DAILY

myspys dagen

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-28 @ 13:18:24
Nu när man städade allt igår och det är ursligt väder ute så vet jag inte vad jag ska göra? Får slänga i en tvätt och vika lite tvätt och kanske göra iordning på alla mina smycken som ligger huller om buller. Men det känns skönt endå att vara hemma och bara kunna gå runt och lalla i sin egen takt ! Myspys dag!
Har ju shoppat lite som jag ännu inte visat. Så när kameran är fulladdad kanske det blir till att fota och lägga upp lite fräscha vårnyheter! Hoppas, hopppas, hoppas även på att mitt löshår kommer idag, ♣

DAILY

Nothing compares 2 U

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-27 @ 18:02:17
Varit ute på stan med Pocca en sväng och blev även en fika som en trevlig avrundning på dagen. Nu ska jag städa, hade planerat in imorgon men kan lika gärna börja idag så är det gjort.


Dagens bästa: Gulliga lappar ifrån kärleken och mitt japanska körsbärsträd!

Dagens sämsta: Att alla superfina skor ska göra så ont att man tvingas gå barfota istället, grrr!



DAILY

Morning glory

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-27 @ 11:50:38
Morgonrufs kombinerat med pyjamas, så är det inte alla som kan gå till frissan. Jag är glad att det är en trappa ner och att hon heter mamma! Och  vad får vi lov att bjuda på idag måne? Jo, ljusa slingor i mössa. Ljusare tider kräver ljusare hår. Beställde nytt löshår igår, ljusblond med mörkblonda slingor i. Nu är jag ju själv mörkblond så får hoppas på en tip top matchning.

Önska mig lycka tills ;)!

DAILY

Horse show

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-25 @ 18:20:37
Det var inte igår man spenderade tid i stallet. Som ung växte man upp med tre hästar på en liten gård. Längtan efter att få sätta fart i en galopp på en stor äng är enorm. Så nu ska kanske jag, mamma och sis börja rida, iallafall en gång i månaden. Men tills dess få man nöja sig med lite gos och kel på söndagarna då syskonbarnet rider.





DAILY

Doftande av kina

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-23 @ 23:44:11
Vi har det bra, här bak i bilen och vill inte vara med om någon krock!

Hemma, mätta och lite utmattade. Mor, Mattias och jag har vartit och shoppat i sex timmar och nu med onda fötter ska vi se, little bit of heaven och känna doften av nydushat hår. Bilen var fullständigt fullastad, inte en plats över för lilltårna och ljuvligt doftande av kina. Men som sagt, finns det hjärterum finns de stjärterum!

Dagens bästa köp: En gul väska, me like, me love ♥
Dagens sämsta: Fiskbullar i hummersås (Mattias)



DAILY

Besvikelsen som uppstår

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-18 @ 23:49:00
Jag menstruerar i pulver, inget blött bakom öronen här inte. Inspirationen här ligger längs ner i näringskedjan. Skriver privat för där flödar det som människans inteligens (var inte jag som bestämde detta dock). Men jag blir väl peppad snart, förhoppningsvis, för er och för min egen skulle. Detta är ju ett utav mina bästa intressen. Men jag har ju dock 1 up inför imorgon. Om jag orkar och lusten infaller sig förstårs.

Bilden förklarar: Besvikelsen som uppstår när man inser att man ätit upp den sista chokladen omedvetet.


DAILY

Breakout kings

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-16 @ 23:23:37

Sitter i soffan med ett vinglas i handen som innehåller cola. Det kan man alltid lita på. Orka waina för lite sprit eller. Eftersom tias snart sover ska jag titta på Kjelles smak resa ännu en gång. Älskar den mannen. Rolig sarkasm, ärlig och hjärtat på rätta stället. Luv yo Kjelle!


DAILY

Skendräktig och rötjut!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-16 @ 21:22:00

Jag har konsten att vara konstig och då passar de väl bra att jag planerar att dricka rötjut för att jag känner ett sug efter det. Fast jag egentligen inte allls tycker om de. Men kanske borde jag börja leva upp till åldern 24? De sägs ju att smaklökarna förändras med åldern och det är jag helt villig att hålla med om. Hörde jag skål? eller hörde jag skendräktig?


DAILY

Prima Ballerina

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-16 @ 19:17:01

Indigoblåa ballisar med snake details från scorett. Får vilken outfit som helst att vilja dansa.

Fredag är och förblir mysdag. Strax pizza och the voice sverige tillsammans med kärlek. Pizza känns till och med lockande, kan bero på att min mage gapar tomt. Får bli en vesovio med schrimps. Om det blir jag som beställer kommer jag väl ännu en gång bli pikad på hur jag uttalar vesovio, för min pojkvän kan ju enbart ha rätt, tsss ;)

DAILY

Tillsammans är vi oslagbara

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-16 @ 14:19:57
Vaknar tillsammans med ett morgonstånd och fjärilar i magen. Idag är en bra dag och det tackar vi för. Fredag och mys mys mys står på schemat. Denna helgen vill jag ska bli lång. Vill bara ha så mycket tid tillsammans med min älskling som möjligt. Saknar han i kroppen fast han sitter brevid, är det möjligt? Ja tydligen :)

Köss, smek och gos från en nyplockad ros.

p.s längtar tills vi ska göra sommar igen d.s


DAILY

Utan dig hade jag varit kall

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-15 @ 18:57:45


Utan dig under mina vingar hade jag varit kall, du är och förblir mitt allt ♥

DAILY

she died of a broken heart

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-15 @ 15:29:15
Känns ju så jävla fail att sitta och skriva här och nu om hur skit jag mår när jag för bara två dagar sedan skrev om hur bra jag mådde och hur det dåliga kändes så långt bort. Kanske var dumt av mig att hoppas. För nu sitter jag här igen med ont i magen och illamående som sträcker sig enda upp till halsen. Jävla skit. Är typ arg och ledsen på samma gång. Jag visste det, långt inne i mig så visste jag. Mitt liv är alltid såhär. När allt känns bra och fritt kommer alltid en fet käftsmäll som får solen att känna alldeles för avlägsen. FAN! Jag försöker verkligen att inte tänka, försöker att koppla bort, men känslan sitter fast borrad som en lus i hårroten. Jag orkar ärligt talat inte mer nu. Känner hur min kropp sakta dalar och skriker nnneeeejj. Hjärtat slår saktare, andningen blir svårare och huvudet börjar sakta att försvinna. Varken jag eller han orkar känns såhär mer. Tar de inte slut kommer smärtan en dag att ta död på mig, de vet jag. Jag är för rädd för att dö men jag vill bara försvinna...
Jag är hon som får texten på gravstenet, she died of a broken heart.

DAILY

Yellow bird flies

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-12 @ 23:55:07
Jag vet inte vad det är. Om det kanske är vårkänslorna som spirar. Har varit tip top glad hela dagen och det liksom pirrar i kroppen. Har till och med varit busig idag och gjort ett halvfärdigt mustasch jobb på en sovande Mattias. Känns som jag äntligen krupit fram ur min kurragömma och hittat mig själv igen efter ett år. Lycka, lycka och åter lycka på de. Hur jag mår idag gör att jag inte ens kan förstå hur jag mådde då. Kan inte ens sätta mig in i min egna situation. Minns bara att det var hemskt, som en lång, lång mardröm som aldrig tycktes ta slut. Men nu, kan det verkligen vara sant? Och det bästa av allt är att jag vågar hoppas på att det är så, vilket jag inte vågade innan så då blev jag ledsen innan jag ens hade hunnit och bli det på riktigt.
Och där sätter vi punkt mina sockertoppar! Älskar er och alla fina ♥


FASHION

Underbara

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-12 @ 19:25:32

Dessa ska bli mina när det smäller. Just nu vill jag bara ha prinsess tårta, så sjukt sugen på just det. Men det är Måndag, så icke sa nicke och drog sig i svansen mellan bena!

DAILY

Spring time

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-12 @ 14:52:37
Det är vår idag pojkar och flickor. Helt fucking amazing! Men ska endå sätta mig och leka sömerska tills dess att älskling kommer hem.

Tills vi ses igen får ni två sommar bilder på min älskling nr:2 som får oss att längta lite till efter värme.


Köss

DAILY

DAGENS DETALJ

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-09 @ 18:40:21
Eftersom jag och min älskling har tid över (vilket vi annars inte brukar ha på Fredagar) drar vi ner till gympasalen och lirar lite bandy och busar. Haha han ska få se mina superskils ;) Sen blir de hem till skagentoast och the voice sverige och BB.


DAILY

Top Notch!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-09 @ 14:18:18
Jag börjar bli så sjukt tillfredsställd med min garderob. Så nöjd. Nu är det istället så att jag inte vet vad jag ska ta på mig för att det finns så mycket fint där och inte som de burkar vara att de finns massa där men inget att ta på sig. A-O är att ha saker som man kan kombinera med varandra. Ska alltid tänka så när jag handlar hädan efter att det ska kunna kompletera något annat så det blir en top notch outfit!

Nu till det dåliga, eftersom att vi har en sinnersjuk granne som skär sönder skor som står ute för vädring måste vi nu åka till stan och handla nya bandyskor till Tias. Sen ska jag fixa min nya fina klocka som jag fick igår av mannen jag älskar.

Hörs!

OUTFITS

Yellow Happy Girl in flower pants

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-09 @ 00:09:04


Skor, SP . Byxor, MC . Väska, H&M . Topp, Gina T .

Eftersom att vi skulle fira min födelsedag hemma så kunde jag klä mig i fina vårfärger. När jag var liten vart det alltid fint vårväder. 24, det känns inte bra alltså, tyckte bättre om 23. Vill inte bli äldre för känner mig inte som det. Folk förväntar sig mer utav en då. Men det är väl bara att skita i dom ;)


DAILY

Happy Birthday To Ya!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-08 @ 12:24:07
It's ma birthday, we gonna party like it's ma birthday!
Var är min frukost på sängen och mitt hav av pressenter? Haha skämt och sido, som 24-åring får jag numera ta hand om mig själv på min födelsedag och blåsa ut ljuset och önska alldeles ensam. Är väl såhär det är att bli vuxen. Konstigt? För fortfarande så är pulverbubblorna som blir kvar i botten på glaset när man dricker oboy, det allra allra godaste. Meningen med att dricka oboy typ. Föresten? Ett STORT grattis till mig själv och alla underbara kvinnor där ute. Det är ju faktiskt inte bara MIN dag utan också även alla kvinnors dag idag.

Köss


DAILY

almost there

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-06 @ 23:54:38

Avslutar kvällen som jag började den, med blodsockret nere i fotknölarna. Men denna gången krävdes två päronsplit. Känner mig dock inte okej ännu. Måste nog införskaffa mig druvsocker men efter 8 år smakar det inte kaka precis! Nu ska fortsätta att nåla pärlor på en balzer. Måste bli klar idag, för orkar inte imorgon och ingen annan dag heller. sjukt jobbigt och tar tid. Men tror att der kommer att vara värd mödan.

Puss!


DAILY

Tjockfoten

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-06 @ 12:53:47


Haha, har skadeglädje åt mig själv när jag ser den här bilden. Thank god för att den inte ser ut så jämt. Är ju inte precis attraktiv om man säger så. FYYYYYY

DAILY

Live My Life

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-06 @ 12:43:15
Vaknade med blodsockret nere i fotknölarna, men det var inte värre än att en päronsplit kunde greja det. Nu ska jag bara låta den sjunka in i mitt blod lite extra så jag får krafterna tillbaka och kan ta en uppiggande promenad i vårsolen. Feeling good today.

See ya ♥

DAILY

snakelady

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-05 @ 22:29:38
Tias ligger som en utslagen hjälte i soffan medans jag sitter rakryggad och tittar på BB. Undrar också varför hälften av alla tjejer där inne går loss i bh och trosa?
Usch känner mig inte alls pepp vänner. Känner mig innan starten till att bli sjuk. Fryser, svettas, illamående, mindre aptit, huvuvärk och ledvärk. Usch! Ska jag bli sjuk kan jag lika gärna bli det. Gillar inte att vara halvdan. Har satt sig på nacken också :( Ne, ska inte klaga mer nu. Men önskade att jag hade en iprem i fickan!
Kommer sätta mig och pärla i sängen sen med en shoppoholics bekännelser som sällskap efter att ha gått ut med schipp och tagit en dusch.

Puss och sov gott!



TIPS

Pasteller

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-05 @ 19:10:52


spring/summer 2012
Dessa färger är inte bara fina var och en för sig utan ultimata tillsammans. Dock inget jag skulle klara av att ha. Måste vara enhetligt för min del. Men vill du göra som damerna på catwalken är det bara och mixa och matcha.

DAILY

to fall in love

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-05 @ 15:10:20

I'm not looking because I already here.



Jag har lyssnat och känt vinden i håret. Nu reser jag mig upp och finner botet mot hungern i kylskåpet.
Behöver inte leta för den finns redan där, jag är full, full i hela kroppen utav det. Är jag dödligt sjuk? Nej, det är det vi kallar kärlek. Febrig, magsmärtor och kaos i hjärnan, underbart!


WONDERWALL

Duvans vingslag

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-05 @ 01:44:07
Är vaken och kan inte sova, vet inte vad vinden för med sig för gåta? Jag kan sakna, någonstans på en ensam gata. Men här hos dig är jag aldrig själv. Låt oss vakna på en ny raksträcka, till en ren vind och ett vatten fylld enda upp till kanten. Vad du saknar är inte det som fick dig att hata. Du hatar för att du inte längre kan tala. Ingen förstår dig och du blir likt en regndroppe i Saharas öken. Våga, vinn eller förlora, annars kommer någon att komma till skada. Det är bara i mörkret du kan ta på mig. För i månens ljus pulsar mitt hjärta i samma takt som den vita duvans vingslag. Lär dig älska, lär dig respektera och rättsidans väg ska leda dig genom berg och genom hav tills din duvas hjärta slutat att slå. Vi måste hålla ihop. Ett helt pussel menat för varandra. Världen, universum, tillsammans.


NEWS

when i see your true colors shining through

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-04 @ 21:06:00


När outfiten lyser om berg, sot eller snö får du en perfektion när du lägger till ett par färgglada tassar.
Fick dessa fina av min fina i en liten förskotts födelsedags pressent.

DAILY

Noblesse

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-04 @ 18:15:28

Smygstartar myssöndagen ensam med noblesse, då babe kommer hem först klockan 20.00. Under tiden ska jag pyssla lite, titta på repriser ifrån veckan och koka soppa på en loppa.




DAILY

Dinner for two

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-04 @ 15:06:00




Dagen efter innebär mat på kvarterskrogen tillsammans med den jag delar sängen med, mitt hjärta. Gårkvällen gjorde sig värd utav 4 enkla medel, bajs, jonas förmåga att bjuda på sig själv, en kille som ville byta till sig mina skor mot att jag fick hans träskor(för han inte kom in på krogen med dom) och säng myset efter klockan 02.00 ♥
SMACK!

DAILY

KÖRLEK

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-02 @ 22:34:38
Fredagsmys är såklart på schemat. The voice sverige, BB och break out kings står i tablån och vi har precis duschat av våra solarie dofter, men ack vad skönt det var. Drömde mig bort över atlanten till ännu varmare breddgrader, lovely!
Imorgon blir det utgång, men åååhhh vilket ha begär, nya reklamen för mini magnum, den lilla playsuiten som hon har, vill jag ha, eller iallafall en liknande. Perfekt för sommarens fina tillfällen! Någon som vet var?


FASHION

. Veckans Stilleben .

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-02 @ 17:18:00

1. Nelly magazine proppat med vår inspiration 2. Världens kanske mest väldoftande vårdoft, dolce & gabbana light blue 3. Sunnies är välbehövligt och en väldigt fin detalj nu när vårsolen börjar titta fram. 4. Läsning på en bänk i en park ♥, Elsas värld 5. Fin väska ifrån db collection, ett måste i alla väder och kläder.

NEWS

Totally makeover

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-01 @ 18:01:00
Musse kom på besök och fick en makeover utav mig.



NEWS

VINTAGE !

Published by Matilda Claesdotter, 2012-03-01 @ 17:36:50
Klänning blir blus. Två rätt, blommigt och vippigt. Snygg kombo .


RSS 2.0