DAILY

Palazzo

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-28 @ 21:00:00


Spontan dricka med lillebror och johan :)

C.

DAILY

High on life

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-28 @ 13:53:29
Morrn, morrn!
Hade det inte varit för han hade jag fortfarande sovit nu. Trodde först det var ett larm men vaknade till när det stod ett namn på skärmen och svarade.  
Så nu är jag glad, glad i magen och relativt pigg. Så nu ska jag äta mat och börja städa. Wiho thank good its thursday.

Puss,
Claeso.

DAILY

Jag ser gröna bananer framför mig

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-28 @ 03:19:26


Planerade in en myskväll med mig själv. Var längesen jag hade det. Dock blev det inte så då lillebror skickade: "saknar sällskapet" kom hit då? "Det är långt orkar inte. Kan du inte komma och hämta mig?" Jo men visst.
Vill då uppmana er om att han bor 500 meter ifrån mig och att jag åkte och hämtade honom på cykeln. Så himla fult. Men det uppskattades ifrån min sida med då jag hade hyrt den nyaste beck och den var lite små läskig. Inte är jag rädd så, men hade nog endå inte valt att se den ensam och ville verkligen se den. Andra filmen har vi inte hunnit se blev prat istället och nu sover han och har precis pratat i natt mössan. Det är nog aldrig så oroväckande, spännande och underhållande som att se Jonas sova. Andra ligger ju liksom bara still och tyst.
Han vaknade upp, tittade intensivt på mig och såg allmänt läskig ut när jag öppnade fönstret och frågade om jag ville att han också ska gå? Ser ut som ett frågetecken svarar nej.. varför skulle jag vilja det? Han tittar först runt omkring sig och sen lutar han sig lite ner mot golvet och tittar ner som om han letade efter pyttemänniskor och säger men alla dem andra har ju gått det är ju helt tomt här inne.. sen lägger han sig ner och snarkar vidare, haha.

Blev precis mycket glad inombords. Ord bara ord. Skrämmande att dem kan göra precis tvärt om också. Det är ju ord bara ord. Men det är magiskt när man mår bra av dem. Alla fina människor är för mig magiska. Speciellt du.

Nu ska jag sova och drömma om gröna bananer, det där var också något Jonas sa innan han somna - Jag ser gröna bananer framför mig. Knasig liten filur den där.

PUSS mina fina,
Claesdotter.

DAILY

Gubben i lådan.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-27 @ 21:02:04


23 pepparkakor ätna och jag känner mig varken snällare eller sötare. Kanske redan är båda tillräckligt eller så är det hel kört för mig..


Nu ska jag ta mig en varm dusch med nya palmolive, det kan ju inte göra saken värre :)

Tjing,
Claeso.

DAILY

Late night show

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-27 @ 00:47:11
Att mitt dusch vatten blev brunt hade sin onaturliga förklaring såklart.
För när lille lillebror befinner sig i huset kan ingen gå säkert. Allra minst med choklad pudding i kylskåpet. Då föredrog jag hudkrämen som kriget började med. Han ville avsluta det med en halv liter kallt vatten. Jag blev skonad då jag lovade att duscha. Lillebror luktar jag bejs?





Claesdotter.

DAILY

Tangled

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-27 @ 00:21:05
Jag och lillebror ska ligga i sängen, äta choklad pudding och grädde och titta på skönheten och odjuret. Fick syn på denna trailern och blev genast förtjust. Ska bara se den på bio.



C.

I hate ypu guys, you guys are asholes

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-26 @ 22:23:19

Har varit inne och läst lite bloggar för att fördriva tisdags kvällen och kom in på Nemos blogg där han försvarar sig lite lätt för att inte vara alkoholist som sin pappa tidigare varit. Han lägger in meningen att alkoholism skulle vara en sjukdom och det är någonstans där det börjar koka i min kropp. Jag klarar verkligen inte av när människor skyller på att det skulle vara något sjukdoms liknande. Vet dock att det erkändes som en sjukdom 1956 av läkarsällskapet... men att det även kan diagnostiseras för skadligt bruk/missbruk eller beroende. Så skulle jag mer kalla det..

Tycker helt allvarligt att man aldrig kan komma och skylla på att alkoholism skulle vara en sjukdom. Den enda som kommer med det är alkoholisten själv för att ha något att skylla på. Som en ursäkt, som ett godkännande att kunna fortsätta. För inte är det någon person i vit rock som kommit in och sagt att dem insjuknat i alkoholism och nu ständigt måste missbruka alkoholen för att kunna fungera?

Det gör mig ännu mera upprörd att dessa människor som inte är något annat än egoister blir skyddade bakom det. Hör ni inte hur dumt de låter? Vem skulle vilja skapa en sjukdom till sig själv?
Jag är själv sjuk, en sjukdom på riktigt. Inte så att jag valt att ha den. Skulle aldrig välja att vara sjuk. Oavsett vad som krävdes för att inte bli det. Inte fan kan jag en dag vakna upp och sluta vara sjuk. Bestämma mig för att jag nu inte längre vill ha min sjukdom. En sjukdom är något bestående man inte ensam kan påverka. En sjukdom är något man själv får emot sin vilja. Jag gav inte mig själv detta.
En alkoholist kommer alltid ha stoppat flaskan i sin egna hand. För inte har någon tvingat honom. Vi alla har ett val när det kommer till den saken..


DAILY

På väg till krogen för att äta mat om det ...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-26 @ 18:02:24

På väg till krogen för att äta mat om det går.. Lite avundsjuk på gamla människor utan tänder.. Ingen fördel alls för jag känner mig inte det minsta visare.. C.


DAILY

you rock my world

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-25 @ 17:02:00


Testar det här med tidsinställt.
Just nu ligger jag nere hos mamma och gömmer mig under täcktet för att vi ligger och tittar på skräckfilm. Knaprar M&M gör jag också. Kunde inte motstå dess gudomliga och mjuka smak.

C.

DAILY

You spin my head like a record.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-22 @ 13:57:00

I morse vakna jag upp i mitt sovrum. Var trött på att sova i vardagsrummet nu. Så min så kallade garderob fick ryka. Ska ju få en tv av bror min idag, annars hade det inte funkat. Funkar inte med sovrum utan tv. Hur överlevde di förr?

Nu ska jag ta på mig och släppa med MR bakfull och titta på en fotölj och lampa till min läshörna som jag vill ha i vardagsrummet där sängen stod innan.
Mr bakfull var riktigt MR full igår nämligen när han kom hem. Yrrade och var alldeles blå under ögonen. Två timmars sömn och alkohol är inte till någon fördel för ditt yttre. Ville bara uppmana er om detta. Först laga han mat och när han var klar sa han - Du jag måste bara säga det Matilda.. du lagar för jävla god mat. Sen gick han och la sig i sängen och jag dammsuga runt omkring han, men han sov som en stock. Sen vakna han till och gick på toa när jag hade gått och lagt mig och försvann så jag gick ut för att titta vad han sysslade med och då har han gått och lagt sig i soffan. Där fick han ligga tänkte jag. Och i morses kom han in och fråga varför han låg i soffan och trodde jag hade kastat ut han dit :)

Tjing,
Claesdotter.


VIDEO

Att alltid minnas..

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-22 @ 05:06:20


C.

DAILY

Detta är precis varför jag älskar oss

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-21 @ 14:20:03




Jag kan vara precis den jag är, i alla lägen. Är jag arg är jag arg, är jag ledsen är jag ledsen, vill jag inte prata, sitter vi tysta. Vill jag prata är du där. Är jag glad blir det dubbel glädje. Finns ingen som förstår mig som du gör.
Du är min bästa vän, min lilla  lillebror, min familj, mitt lyckopiller. Du anar inte hur mycket du gör för mig genom att bara finnas där, även fast jag ibland kan ogilla dig så. Men det är det som kallas äkta kärlek :)

Från en syster.

DAILY

vanillia

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-21 @ 02:48:59



Onsdags mys hos familjen Andersson.
Jag fick idag veta att jag inte har för korta fingrar för gitarr spelande.. bara för långa naglar och fel teknik med handleden.

När jag kom hem lagade jag och lillebror mat och sen har vi haft nostalgi kväll på grym musik, soft rock och dansband från 70-80-90 tal. Mest jag, Jonas uppskattar inte riktigt mitt diggande och glada humör så här dags. Men nu är han iallafall vaken igen.

Jag känner mig på topp idag trots hostan. Mitt glada jag. Känner mig som mig själv. Otroooligt bra.

Söva nu möpp,
Claeso.

DAILY

ah pumba?

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-20 @ 00:02:06


Nu ska jag knarka godis och tillbringa lite kvalitéts tid med min lillebror. Ska slå honom i 500 och tvåmans twist hade jag tänkt.. och efter de ska iallafall jag se The New Daughter med kevin costner, för bror lär väl ha somnat innan dess. Är själv lite trött men det går nog över strax. Vet, jag borde gilla läget och sova men inte ikväll, inte inatt. Man måste ha sånna kvällar mitt i veckan också.

PUSS,
Claesdotter.

DAILY

Stand up !

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-19 @ 23:57:13









Jag var på resa och i kina och när jag kom tillbaka frågade alla hur jag hade haft det?
Inget bra svarade jag.
Varför?
För att alla tittade snett hela tiden..


C.

DAILY

Alla har vi något att hålla fast vid.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-19 @ 23:02:56


Längtar så tills vi åker. Så igår provade jag mina nya bikinisar till nya hårfägen. Var ju tvungen att se om det matchade ;)

C.

DAILY

I don't want the world to see me cause I don't think that they understand

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-19 @ 15:01:58


Igår kom lillebror hit och vi skulle ha spel kväll men blidde inte så då min hårfärgning blev helt fel första gången. Blev väldigt rött. Fick färga över det i en ljus guldbrun så nu är det typ mörkt mahogny brunt. Fint, men tycker det blev lite mörkt men det kommer ju tvättas ur så nästa gång jag färgar det i guldbrunt kanske de blir jättebra. Blev klar med håret vid en halv tolv igår. Och efter det började vi fjolla oss. Jonas är super snygg som Harriet. Låg dubbelvikt och kissade nästan ner mig. Efter det har vi suttit och nördat oss vid city of wonder. Jonas har gått förbi mig och det gillar inte jag.
Vi skulle se vem som höll sig vaken längst inatt. Behöver jag säga vem som vann?

C.

DAILY

Fredag 21:16

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-18 @ 00:06:37




Precis uppkommen ifrån mor. Sitter och tittar på Idol och inväntar han. Vet inte vad vi ska göra men det blir nog ganska lungt. Min hosta tar kol på mig. Speciellt på natten ska den göra sig hörd.

C.

DAILY

Jävla skägg.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-15 @ 14:22:22


Jag vill inte heta Matilda idag. Kan inte jag få heta typ Tindra?, det är ett mycket fint namn.

C.

DAILY

Varför leva när jag endå ska dö?

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-15 @ 13:52:50
Var på ett laddat och känslomässigt möte i morses. Just precis fick jag känslan av att jag börjat nå min ljuspunkt.
En nystart, en chans att förändra, börja om och göra det mesta rätt. Inte fatta fel beslut utan att kunna stanna upp och tänka efter riktigt noga vad vill jag? vad kommer att kännas bäst för mig och påverka mig mest possitivt i framtiden?
Är rädd för att säga det..Har kommit på mig själv att jag är rädd för att säga när något känns bra. När jag mår bra eller när jag är glad över något. Som att jag försökt lura någon för att den inte ska beröva mig min lycka. För när det har gjort det har ett svart moln lagt sig över mig. Precis som att meningen i mitt liv är att ha det halv bra.
Som att jag inte får må bara bra. Detta kan tyckas låta konstigt. Men jag tror att någon där ute har känt precis som jag. Det är ofta jag blir förundrad när jag lyssnat på människor och dem har känt eller tänkt precis som jag. Det kan kännas skönt då jag i dom situationerna känt mig som ett miffo. Men jag är inte ensam.

Min fråga till mig själv blir, tycks jag inte tro att jag förtjänar att bara vara lycklig? Att saker och ting faktiskt kan gå bra för mig utan något dåligt väntar runt nästa hörn?

Min fråga till er blir, är det bara våra egna misstag som påverkar oss negativt? är allt dåligt som händer oss vårt fel? är allt redan för bestämt eller kan vi påverka och ändra vårat eget öde?

Tror man på att vi blir straffade för våra synder blir svaren ganska enkla. Men vem kan ha varit såpass ond att man förtjänar att mista någon som man älskar? Eller hinna gå bort innan livet ens ha börjat?

Jag vet att jag ställer frågor som kan vara omöjliga att svara på. Visa saker ska man helt enkelt inte veta. Och många skulle säga det är såhär livet ser ut. Människor lider, blir sjuka och dör utan att vi kan få någon förklaring om varför. Speciellt människor som förtjänar det minst,då försvinner min teori om att människor som är onda blir straffade. Jag nöjer mig inte med det. Jag vill alltid ha en förklaring,en orsak. Men kan det vara så tragiskt att saker och ting bara händer utan varken mening eller orsak?

Jag vill inte tro så och just nu är jag i ett stadie där jag vill finna meningen med livet? Visst är det kul och underbart att leva men väger det verkligen upp allt det där hemska som vi vet att vi kommer att få uppleva?

Kanske inte borde prata högt men ibland får jag för mig att detta bara är ett test, ett experiment. Vad vet vi egentligen? Vi har bara en massa teorier. Jag tror allt är fel. Vem skapade världen? Och är vi verkligen så dumma att vi tror att vi skulle vara dem enda existerande i universum och vad finns utanför universum? Tänk om det finns en tredje himmel? Vad finns nere under havets botten?

Jag måste sluta.. måste inse att många frågor kommer alltid att vara obesvarade. Måste inse att man inte kan få svar och veta allt. Vem vet, kanske är bäst så?

Önskade bara att alla människor kunde sammarbeta och göra världen till en finare plats att bo på. Det vet jag är något som vi alla skulle kunna påverka själva.

Känner mig ibland för god hjärtad och för känslig för att leva i den värld vi lever i. Som om jag inte passade in i den s.k. "mallen" om hur människan idag ska vara för att lyckas ta sig fram. 

C.










LAST NIGHT

Dagen innan Lördag 9/10

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-15 @ 01:23:51






Kvällen började hemma hos mig i soffan med mig och han, två flaskor vin med idol i bakgrunden. Innan detta laddade jag med tre shoots mintu. Var på pepp humör. Försökte komma på planer när Phille anslöt sig till oss. Senare rulla det in mer pojkar och flickor. Ebba åkte hem men Hanna kom tillbaka och jag föreslog att vi skulle ner till ljusfestivalen och bara kika. Hanna hade ju endå erbjudit sig att hon kunde köra och lillebror hade jag haft på tråden tidigare utav kvällen att han vill att jag skulle komma ner. Jag lyckades övertala och vi begav oss. När vi precis stigit av bilen ringer lillebror och sitter i polisbil men fortfarande kvar på plats. Ibland tror jag att jag är superwoman, börjar springa och tror att jag ska lyckas få dem att låta han gå och ens hinna till bilen. Jag misslyckas. Dock släpps han och är hemma runt halv fyra då jag och han är på väg hem för att sova? äta? sex(vad kan en man och kvinna annars ha för sig runt fyra på morgonen tillsammans?) efter efterfesten hos Nicke.

Bra kväll. Mycket skratt. 
Vet ni en sak? Det är mycket underhållande att smyglyssna vad pojkar pratar om när flickorna lämnar rummet ;) !!

Claeso.

DAILY

Never say Never

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-15 @ 01:09:34


I Lördags innan jag körde all in ! Har nog aldrig fått i mig så mycket alkohol, stått rakt, mått bra och kommit ihåg det mesta. Fick dock rumpan och större delen av benen + lite av armarna brända av brännässlor. Fråga inte hur! Och när jag vaknade på morgonen vart jackan och mina converse bruna iställer för vita

C.

NEWS

tini wini string bikini

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-15 @ 00:46:45



Eftersom att mina egna bilder inte alls blir bra och jag snart hostar ut både lungor och hjärna orkar jag inte lägga ner någon större energi på det heller. Så jag snor istället från hemsidan jag beställde bikinisarna ifrån.

Nu vill jag packa och dra.

C.


DAILY

the pain feels inside of me

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-14 @ 18:32:30


Skjuter mig lite lätt i skallen efter tre timmars sömn, tre koppar te och tre iprem. Vill också poängtera att tre är min oturs siffra. Den ger mig kalla kårar längst bak i rygg slutet.
Idag funkar inget som det ska. Fick hem mina bikinisar idag men dem var inte som jag hade tänkt mig först. Men dock ordnade de till sig. Dagens possitiva.

Nu ska jag duscha, äta mat och bege mig ner till mamma för filmkväll, till råga på allt köpte jag helt fel godis
:( Tycker lite synd om mig själv.

puss till er mina hjärtan,
Claesdotter.

NEWS

yes, im in love

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-13 @ 21:15:16






Hade denna för över ett år sedan i en liten provflaska, med mig till Turkiet. Redan då var jag förälskad men har inte hittat den förän nu. Jag är nu både glad och luktar himmelskt gott!


DAILY

I want the world to know

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-13 @ 17:03:33

" Ett äpple om dagen håller doktorn från staden "
Nyplockat äpple ifrån en fuktig gräsmatta. Inget kan smaka bättre. Utom nudden av dina läppar..


I morses stod jag under sms hot. Mobilen låg och blinka i morses att inkorgen var full och fick totalt knas så att jag inte kunde ta mig in på den så fick dra ut batteriet och starta om den. 7 sms hade kommit in och min första fråga blev, varför så eftertraktad? Det visade sig vara exakt samma sms från exakt samma person. Raderade alla och svarade att hans mobil blivit sjuk, då rullar det in ytterligare 8 st, dom raderas och 2 st till gör sig synliga. Samma såklart. Fick mina små misstankar om att detta var avsikligt. Det visade sig att jag hade rätt. Han vill få mig att vakna. Det uppskattades och fick iallafall mina läppar att le.

Efter Schippens promenad och frukost bestämde jag och mamma att vi skulle se på A love song for Bobby Long. Annorlunda och underbar film. Mitt hjärta blev petat på.
Idag har varit en härlig dag. Mys pys dag. Känner mig välmående även fast jag tenderar att bli sjuk...tjock i halsen och hosta. Så bestående vila idag och de har varit skönt att bara ha fått vara hemma och göra saker som jag behövt göra länge nu. Har inte hunnit med det då jag knappt vistats innanför mina egna fyra väggar och har jag gjort det har det varit sent och jag alldeles för trött.

Matlagning och bokläsning.
Claesdotter.

DAILY

roll roll

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-13 @ 01:11:18


Igår åkte jag med Hanna till Lidköping. Vi åkte till Ebba och tittade på Harry Potter och halvblods prinsen på en grym tv så att det kändes som att det hände utanför fönstret. På vägen hem fick de bli donken och jag åt endast cheesburgare. Ovanligt för att vara mig. Men mycket duktigt.

Idag har jag flängt och fart och varit hemma hos familjen andersson och betalat resan som äger rum mellan den 14 dec och 21 dec. Längtan! Efter det kom han och då blev jag glad. Lite ledsen också men sen blev jag glad igen. Han åkte vid elva igen och då bestämde jag mig för att gå ut med Schippo.
 
Och Efter en kall, otäck och relativ lång promenad med schippen steg jag in i lägenheten igen och nu sitter jag och pratar med lillebror i telefon och han har pratat om allt mellan varför ägg symboliserar påsken till massa jobbiga och kluriga gåtor... 

"En Far har 8 döttrar varje dotter har 1 bror. Hur Många bröder har dom?"

C.


WONDERWALL

<3

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-11 @ 17:23:04
Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Vad vore jag utan dina andetag?

DAILY

you spin my head

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-10 @ 22:48:40
Med svullna ögon infinner sig en glädje att Adam Sandler poppa upp i rutan. Han får mig att skratta även om det gör ont. Jag vet egentligen inte varför? Bakfylle ångest kantat med rädsla och svek? Rädsla gör otroligt ont. Ibland så ont att de skulle kunna få mig att låta bli vissa saker. Men då kommer man till det att det inte är bättre att vara helt utan dem. Och det är väldigt modigt, att inte låta bli. Eftersom att du vågar chansa, ta risker utan vetenskapen om hur det kommer att sluta. Det är kanske det som kallas att leva?  Då gillar jag inte livets villkor för att det ska kunna vara bra. Kunde livet bara inte ha blivit en smula enklare?

Det är ansträngade, svårt och turbulent att tycka om människor. För mig är de det. För jag lägger inte min energi på att tycka om många människor, utan tycker om få, speciella människor. Och då tycker jag om dem så mycket att det gör ont. Och när dom väl svettsat sig fast är det för att stanna.  Och gör dom inte det, gör det otroligt ont. Något som aldrig egentligen läker till sig då de oftást kommer nya och kanske djupare sår. Som gör en påmind.
När blev jag sånn här? När blev jag såpass rädd att tycka om att det hämmar mig, gör mig knäpp och får min hjärna att snurra 1000 varv på samma gång?

Jag måste försöka leva i nuet och inte tänka så mycket på det som kommer längre fram. Lära mig kontrollera rädslan. Orkar inte det mer. När det gör så ont att man vill skrika högt av smärtan, sväljer flera gånger för att inte kräkas, kippar efter luft då de känns som lugorna krymt och man tar djupa andetag för att få en viss lättnad utav smärtan. Behöver jag tid för att våga igen? Jag vet iallafall att jag inte vill sluta våga. Jag vill härda ut. Det lättar senare och gör det inte det kommer jag inte att ångra en sekund, det kommer att vara värt försöket, för du är lycka.


C.



p.s Kände att jag är lite smått tvungen att förklara mig. Låter som månen ramlat ner. Så illa är det inte. Idag har jag en känsloladdad dålig dag som alla andra. Mamma och jag har bråkat, saker och ting med "lillebror" gör mig ledsen och besviken´och sen de andra som egentligen inte har någon specifik orsak. Det ligger bara hos mig själv. Imorgon är en annan dag.

God Natt.

DAILY

skepp o hoj

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-09 @ 11:26:59
God morgon!
Allt annat än stabilt. Huvudet värker och kroppen skakar. Blev allt annat än lugnt igår med alkoholen. Men trevligt var de.
Sitter just nu nere hos mamma och planerar inför kvällen. Han kommer väl strax tillbaka efter sina ärenden och då ska jag pilla i mig frukost så kanske saker och ting ordnar upp sig.

Tjing,
Claesdotter.

DAILY

me 2 you

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-08 @ 13:05:27
Tidig morgon blev till sen efter middag.
Han kom i vanlig ordning igår efter nio men i ovanlig ordning numera så stanna han.
Första alarmet ringde vid sju i morses och forsatte fram till tio i åtta. Mannen gillar verkligen att snooza. Trött som han var den stackaren då de blev lite för sent igår. Jag själv har sovit som en gud inatt, inga avbrott.
08.20 blev det hej då i hallen och jag låste om dörren och sprang snabbt tillbaka i sängen och kurade ner mig. Vaknade vid tolv igen. Och nu ska jag peta i mig något att äta sen känner jag för en lång promenad med Schippen, måste bara ladda mp3 först. Efter det ska jag ta mig ett bad och göra mig iordning och förbi systemet och köpa vin. För ikväll kommer han tillbaka och vi ska pimpla!

Claesdotter.

p.s finns det någon bättre känsla i kroppen när man tycker om någon och den frågar - vill du veta en sak? och svaret blir - Jag tycker om dig


Varma smörgåsar från i söndags. Tycker det var kul med hans överkonsumerade kryddor.

DAILY

Ingen vill veta

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-07 @ 00:46:48


Börjar dagen med ett telefonsamtal ifrån han och avslutar kvällen med ett telefonsamtal ifrån han. Tycker om dig.

Idag har jag inte gjort ett vettigt piss, så imorgon får detta bli en stor ändring, så...
 
Nu ska kickan sova för att vakna upp utvilad, pigg och redo för utmaningen att städa och tvätta. Lika kul varje gång. Känner nästan lycka inombords. Fylls liksom av skära moln, rosenblad och bubblande champange från 1792. Nej, det var ju en annan beskriving, av en annan känsla. Mina sparade dokument i hjärta och hjärnan måste ligga fel. Borde bokstavs sortera dem och använda två fack.

Puss på skinkan,
Claeso

DAILY

Basket Case

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-06 @ 13:27:45
Är ni som mig? Att när ni äter något som inte är speciellt gott får ni ingen mättnad?.. eller nej vänta, fel. Tillfredsställelse, så ni måste äta något annat, som är gott?

Jag skulle äta frukost/lunch och gjorde mig ägg, kassler och stekt paprika. Kasslern smaka surt. Det kanske inte är bra att äta kassler som legat i kylskåpet i en vecka? Men jag är inte så noga. Äh vadå? Skiten ska ju endå ut igen. Hur som helst längtar jag till middagen bestående av hemmalagat potatismos och köttbullar. Jag och mor ska äta middag tillsammans idag och den ska jag göra medans hon klipper bror.

Nu ska jag titta klart på ullared medans mamma tar en liten lur. Hon har ont i benet så hon knappt kan gå så drog fram hennes gamla rullstol förut så att hon kan följa med på ljusfestivalen på lördag. När hon vaknat ska vi kolla på den andra filmen vi hyrde i Måndags, minns inte vad den heter? JUZAREZ eller något liknande. Den första vi såg heter iallafall the blind side och var jättebra. En film man kan se om och om igen. Byggde på verkliga händelser och Sandra Bullock hade en av rollerna och hon är favorit hos mig.

Tjing,
Claesdotter.

DAILY

we are all winners

Published by Matilda Claesdotter, 2010-10-01 @ 21:02:45
Håller jag på att bli slav under nikotinet? Jag? Jag tror ju inte ens på sånt. Jag tror att beroende är en ren inbillelse. En konstig vilja.  
Men idag har det varit kritiskt, jag åkte till Ica och köpte mig ett eget paket. Fick ont i halsen och kunde inte mer, tog en snus och blev kvitt suget. Vad är det här? Det är inte okej.

Nu dricker jag vin och tittar på Idol och inväntar mitt herrsällskap. Ska ta en ciggarett nu. Fy på mig.

Alice rockar även fast sången inte var så bra. Fick en härlig känsla i kroppen. Ola måste komma med annars bojkottar jag fan.

Puss,
Claesdotter.

p.s ha en trevlig Fredag kväll.

RSS 2.0