DAILY

New Years Eve

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-31 @ 14:31:18


Medans mannen i huset dammsugar, sitter jag och väntar på att mina nylackade naglar ska torka så att jag kan hoppa in i duschen, för att sedan börja göra mig iordning. Men där emellan ska vi hinna äta lite mat.
Vad som händer i afton är att vi blir ett par stycken som ska äta middag tillsammans för att sedan fira in det nya året. Hoppas ni får en fin kväll, för ni vet väl att så som nyårsaftonen slutar blir resten av erat år?
Var rädda om er så hörs vi nästa år;)

Puss och kram


DAILY

promises

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-31 @ 13:23:00
Nyårlöften.. Brukar inte ha några och tror inte på dem heller. Dem har ju en tedens att hamna på gymmet i en månad, max två för att sedan rinna ur.. och då blir man bara besviken på sig själv och det är ju inte bra.
Jag själv ska försöka att lova mig själv att ta hand om mig mer. Vara mera snäll och inte tillåta mig själv att känna mig misslyckad. Blir mera hälsosammare för min egen skull och sen ska jag försöka att skriva mer. Skriva mer på det som jag inte publicerar förän det är helt klart. Känns som ett år av möjligheter, bara jag själv gör det till det. Och jag ska försöka. För det är mycket det livet går ut på, fight until you die♥

Puss!

NEWS

Lady in red

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-30 @ 20:24:34

Cubus, 399:- Nu 99:-

Skulle ju inte köpa något till mig själv men kunde inte låta bli när jag hittade denna underbart fina röda luddiga tröja :))

DAILY

Born this way

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-30 @ 19:55:38

Min nya fina paljett tröja ifrån H&M som jag fick av Älsk förra veckan ♥

Tias har varit ledig idag så passade på att åka till stan idag. Skulle handla pressenter till honom då han fyller år på Söndag. Sa det till honom att, superb dag att komma ut på. Men de blir nog massa mys den dagen endå. Han har beställt lövbiff. Äter inte det så ofta så det ska nog bli gott?
Här ser man föresten min nya hårfärg, är riktigt nöjd, än så länge iallafall! Haha. Velig panna är vad jag är. Ne men det är mer beiget nu som jag ville ha det.
Just nu är jag fortfarande supermätt sedan vi åt kina mat. Lite senare blir det film mys, en svensk film vid namn försvunnen.

DAILY

Playnight

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 22:05:20
Tias och jag har bänkat upp för en spelkväll!! O-bågar och läsk. Precis som på den gamla goda tiden! Blir att hänga på golvet och placerar upp spelbrickorna på vardagsrums bordet. Synd att vi inte har alfapet :( Hittar det ju för tusan ingenstans att köpa det på heller. Minns att det fanns på öb för en herrans massa år sedan. Undra om det fortfarande gör det?


TIPS

POSH

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 20:18:16


Köpte en ny tidning här om dagen och gillade den skarpt. Har ju sedan tidigare Sofis mode som en favortit men den här kan nog komma att bli en ny, mode blandat med kändis skvaller. Och artiklarna och uppläget var lättläst och kändes cleant och fräscht, tycker personligen att vissa andra kan vara röriga och lite huller om buller när det kommer till artiklarna.


DAILY

Juldagen - Tillsammans med en alldeles galen, älskvärd och underbar familj.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 16:31:12
Laddar upp lite bilder ifrån juldagen som ett trevligt litet minne. Synd bara att bilderna är i dålig kvalite. Hoppas älsklingen kan lösa det idag!










I min familj "spottar" vi inte i glasen preics ;)

Tur att dem vuxna barnen också fick leka lite..

DAILY

Tussilago

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 15:39:00
Har busat med en kattunge. Är kär i henne. Aww, varför kan det inte finnas en sådan mini ras så att dem inte blir större?
Dem har precis till att börja och gå. Och att bita mig i tårna och rulla runt i rya mattan är favorit syssla.

Visst smälter man?

DAILY

Va va de du sa?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 02:55:31
Jag chockar och blir nästan rädder för mig själver hur kloker än kan va?! Ha? Kan i tänka ere? Synd bara att man inte är lika kloker när det kommer till än själver.. Då hade jag varit top notch nästen hela tiden jö!

p.s anledningen till att jag är uppe såhär sent är för att jag inte kan sova för att mina fotleder värker så, samt lider jag av innan somna ångest, ungefär som kroppen inte gillar att vi ska sova. Men hey, det sköljer vi ner med några koppar vatten d.s

WONDERWALL

Alla vi älskar är vackra också tvärt om

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-29 @ 02:27:00
EN HEMLIGHET!!
-
Det "enda" som krävs för att du ska bli perfekt, är att du själv tycker det-
                                                                     Citerat: Matilda Claesdotter

Nu ska jag vara riktigt ärlig. Satt inne på youtube när det kom upp en smink video som en tjej hade gjort, en ganska så överviktig tjej. Läste kommentarer och det fanns ju många som inte var så snälla. Som ex. du passar inte in, förstå det helt enkelt och massa elaka vanliga ord som sägs till människor som är kraftiga. Och jag kan erkänna att jag också tänkte som så att, varför gör hon en sådan video, det passar sig inte. Men fuck me för det! Spelar väl ingen roll att hon är kraftig och kanske inte har skönheten på utsidan som talar för sig. Hon kan ju vara värsta make up artisten! Vad är det i oss som gör att vi drar oss till sådant som är vackert och lämnar det "fula" utanför våra liv? Kolla på mig jag skulle inte köpa en modetidning som är publicerad av någon halv gammal och som i mina ögon är osnygg.. Varför?? Tror väl inte att det ska finnas något annat lockande där i då. Men varför egentliten? Ingen anning? Behöver ju inte betyda att dem är mindre begåvade för det. Det yttre har ju ingenting med det som rör sig inuti oss. Men det är ju dessa förbannade idealen som förstör oss människor. Som förstör vårt sätt att tänka och acceptera varandra. Ända tills dess att vi ger oss en chans att lära känna varandra. Men hey, någon ska väl alltid vara en hack kyckling och en annan the rockstar. Tycker bara att världen skulle vara bättre med något mellanhand. Ne, alla kanske skulle behöva bli hypnotiserade som jack black i min stora kärlek!

Jag är ingen diva och framför allt ingen bitch som många har fått för sig. Att vara medvetet elak ligger inte i min natur. Hade liksom inte det yttre som liten och man kan väl säga att jag är lite som i sagan om den fula ankungen. Skäller på mig själv och nyper mig i armen när dom förefattade tankarna kommer... 


Titta här till exempel, jag kanske kan tänkas måla, vilket jag absolut inte kan. Och som många tror att bara för att man är snygg så kan man sjunga.. NOT. Hallå eller? Då skulle ju jag sjunga som en gud ;) Skämt å sido!

NEWS

CHRISTMAS GIFTS

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 22:01:23

. Klocka, ur&penn . Clutch, Gina Tricot . Parfym, Can Can, Paris Hilton . Ring, LINDEX . Spets topp, H&M . 

En del utav mina julklappar ifrån mamma, Mattias och mig själv (har i tradition att alltid göra det) ;)

DAILY

Latmasken bet mig i ryggraden

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 20:34:13
Vi är fortfarande lata, även fast jul ledigheten är över. Ingen av oss orkade laga mat, inte ens fixa toast. Haha, tur då att pizzerian ligger 100 m bort. Får bli det även fast jag helst av allt skulle vilja ha husmans kost.
Älsklingen är och hämtar den medans jag sitter här och bloggar. Får passa på och vara lat i 4 dagar till för 2012 ska bli olatligt år och då får vi leva på bröd eller svälta om ingen av oss orkar laga mat ;) Hoppas min fot kommer att bli bra snart för nästa år ska ju jag börja träna.. opa!

NEWS

Den ganska tråkiga klänningen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 17:54:52
Synd bara att skorna inte kommer att få förlora sin oskuld på nyår ..


JC, 399:- LINDEX, 79:- Hectors, 149:-

DAILY

New Years Eve

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 16:21:25
Är det bara jag som är en bitterfitta? Eller är det faktiskt så att nyårsafton är mer än överskattat? Hade jag då hellre suttit hemma framför en öppen spis, ätit bruna bönor och sidofläsk och plöjt igenom massa 80-tals filmer? Ja, jag tror det.
Men sen är det ju så i ett förhållande att det finns två viljor. Och jag vill ju inte missa kyssen vid tolvslaget tillsammans med min älskling. Och kan ju inte begära att han ska vara tråkig tillsammans med mig. Så jag får vara tråkig tillsammans med honom istället.
Tänk att vi firar in det nya året? Varför förstår jag inte? Antingen blir det samma som förra året eller mindre eller mer problem. Inget märkvärdigt och framför allt ingenting att fira för. För det gör vi endå när det finns något att fira för. Men det kan ju vara den sista aftonen så jag köpte den där ganska så tråkiga svarta klänningen för att bara ha något nytt. Hade ju velat ha en tunstickad glittrig klänning, men fanns inte i en enda butik. Typiskt! Men denna kan man ha för alla dess olika tillfällen, blev en praktisk nyår. Blir nog första nyår som  jag firar in det nya året i ett par converse.. Yepp har man svullo fot går det inte att gå i ett par allt för snygga skor, yayaya.

DAILY

Halta Lotta

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 15:12:57
Halta Lotta (jag) har varit och uträttat några ärenden. Bl.a att införskaffa Sofis mode och en silverbricka att ha favorit parfymerna på. Gick ganska bra att cykla med ond fot, vänster foten fick nämligen stå för all kraft men det var inte så kul att jag vill ge mig ut igen... Glömde nämligen min cola light.. :(( Får nöja mig med fun light och ha lite kul istället! Ska göra något busigt!

NEWS

SKULLS

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-28 @ 02:41:42

Glitter, 20:-/st

Tycker om att blanda sött tillsammans med salt.

NEWS

Black and Gold

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-27 @ 21:37:28

// Skor, Hectors // Ring, Gina Tricot // Väska, Gina Tricot //

Gick in och haffade dessa finisar på rean idag för 149:-, väskan köpte jag igår på mellandags rean och ringen fick jag i juklapp ifrån babe.

DAILY

På mina läppar:Budapest!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-27 @ 15:01:00


 
Tog en mysig brunch på cafét inne i city tillsammans med älsklingen och avslutade det hela med en budapest bakelse. Så nu är jag till hälften inne i en matkoma. Men det var gatt! Det här två närmsta dagarna har endast beståt utav räkrätter som i form av räksallad och räksmörgåsar. Julmaten är god, men bara i ungefär en och en halv dag.
Nu ska jag färga håret!

DAILY

Jul nr:2

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-25 @ 15:49:14
Förbereder mig för en afton hos syster tillsammans med familjemedlemmar! Har precis tvättat löshåret och det håller på att torkas nu (i torkskåpet), är så sjuk smidigt. Sen ska jag locka de och sminka mig. Är bara andra dagen med julmat men är nog ganska så trött på det redan. Ska bli gott att äta något annat imorgon!




DAILY

Från oss till er

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-24 @ 09:30:00



Ville bara önska mina sötisar en God Jul och hoppas ni får en massa mys och fina klappar ifrån tomten ;)!

DAILY

Just chilin

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-22 @ 23:22:55


Sådär! Äntligen! Julgodis- check! Julstädning- check. Duschat- check. Ätit- check! Så nu är det bara att chilla i sängen och njuta av att bara ha det mys och ta det lungt... eller nästan iallafall. Ska trixa med nya löshåret som kom idag och måla naglarna men det gör jag samtidigt som vi tittar på tomten är far till allla barnen. Min skiva hade oturligt gått sönder men mamma hade en så Tias sprang ner och lånade den. Turligt, är riktigt sugen på att se den.
Bgaaahh! Nu bävar jag bara inför stundande julhandling imorgon, mina skills på kryckorna är ju inte dom bästa om vi säger så..
Tjingeling

DAILY

Jul, godis & kryckor

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-22 @ 13:15:05
Något måste man ju döda tiden med, så bjuder på en liten jul lista. Tur att mamsen kommer om en stund och att vi ska baka julgodis då, för då dödas ännu mera tid. Behöver det nu när man inte kan gå så bra. Går inte svullnaden ner kanske de blir sjukhuset ikväll eller imorgon. Tur att jag får kryckor idag så att jag kan ta mig fram i julhandeln imorgon.

Pepparkakor - Lussebullar
Choklad - Marsipan
Köttbullar
- Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax
- Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Glögg - Julmust
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Ge
- Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm
- Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise
- Ernst

TIPS

TIPS

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-22 @ 02:48:11
Kan inte sova för tjockfoten värker. Så har kikat runt lite på youtube och hittade denna tjejen som inte bara är jätteduktig på att sminka utan hon har så sjukt fint hår :) Kan få massa tips ifrån henne.


DAILY

Detta är inte kul

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-21 @ 14:13:12


Alltså shit att det kunde göra så jävulskt ont att stuka fotleden. Gjorde så ont samtidigt som jag mådde illa av smärtan och det kändes som jag skulle svimma. Idag gör det inte så ont om jag ligger stilla. Och jag som skulle julstäda idag :(( Och hur ska det bli på Fredag när vi ska handla det sista inför julen? Hoppas verkligen att foten är bättre då. Nu har jag bänkat mig fast i soffan och laddat med lite saker så att jag klarar mig ett tag. Doktorn rekommenderar nämligen: VILA.

FASHION

Fuskis

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-21 @ 14:08:45


Denna fuskpälsen är ju bara så fin. Vill verkligen värma mig i den på nyårsafton!! Kan inte en snäll tomte komma med den på julafton? Är ju lite extra synd om mig nu med stuckad vrist också :((

DAILY

AJ!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-20 @ 22:18:00
Efter ett gran byte då Tias förslag av gran inte alls dög och en nyligen stukad fot blev ju granen iallafall fin till skillnad ifrån min fot. Tänker aldrig mer stå högre än markytan! Värsta fysiska smärtan jag varit med om. Är lite arg på grannen faktiskt, måste ju vara arg på någon för att jag ramla av stolen. Och allt för det där jädrans glittret som inte ens skulle vara högst upp som jag endå satte dit. Nästa år får det bli en färdigpyntad plastgran!!!! Ärtorna och herecovertsen kom väl till användning iallafall och blev änna sugen på ärtor så det får det bli i samband med lunchen imorgon. Så nu vet vi att ärtor är bra till två saker, bli mätt och kyla skadade vrister.


DAILY

Skönsjungande grannar

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-18 @ 00:12:00
Har leagally blond på repeat medans jag fixar naglarna oxblodsröda! Är typ sugen på något men inte godis, räkor och dipp hade varit gott, synd att klockan inte var runt sex istället, då hade jag banne mig handlat det.
Filmen var hur mysig som helst förut, en julfilm jag aldrig sett innan, Fred claus tror jag den hette? Det är julstämning lite här och där, i alla hus, på tvn och även hos grannarna som sjunger santa claus is comming to town så hela kvarteret hör. Haha, log för mig själv! Ne nu ska jag komma på vad min mun är sugen på?
Och kanske sova lite sen :)
P.

DAILY

PF

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-17 @ 21:11:06
Att vara halv är inte lika kul som att vara hel. Älsklingen är på 50 års kalas och jag blev lämnad ensam tillsammans med mensen, magsmärtor och tröttheten. Så kalaset fick bli överhoppat för mig. Det är i dessa stunder som jag inser att allt blir så mycket bättre när man är två. Att tycka om och vara allena har verkligen vuxit ifrån mig. Tur att det bara är tills imorgon jag ska vara ensam, saknar min snuttigrutts redan ju!  Och tills dess ska jag äta glass i stora lass och titta på julfilmer, har ju turen att vi är inne i en mysperiod då det visas massa mysiga julfilmer och man kan ligga i soffan med massa tända ljus.


NEWS

NYA

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-17 @ 18:26:00

Lindex, 19,90:-

DAILY

Love found us

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 19:51:17



Hemkommna och medans Tias slår in julklappar till mig ( a förutom en som jag fick lära han på) passar jag på att blogga lite. När han är klar ska vi käka kina och efter det blir det mys i soffan, hyrde jägarna 2 förut så ska se den :) Vad gör ni såhär veckan innan jul?
Tänk imorgon är det bara en vecka kvar ju, känns hel sinnes. En vecka kvar och sedan julafton, en dag sen är allt över typ.. Har en inre julstress över hur allt ska ordnas. Men vi har ju varandra och sen har vi ju alltid karl-bertil jonsson, den killen kan man lita på hoppas jag!? Så att det inte blir som i min dröm att det ställs in?!? Katastorf!!

NEWS

ÄNTLIGEN!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 18:04:00


Mer plats åt mina andra små älsklingar!

DAILY

Fint på Lindex, 199:-

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 16:23:00

2011-12-16_15_32 (MMS)

Fint på Lindex, 199:-


DAILY

Lyckat pongo!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 13:42:10
Somnade iallafall trots allt, efter att ha räknat en sisodär hundra får! Nu sitter jag och får i mig en macka innan vi åker till stan och a jag ska bara lalla runt medans Tias handlaar julisar till mig. Jag själv ska handla resten av mina den 23:e, lyckat pongo!

Hej svejs!

TIPS

På min önskelista

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 04:20:46


Detta får mer än gärna hamna under min gran!




DAILY

RAWR

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-16 @ 02:45:51


Ligger här i sängen och kan inte sova så snappade in på aftonbladet.se för och se vad som händer i världen och får se en artikel om Amanda Fondell. Blir faktiskt lite små irriterad på alla småglin som inte är överhuvudtaget tacksamma. Idol är det enda faktumet som gjort att dem kom dit dom kom. Dom hade fortfarande suttit i flick/pojkrummet och läst på läxor som dem allra flesta ungdommar gör. Och så vill dem inte längre beblanda sig med det så fort kamerorna slocknat. Idol har skapat dem, hjälpt dem att göra det som dem drömmer om. Dom kommer alltid att tillhöra det konceptet och borde faktiskt vara glada och stolta att dem blev utvalda och inte skämda för att tillhöra det. Är man så rädd för att bli idol-stämplad ska man fasiken inte söka till det. Utan gå sin egen väg från början om dem nu är så jävla bra kan dem väl lyckas på egen hand eller?. Men det är klart utnyttjare är vi allihopa.





DAILY

Förvirrad ung dam

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-15 @ 23:43:00
Är just nu en mycket förvirrad ung kvinna. Vaknade upp för en pytte liten stund sen med tron om att klockan var strax innan Tias skulle upp, eftersom han fortfarande låg och snarkade. Eftersom jag kände mig såpass utvilad hade jag till och med tankar om att han försovit sig för det kändes som om klockan kanske var runt nio. Till min stora förvåning är klockan inte ens en ny dag utan 23.32. Jag bara what? och tror att jag fortfarande drömmer. Men så är inte fallet. Somnade redan vid halv nio så det är ju skönt att älsklingen kommer att vara utvilad i morgon.. frågan blir bara: Vad ska jag göra nu? Är ju inte det minsta trött. Får väl försöka bli det igen genom att läsa lite här och där.



Pussis

NEWS

LOVE

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-15 @ 19:51:02

Köpte ett fin arband i från glitter för ett tag sedan. Bra julklapp till syster eller till tjejkompisen?

TIPS

Check this out!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-15 @ 18:11:00
Nu ska jag titta på Elsas värld, avsnitt sju. Blir bara bättre och bättre och ännu mera spännande. Och alla flickor som gillar, stil, kärlek och uteliv måste ju bara älska denna serien. Kika här ---> http://www.tv3play.se/play/260231/

DAILY

Katastrof

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-15 @ 17:48:18
Hade lust att göra mig iordning idag men sen upptäckte jag till min förskräckelse att löshåret inte pallar trycket längre. Hej vara inne resten av året då alla pengar går åt till julklappar. Hejdå snyggo.

Nu ska jag vara osminkad och allmänt skunkig tillsammans med pojken och äta en middag tillsammans med honom som han har lagat.


DAILY

You enthrall me

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-14 @ 17:34:09


FASHION

Dragon tattoo collection

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 23:24:44
David Finchers version av succén ”Män som hatar kvinnor - The Girl with the Dragon Tattoo” har blivit en av årets största filmsnackisar. Nu har H&M, tillsammans med filmens kostymdesigner, Trish Summerville tagit fram en specialkollektion inspirerad av filmens antihjältinna Lisbeth Salander. Resultatet är 30 plagg med urban känsla och mycket attityd. Fokus ligger på typplagg som läderjackor, slitna jeans och huvtröjor – allt i svart, vitt, grått och vinrött. Kollektionen kommer att säljas på hm.com och i utvalda butiker från den 14 december. Men redan nu kan du smygtitta på plaggen ---> http://www.hm.com/se/dragon-tattoo

MY FAVORITES


DAILY

You might think you know me, but it's all just a face

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 21:00:54


art.

NEWS

VINTAGE

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 20:01:49

DAILY

Topp hemmafru

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 18:21:33
Att cykla i motvind och regn är väl inte det ultimata kanske men det botade min ångest iallafall. Så det tackar vi för. Har checkat in second hand affären och efter det tog jag en extra lång väg hem på cykeln. Väl hemma har jag diskat i en timma, rullat köttbullar och gjort gräddsås. Värsta topp hemmafrun! Vuxenpoäng allan!

Ne nu blir det mat för två hungriga magar.

Köss

DAILY

Min egen trio

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 16:09:00
Har lyssnat igenom skivan Idol 2011 och det är första året som jag faktiskt tycker att alla låtar är lyssningsbara och efter ett svårt beslut så är iallafall här min topp 3!

Amanda Persson – Without You
Robin Stjernberg – California King Bed
Moa Lignell – Make You Feel My Love

VIDEO

Vart är hon?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-13 @ 02:16:01

DAILY

Trötter

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-11 @ 18:30:00

Fy sture vad dålig säsongsavslutning i Gossip Girl.. :( Iallafall för mig, kanske inte för tvbolaget. Men Chuck kan väl inte dö heller? Blir ju inget Gossip utan honom. Han och Blair är ju så fina tillsammans, åh vad sorligt.. Men äkta kärlek tycks ju alltid sluta olyckligt? Och när har det premiär igen då? Längtar redan!

Nu ska jag ta en uppiggande dusch, har varit sjukligt trött hela dagen. Sov till halv två och somnade om vid tre igen óch vaknade runt fem. Och är fortfarande trött. Behöver typ en tredubblad dos av piggismedel. Tips?


NEWS

Hot Tulip

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-11 @ 16:03:00
Har alltid varit väldigt svag för ljusa läppstift, speciellt i rosa toner. Men nu kände jag att jag endå ville ha ett lite mörkare, färgladare läppstick. I en bärig, fräsch ton. Fick bli ett viva la diva Nr: 86. Det var varken för rött eller för rosa utan någonstans mitt emellan. Perfektion!


ANSWER

Alla blickar åt dig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-11 @ 09:48:00
Hur fixar du ditt vackra svall som på denna bild?



Uppskattad tid: 
15-25 min.

Det är faktiskt ganska enkelt. Kan säga att det går i tre steg. Och allt man behöver är en locktång på 25mm, en borste, spray som bevarar volymen och en spetkam.

♥ Börja med att dela upp håret och tupera ifrån hårroten, spraya efteråt. Borsta sedan ner håret till önskad volym.

♥ Börja med att dela upp håret i sektioner, börja med dem understa längderna och jobba dig uppåt. Men skippa och locka håret över öronen, för att få ett mer mjukt intryck. Men, har du en liten sidolugg som jag, väljer jag att locka hela den enda upp! På båda sidor.
 
♥ Och nu slut finishen, låt det svalna ett tag, spraya och låt det torka in och sedan borstar du ur det för att spraya tills du känner dig nöjd.

Tada och du är redo för vad du än ska ta dig för. Alla blickar åt dig ;) p.s glöm inte nagellacket för att vara fullbordad !

DAILY

Nattunderhållning

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-11 @ 03:28:58


Pussar på älskling och busar med älskling medans han sover, hihi! Nattugglan kan som vanligt inte sova och det hjälper ju heller inte att räkna får..tips någon nattuggle läsare?

DAILY

Garlic

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-10 @ 20:44:59
Hittade färska räkor trots att vi var ute sent i butiken. Så nu är magen mätt och belåten. Kan ju verkligen säga att det är tur att ingen mer ska behöva umgås med oss ikväll. För mysmaten gick verkligen i vitlökens spår...en riktig vitlöksafton skulle man kunna säga. Chilimarinerade vitlöksklyftor, vitlöksbröd, vitlöksdipp och bonjour- extra vitlök. Kan väl säga att vi förbereder oss för kommande förkylningsepidemier. Borde iallafall klara oss ifrån dom tills nästa år. 
Nu ska vi snart spela lite mario kart för att senare gå över till film mys, source code med Jake Gyllenhaal ifrån Love and other drugs bl.a. Den verkar iallafall spännande. Och det var den som vi båda kunde komma överens om. Vi har alltid så svårt att komma överens om en gemensam film. Har ni också de tillsammans med era pojkvänner/flickvänner? För jag ville ju hyra en rysare. Jag ville liksom få nostalgi på skräckfilm och pojkvän. Minns alltid när jag var ung och skulle hyra film tillsammans med boyen och det alltid fick bli en skräckis. För då hade man en anledning att hoppa tre steg närmare med en gång och att ha något och skylla på: rädsla. Nu behöver jag väl i och för sig ingen anledning. Är ju ingen kyckling längre, men endå. Själva känslan är bara mysig, att ha någon att krypa ihop med när man blir rädd. Eller har jag fel?


Världens godaste brie ost måste jag erkänna! Mild&creamy!

DAILY

In action(not)

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-10 @ 16:47:11
Lördag, och inget är mer spännande än thrillern som kommer visas på dumburken ikväll. Men jag gillar det. Hade nog inte orkat med någon glamour ikväll, jo om det hade varit runt 25 grader kvällstid och jag befunnit mig i närheten av en strand. Nästa år blir det till och spara till en resa så jag och älskligen kan åka på en kärleks semester till sommaren. Förra året vid den här tiden befanns sig jag, mamma, Gunna och Linn i Egypten. Vart ju lite kallt men endå otroligt härligt.

När mina röda naglar torkat ska vi åka till affären. Två möjligheter till att införskaffa sig schrimps.  Måste, måste, måste, har varit sugen enda sen igår! Och till det kanske ett glas mousserande? Så ska vi nog få glamm på denna kvällen endå ;)




DAILY

CONGRATZ

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-10 @ 01:22:35


Bild lånad ifrån dn.se
La Fondell trollband mig ikväll. Hon gjorde det så klart att hon var en värdig vinnare. Hon har ett eget sound och vet vad hon vill och gav verkligen allt. Robin är också bra men det hördes ikväll att han inte är riktigt färdig och som han sa själv, han hade inte glöden denna afton. Så grattis Mandis!! Och önskar dig en lysande karriär! Kul också att det blev en tjej som vann iår.

NEWS

Miss America!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-09 @ 18:26:00

Gina Tricot 199:- / Carlings 399:- nu 199:-

DAILY

Vart tog ni vägen?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-09 @ 16:16:53
Mattias har förvandlat lägenheten till en enda stor bastu och vad jag nu försöker göra är att få lite ordning här hemma medans jag badar i min egnen svett. Var tvungen och kolla maskinen som sköter värmen för Tias var och pillade på den igår för han var så frusen. Och idag var han där och pilla igen för att sänka den men den var endå högre mot vad den brukar vara. Så nu undrar jag hur jävla mycket han höjde igår? Och hur lång tid ska det ta innan temperaturen går ner egentligen? Får ju typ värmeutslag. Tias ligger föresten och sover just nu men det lär han ju inte göra så länge till då jag ska dra igån dammsugaren.. hehe!

Föresten är det superirriterande när man försöker få lite orning här och jag endå inte kan göra av mina kläder någonstans. Dem får inte plats, då måste dem ligga på varandra i en enda röra. Och gillar inte att ha det så för då hittar man aldrig något att ha på sig. Sen är jag nu även ledsen i båda ögonen faktiskt över att min nya transparenta svarta blus och lack leggings är borta?! Trodde dem låg i tvätten men jag hittar dem ingenstans.


Är i stort behov av en sådan här. Kan någon vara snäll och skicka en med ett privatplan? Nu tack! Måste få ordning på saker runt omkring mig, för har man inte det så tror jag att man är ganska rörig inombords också.

WONDERWALL

Words

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-09 @ 00:03:04
Hur ska jag kunna vara glad när jag inte är det? När magen värker och huvudet inte vill något annat än att slockna. Trots allt fint som är närmast, kan jag inte. För jag styr inte mina egna känslor. Jag kan inte ta bort det onda. Jag kan verkligen inte. Och jag kan inte vara på ytan alltid, ibland hamnar jag på botten och kan inte ta mig upp. Jag befinner mig där just nu. Och även fast jag helst av allt skulle vilja sväva och skriva om glada, possitva och roliga saker kan jag inte förmå mig till att göra det. Huvudet spärras för sånt och jag tappar lusten. För när jag väl ska börja skriva första ordet i meningen blir det tvärnit. Ingenting.. för jag kan bara vara mig själv. Kan inte visa en falsk bild av mig själv. Kan inte låtsas som ingenting när det händer massor inom mig. Jag blir tillbaka dragen och drar mig undan verkligheten för jag inte vill såra människor som står mig nära för jag stänger av mig. Men här kan jag tala ut. För detta är min zone. Tack för att ni även lyssnar när saker och ting går fel. Att skriva får mig att må bra, så vissa stenar har redan lättat. Imorgon hoppas jag att jag är tillbaka igen.

Jag måste bekanta mig med mig själv. Hitta mig själv igen? Och jag måste börja våga tro, tro på mig själv. Framförallt börja acceptera mig själv för den jag är och respektera. Och sluta ljuga för mig själv och inse verkligheten. Samt att jag inte är sämre än någon annan p.g.a tråkigheter som drabbat mig. Jag måste vända det negativa till något possitivt och växa i tragedierna istället för att förminska mig själv till något katten släpat in. Jag ska vara stolt, stark, modig och ödmjuk. Och aldrig låta någon annan få mig att känna mig värdelös eller sämre. Våga tala och säga det mitt hjärta säger. Stå upp för sånt som man tycker är rätt! Frågan blir bara hur ska man göra för att tänka såhär varje dag?

Vi kommer aldrig att duga inför någon föräns vi lär oss att duga inför oss själva.

DAILY

rubrik

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-07 @ 21:17:04
Ville bara meddela att jag struntar i cybervärlden ikväll och ägnar tid åt att bara vara, vara tillsammans med min älskling. Men vi hörs imorgon! ¨

Ha de, kramis

LAST NIGHT

Fest kollage!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-07 @ 09:21:00
Lördags kvällen i bilder:



En kombination av att skratta till att sjunga sig hes! Men jag måste väl endå säga att jag och Jossan helt klart regerade i picturnary, även om nu ingen annan ville inse det ;) Sen fick Tottis tolkning av kullerbyta nästan mig att kissa på mig. Sen vet jag inte om det är jag eller våran granne som har fått någon ding? För mamma, hon fick besök mitt i natten för att "jag tydligen hade sagt att hon skulle bli glad om han gick till henne och gav henne en kram". Haha kan mycket väl ha sagt det på skämt medans han tog det på fullaste allvar. Hur som helst blev han utan kram.

ANSWER

Jag och min mamma

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-07 @ 02:52:06
Jag och min mamma har en väldigt bra relation, kanske mer unik än andras. Och ibland finner jag svaret genom att tänka såhär.

Oavsett om min mamma är den underbaraste och finaste människa jag känner och min pappa är motsatsen till det blev jag endå skapad av kärlek. Jag skapades för att dem älskade varandra så högt. Jag skulle bli deras kärleksgåva men som ni vet liksom jag blir saker och ting oftast aldrig som man tänkt sig. Ibland blir det till det bättre och ibland blir det även till det sämre. Och så blev det för oss. Vad som såg ut att komma bli en happily ever after saga förvandlades snabbt till en sådan händelse man inte tror ska drabba sig själv. Jag blir lika nollställd varje gång jag inser vem min pappa faktiskt är. Det kan inte vara sant?! Men resten är bara historia ifrån det förflutna. Och det finns egentligen ingen anledning till att fråga sig; varför just jag av alla andra? Man får aldrig något bra svar tillbaka. Men jag antar att det alltid kommer något gott ur det onda. Utan han kanske det blev så att jag och mamma kom närmare varandra och därför har dem starka banden till varandra som vi har? Det tror jag, och det gör mig endå glad att tänka så, för det hade jag inte velat vara utan! Det var jag och hon tillsammans enda från början, ja faktiskt enda in i magen. Tillsammans var vi starka och tog oss igenom det och så är det fortfarande!

DAILY

Ditt jävla päron!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-07 @ 01:08:00
Tias sover för längesen. Det gjorde jag också men nu har jag vaknat igen med magknip :( Somnade ju så gott för första gången på länge, tidigt också.. redan vid nio. Jävla päron halvor. Tanken av päron får mig att må illa så försöker dölja den tanken genom att dricka iskallt vatten så jag kan känna smaken av den fräschheten istället. Ligger faktiskt lite här och tycker synd om mig själv med gråten i halsen.. gör så ont. Under hela filmen prinsessan och grodan har det gjort ont och nu är den slut och nu vet jag inte vad jag ska få ron till att göra riktigt?
är ni vakna finisar? Och vad har ni för er såhär sent?


pain !



DAILY

I like every kinds of donuts!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-06 @ 18:37:23
Senast jag var i stan och handla hade jag planer på att köpa en hair-donut men tänkte över det och kände till sist, att jag kommer nog inte att använda den så mycket. Men idag så slog det mig att jag gör en egen. Satte upp den på mindre än en minut lite slarvigt, men kan nog bli riktigt fint om man lägger ner lite mer tid och tillsammans med ett par snygga örhängen. Så tänkte tipsa om det imorgon då jag antagligen kommer vara uttråkad av utav att göra ingenting. Och att visa hur man gör en hair-donut är ju inte speciellt ansträngande.



FASHION

Best detail

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-06 @ 17:23:28

Päls krage, H&M 149:-

Har man a bad day och inte hittar något i garderoben som vi flickor inte brukar göra. Kan man bara ta på sig en enkel bas topp och sätta på sig en pälskrage och wolla så är man redo för en ny dag!

NEWS

För tidig julklapp

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-06 @ 15:44:18


Då var man hemma ifrån syster. Har varit jättemysigt och snacket gick ifrån allt mellan ladyboys till kommentarerna om hur icke snygg mamma var som 20e åring, shame on her och det håret som hon hade liksom! Och när jag kom hem hade jag fått en förtidig jul klapp i post lådan.. gulligt att dem skrivit in God Jul i efterhand med en fint tecknad smiley! Tackar vi för! Innehållet kommer en annan gång. Måste gå och lägga mig i sängen och vila efter att ha stoppat i mig, ipren, vitaminer och antibaktriellt bedövningsmedel för halsen. Halsflussen ska inte ta mig iår, det har jag besämt! Men med tanke på att halva familjen haft det skulle det ju inte vara så konstigt.

DAILY

DINNER @ SIS!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-06 @ 12:11:22
Usch, har åkt på och blivit sjuk. Halsfluss ligger i luften men har inte brutit ut än. Hoppas det inte gör det heller.. pallar inte ha halsfluss igen. Så allt känns allmänt opepp just nu men det är bara att stå ut. Gick till syster endå, för ville inte missa en god lunch, så svepte en treo. Och nu är jag lullig i bollen. Någon mer än mig som typ blir vimsig av treo? Ska nu placera min ända i systers soffa och mysa ner mig.

Kramis på er.

p.s Vaknade till ett vinterland i morse. Supermysigt! d.s

DAILY

21.19

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-05 @ 21:19:22
Brrr.. det märks att det börjar bli kallare ute. men skönt endå att vintern inte kommer att bli så lång som annars. Tog en lång promenad tillsammans med mamsen och syster tidigare idag och efteråt var man riktigt frusen så gjorde en varm god soppa tillsammans med älsklingen. Nu ska vi krypa ner och värma oss och se på skilda världar. Ska försöka somna lite tidigare ikväll än vanligt eftersom jag ska vara hos syster tillsammans med mamma klockan elva. Hon ska bjuda på lunch! Ska bli trevligt med lite girl talk!


DAILY

Dark Knight

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-05 @ 01:06:16


Mår fortfarande skit. Är väl därför som jag inte kan sova. Känner mig trött och rastlös på samma gång. Sen är jag ständigt törstig, så springer skytte trafik mellan sovrum och WC. Vill se en riktig mys film och ha en extra stor isglass men jag har varken eller. Åh så synd om mig.. haha man mår väl som man förtjänar.

Ha en goder natt!

DAILY

Blubb

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-04 @ 18:38:19
Tills idag har bakfylla aldrig varit något som existerat i mitt liv. Hoppas att det är en engångsföretelse! Förstår just nu mig inte på människor som dricker relativt ofta och blir sjukt bakfulla och fortsätter i samma stil.. Oh ma gaaahd, det hade jag inte pallat. Nu ska jag titta vidare på gossip girl och sen får det bli en lång dusch. Och lite senare annonsmannen och hamburgare, shit jag är så hungrig att jag storknar men måste vänta på Tias.

DAILY

# Idol

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-03 @ 01:49:45
Visst var det två bra finalister som gick vidare men jag hade ju mer hoppats på två chics, för då hade det varit 100% chans att det skulle bli en tjej som vann.. Nu är det ju liksom bara 50 % chans. Tycker det är tjejernas år iår och det har ju faktiskt bara hänt en gång att en tjej har vunnit. Så skulle vara kul! Men sen å andra sidan kan jag tycka att Robins version av vinnar låten lät bättre än Amandas, utav det lilla man fick höra.

Nepps nu ska jag sova, kanske blir några glas champange imorgon och då lär jag behöva min skönhets sömn

Sleep tight!

P.s Carolina Gynning är ju typ Sveriges skönaste människa, inte sant? Man förälskar sig i henne med en gång. Iallafall jag! D.s

DAILY

Nu är vi hemma !

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-02 @ 19:39:50



Har landat och ska nu packa upp varorna. Var tvungen och smygstara och prova miss america. Gillar den, är en riktig myströja. Sen blir det idol. Vilka tror ni kommer duellera i finalen? Gissar på Amanda F och Moa... tror det iallafall men det kan bli svin tight mellan den trion!

Ha de mys, så hörs vi imorgon! Kramis!

NEWS

Övertalad

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-02 @ 14:36:55
Hej hjärtan! Vaknade i morse av att en mysig kille placera sin halvnakna kropp i våran säng. Vaknade inte förän han kom hem vid halv ett. Så det har varit myspys morgon. Och nu har jag precis gjort mig fredags fin och ska dra iväg till stan tillsammans med älsklingen. Morotskaka & USA here I come!

Pusser på er!


Nya örhängen !

NEWS

WATCH ME

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-02 @ 10:35:00
God morgon! Äntligen fredag! Frullen är väl strax på ingång men tänkte först visa er lite utav skönheterna som fick följa med mig hem igår. Först har vi två ear cuffs som jag har letat efter länge och äntligen hitta jag två som jag tyckte om och sen en klocka precis som jag ville ha den, stor och enkel med vit tavla, älskar den så. Det är jag och hon nu mot världen! Ska aldrig svika henne ;) Var till och med så löjlig att jag inte ens ville att pojken skulle pilla på den för mycket. Men jag lovar älskling att jag älskar dig mycket, mycket mera!
Efter jag ätit frukost ska jag bege mig till second hand affären och sen försöka övertala min pojkvän om att vi ska åka till staden för och köpa morotskaka till mig, hihi!
Pussisar!




WONDERWALL

Pussar te dej

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-02 @ 04:06:22

Önskar att jag kunde göra mer för dig, vara mer för dig. Känner mig så otillräcklig för dig, även fast jag vet att du älskar mig. Vill aldrig bli utan dig och det hoppas jag att du vet? Väljer många gånger fel för att jag inte kan vara still, för då tänker jag.. måste hela tiden fokusera på annat för att orka med mig själv. Men saker blir bättre, det lovar jag. Jag lovar oss det. Längtar tills du kommer hem igen. För ikväll är det våran Fredag, mys, mys och mys står på schemat och jag lovar att bara vara din hela kvällen ♥

Du är mitt hjärta och mer värt än någonting annat. Älskar dig nu och föralltid.

/Din.

DAILY

Julkalendern

Published by Matilda Claesdotter, 2011-12-01 @ 20:27:03


Jag är ju lite av en fjant när det kommer till traditioner, speciellt runt jul. Och för att man ska få den där rätta stämningen inför julen måste man ju såklart titta på julkalendern. Har skippat några år när dem varit riktigt löjligt tråkiga. Och även fast man bara sett ett avsnitt verkar den faktiskt bra och sådär juligt mysig. Det gillar jag.

Nu blir det mys med familjen.

Puss puss

p.s visar mina fina saker som jag köpte idag när jag och mamma var i stan imorgon d.s

RSS 2.0