DAILY

Brother, I love you!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-31 @ 19:24:00
Mamma klipper bror min. Han är för rolig. Har änna varit nere idag men han lyckades få mig att glömma allt tråkigt genom att bara vara sig själv. Hållde på att kissa ner mig av skratt när en katt satt sittandes vid ratten på hans 40 år gamla bil som är värd några 100.000 kr. Jag kunde dock inte undgå mig att skratta. Han lyckas alltid få saker och ting att låta roliga och imitera människor på ett kul sätt.
När mamma klippt färdigt honom ska jag, hon och hundarna ut på en skogspromenad.
Nyss satt jag och kikade in på Sofi Fahrmans blogg och blev blixtförälskad i detta lilla söta döskalle armband ♥

Visst var de det sötaste armband ni sett?

C.

LAST NIGHT

Raise yor glass!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-30 @ 19:38:40
Helkul kväll där lite av allt bjöds. Började kvällen här hemma med, älsk, Phille, jag och mor en trappa ner. Fick springa skyttetrafik. Runt åtta drog vi vidare till svensson där vi möts, av Gill, Hanna, Ramona, Emma och Ebba. Runt tio tiden kommer skjutsen och väl framme ska det spöregna så det fick bli raska steg mot o'learys.
En bra kväll med mycket skratt, sång, dans, personlig peperoni kille, "förlovning", promenad i underjordskälla,
debut på scen till en låt jag inte ens kan. Men hängde med på refrängen till suspicious minds iallafall. Elvis borde vara lite stolt med tanke på att jag är en 88-årsmodell ;) Sen hajjar jag absolut inte sambandet mellan killar och sport. Känns som det handlar om liv och död. Fotbollen var nämligen på varenda skräm när vi kom och vi flickor utgjorde våran åsikt klart och tydligt och några kill/gubbar tittade missnöjt på oss. Och när matchen var över var det många tydligt besvikna miner medans andra fira för kung och foster land. Ja, hur mycker jag än funderar kommer jag nog aldrig förstå mig på det där. Men antar att det kanske kan liknas vid min förälskelse jag har till skor, väskor, plagg, smycken och det inte finns som jag planerat att köpa. Det kan väl liknas med att sverige förlorar i vm mot t.ex Tyskland? ;)

BILDER IFRÅN I LÖRDAGS


I väntan på skjuts.

In i dimman!

Kärlek är ett måste i alla lägen ♥

SCOOOOOREE!!!

Djoooooo, nääääeee! Gillan och mor verkar oense om något :P

Söte Emma <3 och en skelögd jag, haha.

Gose Ramona <3

Kärlek mellan pojkarna.

Someone is watching us..

Mamsen hängde inte med på noterna, smile like it were your last time :D

It seems like someone needs a drink? ;)

Underjords-Marcus.

Mor och jag var på alerten i bussresan hem och försökte underhålla övriga bussresenärer med våra galna fantsier och skönsjungande röster. På något underligt sätt hamna vi i "Alanya".

Men alla kan ju inte upskatta det och vara lika glada när kvällen väl når sitt slut..En trött liten Philip.

Och vi hade ännu en som inte ville vara med i sångens glada melodier utan tyckte att John blund var mer lockande.¨

Haha våran granne fick mig att nästan kissa ner mig tror jag bokstavligen. Han visste inte var han var när vi kom fram och cirkulerade runt busskuren.

Och där avslutar vi kvällen.
Puss och kram, C.

DAILY

Seek bromance?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-30 @ 18:54:52


Känner mig slö, slapp och likgilltig. Svettas som en gris, får inte behålla maten och har en svag känsla av ont i halsen. SÅ synd om mig, buhu.. Får skylla mig själv när jag röker som ett askmoln i samband med alkohol. Finns liksom inget stopp på mig. Men rökar desto mindre efteråt, så det jämnar väl ut sig? hähä!
Har mestadels spenderat tid i sängen, såg film och åt lite lunch med Tias innan han stack till jobbet. Vi hyrde den där.. a vad hette den nu då? Ja, just de! Life as we know it. Jättebra, typiskt en film i min smak! Se den om ni är typisk för romantiska komedier där kärleken till slut övervinner allt. Nej om jag ska lufta min klibbiga hud eller fortsätta läsa tidningar, kommer somna igen då? Trött som en liten mört!

Hej så läng, C.

DAILY

Saturday

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-28 @ 14:44:17
Hej, hej, hej, hej, hej!
10.16 var jag och min älskling på systemet, blev lite cider och en flaska jordgubbsvin. Har precis laddat inför ikväll men en öl tillsammans med Tias och mamma. Kvällen brukar funka bättre då om man laddar lite inför;) Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och raka benen och tvätta håret och fixa det. Sen ska jag börja göra mig iordning för kvällen.

Tjing så länge, C.

NEWS

Allting har förändrats, men du finns kvar

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-27 @ 20:43:00
Nu var vi hemma men Mattias for iväg lika fort som vi kom hem. Han och Philip ska greja med hans bil.
Har varit en supermysig dag. När vi var i Vänersborg träffade jag en gammal bästa kompis mamma och blev så glad att se henne. Hon gav mig en stor kram och jag henne. Hur gullig som helst är hon och jag blev så glad att få träffa henne. Var flera år sedan. Fick minnen från förr och även fast jag fick en otrolig saknad värmde det samtidigt. Det gjorde min gråa dag kan jag säga, Gulle dig Lisbeth ♥ Sen for vi vidare till Trollhättan och jag hittade en hel del. Hade varit inne en vecka tidigare och frågat efter en väska, den rosa ni vet. Och idag när jag skulle handla mina trosor, sa Emelie att hon hade hittat en inne på lagret så den fick jag köpt mig så nu är jag en glad chey och det gjorde dagen ännu mera bra. Sen avslutade vi våran shopping dag med kina och då kom även Philip och joina oss.
Och nu ska jag börja städa lite tråkigt nog :( Men ska bara plocka iordning lite, så det går nog ganska fort.

// Tre par trosor och rosa väska Gina tricot // Jumpsuit och svart väska H&M // Ringar Guldfynd //

Love, C.

OUTFITS

Varje gång är som den första

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-27 @ 20:29:52


Mattias köpte ett par byxor till mig igår. Precis sånna jag letat efter. Så nice huh? ;)

Dagens // Byxor Lindex // Skor sixtyseven // Topp, bälte, väska H&M //

C.

DAILY

coconut tree

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-27 @ 14:46:14


Tjenis! Har precis målat ett lager top coat och väntar på att det ska torka. Mattias är i badrummet och rakar sig. Och när vi är klara drar vi en vända till stan och ser om vi hittar något som vi kan ha på oss imorgon. Då är det utgång som gäller! Ska även köpa hårspray och hair protection.

Hej svejs. Massa pussar,C.

NEWS

L i p s t i c k | d j u n g e l

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-26 @ 16:59:00


Favoriterna! Viva la diva i färgerna 92 chill out och 15 soft pink.

C.

NEWS

D e l i c i o u s

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-26 @ 15:57:28
Om jag är glad att jag åkte in och kika. Väl inne i butiken hittade först ett par som var urläckra men som inte fanns i min storlek. Försökte många gånger om igen men insåg sen att det faktiskt var omöjligt. Men sen fick jag syn på dessa som fick mitt hjärta att smälta. Ett par Sixtyseven för 699 kr och dom blev mina.

C.



DAILY

Motivation

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-26 @ 13:20:00
Börjar dagen med ett telefon samtal från lilla mamsen. Hon var ute i sthlm och gjorde stan och hade hittat en så fin klänning i bomulls spets. Så nu är jag nyfiken. Jag själv ska ta cykeln och byta ett par skor som jag egentligen tycker om men är lite sådär att gå i och klok nog så kom jag på det att man inte kan ha ett par skor p.g.a skönheten. Här kommer liter bilder på det jag fick igår.


En BH och två läppstift i färger som jag ville ha, och en mascara. Min pojkvän är fantastik som känner mig så väl.

Puss, C.

DAILY

Chasings cars

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-25 @ 18:57:00


Nu är vi hemma och ska få i oss lite sallad.  Men först ska jag öppna paket.  För jag fick helt oförtjänat och oväntat två paket av min älskling. Han måste vara världens finaste? Och inte alls för den sakens skull. Men han gillar att göra mig glad och vet tyvärr vad som ibland krävs. Hur fint är inte det? Spänningen stiger!

C.

OUTFITS

stand up for you

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-25 @ 16:28:00


Dagens // Byxor GT // Skor SP // Blus H&M // Kavaj H&M // Halsband Lindex //

Blir att åka till stan iallafall. Min favoritkille tyckte att jag behövde muntras upp och föreslog att käka ute eller vart jag nu helst vill äta. Så jag kom med förslaget kalasbonden då jag var sugen på något nyttigt och dem har underbar kycklingssallad där ♥ Sen så kan jag passa på att kolla efter ett läppstift i en speciell färg som jag kom på att jag vill ha. Ett ljust persikefärgat/oranget. Känns sommarfräscht så får se om jag hittar något. Fick bara en bild i huvudet på hur det ska se ut så antagligen kommer det inte att finnas exakt ett sådant..

Hej svejs, C.

C.

DAILY

Hide and seek, look after me..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-25 @ 16:15:00


Hur kan allt skifta mellan svart och vitt? I söndags satt jag vid köksbordet och kände ett lyckorus likt en rinnande bäck genom kroppen. Allt kändes fantastiskt, hela kroppen pirra och jag kunde inte undgå mig att skratta. Ett hjärtligt skratt. Inget framtvingat, Ingen påverkan av någon annan, helt på min egen bekostnad. Kom och tänka på hur lyckligt lottad jag är över min fina familj, min pojkvän och mina vänner. Och solen gjorde sig synlig genom att tränga igenom glasfönstret och värma mig ännu mer. Just i denna stund fanns inga problem och jag hade heller inget minne utav dem. För dem hade aldrig funnits. Regnmolnen hade absorberat och kvar fanns bara den färgglada regnbågen.
Måndagmorgon, vaknar upp känslolös. Solen har gömt sig bakom molnen och vinden visar sin vrede. Solen är likt mina glömda känslor och vinden är mitt kalla inre. Hur kan allt det underbara vara borta över en natt? Hur kan det gå så fort utan en egentlig orsak? Idag skulle jag kunna gå genom, berg, murar till och med pansar och ingenting skulle kunna skada mig. För jag är känslolös och känslan om att bry sig är som bortblåst. Skulle du fråga mig skulle jag vara ärlig, för ärlig. Mitt annars dagliga dåliga samvete har vinden fört med sig till kallare breddgrader. Och jag blir bitter,deppig och en känsla av att jag bara vill ruttna för att jag inte kan få må som igår. Vem önskar sig att vara oberonde? Och i och med min känslolöshet klarar jag heller inte av känslor ifrån andra och stöter bort dem likt en pokerspelar spelar bort dem lägsta korten i kortleken. Man vill inte ta i det. Vill stötta bort dem för man stött bort sig själv. Ingenting spelar längre någon roll. Jag väljer att inte leva fullt ut för att jag inte längre finns kvar..

Tillie.

DAILY

Nothing broken, but my heart

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-25 @ 12:52:17
Hej geléhjärtan!
Kommer nog inte att vara så pigg på att blogga idag. Känner mig lite som igår fast en aning värre. Vaknade upp utan en känsla för något och allt känns trist och grått. Har inte lust till någonting så vet inte vad som skulle muntra upp mitt tråkiga humör? Vet inte ens om shopping skulle fungera men jag antar det? Trött är jag också är nog mest det som drar ner mig. Att man liksom inte har orken till att göra något, fast man skulle vilja. Men man vet bara inte riktigt vad. Men eftersom jag är trött och vill sänghänga och har en aning lust till shopping ska jag spendera min tid just här i sängen och fortsätta läsa modemagasin.

Hur som helst tror jag att vi med all säkerhet hörs lite senare.
Jallabye, C.

DAILY

I belive in you

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-24 @ 21:26:00
Mitt cocktailbär kom hit även fast det var meningen att han skulle sova "hemma" i Herrljunga. Men vi saknade varandra och han hade ändå hunnit med allt han skulle göra, så han kom hit endå. Vi åkte och handlade lite mystisdags gottis, bestående kex, ostar och oliver. Fick ett gäng tidningar också^^ Ska börja läsa sen när Mattias somnat. Har verkligen förälskat mig i att läsa. Har redan läst ut boken jag började läsa i Söndags lite grann. Ska börja läsa en ny men ikväll får det bli modemagasin och försöka få en hel del inspiration.

Puss på nosen, C.

OUTFITS

Polka!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-24 @ 16:14:00


Tröja, GT, Byxor, GT, Skor, SP, Bälte, H&M.

C.

NEWS

Spets.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-23 @ 23:37:00


Fick tag på en spetstopp och en ring inne på H&M. H&M har mycket fint och det glädjer mig:) Inne på maxi fick jag tag på blonderingsmedel och självklart en Sofis Mode, ett Måndagsmåste! Ville hitta mig en färg glad, helst kuvert väska. Men fann ingen. Verkar som om jag får beställa någon på nätet iallafall.

Bild lånad av (klicka på hjärtat)
Skulle så gärna vilja ha denna men finns inte kvar någonstans. Någon som vet vart dem har en liknande? Skulle uppskattas.

C.

DAILY

angrybirdflytruethesky

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-23 @ 20:22:00
Fy satan. Vad är väl värre än när man är och ska shoppa och inte hittar något utav det man vill ha? Jo, BILKÖER!!!
Speciellt i bilköer på väg till shoppingen. Satt fast i bilkö i sammanlagt en timma tror jag? Var Köer i hela stan. Mina arga monster väcktes till liv och jag blev tokig inside och ville slå alla långsamma bilar framför oss. Fick reda på sen att det skett två slags olycker och fick nog lite dåligt sammvete över min reaktion utan att erkänna det. Jag är en människa född med dåligt samvete dagligen. Det är min andra hälft. Vet inte varför? Kanske för att jag inte är egoist när det kommer till vad jag får andra människor att känna eller reagera. Vill inte få människar att få en negativ bild av mig. Sen har jag nog en omedveten tro om att tro på karma. Fast med tanke på hur världen ser ut blir alltid dom fina drabbade och dom elaka skonade. Det onda är starkare än det goda, så borde ta bort alla tankar om karma i mitt hjärnkontor.

Hur som helst hann vi med lite shopping innan det stängde. Men det visar jag lite senare för nu ska jag ta ut schippen. Och sen ha lite kvälls mys med Tias innan han ska sova.

C.

OUTFITS

Nu drar vi oss kära iväg <3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-23 @ 15:18:00


Byxdress, BikBok, Tröja, H&M, Klocka, Gyldynd, Skor, SK.

XoXo, C.

DAILY

Tröttelötter..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-23 @ 14:57:00
Hej på er:) Har varit en trött flicka idag. Vakna 10.20 och fortsatte att läsa på boken men sen ringde mamma ifrån sthlm så fick ett avbrott på 40 min? Sen fortsatte jag tills jag somnade och vaknade inte förän älskling kom hem runt klockan två. Så har varit en ganska så trött tjej idag.
Älskling kom med förslaget att åka och kika lite i stan och jag är aldrig sen att säga nej till det. Så efter lite mysande i sängen blev det en dusch. Pälsk tyckte det behövdes. Var nämligen dyblöt när han kom hem då jag somnat med långärmade byxor och tröja under ett fluffigt dubbeltäcke.
Nu ska jag börja göra mig iordning. Försöker slänga in en dagens innan vi åker.

P, C.

DAILY

Vilja

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-22 @ 13:52:20
Pigg som en nötkärna såhär på "bakisdagen". Blir nästan aldrig bakfull. Lucky me. Var ute med schippen och passade på att gå in till mor. Fick hjälpa henne med outfits som hon ska ha med sig till Sthlm. Vill me åka till Sthlm och ligga på hotell. Speciellt när det är globen hotell. Den lilla lyxfrugan;) Min älskling är dock bakfull som ett ruttet ägg. Så det klassiska söndagsmyset får jag nog bli utan :( Blir alltid så extra myselipysig dagen efter. Speciellt i detta vädret också. Bara inne mysa väder. Skulle vilja ha pizza nu, sen hyra film och köpa godis.

Men får göra annat och se om min bebis mår bättre lite senare. Tänkte läsa boken jag fick låna av mamma förut. Började läsa några sidor och är redan fast.

C.

DAILY

Pure shore

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-21 @ 17:12:51
Hej kompisar.
Har sovit fyra timmar inatt. Så idag har vi en liten seg tildet. Anledningen är att vi somna halv fem morse och mamma ringer halv nio och väcker oss för att hon vill att Mattias ska komma ner och titta på en bil som hon hittat. Det o-roliga är att det inte blev någon utav bilarna från blocket utan Mattias andra bil som vi åkte och tittade på i Herrljunga. Mamma köpte bilen och på vägen hem åt vi lite mat.
Nu ligger jag i sängen och vilar och har fått ett glas vin upphällt och får just nu tånaglarna målade. Vilken man jag har va? Upptäcker dock att jag kanske ska fortsätta på händerna ;)

Nu ska jag vila lite till innan jag ska börja göra mig iordning för kvällen. Blir till Fanny och Tim, med Totte och Vevve och Philip. Philip får agera mitt och mattias kärleksbarn <3 haha.

C.

DAILY

Freddasmyset!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 22:00:19
Perfect match!



Nu sitter vi och tittar på clash of titans och jag försöker få Tias att tvätta fötterna för di stinker surare än surast. För det fick jag en fot i anstiktet. Filmen är hur som helst jättebra. Få la bli en dusch efter filmen:P
Haha, kommer ihåg när jag och mamma var och tittade på clash of titans på bio. Tyckte han halvguden var så otroligt snygg. Nu tycker jag inte alls det. Ändrar smak som andra byter underkläder. Dock inte för dig min älsklings pälskling, till dig är allt bestående.

Nu ska jag duka upp jordebär som smaka precis som svenska sommar jordgubbar och tända lite ljus. Sen ska jag måla mina naglar i liknande ton och tillbringa hela fredags kvällen med min älskling. Imorgon blir det nog lite trevligt hemmadrickande hos Tim och Fanny. Hoppas på fint väder :)

Puss på er, C.

NEWS

BLACKANDRED

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 21:49:58



Fick bli två nagellack. Var i behov av ett svart och ett rött då dem passar till det mesta och enligt mig själv är två klassiker. Sen en ljuvligt fin och dessutom skön jumpsuit i från Bik Bok.
'C

DAILY

In thirst position

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 20:17:00
Nu är vi hemma igen och det blev allt lite shopping. Visar snart, ska bara fota lite först och gå ut med schippen. :)
På vägen hem körde vi in på avskillt område så fick jag köra lite bil för att jag påstod att jag var duktig på det. Haha, Mattias var inte riktigt lika övertygad;) Men skoj var det. Älskar att köra bil. Så nu vill jag ha mig ett körkort. Ska skaffa mig ett intyg så att jag kan börja övningköra med mamsen. Då hinner man ju bli lite duktigt innan man ska börja på körskola.





C.

OUTFITS

Less is more.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 17:35:00



Klänning, H&M, Skor, SP, Väska, Gift.
C.


DAILY

Piú bella cosa

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 14:35:51


Sitter och får i mig lite frunch, bestående av en macka och en bulle. Försöker få i mig mega bullen nu utan att sabba läppstiftet (behövs en speciell teknik för det) medans Mattias gör iordning sitt hår. Sen bär det iväg till stan. Perfekt för en liten dagstur när vädret är fint men inte tillräckligt för att sola.

Ha en bra dag ni med, Puss, C.

DAILY

morning glory

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 10:50:12
Godmorgon :) Äntligen Fredag! Även fast jag är ledig jämt är det endå inte riktigt "helg" föränn alla andra också är det.
Har varit ute med schippen och synd att det blåser så annars hade det varit solväder. Satte mig nu i soffan med sunes sommar i bakgrunden, klockren film! Älskling ligger och sover så tänkte passa på att posta ett litet inlägg. Men ska gå in och morgonmysa lite och förslå att åka till stan och kika lite. Vill ha ett rött nagellack. Kanske käka också? Vi får se.

kramis, C.

DAILY

My own treasure

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-20 @ 10:45:37
Åh vad underbart det var att få städat och få in nyplockade syrener :) Lika underbart var det att ta ett bad efteråt och titta på förra söndagens avsnitt av Gossip Girl. Älskar verkligen den serien. Det är det enda som jag följer på tvn. Vill att den aldrig ska ta slut. Måste köpa alla säsonger sen.

Och just nu sitter jag i soffan, med tända ljus runt omkring och har skärt upp lite frukt och ska fixa med naglarna nu hade jag tänkt, innan älsklingen kommer hem. Och när han kommer hem tänkter jag föreslå en flaska vin med lite soft music i bakgrunden och soffhäng och bara myse :)




C.

DAILY

Away from the sun?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-19 @ 15:26:12
Tjenixen!
Ligger i sängen och tycker synd om mig själv för att jag fått en blåsa i munnen och kan inte göra normala saker som att, pussas, dricka, äta och borsta tänderna :( (dock så gör jag det endå, men på mina alldeles egna speciella sätt) Igår åt jag soppan som en gammal människa insatt på hem. Soppan fick rinna längs hakan liksom. Glammigt;) Det gör så sjukt ont att jag nog hade skötet mig i foten för att fokusera på en annan smärta för omväxlingens skull. 
Men nu är det nog med sympatin för mig själv och sätta fart att städa så jag kan ägna mig åt roliga saker senare! Tänkte nämligen sätta mig och sy lite.

Ha de bra gurkor så hörs vi, Pussas, C.




Titta!?! Den kanske inte syns men den finns där. Som om någon flamberat mig lite lätt på insidan.. Stackars stackars tildeet.. Inte en domningsmedel fungerar :(


DAILY

New haircolor. nöjder chey <3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-18 @ 22:46:06



Var klar vid halv tio. Har tagit hela jävla dagen att greja med håret. Hade inte tagit lika lång tid om mamma inte hade behövt åka och handla mer och göra mer slingor i en ny omgång. Men nu är jag en riktigt nöjd chey! Ska kanske gör lite mer slingor "i långa håret" men just nu så är jag helt klart nöjd med som det är. Men när man väl ha vant sig så vill man väl ha lite mer ljusare kan jag tänka mig. För det brukar vara så :)

Snart kommer ma loverboy hem och då ska väl vi som vanligtvis duscha, ta en kvälls macka och kika någon bra film :)

God natt och sov gott, C.

DAILY

fucking georgous

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-18 @ 15:55:04


Sitter just nu och är fucking georgous i håret. Kan väl köra på utomjordins tema nästa maskeradfest? För då vet jag hur jag ska se ut iallafall. Efter att det sköljts ut ska jag upp och äta mat, är riktigt hungrig nu. Magen kurrelikurrar. Och då är det skönt att det bara finns att värma så jag slipper laga. För att laga mat är något som jag tycker är riktigt tråkigt. Varför ska man behöva äta liksom? :s

Hej på er, C.

OUTFITS

Yellowcard

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-18 @ 13:28:00

Tröja, H&M, Halsband, GLITTER, Byxor, H&M, Skor och väska, H&M

C.

DAILY

Yes!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-18 @ 12:10:07


Finally, ska jag börja processen och bli ljusare :D
Har precis gjort mig iordning och ska snart ner till mor och börja slinga ska bara ta en snabb liten fika med Mattias först innan han åker till jobbet. Och ikväll kanske det blir barnsång med syskonbarnen.

Ha det så bra så länge tills vi hörs igen, C.

DAILY

Men va faen?!?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-17 @ 22:36:00

This is me right now!



Vad tusan är det som händer? Här går man runt och lallar till sin favorit låt som sen efter cirka fem gånger inte fungar att spela längre för jag har förbrukat tillgången till den? Varför har spotify blivit sjukt? Sen står det något om 7 timmar och 9 minuter? Är det tiden jag har kvar att lyssna på musik för en dag, en vecka, en månad? Riktigt dålig stil av spotify är det iallafall. Typiskt när man blir lite stor att bli ännu mera penga kåt. Ska dom vara sådana tänker jag låta bli helt.

Kiss ma as Spotify, C.

DAILY

Pink as in cat

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-17 @ 22:08:00



Hemma nu efter film och en liten kvälls promenad med mor och hundarna. Har börjat agera lite hemmafru och tänkte fortsätta i den stilen. Har satt blommor och dem nya ljusen på köksbordet och ska nu diska för att sen koka soppa som vi kan ta som lite sen kvällsmat och som Mattias kan ha till jobbet imorgon.

Godnatt och sov gott, C.

NEWS

"Skärpning"

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-17 @ 18:19:00


Läkar besöket gick bra. Men det blev ingen tidning utan jag "skärpte" till mig och stack till stadens second hand butik och fann dessa underbara skärp. Älskar verkligen bältet med kedje detaljen. Im in love! Sen cyklade jag och plockade lite syrener, åh dom luktar ju så ljuvligt.
Nu ska jag och min mor titta på en film som är verklighetsbaserad. Sådanna gillar vi också!

Puss, C

OUTFITS

Mysfia!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-17 @ 15:02:00


Tröja, H&M, Byxor, H&M, skor, HM.

C.

DAILY

Today I don't feel like doing anything

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-17 @ 13:15:15
Hej! Har för en stund sen pussat iväg min älskling till jobbet. Och nu sitter jag i sängen med ont i magen för att jag om 20 min ska till Läkaren. Gillar inte sådana. Inte under dessa omständigheter. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och gilla läget. Ska ta på mig något mysigt som jag känner mig hemma och bekväm i. Sen ska jag berömma mig själv genom att köpa en tidning eller något annat liknande för att jag gick dit :)

Puss på er, Kärlek från C.

DAILY

what are you waiting for?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-16 @ 22:45:47
Har spenderat kvällen med att måla naglarna, dom fick bli losa :) Vill bara att dom ska torka så jag kan göra mig en smörgås, är liksom hungrig! Sen ligger jag och väntar på min man som snart ska vara hemma, vill ge han en lång puss och hoppas ner i sängen och kramas nakna ><

Kisses, C.

DAILY

pretty, pretty please.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-16 @ 17:13:19
Håller på med lite trevliga saker gällande kläder. Men tog en pause och gick ut med schippen och ska nu slänga i mig en lite för sen lunch och läsa lite sofi. En Minch kanske ?;)
Vädret verkar ordna upp sig. I från att ha varit mörk gråa till vita lätta moln. Detta gillar vi!

Puss, C



OUTFITS

En dagens var beställd!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-16 @ 14:46:00



C.


DAILY

Monday

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-16 @ 13:08:23


Hej mysisar. Morgonen har spenderats med älskling och sminket. Kände för att göra mig fin idag :) Nu ska jag till affären och köpa lunch och sen ska jag ner till mamma och dricka te mot förkylningen och tjöta lite skit ;)

Nu tycker jag att värmen ska komma tillbaka så att min lilla färg jag fått inte försvinner helt. Nej måste rusa innnan regnet hinner ikapp mig.

Puss, love C.

DAILY

Köpte mig en ferrari!!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-15 @ 18:42:00


hihi ^^.

Snart blir det mys med älsklingen framför film med lite smågodis. Men först en pizza. Vadå klassiskt söndagsmys? :)

Puss, C

DAILY

Euro mysison

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-14 @ 21:17:49


Sitter nere hos mamma och myser framför nyss börjda euro vision. Äter lite gottis. Skulle följt med älsklingen till hans kompis och druckit lite vin och tittat men fick ont i halsen och kände mig inte alls pepp på det så joina min kära söta mor :) Men saknar han redan massor.

Hihi, tildet hade rätt också om att Sverige inte var med och tävlade förra året. Mamma och Mattias trodde nämligen det när vi förut satt och diskuterade :)

Hörs senare kanske, Puss på er alla fina.

C.

DAILY

Officiellt

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-13 @ 23:42:58


Nu är det inte längre hemlighets stämplat. Idag förlovade jag och min älskling oss. Vissa anser att det är tidigt, andra inte. Huvudsaken är att man följer sitt eget hjärta och gör det som känns bra för en själv. Och vi tyckte att det kändes väldigt bra. Har aldrig älskat någon som honom och allt känns så riktigt bra på alla sätt och vis. Varför vänta och inte leva i nuet?

Har haft en mycket mysig dag. Har även tagit bilder som kommer upp imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och myselipysa med min fästman ;)

Älskar dig min Mattias. Puss Puss.

DAILY

<3<3<3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-13 @ 17:52:00


Det är inte bara min och älsklingens alldeles speciella dag. Schippen har även kommit hem efter tre veckor hos husse som har ställt upp och haft honom när jag varit dålig. Tack till dig Marcus :) Pirra i magen innan jag fick se min lilla svarta lurvboll, tjock och fin i pälsen var han också. Så nu har jag både mitt lilla hjärta och mitt stora hjärta, älskar er så <3

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning.

Puss, C.

DAILY

Sweet thing

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-13 @ 14:37:05


Sweet klänning i från H&M att visa dom solbrända benen i, i sommar till höga klackar ! 149 kr.

C.

DAILY

Going bananas

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-13 @ 12:46:24
Har hunnit med mycket så här på morgonkvisten! Raka benen, tvätta håret, smörja mig, tvätta, lägga gurkor på ögonen, klippa, fila och måla naglarna, tittat på ett avsnitt av semester duellen. Mycket säger dom om den där Vanita men jag kan inte undgå mig att inte tycka om henne. Hon är ju för rar. Som en talande furby, kramgo!
Nu ska jag bara blåsa håret och locka det. Ska försöka hitta något att ha på mig också. Är ju ett sånt där halvdant väder ute. Varför kunde det inte varit som i Tisdags? :(

Hade planer på detta going bananas först men fick bli ett korall istället :) Men gillar verkligen det going bananas, men kanske mer sen när brännan byggts på ;)

C

DAILY

Sneak Peak

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-13 @ 09:40:42


Ett halvår med världens bästa man :) Kan inte beskriva i ord hur lycklig han gör mig. Vad han får mig att känna. Jag är en mycket lyckligt lottad tjej! Men det är inte bara våran halvårs dag det är även en annan mycket speciell dag som jag inte kommer att berätta om än. Ni får bara en sneak peak bild ;)
Strax ska jag börja måla naglar, raka benen, och locka hår. Hur tråkigt är det inte att raka benen eller?

C.

NEWS

taste it like it was the last time

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-12 @ 18:12:00
Vid två tiden kom äntligen min älskling :) Pirra i hela magen så fick bli mys innan en dusch och styling. Sen bar det iväg för att åka och titta på fälgar som han skulle köpa. Blev en affär och älskling fick prutat ner 800 kr, så det fick vi fira med lite shopping och middag ute på överby. Köpte denna fina tröjan och ett toplack så naglarna blir blanka, fina och håller bättre. Älskling tyckte dock att det var en helt vanlig tröja och inte direkt nödvändig. Men det höll inte jag alls med om eftersom spetsen gjorde den unik. Han erkände dock sen att den iallafall var fin. Vi kom fram till en deal att om jag fick denna tröjan ska jag inte handla några mer kläder nu under sommaren förutom under särskilda skäl, då vi kanske ska ut på något speciellt. Hmm.. vad har jag gett mig in på? Hjälp!

Nu ska vi städa så att det är fint tills imorgon på våran halvårs dag :)








C.

DAILY

Radiance

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-11 @ 23:10:03

1. STARKA FÄRGER. Tycker nästan att precis allt är så sjukt snyggt i starka färger i år. Speciellt cerise, gult och korall.
 Allt i från, skor, jackor, t-shirts, väskor, jumpsuits, smycken, på naglar och på läppar. Även den mest blyge kan väcka uppmärksamhet så ta chansen och klä dig i någon riktig fin neon färg och fånga killen på dansgolvets blick eller varför inte han i baren? Eller varför inte båda två? ;)





2. " Sommarvärmen" Vill egentligen inte riktigt erkänna den snabba intensiva värmen vi fått för vill ha en liten period av våren. Men hur underbart är det inte att kasta alla vinter skor och jackor åt helvete? Blev ledsen när jag såg en tjej komma i en svart jacka med päls på luvan i 25 graders värme. Nej, fram med spirorna och få lite snygg solbränna. Im in love with the tan ♥ Har redan fått lite själv och känner hur jag ökar i "snygghets-skalan".

3. Britney Spears Radiance. Im in love..



4. OLIVER. Lägger in en liten extra för att jag precis lärt mig äta oliver. Har alltid velat tycka om dem för att dem ser goda ut. Dom är  liksom äckligt goda.


1. Överdrivet konstnärligt eget mode. Hellre ser jag ut som alla andra i en gina tröja för 49.50 än ser ut så där. Behöver jag säga något mer?


Dress by Aganovich 24.100 kr.

2. GODIS. Varför skulle dom tillverka det så att det kan fresta mig varje gång jag går och handlar? Vi hade faktiskt haft det bättre utan.

3. SÅ KALLDE "STAMMISAR". Finns det något traschigare än folk som går ut och dricker helg efter helg, knullar samma tjejer/killar inom kompiskretsen  gång på gång och trivs med de? uhhhh...

DAILY

Sun sun sunny day

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-11 @ 20:49:24
Går kvällen spenderade jag hos mamma med film men jag stensomna redan strax efter halv tio. Kunde inte ens hålla ögonen öppna till att svara på älsklingens fina sms.
Vaknade halv tio i morse som en strålande lärka för att jag sovit som en prinsessa i mammas säng. Vart dock inget solväder så Syster kom förbi mammi och tog en lunch tillsammans med mig medans mamma diskade. Sen började jag och mamma gå all in på skönhetsvårds dag. Först slingor på mig, sen klippa och borsta laikas klor respektive hår. Sen färga mina bryn och plocka både mina och mammas bryn sen färga ögon fransarna :) Nu vill jag bara ha ännu mera slingor, så får väl bli nästa vecka någon gång? Can't  wait!

Och efter allt fixande blev jag trött och gick upp till mig och la mig i sängen och kollade på sex avsnitt av glamourama. Nyss prata jag med snuttegrutten och längtar tills imorgon då jag får träffa honom igen. Två dagar utan honom är en lång tid och på Fredag firar vi ett halvår, hihi :)

Puss, C.




NEWS

A lovely day

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-06 @ 22:12:00


Idag tog pojkvännen med mig på en "hemlig resa" som visade sig gå till uddevalla. Och där blev det överasknings shopping som pojkvännen bjussa på. Fick tag på en svart bikini, ett korall nagellack från H&M´s egna i färgen check me out, en superfräsch skjorta att stoppa i shortsen i sommar, en lepard kuvert väska som matchar min nya naturvita jacka super och ett urläckert armband som jag förälskat mig i. Sen var det meningen att han skulle bjuda på middag inne i stan i Uddevalla men vi orkade inte gå runt som två turister och åkte till Italia och åt istället. Tack mitt hjärta för en underbar dag trots din griniga/känsliga flickvän ♥ 

PUSS, bara din C.

DAILY

Sitter och tar en fika mamsen:) ska stra...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-04 @ 16:47:10

resize_p040511_1 (MMS)

Sitter och tar en fika mamsen:) ska strax gå och dofta lite nya parfymer sen blir det en middag ute. Puss på er,c.


DAILY

blonde blondie girl

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-04 @ 13:25:31
Sitter nere hos mappi och äter frukost. En fralla i från fiket och ett glas juice. Ska strax gå upp och duscha och göra mig iordning för blir att åka till stan idag igen :) Skönt att komma utanför stadens gränser.

Puss och kram, claesdotter.



Längtar efter hårfärgen så jag blir smågalen!


p.s i love you

DAILY

Sunday morning

Published by Matilda Claesdotter, 2011-05-01 @ 11:34:00


Goder morgonen!
Vakna nio i morse och har hunnit mysa lite med älskling, ätit frukost och tittat på en Beck film. Tias är iväg nu och mekar med bil så jag ska passa på att titta på glamorama och måla naglarna. Kan dock inte bestämma mig för vilket? Antar att det blir ett i en rosa ton. Passar till det mesta och får mig att känna mig kvinnlig :) Hade velat prova det nya going bananas men känner mig en aning blek för det än..

Tjing, C.

RSS 2.0