WONDERWALL

Varför kunde inte igår, vara idag?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-30 @ 20:11:53
Vad händer egentligen när månen blir svart, när alla trappsteg plötsligt tar slut och allt runt omkring tystnar?
Är jag ensam? Inne på mitt sista kapitel? Eller börjar morgondagen i vanlig ordning och kvällen slutar precis som idag?
Jag vet inte...
Jag vet bara att löven byter färg på hösten, faller på vintern och kommer åter på våren.

C.


DAILY

stars in heaven

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-28 @ 15:56:03
Har precis fått i mig lite frunch som älskling så fint kallade det. En blandning mellan frukost och lunch. Nu ska jag nog gå och lägga mig och vila lite. Känner att det varit lite mycket idag så behöver nog en liten avslappnande stund. Ska kolla klart på den dåliga filmen som jag och mamma hyrde i Tisdags. Kass verkar den men måste få reda på slutet.

Puss så länge, C

DAILY

När det gör ont i själen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-26 @ 16:04:57
Var på sjukhus besök idag igen. Men det gällde inte mig. Följde med lilla mamsen med sin onda fot. Så imorgon blir det sjukhus ett och sjukhus två. Först mamma, sen jag. Sjunde gången gillt inom loppet av två veckor. När allt detta är i dåtid och allt känns bättre vill jag inte inandas den sterila sjukhus doften på minst tio decenier. Så jag beder gud att låta familj, vänner och mig hålla sig friska :)

Nog om detta. Sitter i köket, äter gårdagens pizza och beskådar björkarnas gröna blad. Har rensat, plockat och tvättat hela dagen. Så nu har mina fingertoppar domnat. En utav det oskönaste känslorna som finns. Det pirrar liksom i dom varje gång dom får kontakt med något annat föremål. Undrar vad detta beror på?

C.

DAILY

Love you till the end..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-25 @ 20:43:06


Jag är nästan avundsjuk på mig själv för att jag får känna så här, får vara såhär. Vara såhär lycklig tillsammans med världens bästa. Du gör mig obeskrivlig ♥

C.

DAILY

No longer Ice-cream virgin 2011

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-16 @ 17:10:15




Åkte till Vänern förut och tog årets första mjukglass i ett glasstånd. Den första är något alldeles särsklilt, speciellt tillsammans med någon alldeles särsklid. Synd bara att det skulle blåsa så kallt att den fick ätas i bilen.

Ska vila en stund nu innan mamma kommer hem ifrån Cirkusen. Sen ska vi äta något tillsammans och umgås lite ♥

C.

DAILY

Matintag

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-15 @ 18:39:00


Mos blev de. Med något för mycket kött. Älskling fick ta en del av mitt och endå lämna jag kvar en massa. Vet inte vad de är med mig och kött men vi spelar inte riktigt i samma lag. Det smakar konstigt för det mesta.

Nu ska älskling iväg och greja med sin nya bil en stund och jag ska lägga mig i sängen och vila en stund. Är lite små trött eftersom det inte blev mycket sömn inatt.

Kisses, C

DAILY

You'll be in my heart

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-15 @ 16:54:12
Saker och ting kunde vara bättre. Saker och ting kunde vara sämre. Jag försöker ta det för vad det är. Det finns inget jag kan göra åt och hör i bakgrunden mammas lovord om att allt en dag kommer det att se bättre ut. Just dom orden tröstar mig. Vaggar mig till söms. Är det inte just dom lovorden som får oss att inte tappa fotfästet helt? Dom orden till en människa som just fallit eller det faktumet att en människa redan har de bra.

Just nu är jag med min älskling och då känns det mesta bra. Han eller mamma får mig att glömma den verkliga känslan. Älskar er så. Ni är mina guldklimpar. Och nu ska vi strax åka vidare ifrån skroten och få i oss en bit mat :) Mina önskemål är något som innefattar mos ;)

Hej svejs så länge. Puss


DAILY

MAVALA 261

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-15 @ 00:44:16
  Guess what? I all städning så hittade jag mitt andra nya nagellack som varit försvunnet ett tag. Det låg nedbäddat i sängen på ide. Mycket glad blev jag och valde faktiskt att måla med detta ikväll och inte de andra nya då jag gillar att ha ett något mörkare lack när man är lite bleker. Men samtidigt är det väldigt vår fräscht. 

Nu ska jag ta mig en liten nattamacka. Hungrig som en elefant. Hade varit trevligt om klockan var 20.00 och det var skymning utanför köksfönstret då hade jag brakat upp med en riktig trevlig kvälls måltid och njutit av den vackra himlen. Nu får det bli macka och storebror istället. Sen ska jag nana. Ska upp klockan åtta imorgon för ska på ett möte klockan nio. Vilka nötter, vem sätter ett möte klockan nio på morgonen på en Fredag? Mina Fredagar ska vara heliga. Bara ägna sig åt trevliga, mysiga saker. Men, men halv nio står syster på parkeringen. Så inga återbud här inte.

God natt och sov gott ♥
C.

DAILY

Kvinna blir man och man kvinna.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-14 @ 21:12:03
Jag hoppas allvarligt inte att jag började städa med en gång efter det undre inlägget. Tre timmar?!?! Tre timmar.. och jag är inte ens klar än. Ska moppa golven och diska, buhu diska. Jag gråter. Sen ska jag bära in i stort sett allt textil material som befann sig i lägenheten innan jag började att städa. Gud kan inte du göra så att jag tycker städning är underhållande istället för en ren tortyr?



Jag tänkte förut, ja det har faktiskt uppfunnits. Att vi kan tänka till alltså, och försöka vara smarta. Från år noll skulle jag tro då männskligheten började. Stackars Gud, idag måste han ångra sig. Hur som helst kom jag på att kvinnan och städning faktiskt inte alls hör ihop eller skulle vara en självklarhet som under tidigare decennier. Kvinnan ska ju faktiskt vara vacker och mjuk och skör till ytan och "förgylla männens tillvaro med sin skönhet". Inte gör jag väl det med brutna naglar på varannan finger? Fina händer och naglar hör till en kvinnas vackra yttre tycker jag och mina lyckas alltid gå av under städning eller så skavs den perfekta lacken av. Och då kom jag på ännu en sak att även fast vi lever på 2000-talet är inte mannen och kvinnan jämnställda. Skulle det då inte vara bra att innfinna en dag eller varför inte en vecka då kvinnan "tar mannens roll" också tvärt om? Vi tjänar mer och dom mindre. Dom blir sextrakaserade och vi inte. Dom blir undervärderade och kallade slampa medans vi blir satta på pedistaler och blir kallade "kungar"(drottningar). Vem ringer jag?

C.

DAILY

censur

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-14 @ 17:47:14
Håkan i bott och maskinen rullar. Nu är det bara städ movesen kvar. Åsså disken.. buhu. Diskmaskin nu, precis direkt nu, tack!

DAILY

Josef VS Moses

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-14 @ 00:13:07


M- Tycker han ser mycket bättre ut med peruken
J- Det är en tecknad film, en tecknad figur
M- Jag sa inte att han var snygg
J- Jag fattade vad du menade, var bara tvungen

Lite senare tittar fortfarande på samma film

Kommer till en scen där josef blir inkastad i fängelse hålan och det sitter två stycken män där inne redan

J - Men hallå, det är ju dom två ju!!
M- ah?
J- Ja men dom som trollar och håller på med magi

Börjar gapskratta för det låter precis som det är två kända skådespelare han kände igen och precis sett. Inser också att han fortfarande tror att vi är inne i moses filmen.

Ah den där Jonni vet ni :)

C.

DAILY

Pyjamas mys

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-13 @ 23:53:53




Ikväll har jag och Jonni haft lill lördags mys. Klädsel: Pyjamas.
Tog en liten tripp ut med schippo förut när solen började spricka fram och jag har haft en matta ute på häng på balkongen och tänkte att jag skulle ta tag i och slänga den men ansåg att det var lättare att slänga den över räcket istället för att släppa ner den för trappan. Vart lite otymplig så böjde mig ner och bara drog den över men vad jag inte visste eller såg var att Jonas precis då går rakt under. Hör bara ett aaah, reser mig snabbt och tittar över och ser att han kämpar för livet att försöka få bort det han precis fått på sig. När han äntligen lyckades hade han fått massa vitt gummi i håret som såg ut som stora mjällisar. Haha skratta så jag nästan kissa ner mig. Det roligaste med var ju att det var hel tpplanerat. Skrattar så fort jag tänker på det. Älskar sånna stunder. När man verkligen inte kan sluta. Varför händer alltid så knäppa roliga saker när man är med Jonas? Haha minns den gången han duschat och satt och berättade hur fruktansvärt fräsch han känner sig men efter en stund känner att det luktar hund piss och inser att det är hans egna handuk som han tokrat sig med och precis har lindat runt håret :D Eller den natten båda var rejält berusade och spelade in oss själva och fann knappar som man kunde ändra rösten med och satt och skratta åt oss själva. Love it!

Nu ska vi titta på Josef och äta gottis, ganska underhållande då Jonas nu fyra gånger fortfarande tror att det är samma berättelse som den om Moses ;D

LOVE, C

DAILY

Five Months

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-13 @ 17:33:00



If I used to love you baby, it aint nothing like I'm loving you now.

Fem månader med min super älskling idag. Bästa perioden tillsammans med någon som jag tycker riktigt mycket om. Som jag älskar.

Vid två tiden kom min älskling och halvt överaskade mig med 5 fina rosor. Han avslöjade i telefonen en kvart innan han kom att han var på väg för jag är inge bra på överaskningar. Ska alltid fråga en massa. Men jag blev iallafall väldigt glad. Nu klarar jag mig nog tills på Fredag :) Vi åkte en sväng i hans nya bil som faktiskt var fin och på vägen hem blev det donken :) Sen var vi hemma runt fem och pussades lite innan han var tvungen att åka igen :(

Älskar dig Mattias, Din Tildet ♥


DAILY

Hela mitt hjärta tillhör dig.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-13 @ 00:05:09
Jag struntade i det faktum att det regnade förut och gick ut endå. Mina hjärnceller var snurriga och behövde frisk luft. Kände mig näst intill påverkad. Men man ska väl inte klaga när man skrattar åt att se sig själv göra grimarser åt sig själv. Tackar för att jag har lätt att underhålla mig själv. Efter promenad blev det kvällunderhållning, med matlagning, sång och dans i köket till en gråtande publik. Jag grät också sen för att matlagningen blev så misslyckad.

Vid nio ringer baby för det kvällsliga godnatt pratet. Saknar honom så att det gör ont i magen. Detta är inte mig likt. Man kan sakna och så kan man sakna och nu verkligen SAKNAR jag. Vad är det som händer när man tycker om någon så mycket att det sätter sig och känns i hela kroppen? Hur är det möjligt och vad är det som gör att vi fastnar så stark för en enstaka individ?
För mig är det magi när man får vara tillsammans med just den individen.

Love, C

DAILY

Sega långa Tisdag

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-12 @ 17:56:31
På knäppt humör och rastlös. Vill göra något men inget utav det jag ska göra innan jag kan göra roliga sakerna. Kasst väder annars hade jag gått ut och gått.. Borde äta men har ingen lust. 
Varför måste allt tråkigt vara så motigt?

Neeeä nu gör jag något roligt som tråkigt. Skitsamma !

C.

DAILY

Fantastiska Wilbur

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-12 @ 01:27:33
Ligger vaken för att jag inte kan sova, eftersom att jag är hungrig. Men vill inte äta något nu. Finns föresten inget gott som går lätt att äta. Imorgon ska jag handla hem lite saker. Ska även städa också. Enligt älsk ska det regna imorgon och det vore väl passande då.

Ne trött som en mört men hungrig som en varg får jag fylla magen med vatten och sjunga vagg visor på egen hand.

Sov gott, C.

p.s Blev fruktansvärt sugen på att se Babe. Den lilla grisen ni vet? Aw så super gullig film. Alltid haft en förkärlek till grisar.


Denna hade inte heller varit fel.
Detvar min favorit film som liten. Kunde se dem om och om igen. Otippat nog gav min fader mig denna. Kul att man förknippar han med ett "svin" :), lol.

DAILY

Gör en test på sms inlägg bara:) har varit...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-11 @ 23:07:56

resize_p110411_2 (MMS)

Gör en test på sms inlägg bara:) har varit ur funktion men nu verkar det funka igen. Toppen ju! C.


DAILY

RRR

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-11 @ 13:16:57
Underbart väder ute idag igen. Så sjukt skönt att våren är här :) Ska ta en lång promenad med schippen senare. Men först ska jag äta "frukost". Ligger och väntar på att smörgåsarna ska tina. Äter lite salta pinnar sålänge. Kan ju göra det nu (småäta) när älsklingen inte är med och ser på ;)

Efter frulle ska jag ner till mamma och se den sista filmen som vi hyrde i Lördags.

Hej så länge, C.

DAILY

7.e En bild jag aldrig lagt upp

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-10 @ 13:02:00


Efter ännu en galen natt tillsammans med Jonni :)

DAILY

Love Letters

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-10 @ 02:29:08


Har suttit ute i solen idag med mor och älsk. Underbart väder. Så klockan sex gick jag och mamma på en långpromenad. När jag kom hem fick jag se detta på sängen. Min man skulle ut idag och lämna in liten hälsning. Blev väldigt glad :)
Sen var det middag nere hos mamma och sen gick vi ytterligare en långpromenad fast utan hundarna. På vägen hem gick vi förbi shell och hyrde film. Tre stycken men kollade bara på två utav dom nu ikväll. Båda var dåliga, men den svenska var sjukt dålig. Så dålig att mamma somna :P

Nu ska jag titta på någon film och vänta på att min älskling kommer hem. Saknar honom nått så sjukt. Hela magen bubblar efter honom.

Hoppas ni också haft en bra helg?
Love, C.

DAILY

6.e En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-09 @ 12:57:00


Min favorit chey ♥

DAILY

5.e En gammal bild på mig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-08 @ 22:48:39

Ringade in en liten Tilda, bilden är tagen på ett gammalt tidningsutklipp.

Började träna taikwando som 12 åring och hade potential på att bli duktig menade min tränare men han slutade och jag tappade motivationen. Synd det där. Var jävligt kul annars.

C.

NEWS

Me love pink, Pink love me

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-08 @ 22:41:51


DAILY

En sjusovare

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-08 @ 22:37:06



Vårat ärende gick bra till slut och jag är nu en mycket lycklig chey! Världens lyckligaste för jag har världens bästa man. Efter vårt syfte med att åka till stan ville jag gå och handla ett nytt fint rosa nagellack eftersom att jag inte kan hitta mitt. Köpte ett lite ljusare eftersom att det andra lär väl att dyka upp någon gång. Får ta och rensa ur lägenheten någon dag.
Sen blev det donken, mm mitt kära donken ♥ Och innan vi åkte hem tog vi en trip till jysk för att prova lite sängar. Mattias påstod att jag prata så högt att alla i butiken hörde när jag sa men den här kan man allt ha sex i. Men vad ska man annars göra för kul i en säng?
Tog en rejäl omväg hem och åkte runt och kika på lite olika platser och fick se några rådjur och hjortar på vägen men inga vildsvin som dom till o med har inhängda :(

C.


DAILY

..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-08 @ 20:37:28
Nu är vi hemma igen och ska nu ta en liten städrunda! Sen blir det väl mys av något slag :) Kommer stradx tillbaka med lite bilder.


Köpte lite gottis på vägen hem :)

Pöss, C.

DAILY

Allting börjar om

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-08 @ 11:55:26
God morgon!
Jag och älsk har legat och kurat i sängen ett tag nu men ska strax upp för frukost. Sen ska vi göra oss iordning och åka till stan för att göra en, än så länge hemlig sak :) Spännande!

Vi hörs sen! C.

FASHION

Förälskad.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-07 @ 21:33:15


Har förälskat mig i dessa jumpsuits, i alla färger. Kan inte bestämma mig för en. Skulle den sitta perfekt skulle jag ta allihopa. Kommer i från Gina Tricot och kostar bara 199:- Rena fyndet! Passar ju in i dem flesta sammanhang beronde på vad du väljer att sätta till.

C.

DAILY

Sleepy head

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-07 @ 21:19:07

Ett nyvaket ansikte..

Hej bästisar!
Efter en stund när jag kommit hem vart jag jätte trött med huvudvärk så bestämde mig för att sova en liten stund men en liten stund blev till några timmar. Vet inte när jag somna men vakna vid åtta. Kanske 2,5 timma? Var faktiskt skönt och nu kom klockan närmare till älskling kommer. Saknar honom jätte mycket, det känns i magen.

Nu ska jag försöka hitta mitt nya perfekt rosa nagellack. Använde det en gång och sen försvann det :( SÅ duscha och måla naglarna är det som gäller men började en film på nian nu som är riktigt bra. North country. Får se hur jag lägger upp ett.

Puss på alla fina, C.

DAILY

4.e En bild på en konstig tid i mitt liv

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-07 @ 14:10:58

Hade väldigt svårt att hitta en bild från en konstig tid. Vadå konstig tid? Var mer en turbulens tid med skola, pojkvän och mycket annat runt omkring. Så det är väl det närmaste man kan komma..

DAILY

En gåta

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-07 @ 13:49:40
Tur att Tias ringde och väckte mig vid nio i morse annars hade jag aldrig kommit upp och då hade jag senare blivit sur på mig själv. Mamma och jag hade heta disskutioner om att man aldrig kommer att förstå sig på män men endå älskar vi dom så högt. Och dom är det bästa vi vet ♥ Och det är så det förblir. En gåta?
Sen bjöd mamma på fika och nu är jag hemma igen och ska strax äta lunch. Skulle städat idag men jag har ingen lust. Vill göra roliga saker. Och då är det de jag ska göra ! Ibland får man faktiskt göra så, hihi.

Love, C.

DAILY

A Lovely Day

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-07 @ 02:38:19
Idag har jag spenderat tid med mamsen hela dagen. Pratat roliga minnen och en massa annat. Guld värt. Hon förgyller mig. Sen gick jag, mammi och syster en långpromenad med hundarna. Blåsigt men uppfriskande. Imorgon ska vi åka till stan, för syster ska på ett möte. Jag och mammi åker med som sällskap. Ska bli kul =)

Nu ikväll har jag pratat med Hanna och älsk. Blev bjuden på inflyttningsfest till lilla Hannpee den 30:e. Ska bli kul :) Har saknat henne.

Ska strax sova då jag ska upp tidigt för att vi åker vid kvart i tio.

Sov gott, C.

p.s känner att jag är på väg ut och det känns som att springa barhudad under en sval chiffong klänning på en äng en varm sommar dag. Fri.

DAILY

3.e En bild på någon i min familj

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-06 @ 16:13:00


Min vackra mammi ♥ Hon bär på en magisk kraft och lyckas alltid göra allt något bättre än vad det är. She makes me strong. En bästa vän.

DAILY

Just my luck

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-06 @ 11:40:00
God morgonen!
Typiskt min otur. Ska fylla på mobilen men då ballar sidan ur. Dock lyckas jag hitta ett annat alternativ och ska då ringa mitt samtal. Nej, då har dom stängt hela vecka 14. Vad gör jag nu då? Får försöka hitta ett annat alternativ. Skulle ringa min älskling också men han varken svarar på samtal eller sms. Han hör väl av sig snart hoppas jag :)


Nu tänkte jag att jag skulle ta en kopp te och en smörgås. Inget fint väder är det idag heller så jag stannar inne och ägnar mig åt städning. Jippie!

Ingen puss här inte då morgonandedräkten inte är top notch precis.
C.

DAILY

Kvällsunderhållning

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-06 @ 01:05:51



Har laddat upp för lite mys i afton. Blev dock en väldigt sen afton då jag pysslat med annat. Pratade precis klart med älsklingen i telefonen exempelvis. Myspys. Får ersätta honom med Saga inatt då han åkte hem idag. Sen en trevlig tidning och favorit godisarna. Hade tänkt att jag skulle se svanprinsessan också. Var många år sen.
Förälskade mig i den filmen när jag såg den med min dåvarande bästis när jag var runt en åtta nio kanske? Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Märker att jag börjar se lite suddigt..

Kärlek, C. 

DAILY

-Sluta vara en sådan bitterfitta

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-05 @ 21:29:09

Ja, bor man i en liten småstad(by) får man inte lyxigare hämtmat. Tur att det är 7,3 km till närmsta bankomat så att fettet får förbrännas lite. Krama mig och ta mig härifrån!

När jag satt på korvmojjen och väntade på min burgare upptäckte jag för min fasa att det inte fanns någon cola light. Kände hur mina små irritations monster började att föröka sig i kroppen och fick mitt framtida bemötande mot expetiden uppspelat i mitt huvud. En snäsig ton för att dom inte kan serva and make me pleased. Vem fan har inte cola light liksom?
Irritationsmonstren minskade snabbt när jag insåg vilken bitterfitta jag är. Det luktade fullkomligt sur fisk om mig. Jag stank. Såg hur jag istället med ett vänligt och glatt leende sa men då tar jag en loka citron istället och kände mig nöjd med det. Och oj vad mycket gladare jag kände mig. Jag gillar att vara en trevlig människa. Det är skönt att vara possitiv, man får ett inre lugn. Så nu ska jag verkligen försöka att sluta vara en bitterfitta. Vill min man äta på sin "kina" ska jag säga ja och ha en positiv inställning till att det faktiskt kan finnas andra goda rätter som jag inte ens har prövat och vadå? Donken finns ju alltid kvar, 24 timmar om dygnet. Så lär ju inte somna hungrig precis. Finns inte den tröjan i just den färgen jag hade velat ha ta den näst bästa och inse att det kanske faktiskt var en mening att jag inte skulle ha den. Jag måste börja lära mig att tänka om, snabbt. Och vara glad endå. Min trötthet gör mig mest bitter fittig så den ska vi försöka roda bot på också.

Pöss på er.


DAILY

Natural beauty

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-05 @ 19:21:45
Ska strax ta på mig något mysigt och skönt för att gå ut och införskaffa mig föda. Tänkte gå runt en halv åtta så är jag nog hemma i lagom tid till plastikturisterna. Tänkte det kunde vara kul att se vilka nötter vi har som åker ner till solen för att ex. få fittan fixad? Killar är endå för kåta och benägna att stoppa kuken i ett hål att jag inte ens tror att dem hinner reflektera vid hur hon egentligen ser ut? Ne lilla fiffin får man allt vara nöjd med. Dock är det väl bra att varje enskild människa blir nöjd och "lyckligare". Men det är ett faktum att vi faktiskt bryts ner, samhället bryts ner av dagens ideal. Kan säga även fast jag inte var med att det var bättre förr. Då blev dom tvugna att vara nöjd med sig själva. Sen i sista slut endan handlar det om att vi faktiskt blir älskade för dom vi är. För oj vilka "vackra" människor det finns som är så fulla i dirt.  Och här med sätter jag punkt.



C.

DAILY

2.a Någon jag umgås mycket med

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-05 @ 14:01:00


Världens bästa Tias. Min älskling. Mitt hjärta. Mitt allt. Älskar dig jämt ♥

DAILY

1.a En bild på mig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-04 @ 16:58:00


Miss that blondie fabulous girl. I want her back..

Love C.

DAILY

A Picture

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-04 @ 14:44:00
01a: En bild på dig själv.
02a: Någon du umgås väldigt mycket med.
03e: En bild på någon i din familj.
04e: En bild på en konstig tid i ditt liv.
05e: En gammal bild på dig själv.
06e: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
07e: En bild som du aldrig lagt upp.
08e: En person som du saknar.
09e: Någon i din släkt.
10e: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e: En person du kan berätta allt för.
12e: En bild på din vardag
13e: En bild på dig och din bästa vän
14e: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e: En person som du vill vara med.
16e: En bild på dig själv.
17e: En gammal bild.
18e: En bild på din fritid.
19e: En person som är snygg.
20e: En bild på dina närmaste.
21e: En person som alltid ställer upp för dig.
22e: En bild på en tid du saknar.
23e: En bild från i somras.
24e: En bild som gör dig glad.
25e: En person som alltid gör dig glad.
26e: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e: En bild som du alltid skrattar åt.
28e: En tokig bild.
29e: Den nyaste bilden på dig själv.
30e: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



DAILY

"Som vanlig"

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-02 @ 21:20:00

Me like stripes, me love you <3

Like usual.

Mattias uppskattar att ta fulbilder på mig. Detta var den våckraste!

Min man spontan bjöd mig iväg på kinarestaurang. Och det var en ren och skär munorgasm. För såklart fick det bli "min" kina eftersom att min älskling är ett enda stort hav av sockervadd. Varje gång jag beställer in denna rätten vilket jag gör för det mesta och har gjort i några år kommer ett som vanligt med ett leende på läpparna. Är jag tråkig? eller bara väldigt in love with this food? Jag är kär, vi säger att det är för att jag är kär. Jag älskar att vara kär och en rätt kan aldrig såra mig?

Nu ska vi mysa ner oss i sängen och titta på familjen är värre. Älskar Robert De Niro och Ben stiller han är en kul filur.

Ha en gos lördag.
Kärlek, C.

DAILY

OREO

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-01 @ 12:47:55


Tar en välförtjänt fika pause ute på vägarna ;)

C.

DAILY

Snögger elle?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-04-01 @ 12:01:00


Sitter i en välbekant stad och väntar på älsklingen som är inne och skriver papper till sitt nya jobb. Röda huset spelar en fin melodi, måste vara för att klockan är tolv? Har fina barndoms minnen ifrån det huset. Ifrån denna staden. Mitt andra hem. Undra hur Sig-Britt har det? Måste ta tag i det där och hälsa på någon gång :)

C.

RSS 2.0