DAILY

Kungshamn

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-24 @ 23:45:00
Underbart väder, underbar dag och en underbar person att spendera den med. Det enda tråkiga var att jag inte hittade något endaste fint att fynda men det spelade ingen roll för allt annat var på topp.

WONDERWALL

what goes around comes around

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-13 @ 00:21:23
Ni ljuger, ser på och slåss. Ingen verkar förstå min tanke kring oss? Ärlighet och vänskap är ord som nu idag går bort. Min kropp krampar och gråter för allt känns så långt bort. Fylld med ord så jag spricker, får ingen ordning på tankarna så dem förblir där. Har försökt så många gånger att sluta tänka på andra att jag mister min kapacitet att andas. Jag ska stå för det jag tycker och känner utan att du ska lägga en pinne i vägen. För ingen är ju mindre bättre än du. Jag ska sluta, släppa taget om att förändra. Förändra det som jag anser är fel. Jag kan vara svår och hård för jag går inte med på hur din skalle mår. Sluta passa in och häng, livet är för kort för sånna som dig. Men ni passar ju så bra ihop så jag får leva inuti min egna igloo. Men vetenskapen om min sannerliga väg får mig att tro på att gud verkligen finns där.
 
Jag vet att det som jag gjort varit fel har sedan kommit och slagit mig i ryggen tillbaka, mer än välförtjänat. Men jag var ung, och ungdommen är till för att läras. Men när vuxna människor inte fattar går jag lös någonstans.

DAILY

Spontan utflykt numero uno

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-12 @ 00:12:03
Händer inte så mycket nu när man har beordrad vila. Var i stan en sväng igår, åkte precis när spöregnet började så någon glass i solen blev de då inte. Men fick ett perfekt rosa nagellack och världens godaste sallad att ta med hem. Tänkte bjussa på några bilder ifrån när vi var i Grebbestad i  Fredags. Hade en underbar dag och vi klarade oss ifrån regnet precis till att  vi skulle åka hem ♥
 

DAILY

not so hot

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-11 @ 01:37:05
Dessa nästan tre veckorna har varit dem jobbigaste i mitt liv. Kanske inte riktigt eller inte alls men jobbiga har dem varit iallafall. Först sjuk veckan innan midsommar, sen lyckas jag genomlida midsommar relativt bra trots att jag känner mig släppad på marken. Men Månagen efter helgen är ju värre en värst. Med feber i högsta hugg vilket jag aldrig har hur sjuk jag än är beger jag mig till vårdcentralen för att fastställa att det är en infektion jag bär på(en typ av blodförgiftning). Så de kan gå för ett par snygga skor och lite sliskiga bakterier. Får antibiotika som sedan ger mig en allgerisk reaktion så får byta sort. Trött och hängig men efter tio dagar är kuren över vilket mitt dåliga tillstånd inte är. Är fortfarande besläktad med sengångaren och har krafter som lilla kycklingen. Och i Måndags började illamåendet och min bff relation med toaletten, bokstavligen så ba**ar jag nästan ner mig. Fine att rumpan min fräter sönder men illamåendet tar ju kål på mig :S Får se de så att min mage kanske magrar...
 

WONDERWALL

Pluppar förbi

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-09 @ 00:38:08

När droppar glimmar likt smaragder i grönt hav och lärkan sjunger en trall över ängamark. Vet jag att du finns där. Älskar, ser på och ler. Men när vinden har lagt sig och små lampor vi endast ser är du bortom det jag vet. Jag kan aldrig hålla din hand medans min är varm och heller aldrig se så länge jag finns med. Jag vill forfarande finnas till och låta tiden vandra omkring. Men när den väl valt sin stilla gång, snälla låt mig då bli din..

 


NEWS

Lucky number 13

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-07 @ 22:53:43
Varit i Grebbestad tillsammans med älsklingen idag. Han trodde att det var Grebbestads karnivalen men icke, så vi drog och mini golfa och  satte oss sedan på en uteservering och åt en bit mat. Riktig mys dag, en av många kommande dagsturer. Nästa gång vill jag ha smögen! Fick en mysig stickad lång kofta som jag letat efter samt dem här handgjorda smyckena. Har sjuka fetishes på döskallar och kors. Döskalleringen fick ju bli självklar eftersom mitt och Tias nummer är 13.  Tias är den bästa <3
 

DAILY

blue bird whisper

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-05 @ 17:49:38
Då har man lackat tassarna blåa efter att ha stekt lagom i solen. Solarium känns enklare, fort ska de gå. Synd att man inte nyss var fyllda 18 år, pepp med ett fantastiskt väder hade de ju blivit att slå klackarna i taket på stans enda nattklubb. Känner att det snart osar Månax i luften..
 
Ikväll ska jag och mamma grilla, synd att man inte får pimpla vin än.. men på lördag, då får jag.
 

DAILY

blue sky love

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-05 @ 03:32:58
Efter att ha gullat med bebis, ätit en sen middag på uteservering, vadat till vaderna, borrat ner tårna i sanden och kysst solens sista strålar, känner jag att jag haft en helt fantastisk dag. Blir det sol imorgon kan grillen känna sig utvald!
God natt mina vänner, C.

WONDERWALL

sometimes we put up walls ..

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-04 @ 01:02:05
...to keep people out. But the good ones has the ability to break it. Cause they give me time to breath.

NEWS

cross

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-04 @ 00:54:26
Ny bok och nytt halsband. Gjorde det själv utav två gamla halsband, Har en kärlek till kors samt det minimalistiska ;)

NEWS

white dream

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-02 @ 23:51:09
Bland annat så har jag varit med mamma och Gillis och besiktat hennes bil, mamma fick ett ragg och jag fick min älskade budapest och en grodbakelse att ta med hem ifrån nordpolens.  När vi kom hem var mamma snäll och körde bort mig till second hand affären och jag hittade mig ett par fina fynd som kommer att dyka upp här i dagarna. Väl hemma satte jag mig och sydde en vit spets topp som jag tänkt att sy lääänge och äntligen blev det av för blev supernöjd med den. Och sen har jag rivit min jeans jacka, resultat kommer. Ne,
eftersom jag känt mig bättre idag och låtit inspirationen flöda ska jag nu sätta mig tillsammans med älsklingen och äta tacopaj som jag gjort.
 
übersöt ♥

DAILY

Improvisera mera

Published by Matilda Claesdotter, 2012-07-02 @ 22:17:00
Bindorna är slut, jag har fått mens och affärerna är stängda. Får improvisera helt enkelt, trosskydd och bomullspads ska klara biffen, eller iallafall hjälpa mig ifrån läckage. Klarade medeltidskvinnorna gör väl jag? Dock kanske dem hade det mer sparsamt på alternativ och körde med mossa och navel ludd. Men som man brukar säga, man tager vad man haver! `För du har inte något spännande alternativ i fickan?
PYSS

RSS 2.0