NEWS

Old dress goes new dress

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-30 @ 04:29:00

Glömde ta en före bild. Men kan säga som så att hon hängt i över ett år och oskulden finns kvar än. But soon she'll get lay!!


DAILY

A Little Trip

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-30 @ 04:06:18

Imorgon(egentligen idag) åker jag och mamma en sväng till stan bara för att. Ska inte ha något egentligen men roligt att bara komma iväg och ta en fika och kika lite. Antingen så har jag blivit sjukt kräsen eller så är det så att det inte finns så mycket snyggt. Och är det snyggt så har jag typ redan det eller så kan man fixa till det hemma. Så idag har jag nitat, rivit, klippt och sytt och blev såååå nöjd med resultaten :))

LAST NIGHT

Home town festival

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-27 @ 01:30:29
Jenkan goes bananas , Im fucking in love with her (if i were a lesbian) ;) Haha! Fina töser allihop och pojkar för den delen med. Synd att jag bara hittade min dåliga kamera :/ så typiskt, letade frenetiskt överallt och hittade inte laddaren till min nya kamera och vad händer dagen efter när jag öppnar ett skåp där jag säkert letade minst tre gånger, jo laddaren. Min rekomendation är att inte leta under press och stress. Skit också att jag inte fick en fin bild på Pelle elefant och Leffe lejon med dem snygga flipp-floppsen. För det vart ju helt klart kvällens höjdpunkt. Det gör vi om! Mohahah.

NEWS

Bracelets

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-27 @ 00:41:00
Gillar mitt nya armband som jag haffade på rean för någon vecka sedan. Har fått en fling på större armband. Kan tycka att det räcker med accessorarer för övrigt om man väljer att ha ett lite maffigare(till vardags). Invigde det till hemma festivalen tillsammans med min nya klänning som jag fick sy om lite själv. Synd att  sommaren är över nu =( Hade velat ha den mer! Uscha, det är verklilgen höst på g, kommer på mig själv att inte titta vädret varje dag då jag väl innerst inne vet att nu spelar det inte någon längre roll. Tack alla tv-kanaler för eran omtänksamhet till oss inne-sittande-mysa-i-höstmörkret-svenskar. Kärlek till er! Och ett STORT grattis till er andra som inte bor här utan istället på någon tropik ö där man inte ens behöver någon tv. Byhu
 
// I really like my new bracelets. Has really taken a liking to big bracelets

DAILY

Tear me up in a tea-cup

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-21 @ 18:46:17
Dinner time i väntan på how i met your mother. HUR har jag kunnat missa denna übersköna serie? Jag älskar hela gänget att jag faktiskt har planer på att uppfinna en maskin som gör att man kan hoppa in i tvn och bosätta sig där- no joke! Samt att peta cowie i näsan. Bröstmjölkskråkisar är inte att leka med !
 
See ya later alligator!
 
p.s Sååå sorgligt att lätta kläder är slut men såå nice att alla underhållande program börjat igen (färjan, ensam mamma söker, hollywoodfruar m.m).

DAILY

Todays homework

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-15 @ 23:12:00
Varit i grannstaden tillsammans med mamma och gjorde tuttekontroll(inte jag, utan mamma. Första kontroll är vid 40 års ålder och de är änna 15 år kvar dit). Så nu vet jag hur ett par bröst ser ut på insidan. Så nu är jag lite mer allmän kunnig. Bröst, ögon, hjärna och arm. Hoppas väl få slippa röntga fler delar av kroppen. Känns något chill med strålning  nu och hjärnan är inget att rekomender men frånskillt många andra vet iallafall jag att det finns något där uppe ;)
Efter mac ponken tog vi svängen förbi bror hans sambo och deras lilla bebis. Så söööööt och vad fort det går. Tur hon var extra liten när hon kom så hon är liten lite extra länge :)
 
Håller tummarna för sol imorgon. Är änna sugen på det för första gången på hela sommaren. Och att lukta bränt är inget man egentligen vill göra. (solariums emedemi)
Love.
 
Påminnelse: Sy i knappar och laga sömmar, GLÖM EJ!
 

DAILY

How can we surrvive this

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-15 @ 00:25:58
 
Antidepressiva? För alltid eller för ett tag?
Hur ska man leva med dem och hur ska man leva utan dem? Det finns nog tyvärr inget konkret svar. Men hur ska man någonsin kunna plocka bort det som hjälper en att återbygga det som fattas inom sig? För gör man det finns det ju ingenting längre som håller blockeringarna till glädjeämnet i oss borta. Men för alltid kan betyda att vara glad för en kort stund då biverkningarna kan bli cancer. Men jag väljer endå för alltid en kort stund än att vara ledsen för evigt.
Vill att alla där ute ska veta att man inte är ensam, dumbom eller på något som helst vis sämre än alla andra. Man kan aldrig vara sämre än någon annan, snarare bättre än någon annan(men endast när det kommer till elaka personer).  Ingen är perfekt, allra minst den du tror är det. Ingen är alltid lycklig bara det att du kanske råkade bli lite mer olycklig när du just är det. Ingen är normal och ingen är heller onormal för det finns ingen människa i hela vida värden som kan sätta prägel på vad normal och onormal egentligen är? Och dem allra flesta tycker olika i olika sammanhang och händelser. Jag tycker falska människor är osmakliga medans andra inte bryr sig om det. Något som jag har lärt mig med åren är också att jag aldrig ska låta mig själv skämmas över mig. Om någon annan gör det är det dennes promblem, inte mitt. Samt om någon anna har problem med hur jag är eller ser ut är detta också dennes problem. Jag är den jag är och så länge jag tycker om mig, accepterar jag också alla sidor hos mig. Knäppa, som bra. Och jag har rätt att tycka precis som jag vill, du också. Några tycker att jag är fin och några tycker jag är ful och det är ingen utav dem som har fel. För som sagt gillar vi alla olika. Personlighet som utseende. Och jag tror att de mesta händer av en anledning, hur som helst är det iallafall bra att tänka så. Människor förändras så att du kan lära dig att släppa taget. Saker blir så fel ibland för att du ska veta när det känns sådär rätt. Du kommer tro på lögner så du lär dig att enbart lita till dig själv(och mamma, mamma ljuger aldrig). Och ibland faller bra saker isär så att någonting nytt mycket bättre kan byggas upp igen. Och glöm aldrig, fina, bra och fantastiska människor kan också må dåligt.
Tack för mig.

WONDERWALL

You & Me Me & you

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-14 @ 01:55:30

Med sanningen i hand så har vi de svårt ibland, kanske svårare än andra. Men inget kan jämföras när vi har det som bäst. Då världen ler, solen blir varm och alla fåglar kvittrar i kör. Våra hjärtan slår i takt och växer ihop till ett. Ett vackert ansikte kanske inte har ett hjärta men ett vackert hjärta har ett ansikte. Du är allt jag behöver.


DAILY

Yes, im back and it's not in black !

Published by Matilda Claesdotter, 2012-08-13 @ 15:48:12
Long time no see...
Sommaren har rullat på i full fart och datorn har jag låtit stå. Men nu när mörka höstkvällar inte är allt för avlägsna , måste mina fingrar sysselsättas. Så mig lär ni få som ett kärt återseende framöver ;) Tias min har återkallats efter två veckors semester så här hemma har allt återgått till det normala. Idag har jag sett på film, gråtit till film, sytt om min klänning som jag ska ha på home festivalen på Lördag, målat naglarna och nu ska jag sy i saknade knappar och små hål som brustit i sömmar.
 
We catch up later with some summer pictures ♥
 
p.s
By the way är det två år sedan jag och min älskling började dejta och idag så har vi varit tillsammans i 1år och 9 månader, yay!
d.s  

RSS 2.0