blev det lite till mig själv. Onaturligt lite men var inte sugen, sjuk? Jo det måste ju varit något sådant. Men lite blev det iallafall.


Ny tunika från H&M. Bilden gör den verkligen inte rättvis.. Underbar färg.

Som alltid ett nytt ;)

NEWS

Superfint x 2

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-29 @ 21:56:38


Fick låna ett nagellack av mamsen som hon köpte förra veckan. Är verkligen jättefint och sitter tydligen superbra med, enligt henne. Så ska måla med det nu och passar det mig ska jag skaffa ett själv. Vet inte vart det finns i för kosmetika butiker för mamma inför skaffade det i en Ica kvantum butik, otroligt nog.
Längtar till imorgon för då ska jag titta på nytt smink som ska vara bra för huden, yay!

DAILY

Just nu..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-29 @ 21:04:00


.. kollar Tias igen skilda världar avsnitt och jag färgar ögonbrynen.

DAILY

Tired?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-29 @ 19:15:55
Helt sjukt men jag vaknade först klockan halv tre idag. Eftersom jag verkligen stensovit till dess så antar jag att jag behövde det. Känner mig faktiskt pigg och glad idag. Sen tre har jag spenderat tid med mamma och hon har färgat mörk utväxt på mig. Bilder kommer imorgon för nu ska jag laga mat tillsammans med min älskling.


Tjing!

NEWS

funny

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-29 @ 02:10:33


Landet ingenstans kanske?

WONDERWALL

DAGENS JULKORT

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-28 @ 17:26:17


Ser du stjänan i det blå? Allt du önskar kan du få!

Dear Santa, this year I do not want anything for myself. I wish instead that every child on earth, a warm, measured and a happy Christmas.
Because I believe that everyone deserves that. So let us now give an extra thought to all those who may not have it as good as us and wish that a star will shine extra bright for them. So that they also may be desired with us and get future happy years.
Greetings Matilda Claesdotter.

DAILY

SUSS SÅ GOTT!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-28 @ 03:57:31

DAILY

Söndagar i Matilda anda

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-27 @ 19:51:27
Jag och min mens sitter i soffan och har det allmänt julmysigt. Adventsljusstakar och julstjärnor lyser tillsammans med alla värmeljus. Julen är allt en bra mysig tid. Mörker och ljus på samma gång. Synd bara att mensen bråkar lite med mig, men just nu är det faktiskt synd att klaga. Tias kommer väl hem här snart och då ska vi försöka disskutera fram vad vi ska ha till mysmat ikväll? Talade om kina, men nu ser det ut som att han kommer hem lite senare än vad vi hade förväntat oss. Så får se vad som står på menyn ikväll?

Puss och kram.

ANSWER

Nailpolish

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-26 @ 14:22:00
Om du bara fick välja ett nagellack att ha på dig resten av livet! Vilket skulle det då bli?

Ja, haha! Förstår att du har förstått min förkärlek till nagellack och det är en klurig en, eftersom att jag hela tiden ändrar mig om vilket som är snyggast. Ena stunden ska de bara vara mörka till att bara vara relativt ljusa, klara färger, tjejiga liksom. Men till slut skulle det stå mellan silvrigt och rött men eftersom jag antar att jag skulle tröttna på silver och de går ur tiden skulle jag köra på rött. Rött är klassiskt, funkar alltid och kommer nog heller aldrig att kunna gå ur tiden. Där har ni mitt svar. Långt till en ganska enkel fråga kanske? Men inte för en människa med sjuklig drift på nya nagellack!




Ca. 229:-

DAILY

Julstämning

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-26 @ 01:27:43




Åh gud.. har varit fullt upp hela dagen. Julklapps handling och lite till hemmet och mig själv. Men nu är det mysig julstämning här hemma. Är trött i kroppen men klar i huvudet så nu ska jag och min älskling lägga oss och titta på skilda världar volym 1 som jag köpte idag. Har längtat så efter det! Ne morotskakan och jordgubbarna väntar.

PUSS!

WONDERWALL

Syndafloden kommer tids nog

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-25 @ 14:15:00


Igår tittade jag på förra veckans avsnitt av kalla fakta. Det handlade om Sveriges första självmordsbomare och spann vidare in på Islam och muslimernas syn på vissa saker. Tidigare har jag ansett att religion är något som borde avskaffas och efter detta programmet vill jag bara strypa allt som har med religon att göra. Den gör människor sjuka!! Man tänker att vi alla är människor men fy satan vad vi är olika, det handlar om hur vi uppfostras, hur sunda värderingar våra föräldrar har och samhället runt omkring oss. Det är iallafall sjukt knäppt att vi människor på jorden kan ha så olika värderingar, åsikter, lagar. Men till frågan i detta; hur avskaffar man religonen ? Svar: Det går inte! Lika troligt att det blir world peace och att kriminaliteten försvinner är det som att religonen skulle det. Ne, vad som då skulle behövas är en nystart på jorden. Kanske är närmare än vad vi tror? 2012 here we come!

Man vågar ju egentligen inte tycka så mycket för att  inte senare bli kallad rasist men man kan ju undra om saker och ting hade varit bättre om vi inte hade blandat religonerna så som vi gör? Självklart ska man hjälpa en medmänniska om man kan ,men då tycker jag som liksom många andra att man får anpassa sig efter landet vi bor i. Det skulle jag. Jag skulle vilja för att smälta in bättre. Sen förstår jag att det inte är lätt, dem försöker och bara får skit ifrån oss, om att dem aldrig kommer att passa in hur dem än gör och det är fel. Ser ingen som helst skillnad på hur vi ser utan endast på våra dåliga beteenden som faktiskt inte skulle vara nödvändiga när man kommer till ett land som kan ge en ny chans i livet. För när jag tittade på programmet och dem intervjuar människor ifrån England och dem inte vågar gå på vissa platser för att dem är rädda för muslimer, känns det sjukt fel. Man ska inte behöva vara rädd för sådant som egentligen skulle stått utanför sitt land. Borde inte vara så heller. Utlänningar har ju från början flytt sitt land på grund av sin rädsla för något och borde därför ha förståelse att rädsla är bland det värsta som finns. Vi borde vara fredliga, allesammans, tillsammans...

Make love, not war!

p.s Dem som är så högt troende på sin gud, hur kan dem anse att herdersmord och självbomning skulle vara rätt, acceptabellt inför gud? Vad jag har fått höra står det inget om det i koranen, så vad kommer det ifrån egentligen?

NEWS

ordered

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-25 @ 08:56:00

1. 199:- 2. 99:- 3. 99:-

God morgon!
När jag inte kunde sova  inatt blev det lite nät shopping. Kunde liksom inte låta bli, 99 kr, som hittat! Sen den för 199 påminner om den orangea som dem hade tidigare men som kostade ca. 500 kr. Tycker snörningen i bak är så gullig!

Kram.

DAILY

Nattuggla

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-25 @ 00:15:45
Mannen i huset har somnat och lilla jag, nattugglan kan såklart inte somna än. Kvällen har varit mys, tittade på en bra film på sexan och mumsa kokosbollar. Älskar verkligen high school filmer, gillar filmer med ungdommar i helt enkelt. Min riktiga favvo är legally blonde, funderar på att sätta på den nu även fast jag har på den innan jag ska somna minst en gång i veckan;) Hihi, men jag är en sådan person som får crush på vissa saker och kan hålla fast vid det en längre period, byta, för att sedan komma tillbaka till det igen. But that's me!

Haha Tias då, han är la för rolig. Tyckte vi skulle spela ett parti chicago och den som förlora ska ta disken imorgon. Även fast jag vinner 3 av 5 gånger vågar jag inte chansa. Men det kanske kan vara värt det?, om man slipper liksom? Då har man ju endå gjort sig förtjänt av att slippa. Så hej då dåliga samvete.


Hård!

NEWS

White shirt

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-24 @ 20:09:14


Den vita skjortan är ett måste i var man eller kvinnas garderob tycker jag. Ser fräscht och stiligt ut. Och kan både användas till fest som till vardags. Snappade upp denna skönhet som fick mig att falla för att den har två kragar och inte knäppe ända upp, så den får lite mer utav det lediga intrycket. Loving!

INSPIRATION

LOVE IT!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-24 @ 18:46:40

Skulle kopiera hela outfiten från topp till tå om jag kunde men sen var det ju det där med att få tag på allt. Byxorna kommer ifrån H&M och trjan ifrån Gina och ett par svarta pums går väl alltid att få tag i? ;)

WONDERWALL

Elsas värld

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-24 @ 18:22:00
Har nu tittat på 4:e avsnittet av Elsas värld och tycker ni som jag att det bara blir bättre? Och nästa vecka blir det lite love is in the air och samlevnad... väntar förväntansfullt! Och Ellen Bergström är ju bara för go. Vill krama henne och stoppa ner henne i byrålådan för att sedan ta upp henne när jag har en dålig dag. Blir glad bara jag ser henne liksom:) Vad nu då? Älskling har fått en konkurrent och jag har blivit halv lebba? Haha nerå, gillar allt det manliga för mycket, men tjejer kan vara mysiga för det!

Men en sak som jag kom att tänka på i kvällens avsnitt var att vad gör egentligen Joakim Nätterqvist med i en sådan lågbudget serie som bara visas på webben en gång i veckan i tio minuter? Vadå gått ner sig från att ha spelat Arn i dem påkostade filmerna Arn- Tempelriddaren.

DAILY

Dreams

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-24 @ 13:40:17
PERFEKTION

DAILY

Almost finally

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-24 @ 13:23:45
ÄNTLIGEN! Eller egentligen nästan äntligen. Det är Torsdag, vilket betyder att det bara är en dag kvar till Fredag!! Känns skönt och glädjande och idag ska jag ägna mig åt, ögonbryn, nagellack och hår så att man är fit for fight i shopping centrat imorgon ;)

WONDERWALL

Vart är sanna?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-23 @ 20:28:39
Mjukt, ödmjukhet, vördnad, lugn, förståelse, närhet, ärlighet, äkta. Saknar och behöver dig.. var är du?



DAILY

Depressed

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-23 @ 18:53:39
Står i köket och tillagar en currygryta till mig och darling som snart kommer hem ifrån sin badminton. Vad kvällen har att erbjuda är soffhäng och bonde söker fru. Kanske någon film efter det. Mycket mera vardagslyx består inte veckorna av just nu. Men har precis bokat biljetter till breaking dawn på Lördag så nu vill jag bara ha helg, helg helg.

DAILY

Tur då..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-22 @ 19:12:00

.. att man har en så söt pojkvän när man är suris och sjuk. Mina favvobjörnar. Det tråkiga är bara att jag inte ens är sugen.. Men tanken var sötis iallafall :)

DAILY

Suris

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-22 @ 16:36:49
Bara för man får pengar på Fredag ska denna helvetes vecka gå så sjukt segt. Och inte nog med det så har någon försökt att ta sig in på min mail så nu är den spärrad och det bara krånglar för att återställa den. Gött irriterande att människor inte har tillräckligt mycket annat att göra än att försöka ta sig in på mail.

WONDERWALL

I en värld som snurrar allt snabbare

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-21 @ 21:59:01


Ibland måste man stanna upp för att vänta in vår själ. Vi måste stanna upp för att vi under en period sprang så fort i vår utveckling att en del av oss blev kvar efter vägen..

NOSTALGI

För ett år sedan..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-21 @ 15:53:57
Satt älsklingen, jag och Philip och spelade monopol innan vi begav oss bort till masken för lite trevligt vin drickande och vem tror ni vann?
Off course it was me!



Killarna kunde inte låta mig vara när jag skulle sminka mig utan att det skulle fotas..


The bank guy!

DAILY

JUST NU

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-21 @ 13:35:00

Bloggar jag medans Chanel ligger och myser..katter är det bästa näst efter Mattias.

DAILY

GG

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-20 @ 17:54:00
Helgen har varit underbar. Bestånde utav mig, Mattias, mys, lek, bus och skratt. Det var välbehövligt med en helg hemma, ensamma. Komma varandra nära och jag kan inte säga det nog många gånger att det känns fantastiskt, nästan overkligt att fortfarande känna sig såhär kär. Älskar han mer än något annat och kan inte med ord beskriva min tacksamhet över att jag har honom.

Nu till en av veckans höjdpunkter, Gossip Girl!

Pyss

DAILY

Småstartar julen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-18 @ 22:00:39
Avsmakar årets första julmust.. eller a jag tror det iallafall? Minns inte om jag drack något i början på året men det räknas inte eftersom jag inte minns. Det är ju liksom som jul i flyttande form, får mys i hela magen ^^.
Sen tillbaka till idol så trollband Moa mig i andra låten och Amanda P var awsome i andra låten som vanligt, alla kan vi vakla som hon gjorde i första låten liksom. Och Robins tolkning av pride, ja vad säger vi? Jag säger iallafall att ingen, ingen, inte ens orginalet slår när Markus Fagervall gjorde sin tolkning när han medverkade i idol 2006. Synd bara att han gick under jorden sen, någon som vet vad han gör idag? Hur ska det gå?


DAILY

Jippie!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-18 @ 18:58:09

Jag hoppas att jag kan förmedla känslan över hur glad jag är att jag och älsklingen har städat klart med den här bilden. Vi har varit duktiga och ett perfekt team som vanligt. Nu ska jag bara tända dem sista stearinljusen och ge djuren lite lyx mat. Sen blir det pizza och skitgubbe med fästmannen!

Ha de skönt! Pussar och kramar.

p.s Det veckliga idol-myset står ju självklart på schemat även ikväll och tyvärr tror jag att Amanda P åker ikväll, till min nackdel, gillar ju henne och vem som hänger löst tillsammans med henne blir antigen Molly eller Robin?

DAILY

the man of my life

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-18 @ 11:45:44
God morgon! När älskling inte är tillgänglig får man hångla med hunden, vilket inte var avsikligt såklart. Schippo skulle ge mig en morgonpuss och just då gäspar jag och hans tunga hamnar i  min mun, uuhhh. Inte fräschaste killen precis. Haha.
Sen hade jag ju en dröm inatt som inte liknar någon annan, fick hemliga kärleksbrev vilka jag trodde kom ifrån min älskling men som sedan visade sig komma ifrån Bradley Cooper. Haha men va? Va hände där liksom? Han var helt crushed on me och slutade inte hänga över mig i första taget men jag fortsatte att nobba honom eftersom jag redan träffat the love of my life och tillslut lämnade han mig ifred men vi kom att bli vänner sen. Crazy dream?!


TIPS

FASHION

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-17 @ 18:53:00
Tips till alla mode intresserade, ikväll klockan 19.30 på svt2 sänds avsnitt 1 av programmet fashion.

Modemagasin. Reportage från den vibrerande staden Berlin. Moderedaktören Claudio Rimmele guidar genom Berlins modevecka och går på en designtävling där modeikonen Marc Jacobs korar framtidens modeskapare. Stadens bästa vintagebutiker besöks. Möte med avantgardedesignern Esther Perbandt.

NEWS

Black goes green?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-17 @ 18:47:48

Att grönt blir det nya svarta kan jag inte hålla med om men att grönt går fint ihop med svart det har jag märkt. Införskaffade mig därför denna skönhet, Belinda!

Detta blir sista inlägger för idag då jag ska tillbringa tid med min älskling som precis kom hem ifrån simhallen. Ska laga lite mat nu och sen blir det filmen Mr.deeds som går på sjuan(?) ikväll :)

Puss och kram

TIPS

muppar mig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-17 @ 17:38:59
Sitter och gör absolut ingenting, väntar på att klockan ska slå 18.00 så att jag kan titta på tredje avsnittet av Elsas värld. Älskar verkligen Ellen Bergströms tolkning av Elsa, sådär små tokigt gullig. Synd bara att avsnitten bara är runt 12 minuter och sänds en gång i veckan. Vill ju ha mer :(


Läs denna söta tösens blogg här!

DAILY

Lunch!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-17 @ 16:04:00

Sallad, lemon water och Sofis mode- a perfect lunch!

DAILY

På andra sidan regnet

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-17 @ 13:15:00
Det är sällan vi har mjölk hemma men idag hade vi det så passar på att unna mig ett glas óboy till frukost. Yummi!
Och nu ska jag fortsätta att titta på kvinnor som mördar för att fördriva lite tid. Helt sjukt program i vissa fall, kvinnorna verkar ju läskigt normala och sen bara pang så är deras man mördad. Nu sitter till och med hon själv och berättar som om ingenting hade hänt. Sjukligt normal? Kan man vara det? Creepy!


DAILY

Faites de beaux rêves

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 23:55:00


Måste ju ladda om batterierna i delen av hjärnan där minnet lagras så jag och Tias har tittar på första filmen i Twilight serien, så att vi kan gå på bion sen nästa helg, längtar massor! Nu ska jag läsa nya numret av Sofis mode, sen får John Blund komma.

Bonne nuit, Matilda Claesdotter.

FASHION

Lite små kär sådär..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 20:49:01

Rosa klänning: H&M 299:-

I den rosa klänningen men jag har inte bestämt mig än om det är en långvarig relation vi pratar om eller om det bara är ett kortids förhållande som ett one night stand ungefär.. det återstår när hon att se när hon nuddat min hud.

WONDERWALL

I still don't get it...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 20:30:00


Att detta från början var en kille? Hon ser 100% ut som en tjej och rösten märker man heller inget på. Det enda skulle väl vara sättet då..kanske. Men detta är ju egentligen inget konstigt alls. Känner väl som jag känner, som en tjej. Är nog absolut möjligt att födas i fel kropp. Framför allt är det lättare att tro på det om man tror på att man haft tidigare liv och hennes tidigare kanske var att vara just tjej och då kanske den känslan består. Hur som helst är det tur att det finns möjligheter för dem som behöver det. Ni hittar henne här.
Och att massa killar stöter på henne ute på krogen är ju inga konstigheter alls, hon är ju snygg liksom!

DAILY

Jag är liksom bränd.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 19:44:07
Satana! Fisiken vad ont det gör när man bränner sig, speciellt på händerna :@ Varm platta med fingrar på=en dålig ide. Men sen kunde ju inte jag veta att den var på heller. Men det värsta var ju för några veckor sen och jag var klumpig nog att greppa i fel ända på locktången. Buhu synd om mig liksom (puppy eyes med nedskjunken läpp) :(. Nu ska vi sätta oss till bords för en sen middag, jag stod för middagen och Mattias för salladen. Perfect team. Sen blir det mysprogrammet, bonde söker fru. Lite besviken ifrån förra veckan när gubbens ena valde att åka hem men sen är det ju mer bajs på honom som inte hade tänkt välja henne hon var ju bara hur go som helst, mormors dröm typ :)

Hej svejs!

FASHION

VERSARCE FOR H&M

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 17:23:00
Imorgon 17/11 släpps Versarce för H&M i utvalda butiker och på http://hm.com/se klockan 10.00. Så har du redan spanat in något ska du nog göra dig redo så att du klickar in dig exakt vid den tiden. Kommer nog vara fullt av besökare så blir nog svårt att ta sig in. Jag själv har inte fastnat för något då kollektionen inte faller mig i smaken men plockade ut dessa godingar iallafall.


NEWS

Pressents.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 15:40:04



Fina gåvor ifrån en fin person. Minnen ifrån våran 1års dag ♥

DAILY

Nr: 269

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 15:07:52


Målar naglarna i denna vackra kulör och tittar på A christmas carol.

DAILY

Huvudet, hjärtat eller magen?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 12:43:00
Mornings!
Känner mig nog en aning bättre idag. Iallafall så länge jag sitter still. Och jag som verkligen måste städa.. men kan verkligen inte förmå mig till det. Måste bli gjort innan fredag kväll iallafall. Tias slutar ju tidigt på Fredag så får väl hjälpas åt då så går det ju fortare med :)
Strax blir det kvinnor som mördar, spännande program.

DAILY

cut the rope

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-16 @ 00:31:51
Det handlar om att våga, släppa taget, cut the rope, tro på sig själv och ha en vilja av stål. Och hur kommer man till den inställningen då? För mig, mja sisodär en gång i månaden. En snabb influens som tar slut lika fort som en piggelin en varm sommar dag. Men jag vet ju inget, har ju inte bestämt mig ännu. Jag måste ju betämma mig först. Det är nog första punkten, att bestämma sig.
En dag kan jag bocka den, måste bara ge det lite tid. Allt har sin tid. Även fast det känns som man fastnat i cement..


DAILY

The Lion King

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-15 @ 20:30:08


Har fått i oss en liten sen middag här hemma, salladen lockade mer än maten idag. När jag inte vill äta är det inte normalt med mig. Vill nog inte ens ha glassen Tias köpte med sig förut.. även fast jag egentligen är sugen på något. Men har ingen som helst aning och kommer nog inte komma på det heller.
Idag går det bara skit på tvn och mamma köpte Lejonkungen för ett par dagar sedan så passar på att låna den. Minns inte ens när jag senast såg den? Åh den är ju så bra. Min favvo film som liten. Simba var liksom min idol, hade alltid mer förkärlek till djur och teckande figurer än vad jag hade till tonårsidoler. Fastnade liksom aldrig för kändis pojkarna som mina kompisar gjorde. Utan i mitt rum där hängde istället simba.

Ne nu ska ni få slippa pessimisten, puss och kram.

p.s Har jag lusten till och framför allt orken ska jag posta några inlägg om hur allt var i helgen på hotellet samt mina fina 1år pressenter :)

DAILY

äsch..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-15 @ 14:46:22
Halv krasslig.. hellre hel krasslig en halv krasslig. Då kan man inte göra något och vill inte heller. Nu ligger jag mitt emellan till att tänka att jag ska göra saker till att bli alldeles matt när jag lyfter ett lillfinger. Hur som helst placerar jag mig i soffan och tittar på Harry Potter och äter tacos i från gårdagen. Inte så aptit retande, fick i mig en och sitter nu med den andra alldeles nygjord och känner att jag inte alls vill stoppa i mig den.. Usch en allmänt less dag får jag säga. Kom hit och roa mig och säg något kul som lyfter mig..

LAST NIGHT

Between 12/11-13/11-2011

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-14 @ 16:46:00

16.23 - Checkar in på hotellet strax efter fyra. Åker hiss upp till våning 17 och öppnar dörren in till rum 1741, där står champangen och väntar och vi utbringar en skål för oss själva.

16.47-This is where the magic will happen..

18.03- Spanar in relax avdelningen och jag som gillar akvarium står och beundrar de medans Tias beundrar ölkranen som han hittade och tar ett glas.

18.37- Tillsammans med fästmannen tar vi en promenad genom den upplysta stan på jakt efter ett trevligt matställe..

18.54- ...för att sedan hamna på röda mattan;)

19.17- Dinner soon served!..

19.18- .. but first some ego pictures!

20.37- På vägen tillbaka till hotellet ville babe stanna för en öl på Jamesons, en mysig Engelsk pub..

20.42- Inside Jamesons.




21.03- On the way back to the hotel..


21.12- THERE!

21.13- Hotellets Italienska restaurang/night club.
21.18- Uppe på hotell rummet för att pudra näsan.

21.31- On the top floor, Heaven 23. Väntar in min strawberry daqeri!


21.47 - At heaven 23, sitting in the bar.

22.27- Tillbaka på hotell rummet för lite bubbel, tias tappar upp badet.


23.06- Har precis ringt room service, så snart blir det en massa mys, bara jag och du. Så nu säger vi god natt till er.


06.07- Vaknar och går upp och beundrar den vackra viewn och upptäcker att min man sover med ögonen öppna. Kryper ner med honom igen och somnar om.

09.15- Uppstigning efter morgonmys.


10.00- VIP breakfeast at Heaven 23. To kill for..
10.42- Receptionen för att förlänga rummet till klockan 17.00


15.45- Packar ihop och förbereder inför resan hem.
16.06- Checkar ut, hej då Göteborg, hej hem!
18.07 - Stannar på vägen hem och hämtar upp kina mat på favvo stället.

21.02- Hemma i sängen och myser ner oss framför grown ups. Och här slutar våran 1 år vistelse.

DAILY

KÄRLEKEN CHECKAR IN

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-12 @ 16:23:00


Har precis checkat in på hotellet och ohh ma gaaadh vilken view! Nu skålar vi för året som gått och alla kommande år samt kärleken. Hotellet bjöd på champange som ett fint välkomnande.

DAILY

Lucky number 1

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-11 @ 19:15:50
Åh gud, kära gud vad jag tackar dig för duschen, du och den där gubben som du satte möjligheterna i huvudet på. Bugar och bockar och tackar som fan! Man känner sig som en återuppståd människa efter en kall och fräsch dusch som luktar körsbärsblomma och vilka ben! Sammets lena ben efter den där creme buttern som luktar färska jordgubbar!
Har nästan erövrat to-do listan, sitter just nu med första lagret nagellacket och väntar på att få göra steg två sen är det bara brynen kvar. Packar.. det gör jag imorgon. Kom på att det blir enklare, för då har jag nog mera klarsyn på vad jag ska ha på mig och vad jag ska ta med och inte ta med. Sen ni, klockan 20:00 då blir det idol och skagentoast á´la claesdotter med färska räkor och ett jädrans massa soffhäng!

Puss & Kram, tjofärs!

TIPS

Denmark

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-11 @ 17:32:00
Tänkte tipsa om en blogg i från vårat grannland, http://isabellathordsen.dk/
Tur att man kan läsa danska när man nu inte fattar något utav vad dem säger :)



DAILY

Gråare än askmolnet

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-11 @ 14:39:14
Jag badar ju redan i min egna svett så kan väl lika gärna kasta mig själv i solariumet och dränkas i den istället.

Även fast det inte verkar så, så uppskattar jag ditt försök. Jag är tacksam i tystnad, tack för att du finns♥

DAILY

Skitdag?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-11 @ 12:11:47
Ingenting är på topp idag fast det borde. Mår dåligt och konstigt på samma gång men kan inte definera vad det är riktigt som är fel. Jag hoppas bara att det blir bättre snart för så här vill jag inte må imorgon, jag kan inte! Just my luck hu? Känns sjukt jobbigt när man behöver ta tag i massor och vill ta tag i saker men man känner hur kroppen inte alls hänger med eller har någon som helst ork. Hur som helst ska jag lägga mig i sängen och vila tills mannen kommer hem om en timma för då har vi en hut i helsike to do list att ta tag i! Wish me good luck, I really need it!


FASHION

Triss i blusar

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-10 @ 21:04:13
Ligger och spanar lite på dem saker som jag har listat på min shoppinglista, shoppinglistan för nödvändigheter som ska handlas när nya pengarna kommer. Gäller att ligga steget före, sen har man ju något att längta efter! Men nu när jag hittade massa fina kläder känns det bara jobbigt..speciellt den fina blusen i mitten. Vill bara så att den ska bli min, värker i magen och jag är kär, olyckligt kär...


TIPS

Bli en het kokostopp!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-10 @ 17:52:00


Kom och tänka på förut när jag låg i badet att jag hade riven kokos och passade på att skrubba mig i det eftersom jag ska sola imorgon. Lärde mig nämligen det när familjen var i Egypten förra våren. Vi var på spa och då skrubbade dem oss i riven kokos för att man ska få en intensivare solbränna samt att det ger ju en peeling och så har kokosen ett naturligt fett så man blir jätte len och mjuk efteråt. Sen tycker jag personligen att kokos luktar gott. Så solar ni solarium eller ska iväg på en härlig vintersemester glöm inte kokosen. Eller så kanske du helt enkelt bara vill bli len och mjuk ;)

DAILY

High on life

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-10 @ 13:40:34
Har varit nere och sagt hej och lämnat en film till sjukling mamma nu på morgonen. Typ något influensa liknande? Jag hoppas verkligen inte att jag är smittad. Jag måste iallafall hålla mig frisk i minst 4 dagar till. Sen är det okej om jag nu skulle ha någon sliskig baselusk i mig. Vi åker ju nämligen till Göteborg på Lördag och checkar in på gothia tower en natt för att fira våran ett årsdag. Det ska verkligen bliii så mys och jag ser verkligen fram emot det. Så ligger just nu och funderar över vad man kan tänkas ta med sig. Jag överpackar ju alltid. Men vi talar ju bara om en natt och två dagar och jag hade tänkt mig min louis vuitton väska och en handväska. Så nu får jag tänka ut mina drag smart. Men det kan ju komma många tillfällen på 2 dagar och en natt på ett hotell. Bikinin åker iallafall med. Kan ju inte missa jacuzzin liksom! 

Kanske ska skriva mig en lista eftersom att jag är sjukt rastlös just nu. Känns som jag vill gå till kylen och äta hela tiden bara för det. Men det vill jag ju inte, inte egentligen. Så en lista och sen var det ju den där röda klänningen som kommer från England och är för fin för att tvättas i vanlig maskin. Den ska jag skölja upp samt min nya kavaj som också är för fin i kanten.

Puss haj.


DAILY

Blonde VS Blonde

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-10 @ 12:50:14


Erkänn att ni gillar resultatet lika mycket som jag ? ;)

DAILY

" lill lördag "

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 20:56:56
Kör en liten lill lördags kväll med lite snacks och Irene Huss som vi var och hyrde förut. Just nu ligger vi och tittar på bonde söker fru. Det är ett riktigt mys program. Hemskt vad jag missbrukar ordet mys. Men jag är en mys tjej:) Tycker om mysiga saker i alla dess möjliga former.


DAILY

Mardröms senarium

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 20:38:38
Med julsånger spelandes hela dagen ploppa min dröm fram som jag hade inatt. En mardröm! Katastrof på alla möjliga vis. Inget julbord, och sen fick jag två klappar, världens nog tråkigaste och dessutom av Tias pappa. Det var tydligen bara han som ville ge mig några. Tanken som räknas?..eller? Men det värsta av allt.. INGEN KARL BERTIL JONSSON?! Paniken strömma genom kroppen när jag läste i tv-tablån att Karl-Bertil uteblivit för att det var för gammalt och dem skulle ha något nytt. Hela julen blev ju totalt förstörd och jag hoppas att jag aldrig kommer att få uppleva detta trauma. Ingen Karl-Bertil, ingen jul. Karl-Bertil, I LOVE YOU!



Får lycka och pirr i magen bara jag ser bilden. Myskänsla.

VIDEO

three steps

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 19:16:06

DAILY

between

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 13:51:40
Som något mitt emellan jordgubbsblond och honungsblond beger jag mig till Ica och inhandlar mjölk och tomatpuré. På vägen hem tar jag en 20 minutare i solariet. Men först kokos!
Jordgubbsblond.. hmm, låter riktigt fint ju, jordgubbsblond..ja så får de bli!

Pöss

NEWS

Min nya bästis

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 12:59:59
Ni har inte träffat min nya bästis än? Köpte henne för ett tag sen och älskade henne från första stund. Inte bara för hennes fina yttre utan också hennes mjuka inre. Nu är hon och jag som handen och handsken. Så som ruggiga dar, till mysiga och sportiga dar. Skulle verkligen inte kunna tänka mig ett liv utan henne ;)



Cubus, ca 200 kr

DAILY

OK, let's do this!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-09 @ 11:43:23
Vacker som få..


NEWS

Dagens Detalj

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-08 @ 23:12:44

Enkel, stilren, silverfärgad ring, 9,95 kr. Vilket fynd!

DAILY

Perfektion

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-08 @ 18:01:59
Ligger handfallen, magen bubblar och händerna glider lätt isär. Jag vill och är nog fast besluten, men är rädd för resultatet. Jag är extrem på att vilja uppnå perfektion. Perfektion när det gäller mitt hår. Och jag tackar gudarna för att han står ut med mig, mig och mitt hår. Lilla älsklingen då. Han är mest rädd för ett skitigt resultat så helgen i Göteborg på hotellet för att fira våran 1års dag blir minst lika skitig för att jag är olycklig över mitt hår. Men så farligt kan det inte bli inte med den färgen jag hittat nu.

Nu ska jag laga köttfärssås och spagetti.


Här talar vi hårfärg i perfektion.



ANSWER

Beauty

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-08 @ 16:06:27
Vilket är ditt hetaste skönhetstips?

Att alltid försöka ha vällackade naglar och mjuka, lena händer. Att ha fina naglar och händer ger genast ett fräschare intryck samt att man själv känner sig på topp. Jag som har nagellacks fetisch målar och filar naglarna minst två gånger i veckan. Extra lyx i vardagen, enligt mig själv!


Just nu använder jag mig utav den här som bara inte gör händerna mjuka utan även stärker nageln. ca 39:-

DAILY

I call Monday blue

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-07 @ 13:30:25
Har vaknat, har promenerat, har tittat, har känt, känt stark kärlek. Dagen börjar bra och nu ska jag värma överbliven kinamat från gårdagen och titta på Gossip Girl som jag missade igår eftersom jag var och tittade på när pojkarna spelade innebandy. Blev lite lek och ryggfisar efteråt, tur att man är lättroad för skratta är nog det skönaste strax efter kärlek och sex. We will live forever now.

Hörs...

DAILY

Loving you until death do us part

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-07 @ 12:58:59
ÄLSKAR DIG MATTIAS DENNIS ALANGO, MEST I HELA VÄRLDEN! Och snart firar vi ett år, Lycka att få ha det såhär, känna såhär, att det fortfarande pirrar ♥ Du är det bästa som världen någonsin skådat och jag är den lyckligaste som får dela mitt liv tillsammans med dig. PUSS, min älskling. // DIN


DAILY

Just nu..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-06 @ 18:40:00
..sitter jag och tittar på när grabbarna spelar innebandy och varför jag gör det är för att precis efteråt ska jag och min kära älskling åka iväg för att hämta med oss kinamat hem och ha ett rejält söndagsmys! Så det är väl värt att bli lite uttråkad här!


Farligt nära nu, hatar dem där bollarna..

DAILY

Happy Halloween

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-05 @ 10:08:00


Blir ingen utklädnings fest idag tyvärr men lite dricka och trevligt sällskap blir det iallafall :)

DAILY

Hittade en bild i galleriet från när vi va...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-04 @ 23:56:20

photo_effects-13 (MMS)

Hittade en bild i galleriet från när vi var i göteborg. Just då provar jag myströjan :) Nu ligger jag i sängen och tittar på filmen om johnny cash, älskar låten hurt.. Men den gjorde han ju på senare tid. Men ska nog byta film nu eftersom tias somnat redan. Jag själv är inte så trött än, är liksom lite rastlös..men orkar inte ta fram datorn och läsa orkar jag nog inte heller göra. Äh, jag kanske är trött iallafall. Vore väl bra och vara utvilad till imorgon, de vankas fest om vi nu lyckas lösa drickat? Med tanke på att systemet har stängt imorgon, vilket vi totalt glömde idag. Puss&kram


NEWS

Kornblå

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-04 @ 18:51:00
Skulle ju bara sikta in mig på halsbandet men när Mattias var i farten med vit skjorta och slips som han ska ha på dopet på Lördag ville väl inte jag vara sämre. Dock hittade jag inget nytt jag kunde ha på mig på dopet men två blusar som jag kan ha alla andra dagar ♥ Lycka att jag äntligen hittade en kornblå topp, gulligt med dem små döskallarna och stjärnor också. Tack till dig älskling för den. Sen köpte jag en svart blus som jag också velat ha, den är liksom alltid en klassiker. Samt två små pärlor och två halsband, hittade dock inte det halsbandet jag ville ha. Men då är det ju som det brukar ;)


DAILY

Morning times!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-04 @ 12:06:20


Sitter i köket, dricker te, läser sofis mode, målar naglarna mjölkrosa och smsar med Babe. Vi ska till stan idag och handla mat samt doppressent till Mattias plastsyrras dotter, hon döps nämligen nästa lördag. Sen har jag i smyg siktat in mig på ett halsband i från Lindex, som jag faktiskt kan ha just den dagen.

Och just nu sitter jag i ett i-lands problem, matta mjölkrosa naglar eller metallic mjölkrosa?

Puss&Kram

DAILY

Stay true

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-03 @ 12:30:48
Värmer mig precis lite lunch och blickar ut över den gråa fasaden. Man gör nog bäst i att stanna inne idag, riktigt ruggit. Ska dock förmå mig att ta cykeln till Ica för att handla det nya numret av Sofis mode och ta en 20-minutare i solariet. En gång i veckan är ett måste för att inte se ut som det där utklädda liket på halloween året om. Sen ska jag bara ta hand om mig själv, ta ett bad, raka benen, göra mask, plocka ögonbryn, färga ögonbryn och måla naglarna. Så att man är på topp inför helgen :)

Puss&Kram

NEWS

L.E.O

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-02 @ 17:39:00


Skulle ju egentligen bara handla pressenter till Tias men det blir aldrig som man tänkt sig. Och det liksom pirrar i shopping fingrarna. Men smyckena fick jag i princip gratis eftersom det var 3 betala för 2 och jag hade 90kr rabatt där. Och hur som helst är jag väldigt nöjd, inga misstags köp idag inte. Och lilla Schippo fick även ett fint strass halsband :) Och nu snart kommer mannen hem så måste gömma pressenterna innan.

Puss&Kram

DAILY

Wedding

Published by Matilda Claesdotter, 2011-11-01 @ 21:55:11


Har städat hela dagen och gjort iordning badrummet med dem nya grejerna samt två orchideér som jag var och köpte förut och hängt upp en fin ljuslykta på väggen i hallen som jag också var och köpte förut. Nu känns det sådär underbart som det gör när det är nystädat.

Just nu ligger jag och Tias i sängen och tittar på The wedding date som går på kanal 5. Hade tänkt måla naglarna men sparar de nog tills imorgon. Hinner ju faktiskt det innan jag och mamma åker till stan vid elva. Larmet står på 08:00, hörs imorgon!

God natt.

RSS 2.0