DAILY

hej & hopp lingontopp!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-31 @ 15:05:48
Sitter i soffan och slappar och tittar på tecknade Mr bean för att fördriva tiden tills klockan tre, då reprisen av familjen annorlunda börjar. Tias ville inte se det igår så passar på nu. `
Pratade tidigare med syster i telefonen en timma, kinan blir inställd då mamma inte känner sig så kry, så antingen blir det imorgon eller nästa vecka, lika bra det kanske.. känner mig lite seg idag. Men ska endå försöka måla naglarna och mixa med en tröja. Kanske hinna rensa lite i garderoben också?

Cheees, C.

DAILY

världens kanske godaste sallad

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-30 @ 20:35:44
Hemma efter en snabb titt i stan och nu är jag glad och mätt efter världens kanske godaste sallad med dressingen curry, mango :) Synd att man inte bor granne med en sådan !
Blev ännu gladare när jag fick first season of Gossip Girl för halva priset. Men den får det bli imorgon morgon för nu ska vi se fjärde boxen av skilda världar som också fick följa med hem idag :)
Imorgon blir det kina tillsammans med mammi och syster, en väldigt försenad födelsedags pressent till mig, *Längtar*


NEWS

BIKER

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-30 @ 16:49:00


Tycker personligen att det är väldigt svårt att hitta en schysst t-shirt med ett fint tryck på men hittade denna som jag blev ganska nöjd med. Kommer matcha den i sommar genom att stoppa den i ett par slitna ljusa shorts och till det ett par svarta boots eller vita converse, your choice ;) Nu blir den bara snygg till ett par jeans eller skinn brallor!

                                                                               INKÖPSSTÄLLE: Gina Tricor, 99:-

DAILY

snow white blue sky

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-30 @ 14:26:04
Nu har både schippen och jag fått röra på fläsket. Fick bli ett roligt mål idag för att hitta motivationen så fyndade en design väska för 20 kr och en ram till min finis för en ynka femma. Dagen börjar bra.. solen skiner och jag har lusten i mig att hitta på något. Föreslå till älsklingen att åka till grannstan ta en fika, handla sallad och nya boxen av skilda världar och i sammband med det kan han köpa billig snus, två flugor i en smäll, got damn!!

Puss och kram, kanske ses på stan? C.


NEWS

Elsa

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-29 @ 18:30:30


Köpte första boken i Elsa triologin och har en svag känsla av att jag kommer bli lite besviken eftersom jag sett serien innan. Är så mycket som inte stämmer typ. Men hade jag gjort tvärt om hade jag väl blivit lite besviken på serien kanske? Och boostat med de en hel del skönhetsprodrukter som gör en kvinna lite vackrare än vad hon redan är !

DAILY

chocolate & grapes

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-29 @ 18:20:04
Livet består utav frestelser, men vissa är för goda för att ens behövas tänkas bort. Söndag idag, Måndag imorgon. New day, new opportunities. Då blir det par sit-ups och armhävningar, kvinnliga för mig och manliga för pojkvännen, morgon och kväll. Jiiiihaa!


DAILY

Be without you..

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-29 @ 18:10:12
..makes me realize that I never want to lose you. Att man kan älska någon såhär, känna såhär, pirra såhär i mig fortfarande. Sådana känslor trodde jag bara fanns på film. Känner mig så jädra levande. Getting high on love ♥

Hemkomsten av pojkvännen kanske borde få mig att byta lös släppta tuttar till tuttegalje och ta ett långt bad och  bli hår fri bortsett från ansiktets hårväxter. Jag får nämligen inte röra mitt ansikte för min man (hade velat köpa sån där vaxningsrem och vaxa "mustachen", men enligt honom har jag knappt någon, vilket jag antagligen inte har men är typ hår allergiker) för då tror han att vi kommer sitta på ålderdoms hemmet tillsammans  med skägg och mustach båda två. Men jag tror jag tar en dusch istället, snabbrakar mig och hoppar i en oversize stickad tröja, vi ska ju endå bli nakna sedan. För just nu vill jag bara sitta i soffan en stund  innan jag ska göra saftiga biffar tills mannen kommer hem, igen.


C.

DAILY

Sundays

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-29 @ 13:40:02


Ska pallra min lata rumpa iväg för lite mat på närmsta restaurang. Söndagar = Latdagar för min del. Sen ska jag frossa i godsaker. Är bara en sådan dag idag, måste bara köpa läskedryck på vägen hem.

we catch up later, C.

DAILY

Sexigare än så här blir det inte

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-28 @ 19:06:30
Kom precis hem efter att ha varit och handlat lite i grannstaden tillsammans med mamma. Sitter just nu i köket och dricker cola light upphällt i ett vinglas. Då min min har lämnat mig för grabb gänget sitter jag här med lös släppta tuttar i ett fullt lika lös hängande linne och blommiga mini shorts. Ska dra på mig en sweats och uggsen för att pallra mig ner för trappan till mamma som har ordnat inför film mys (+kina). Mer än så sexigt behöver det inte bli!

Puss och gottis till er, speciellt till min älskling som inte är här, för då hade han fått en fet kyss!

DAILY

Friday

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-27 @ 11:55:53
Har precis målat naglarna vilket inte är så smickrande då händerna ser ut som heffaklumpar! Typ as svullna :(
Så nu väntar jag på att dem ska torka så att jag kan övergå till frukost ätande, magen kurrelikurrar.

Idag blir det en liten shoppingrunda och ikväll kina mat och film mys.

Klem.

DAILY

Färgfest!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-25 @ 18:24:00


Läsning gör mig klokare medans stjärnfrukten får mig att lukta fantastiskt!

DAILY

Städ dag!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-24 @ 17:39:38


Var längesen jag körde en riktig storstädning, så idag var det dags. Gjorde ju det varje vecka förut. Kanske får börja med det igen? Det är ju bra workout med ett par hög klackade skor på! Dock inget jag kna ha nu, eftersom jag stuckade foten strax innan jul.. Mamma säger att jag kanske inte kommer kunna gå i högklackat i vår och sommar?! Gahh får panik, skorna gör ju typ hela outfiten ju :((

NEWS

Gold and snake

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-23 @ 18:52:29



Två nyheter jag inte visat som jag inhandlade för ett tag sedan. Den guldiga kommer jag matcha med ett par mörkblåa stuprörs jeans och en svart kavaj och blusen till ett par svarta skinnbyxor!

                                                                                                                 INKÖPSSTÄLLEN: Cubus, H&M.

DAILY

time will pass you by

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-23 @ 18:47:27
Går lite segt här mellan uppdateringarna. Men har liksom inte haft någon inspiration alls och helgen har enda bara bestått av mys, film, film, tvspel, kortspel, mat, spel och film. Så antar att inspirationen är ganska så låg vid dem tillfällena? Haha men i vissa fall känns det som jag alltid har något jag kan skriva om men när jag väl sätter mig här blir det bara blankt. Vissa perioder är väl bara blanka, men får endå vara glad för dem för just nu och här i dagarna har magen varit glad. Smärtan i magen är liskom borta? ;D

Idag har jag varit hemma hos min syster tillsammans med mamma och passat barnen. Sen när jag kom hem gjorde jag och Tias iordning några ramar temporärt. Måste skaffa riktigt fotopapper. Vanliga papper är väl inte så där jätte glammigt. Hur som helst hittade jag denna fina bilden på min man som jag ska köpa en ram till på Fredag och sen ska den stå på mitt nattduksbord. Vill ha en sådan där tjock ram om ni förstår vad jag menar?



DAILY

Strawberries

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-22 @ 19:13:29
FYYYYY!! Vad jag är sugen på sommar nu, inte bara den underbara värmen utan jordgubbar, vaniljvisp och strösocker. Har inte ätit det på flera år men fick bara ett sådant sjukt sug efter det! MUMS!


DAILY

tatto girl

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-21 @ 18:39:16


Är väldigt sugen på att tattuera mig nu när jag ungefär bestämt mig för vad jag ska ha :) Men det får vänta till våren då vi åker upp till Stockholm!

Kisses ang hugs.

DAILY

Sann vänskap

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-21 @ 01:42:10
När jag känner mig såpas nere och ensam inom mig och inte längre vill finnas till i denna världen, men endå att jag kan nå en ljuspunkt. Tänker jag alltid tillbaka på min gamla bästa kompis ord, Matilda tar du livet av dig kanske du  missar något riktigt riktigt bra och så började vi att fantisera ihop  något tillsammans efter att hon hade börjat berätta om min riktigt riktigt braia framtid. Det fick mig att se ljuset ännu tydligare och det gav mig ett hopp som hade försvunnit vid dem tillfällena. Och idag när jag tänker tillbaka på det får jag alltid en värme inom mig och ett leende på läpparna. Hon var så fin min vän och jag älskade henne mer än allt. Hon var alltid där, när det tog slut med min kille grät vi tillsammans, när jag blev sjuk grät vi tillsammans för vi inte trodde vi skulle kunna feste tillsammans längre, när famijen strula var hon min familj,  hon skulle offra sitt liv för mig medans jag skulle dra med henne ner i döden, ville ju inte vara utan henne(internt), vi försökta skolka tillsammans, badade i älven tillsammans, skrattade och grät tillsammans, bråka någon med mig bråkade dom med henne, det var en sann vänskap som inte växer på träd! Ta verkligen vara på en sådan för tyvärr gjorde inte jag det..

FASHION

Sweats

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-20 @ 18:41:29

Gina Tricot har fått in så fina sweats att jag inte vet vilken utav dessa två jag ska välja? Någon får iallafall följa med mig hem nästa Fredag, då vi ska åka och shoppa :) Hoppas bara att dem har dem inne i butik. Annars får jag beställa hem istället. 

                                                                                                                           

DAILY

OSKARP

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-20 @ 18:18:23



NEWS

New hair, new me.

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-19 @ 20:08:44
Nytt år förtjänar nytt hår. Känns underbart. Mer naturligt, mer rätt. Klippt upp det för mer volym och det var det bästa jag gjort hittils i år. Och förutom ett helt nytt fucking amazing hair har jag haft en underbar dag tillsammans med mamma och syster, ni är lycka! Nu ska jag äta middag tillsammans med en annan typ av lycka :)

p.s Hur mycket lycka är det inte att ha en mor som frisör när man är hår fixerad?



Helt ofixat hår, så ser lite platt ut som en pannkaka!

DAILY

Funderingar

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-18 @ 19:44:46
Sitter här och funderar över om jag ska ha röda eller svarta naglar? Eller varför inte något mitt emellan? Vad tycker ni?


DAILY

Color 7.31

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-18 @ 15:58:25
Nytt år kräver nytt hår.
Har tänkt länge på att färga håret i någon slags mellan blond färg då jag tycker att håret får ett mer naturligt utseende. Har googlat en del på olika färger och fastande nog mest för denna gyllene beige blonda färgen från Loreal Paris- excellence creme! Hoppas nu bara inte att den blir för mörk, hårfärger har alltid en tendens att bli det på mitt hår tyvärr.


DAILY

Förvirrad och fattig

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-18 @ 15:48:38
Känner mig helt lost. Typ som att ha varit ute och festat och så kommer man hem och är jättetrött fast endå fortfarande små full, lite sådär groggy, där befinner jag mig. Kroppen väger bly och huvudet är någonstans över molnen och kroppen känns skakig. Som att ständigt ha lågt blodsocker ungefär. Fick utskrivet något som gör att jag kan sova riktigt på nätterna då jag inte sovit riktigt på några månader och om de hjälpte? O ja... men nu får jag istället vara något borta på dagarna. Klarade knappt av att gå upp för trapporna, kroppen vägde verkligen bly och när jag kom upp hade jag en rädd kanins puls. Men jag antar att det tar ett tag att vänja kroppen vid detta, så sen ska jag nog bli som ny. Sov hela natten utan avbrott, kände mig såpass utvilad att när Tias väckte mig kl 05.55 för att säga hejdå trodde jag att han precis hade kommit hem från jobbet kl 16.20. Haha, vadå förvirrad?!?

Nu har jag precis tagit upp köttbullar som ska tinas, får bli köttbullar och spagetti till lunch.. lyxigare än så blir det inte. Har inte krafter för mer. Och tack vara Ica är jag numera 50kr rikare utöver mina 30kr som sitter på kontot.. vem sa att månaden efter jul och nyår var rolig?
Nästa vecka kommer ju jag känna mig som en miljonär!

DAILY

Huvudvärk!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-17 @ 18:50:32


Efter en mega attack av huvudvärk följde jag läkarens ordination och gick en promenad på en halvtimma. När jag kom hem tog jag en lovande dusch och nu ska jag fortsätta med matlagningen i köket.

P.

DAILY

Any way you want me

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-16 @ 20:38:33


vill ha gröna ängar och känna känslan av att vara halv naken..

DAILY

Panic attack

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-16 @ 01:46:36



Borde sova då jag vill komma upp i tid imorgon. Men har oro i magen och vet inte hur jag ska få bukt med den? Tänker "glada" tankar om att de löser sig. Att jag fixar detta. Det gör det väl på ett eller annat sätt? Men det är så jobbigt att varje gång behöva ta upp hur man mått dem senaste månaderna, sen sist vi sågs. Som att lägga mitt liv i någons annans händer. Och mår jag typ bra imorgon har jag så svårt att blicka tillbaka och förklara dem dåliga dagarna. Har väldigt lätt att förtränga känslor. Har svårt att prata överhuvudtaget. Det bara blir blankt i huvudet. Försöker lägga upp ett manus i huvudet för att försöka komma ihåg men det glöms det med. Hade varit så enkelt om jag kunde sitta tyst och lämna ett brev men det går ju inte till så. Har mycket lättare att skriva ner mina känslor än att prata om dem. Jag skriver hellre en liten lapp med ordet förlåt än att säga det. Min mun liksom låser sig. 
Och det är första gången jag går själv till läkaren. Annars brukar alltid mamma följa med. Men dags att försegla flytvästen. Haha ja, det var så min psykolog kallade henne.
Jag ska vara stark, modig, jag ska fixa det här. Jag är jag och det finns ingen där ute som vet exakt hur jag har det inom mig. Inte ens en läkare. Måste vara mer specifik i mina förklaringar. Har en tedens att underhålla sanningen och inte säga som jag känner och tycker för det är enklast så men av erfarenhet vet jag att det bara bli fel då. Jag ska vara ärlig. Säga precis vad jag känner.. exakt vad som rör sig inom mig. Det här går bra! Eller hur liksom? Jag ska inte vara rädd. Och nu ska jag stå fast vid detta och inte mesa till mig själv imorgon. Men man har ju alltid tankar om att dem inte tror på en. Man vet ju hur dem flesta förhåller sig till människor som mår psykiskt dåligt. Antingen tror dem inte på en eller så behandlar dem en mycket fel. Har faktiskt drabbat mig. Jädra cp läkare han var. Påstodd att jag skådespelade när jag drabbades av en fruktansvärd panikattak. Men hey hade jag haft sådana goda skådespeleri talanger hade jag inte suttit i den här stolen och försökt att prata med dig ditt pucko!!
Han hette föresten Ågren i förnamn, det måste väl endå säga allt? Jag sparkade honom från att vara min läkare!

DAILY

Utrensning av tårkanalen

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-14 @ 18:02:05
Kan väl säga att dagen började med sömn för att sedan gå över i tårar. Inget nedstämt från insidan utan bara helt utmattad. Men tänk vad lite insulin och utrensning av tårkanalen kan göra? Känner mig typ utvilad nu, fantastisk känsla! Medans maken är och handlar inför tacokväll passar jag på att göra er rikare på mina ord. Snart kommer även mamsen upp för att checka in den nya sängen, kanske borde bädda den då utan mig i? ;O


DAILY

Where is your heart?

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-14 @ 03:06:41
Ne muppisar. Nu ska denna tösabiten försöka sova så att inte hela Lördags dagen går åt till det.

Puss!

p.s Älskar att få sova tillsammans i samma säng som min älskling igen ♥ Speciellt utan att behöva trängas på en pytteliten yta, tss :P d.s

FASHION

ELLE- galan 2012

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-14 @ 02:19:33
Igår 13/1 var det Elle-galan, en av årets största mode fester på Grand Hotell i Stockholm. Här tänkte jag enligt mina  egna personliga åsikter uttrycka mig om årets val av outfits bland kändisarna. Medans vissa borde stannat hemma utan glas sko kunde andra ha stannat till efter midnatt.

Bilder lånade från http://aftonbladet.se


Bärd av en yngre generation eller satsat på liknande men utan pärlemo ytan.

Sen när behövde 20-åringar se ut som dem paserat 30? Bättre än så kan ni!

Stilsäkra, gillar verkligen klänningens skäring och ett pluss till leo skorna som bryter av en annars så svart outfit.

Bigg nono, är jeansen och t-shirten liksom köpta på coop forum?

Cheap! Trodde sådanna här tillställningar åtminstone hade vissa krav på val av klädsel?!

Var gömde hon clown näsan och peruken? I hans fickor kanske? Möjligheten finns ju även i hennes egna byxor!

Triss  i elegans!

Elin Lanto känns helt rätt i tiden som lady in red.

Var är kvasten Elin? Till den här klänningen tycker jag personligen att det hade behövts ett par nättare skor för att det skulle kunna funka överhuvutaget. Det blir bara för mycket. Sen hade jag satt färg på väskan för att liva upp det hela. Ska man vara helsvart ska det vara enkelt och stilrent!

Känns nytt och fräscht.

Behöver jag ens nämna det? Och hur schaffigt med en öl i handen? Vackra tillställningar kräver elegans. Vilket dessa människor saknar. Men med öl i handen kanske man till och med skulle få med mannen till en sådan här afton?!

Kanske även ska börja med åldersgräns? Gräsligt!

Vacker snövit. En kvinna som kan!

Klänningen känns okej förutom det faktumet att den påminner om min saronger jag köpte i Egypten?! Och håret ger mig kalla kårar!

Skrämmande par och finns ens dem där skorna ens att köpa idag? Något jag verkligen inte klarar är svarta stövlar och vita klänningar. Big nono!

Vågat, men nu vet jag iallafall vem som stal mitt löshår.. hihi

Stilrent, klassiskt och precis så här jag förväntar mig att det ska vara på en av årets största mode fest!

Mode-iga män

One word: Fashion ♥

Efter sista minuten sexet - Hon missar klänningen och tar nattlinnet, han tar hennes topp och missar kavajen. Ingen kan klandra dem. Händer väl även den bästa? Som när mamma åkte halvvägs på party i pissetofflor i ungdommen.

Smygtitt på våren 2012?

Fina människor i fina miljöer, jag är kär i kycklingen !

Älskar det här. Electropop möter indian, science fiction möter pocahontas. Fina damer.

Per är lika göllig som alltid medans hans fästmö/fru ser billigt billig ut. Gina 379?

Joggingen tycker jag vi lämnar hemma på hyllan eller möjligtvis på shoppingrundan vid dessa tillställningar. Dock stiliga  paret Shulmans i bakgrunden.

Beauties... what more can i say?

Carolina Gynning lika fin gravid som inte gravid.

Avslutar en sådan här afton med det vackra paret Wiklunds.

NEWS

ÄNTLIGEN!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-13 @ 19:58:43
180 cm bestående utav kärlek ♥



Nu så, var den på plats efter lite skrik och gap! Haha såhär i efterhand skrattar jag men just i situationen är det blodigt allvar. Både jag och Mattias är så envisa och hetsiga. Men vi är väldigt bra på att bli sams igen och säga förlåt om vi vet att vi gjort något som var fel. I ilska kan nästan vad som helst komma ur en ju?!?
Men sängen blev bra och nu är det bara att måla om och lite små pyssel som gäller. Nattduksbord, tv m.m.

Just nu är Tias kung i köket med sin öl i handen och stekpannan i den andra med en saftig biff i.. så manligt ;) Haha! Jag själv väntar på min fiskgratäng ska bli klar, men först en dusch!

p.s för övrigt tyckte Tias att påslakanen var überfula.. jag tycker dem är über söta. Nästa gång får han bestämma.

DAILY

Mår bajs!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-13 @ 14:16:12


Negativt: Att jag mår bajs p.g.a min mage. Jädrans magkatarr, blir helt svettig och illamående. Men i en allt fort snurrande värld är det väll bara att gilla läget.

Possitivt: Att älsklingen fixat så att vi får hem sängen redan idag :D Och min fina ros som jag fick av honom idag.

Nu: Byta kläder. Är en sådan dag idag då min garderob tycks bestå av inga kläder alls.

DAILY

1,2 år

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-13 @ 10:58:21
Hade en helt fantastisk dag tillsammans med min man igår, så hade inte tid att blogga. Var mys, gos och massa skratt. Älskar verkligen sådanna dagar. Alla dagar borde få vara så ♥ Idag är våran dag så antar att det fortsätter!
Nu ska jag måla mina naglar sen när Tias kommer hem ska vi åka iväg och betala våran säng som har kommit, synd bara att vi inte får med den hem idag :(

Pyss

INSPIRATION

goergous

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 20:09:32


Bild lånad av http://nyheter24.se/modette/angelicablick/.

Den är så himla söt och jag är förälskad. Vill ha den. Hoppas den finns här hemma! Perfekt att vara söt i, i vår :)

FASHION

COLLEGE

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 16:35:45
Det är mysigt, slappt och ledigt men framför allt avslappnat snyggt! I'm in love with this fashion ♥


OUTFITS

On Today

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 15:49:54


DAILY

Free at last

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 10:46:59
God morgon!
Har vaknat med lite ont i halsen känner jag, men inte så farligt än. Idag ska jag ha en ta-hand-om-dig-själv-dag! Med bl.a ögonbryns plockning och nagellacks målning. Men först ska jag få i mig lite frukost!

Puss!

p.s Älskling ifall du ser detta så längtar jag efter dig och så vill jag ge dig en massa pussar. Sen är pengarna på min mobil slut. Ses ikväll :) PUSS d.s

DAILY

Jag är liksom glad

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 01:16:22
Har kännt mig hel och glad inombords hela veckan. Kan det vara så enkelt? Att bara vara ärlig för alla andra och sig själv och acceptera läget? Att det inte gör något om jag är nere eller beter mig annorlunda ibland? Och att öppna synen och få reda på svart på vitt att det finns fler. Att man inte är ensam. Gud så skönt. Och att jag klarade av att följa med hem till Mattias familj/släkt gjorde mig så otroligt stolt. Det stärkte mig. Haha ni som aldrig varit deprimerade anar inte hur skön känsla det är att bara vara lätt inuti. Jag är liksom glad. Och ser framemot framåt.
Kollade på filmen jag saknar dig ikväll och där sa den ena systern något riktigt klokt. Även den djupaste smärta har en mening..

Godnatt, ska till att försöka sova nu, vill inte behöva vara vaken i mer än ett dygn i sträck igen. PUSS


UNDER 500-LAPPEN!

tear me.

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-11 @ 00:42:45
Har letat länge efter ett kloarmband/ring under iallafall tusenlappen men utan resultat, tills nu! Surfade in på nelly och fann dessa underverk under 100-lappen!


DAILY

Jag ska bli mamma..

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-10 @ 20:34:58
Jag ska bli mamma till världens barn! Genom att bara skänka 100 kr i månaden kan fyra flickor få gå i skolan ett helt år eller så räcker det till att vaccinera sex barn mot de sex vanligaste dödliga sjukdomarna eller till att utbilda tjugotvå ungdomsledare i hur man skyddar sig mot hiv/aids. 
100 kr är inte mycket och en kan inte hjälpa alla men tillsammans kan vi förändra mycket, så varför inte gå med du också? www.unicef.se  


TIPS

Vår på H&M

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-10 @ 14:42:54


Har kommit in massa fina vårnyheter på http://www.hm.com/se/ . Skulle kunna tänka mig alla dessa läckerheter men den rosa/randiga tröjan och dem blåa skorna ska jag ju definitivt ha. Så varför inte passa på nu när du får 10% rabatt om du anger koden:9602 !

DAILY

Im lost

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-10 @ 13:49:50
Hej kompisar :) 
Lyckades hålla mig vaken till halv fyra igår och sov en och en halv timma, sen var jag tvungen att vakna till så att jag skulle kunna somna på kvällen och det lyckades jag ju med redan vid halv tio. Sen vakna jag runt halv elva och trodde Tias hade lämnat mig här ensam ute i soffan, var totalt förvirrad alltså. Haha inte nyttigt att vara vaken på det där viset, men i detta fall ett nödvändigt ont.
Vaknade halv fem i morse och somnade nog inte om förän halv sju för att sedan vakna klockan tolv halvdöd. Är supertrött fortfarande och sinnesförvirrad. känner mig lost, som om jag drömmer och tror att jag är vaken. Knepig känsla.
Hade tänkt ha beauty day idag men eftersom tröttheten tog över ska jag bara slappa framför film. Ska först ta en dusch för och se om den kan råda bot på en del av min trötthet. Sen apornas planet, revolutionen. Den borde absolut hålla mig vaken, för som jag längtat!

Pöss

FASHION

Real beauty

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-09 @ 19:32:44
"Strong women, may we know them, may we raise them, may we be them"

Var inne på kyssjohanna.se och blev blixt förälskad när jag fick se denna ringen. Hur fager är den inte ? Och texten det säger ju allt! Tycker dock att priset är lite saftigt för en ring, men jag vet inte?




Kyssjohanna.se, 399:-

FASHION

Mina rum

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-09 @ 11:16:27
Är vaken än.. är bara att hålla ut. Fortsatte att rensa ut julen lite men nu har jag ingen mer ork till det. Får fortsätta imorgon när jag är utvilad. Har nog aldrig längtat så mycket efter att sova som jag gör nu. Hoppas bara det håller i sig. Så att man inte får någon form av pigghet i övertröttheten. För att hålla mig sysselsatt har jag gjort olika rum som jag vill ha dem ungefär
 och här är dem:

Vardagsrum

Kök


Badrum

Hall

Sovrum ♥

DAILY

Mr.Poppers!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-09 @ 02:52:06
Ska försöka till att dygna. Om jag nu kan hålla mig vaken hela dagen? Fram till klockan 10:00 är väl inga problem men sen då? Måste stå ut.. kan inte ha det så här upp å ner vänt längre. Börjar liksom bli jobbigt att leva som en vampis! Och att missa dagsljuset :/ Är typ livrädd för att fastna här, tänk om jag inte kan somna kommande natt även fast jag lyckas hålla mig vaken? Men känns väl kanske minst sagt troligt.

Innan Tias somnade så tittade vi på Mr. Popper, urgullig film och jag tycker att Jim Carrey är bara så best! Så nu vill jag ha en pingvin istället för en miniapa!

Nu ska jag titta på en gammal kärleksfilm från 96 med bl.a Sandra Bullock.


TIPS

Acne 40% off

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-08 @ 20:19:32


För den intresserade så har acne just nu 40% off. Jag själv hittade inget på women's winter sale men denna fina t-shirten på men's winter sale, dock bara i stl:XL så det blir tyvärr till att hoppa den :(

DAILY

See you next christmas!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-08 @ 19:43:26
Då var granen ute! Skönt att slippa alla barr. Dock när vi bärde ut den blev hela golvet typ grönt så blev en del att sopa. Men nu är det väck!
Tias är och tränar och jag har precis lagt in pommesna och min vårrulle. Har väntat hur länge som helt nu att äta dem eftersom Tias inte tycker om det men idag får det bli en vid sidan om. Hoppas dem är goda, innehåller ju endast 5% fett, så chict!

DAILY

Someone like you

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-07 @ 20:10:06
Har ätit en strålande middag som Tias lagade, så nu är magen mätt och glá! Nu ska vi kolla på national treasure filmerna. Har inte tidigare sett dem förän igår, så typiskt att dem ska gå på tvn idag då. Är alltid så. Men har ju som sagt inte sett tvåan och inte slutet på ettan. Så nu blir det inte mer än mys i soffan med en iskall läskedryck :D

P.

DAILY

Home again

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-06 @ 23:54:44
Har kommit hem ifrån svärfadern m.fru för en stund sedan. Vart en trevlig afton och nu ska vi avsluta den med mys framför någon bra film :)

Något fint: Älsk.

Dagens detalj: spets cubus, halsband ?.

En pressent: Vin ifrån svärfar m.fru.

DAILY

Läckerheter!

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-06 @ 17:56:00


Är framme nu och ska strax sätta oss till bords :)

DAILY

oppa oppa min lilla loppa

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-06 @ 03:31:24
Ne om man skulle ta och verkligen pressa sig till att försöka sova nu? Ska ju upp i någerlunda tid imorgon för ska på middag/födelsedags firande hemma hos Mattias pappsen och Fru med familj. Hoppas det blir macaronies till efterrätt ;) Fiick nämligen det på dopet och dem var ju verkligen helt awesome! Godaste jag ätit i sötväg tror jag :)

p.s fnissa för mig själv förut över hur tias andades när han sov förut. Han hade någon konstig rytm där hela kroppen rörde sig och sedan så öppnade sig munnen och gav ifrån sig ett ljud. Skulle filma detta men det är väl alltid så typiskt att dem alltid ska sluta då? d.s

DAILY

Diabetesmannen

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-06 @ 02:14:32
Alltså jag är typ lycklig inombords. Har hittat en blogg som en kille driver och bl.a så skriver han om sin diabetes. Jag skrattar högt vissa gånger inombords för han skriver på ett roligt sätt och det han skriver/förmedlar är så jävla sant så det finns inte. Älskar han typ redan. Ni finner honom här---> http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen
Även fast jag varken känner honom eller har pratat med honom så känner jag att han förstår mig. Ger en klar vinkling till att man faktiskt inte är annorlunda. Inte ensam och det känns som en otrolig lättnad..


DAILY

You know my name, not my story.

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-05 @ 16:19:00
Var man än går in läser man, min nyårsafton, my new years eve. Jag mår illa, vill spy, stoppa fingrarna i halsen. Hade det varit en dag jag hade fått radera hade det varit den. Vill inte se något som påminner om den dagen, vill riva sönder och elda upp min klänning. Känns som den bringar otur. Hade nog gjort det om jag inte var så klädkär. Men sen å andra sidan är det ju inte klänningen som gjort något fel. can't blame her! Men kanske iallafall ska tvätta henne rejält från bamsetårar. Så här lär det inte bli någon resume över nyårs aftonen. Det svider för mycket och ekar i huvudet. Även fast kvällen började bra. Har jag raderat alla bilder.. det är det närmsta jag kommer med raderingen.

WONDERWALL

?

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-05 @ 03:58:19

Man tänker ju olika i vissa fall och det är ju bra för det ska man väl antar jag? Men ibland, eller i många fall, i vissa sammanhang hade det varit så skönt om vi tänkte lika. För då hade man sluppit vissa gräl/disbyter, sluppit blivit sårad i tystnad. Och det hade varit lättare då man är i en situation där man själv blir sårad för man tycker en sak, känner en sak men endå inte tycker att det är riktigt är fel. För man förstår ju samtidigt. Hade man tyckt lika där, hade det nog blivit bra. Äsch, blää och fy, hatar verkligen, hatar så jädra mycket när man hamnar i dessa situationer. Och jag tycks ju göra det då och då. Ska förbli i tystnad i dessa situationer och vara ledsen inombords ensam istället. Lika bra för att slippa oförståenden och bråk. Klarar inte det...


DAILY

Man ska inte behöva ändra sig för någon annan.

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-04 @ 21:18:40
Jag har öppnat mig och det känns skönt. Jag har inget att skämmas för. Det här är mitt liv. Och just nu handlar det om att vara i extrema toppar och dalar.
Sitter just nu i soffan tillsammans med Tias och tittar på the voice sverige. Gillar det mer än,haha nu minns jag inte ens vad det hette, men det som gick på trean och danny var med. För gillar coacherna mer i detta programmet.
Föresten hade jag en väldigt väldigt söt sovkamrat i natt.




NEWS

Classico

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-04 @ 17:30:15
Har inte gillat hängande örhängen på åratal men dem här fastnade jag verkligen för. Tycker dem är classics och väldigt vackra!


Cubus, ca 40:-

WONDERWALL

Jag dinglar på en skör tråd

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-04 @ 03:32:09
Ibland känns det faktiskt som människor inte vill förstå mig. Dem försöker inte ens. Det första faktumet i att försöka förstå en annan människa är att lyssna, iakta och försöka att ta reda på. Fakta finns alltid att få. De handlar bara om vad vi tycker som är värt att kämpa för. För att kunna veta hur jag ska göra i vissa situationer och hur jag då ska göra behöver jag läsa och lära om min diabetes. Det kommer inte gratis till mig. Det gör inget näst intill. Det är samma sak med deprission, jag går till en psykolog för att få hjälp med hur jag ska kunna hantera den och kunna hjälpa mig själv ur den. Jag undrar egentligen hur många utav mina nära och kära som verkligen vet vad det innebär att vara deprimerad? Hur det påverkar mig, mitt liv och min sociala förmåga. Det hade varit så mycket enklare om någon bara visste. Det finns en och det var han som fick min klump att försvinna för han fyllde i mina meningar. Jag behöve inte säga någonting. Han visste redan.
Jag själv visste inte ens vad de innebar, även fast det är jag som går igenom det. Men när jag tog reda på det blev allt mycket tydligare. Jag var inte konstig eller annorlunda, helt normal för en deprission. Vad som för dig är enkelt, kan bli kaos för mig och ogenomförbart. Jag accepeterar att ni orkar, acceptera att jag ibland inte gör det.
Att sova mycket, att inte sova på nätterna, få sömnrubbningar, ha mardrömmar, att ständigt vara orkeslös, att ha svårt för känslolivet, att inte alltid klara av att umgås tillsammans med andra människor, att inte kunna prata, inte kunna känna, ha svårt för att utföra saker, att inte kunna tänka, att ständigt känna sig misslyckad, att inte klara av obehagliga situationer, jobbiga situationer, att inte klara press, att ha tankar om att inte längre finnas kvar, att ibland försöka vara osynlig, att vakna med känslan av att någon lämnat dig, att ha svårt att andas är en del utav det jag lever med just nu.

Gick in och läste en blogg och kopierade en text från en tjej som också lider av bl.a depression. Jag hade lika gärna kunnat skriva det själv. Även fast det är fruktansvärt tragiskt, lättar endå bröstet för att jag faktiskt inte är ensam. Det är inte bara jag.
"Jag har så sjukt svårt för att komma iväg. Att ta för mig att göra saker. Det går inte. Och det är inte för att jag är lat. Det är för att jag inte kan! Det är någon spärr i mig, men jag vet inte vart den sitter för att komma över den spärren."

Och en sak, ingenting utav det här handlar om att jag vill ha sympati eller ledsna miner. Det enda jag vill är att man ska förstå varför och inte tro så mycket på egen hand. Att på något sätt försöka dömma mig och få mig att känna mig värdelös, det gör jag så bra ensam. Jag är där jag är och det är inget jag kan göra någonting åt på minuten. Hade jag det hade jag aldrig suttit här och lättat på trycket.

FASHION

Om jag hade haft en tusen lapp över..

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-03 @ 16:19:23
..hade jag definitivt spenderat den på denna jackan. Åh vill så bara ha den :(( Har velat ha en vit skinnjacka hur länge som helst och om den skulle vara snygg i sommar till brännan när solen börjar att gå ner. überläcker! Tyvärr har jag ju ingen tusen lapp över till roligt och den kommer antagligen att hinna bli slut innan jag får pengar då den är på rean :(( Kan inte jag bara få vinna lite pengar? Jag förtjänar den.. förtjänar att få känna mig lite exlusiv.. it's perfect!


DAILY

realese me

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-03 @ 15:36:40
Tänk att få skriva av sig lite och få ut tankar och åsikter kan lätta på trycket så? Känner mig minst 10.000 kg lättare idag. Att uttrycka mina tankar och känslor är bästa medicinen för mig. För allt inom mig bara släpper. För idag är en sådan dag som man kan lägga mycket bakom sig, och just nu lever jag för det. För imorgon är en annan dag! För mina känslor kan storma som vinden som pågår ute just nu.

Idag hade jag planerat att hinna rensa ut julen så mycket som möjligt innan Tias kommer hem men vakna ju sent eftersom jag inte kunde sova inatt. Men hey, varför inte lika gärna ta det imorgon och njuta av att känna sig ganska tillfreds idag?


WONDERWALL

Snälla var bara du och ingen annan

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-03 @ 03:35:35
Jag blir upprörd, ledsen, förbannad, allt på samma gång. Jag har börjat förakta alkohol. Och när jag satte mig ner för att tänka ut varför? Har det faktiskt en ganska naturlig förklaring. Min pappa slog hårdare när han hade druckit, psykade mer än annars, jag har sett familjer falla isär, barn som farit illa, männskor som slagit varandra blodiga, vilket annars inte skulle ske, fått vetenskap om personer som våldtagit som heller annars aldrig skulle göra det, männsskor blir elaka och har en tedens att ignorera, upplevt alldeles för många rädslor i samband med alkohol p.g.a olika orsaker, läst om människor som mördar som heller annars inte skulle göra det, blivit bedragen p.g.a alkoholen, männsiskor vågar ta livet av sig och kniven i bröstet alldeles för många gånger. Människor blir vanföreställda, inte säga själva, inte ens jag och jag blir inte elak, bara glad och det är något som jag annars inte är. Kanske är bra? Men inte rätt. Mina ögon har öppnats och dem säger ta bort skiten. Till vilken nytta egentligen? Är vi såpass tråkiga att vi måste bli annorlunda för att kunna umgås med varandra? Då låter jag hellre bli. Jag vill lära mig våga endå. För det är mer naket. Hade det kommit idag hade det klassats som en drog och därmed varit olaglig och enda anledningen till att det inte förbjuds är för att systemet ska känna pengar. Allt handlar om pengar, men pengar gör en bara olycklig. Man förblir onöjd. Och blir girig. 
Only when the last tree has died, the last river has been poisoned and the last fish been caught. We will realise that we cannot eat money.

WONDERWALL

Everyone has their reasons. So do not judge

Published by Matilda Claesdotter, 2012-01-03 @ 03:08:52

" Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now.. "


Har ni någonsin befunnit er i mörkret och inte haft någon som helst aning om hur ni ska ta er ut där ifrån? Isåfall vet ni hur jag har det just nu. Att ord utan egentlig betydelse som yttras i ilska skulle kunna göra så här ont, om det sägs av någon som man älskar, hade jag ingen aning om. Det känns som någon lämnat mig. Som om någon hade stuckit en kniv i mitt hjärta för att låta den sitta kvar där. Men inte tillräckligt djupt för att ta död på mig. Men jag älskar, det gör jag verkligen, annars hade jag vandrat i ljus och mitt hjärta hade varit vadderat med bomull. Den som sa att kärleken är enkel, har nog aldrig tidigare i sitt liv ljugit så extremt. Men han som sa att den minst är lika underbar som den är svår har nog aldrig tidigare i sitt liv talat mer sanning.

Det finns saker som skrämmer mig mer än döden och jag vet i mitt hjärta att jag måste släppa det. Om så sker är det så och något annat vackrare väntar. Men det är så jävla svårt att låta bli. För man vill inte. Man vill kunna ändra sitt öde om det planerar att välja en annan väg än den du har planerat.

Jag är inte ofelaktig, jag gör och har gjort många saker som inte varit rätt. Men vad som är rätt för mig är kanske inte rätt för någon annan. Jag har alltid en orsak och jag vet och kan förklara den, även om den är underlig. Men det här är jag. Dem som känner mig borde veta och dem som inte gör det ska inte veta. Jag försöker alltid ha en tanke om att vissa gör saker av en anledning och därför dömmer jag dem inte. För jag känner dom inte och gör jag det är jag där för att hjälpa. Och vill dem inte det ska dem iallafall veta att jag står brevid. Att vi handlar olika och tänker olika är för att vi är olika och så ska det vara, för vi måste börja respektera människor för vad dem är. Because everyone has their reasons. 


RSS 2.0