OUTFITS

Rock star city life

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 18:57:37
Fick allt med mig min man. Fick handlat lite också men hittade inget tvåvånings kakfat så fick bli en enkel silverbrick att lägga accessoarer på :) Visar senare.
Innan vi begav oss hittade jag mina fina nya imitations mocka pumps, som jag helt glömt bort. Så invigde dem idag!



// DAGENS // Pumps H&M // Jeans Monki(home made) // Jacka/Kavaj Vintage //

INSPIRATION

Tsss

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 16:25:40
Har gjort om två par jeans och sytt fast en liten rosett på en tröja. Inspirerades av dessa två fina flickor gällande jeansen. Nu väntar jag på att mannen ska komma hem så jag kan fråga honom om vi kan åka och handla. Vill hitta ett gammalt kakfat i två våningar som jag kan ha smycken på :)


NOSTALGI

Bridemade

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 15:29:00


Jag minns men vill endå inte komma ihåg. Så jag minns mamma som ensam giftemåls tagare. Finns det apparater som rader bort ansikten? Vill ha mamma ensam. För hon är det vackraste som finns, SPECIALLY here. Jag var brudtärna i magen här.

FASHION

Wanties

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 14:11:38


Fyrklöver i Gina. Im in love, love, love, love. Har inte hittat grejer på Gina på evigheter. Och nu när man väl gör är shopping kontot slut :( Klänningen och smyckena hade varit så något att ha på lördag om vi ska ut. Och blusen+smyckena perfekta för daten.

DAILY

Det är lycka

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 13:38:49
Det var ingen spontan utgång inatt för er som trodde det. Satt och nerda framför datorn med massa krummelikrum koder. Ändrade designen på bloggen. Efter att ha satt upp höst gardiner här hemma igår så kände jag att bloggen med behövde "höst städas". Minimaltistiskt med min nya favvofärg orange som en snygg detalj.

Många kanske känner höst ångest och blir deppiga. Minns att det var så i skol åldern. Efter att ha haft friheten att stanna uppe sent och göra som man vill och komma tillbaka till tidiga kvällar, tidiga mornar, förlorad sömn i en blå buss och skolans fyrkantiga miljö med doften av vita kritor och blackboard. Men nu känner jag bara lycka över att dem gröna löven börjar skifta i gult och orange. Luften blir svalare, stickade tröjor och kappor på min hud. Samt att varje gång jag går ut och känner doften påminns jag om min älskling, den allra nyaste nyförälskelsen som vi hade. Förra året runt denna tiden.. träffades jag och han. Som ödet liksom. Det är lycka.


Photo: 2010-09-28 - Mysiga filmkvällar som lätt övergick i timtals långa samtal, hela natten. Blir tårögd över när jag tänker på hur lycklig jag är över att det verligen blev jag och han, på riktigt.

DAILY

Z z z

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-31 @ 07:39:16


Trött... fått noll sömn, så stupar i säng nu.

G.

NEWS

Fyndat

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-30 @ 16:01:00


Fruktskål samt en silver bricka att ha massa mysiga värmeljus för kommande tider :)


DAILY

Planes

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-30 @ 13:49:00


C.

DAILY

Red Riding Hood

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-28 @ 23:51:00
Efter att vi målat teckningar till varandra i sängarna somnade barnen runt elva snåret igår. Då var det dags för vuxen mys. Åt överbliven kina mat från Fredags kvällen och började titta på Red Riding Hood. Men båda somnade slut i soffan efter en halv timma.
Barnen åkte hem idag runt halv fem efter att ha ätit middag tillsammans+mormor(mamma). Och runt nio fortsatte vi och titta på filmen och vilken underbar film. En mystisk, vacker saga i twilight anda. Kärlek var i fokus, vilket jag gillar. Lite den sortens kärlek som inte går så bra i början men som blir underbar i slutet och varar för evigt. Det är vad jag iallafall fantiserar om att den gör. Kärlek som inte förväntas fungera men med en sådan stark passion kan dem gå igenom berg. SE DEN!


DAILY

Spiderman vs lion queen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-27 @ 17:32:00
Är på mc donken och har fått ansiktsmålning och ätit lite mat. Så nu har vi en busig spindelmannen och en söt liten tiger med oss hem i bilen. Ska in på maxi först och köpa lördags godis till vildjuren :)



NEWS

Köpt!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-26 @ 23:15:56

//BILD 1//
1.
En vit bas t-shirt i lagom oversize storlek, Carlings. 2. übersnygga pums, DS. 3. Mascara, Laura Key. 4. Mullvadsfärgad väska, H&M. 5. Tunnstickad med "mocka" detaljer, BikBok. 6. H&M

Köpte även vinterjacka och gosiga vinterskor för kalla fötter idag men visar det en annan dag ist :)


//BILD 2//
1.
Hårspray, TREsemé. 2. Hårsnoddar, Rusta. 3. Underbart väldoftande bodybutter. 4. Torrscampo, Rusta. 5. got2be. 6. Ring, Rusta. 7. Mini lack, Depen Nr: 248. 8. Minilack, Depend Nr: 201. 9. Minilack, Depend Nr: 206.

Köpte även TREsemmé natural schampo och balsam, helt utan silikon. Håret blir så sjukt underbart efteråt. Mjukt och får verkligen mina kluvna hårtoppar att lysa med sin frånvaro.

C.

DAILY

SWAT

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-26 @ 22:01:00
Har spenderat tid i stan idag. Var och shoppade samt storhandla mat och på vägen hem handla vi kinamat, Yummi! Nu sitter vi och tittar på S.W.A.T och ska strax ta fram godis skålen. Vad vore en fredags mys utan candy?


Tar en fika pause. Män pallar ju inte trycket vi kvinnor har ;)

Glader!

C.


DAILY

boppididoo

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-25 @ 22:35:55
Har precis haft tacos mys med maken. Och nu sitter vi och tittar på grabben i graven brevid. Gillaren!
Idag har jag färgat håret, målat naglarna i orange(orange har kommit att blivit min favvofärg) gått långt tillsammans med mamsen och hundarna och städat så att det är fint inför helgen när syskonbarnen kommer för sleep over :)



C.

DAILY

Im in love whit a fable

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-25 @ 00:03:00
Aw mysigaste filmen ever. Vill ha en sådan kanin. När jag  var liten blev jag alltid lika ledsen att dem animerade inte fanns på riktigt. Kul, söt och mysig film. Måste köpa den. Kan nog se den om och om igen. Skulle med vilja vara påskharen. Allt godis och färger är så fint.


OUTFITS

there will always be another mountain

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-24 @ 20:57:00


// Dagens // Klänning Vila // Skor SP // Klocka mammas gamla // Clutch Gina T // Kappa/Kavaj Vintage //

Är så sjukt sugen på att tattuera mig att om man kunde hade jag nästan stulit en ;) Har iallafall kommit på två och en ska vara texten på rubriken. Vart vet jag inte hundra men 99,9. Måste boka en tid med tanke på att magic man är en upptagen man.

Nu ska jag och min älskling kolla på den mysiga filmen HOP :)

C.

VIDEO

Bättre sent än aldrig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-24 @ 16:33:04


Kärlek, C.

NEWS

Achy breaky heart

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-24 @ 12:57:16
Hade lite tråkigt så föreslog till mamma att vi skulle åka till second hand butiken som ligger i närheten av där vi bor. Alltid kul att gå runt där inne och lalla och se om man kan fynda något unikt. Hittade denna oversize kavajen som jag ska ha som en kappa/jacka. Samt en svart clutch. Allt för 40 kr!



C.

DAILY

Pineaple

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-24 @ 12:50:26
Ikväll ska jag och snuttis ha myskväll, räkor, kex och ostar och en stor annanas :) Vi hyrde även en film också.  Sanctum.


C.

NEWS

Nya

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-23 @ 16:45:00

DAILY

Bapelsin

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-23 @ 14:36:00


Har varit i stan idag. Fick handlat ett par skor, men visar dem sedan för nu ska jag gå ner till mamsen och måla naglarna i denna fina apelsin färg som hon köpte idag :)

C.

NEWS

"Brilljant"

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-22 @ 22:18:13
Blir lite ledsen i ögat när mor pratar om alla delikatesser som hon hade när hon var ung som är helt i mode nu. Men ibland så hittar man något från förr i föråddet och då får man tacka och ta emot för det lilla :) Hittade även två klockor med dem visar jag imorgon för nu ska jag nuffsinuffsa med min Tias. Kisses, C.


Coola brillar om man vill vara nerd för en dag ;)

Mäktiga solisar, för våga det i höst. DÖsnyggt!

DAILY

late and only update

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-21 @ 19:47:49
Har mått skit och piss hela dagen. Armarna värker så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart? Ska nu ta mig ett bad för att sedan krypa ner i soffan i ren pyjamas och inte göra ett piss. Så ser min kväll ut..
Vi hörs imorgon, hoppas allt är lite bättre då.

C.

DAILY

Just precis nu!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-21 @ 00:32:05

Jag och pälsk rockar loss i super mario bros, hey ;)

C.

DAILY

Play my piano, boy.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-21 @ 00:28:54
Har varit en slö, slapp och likgilltig dag idag. Inget märkvärdigt och fartfyllt har hänt. Förutom dem 657 meter som vi gick till hemköp.. fast vi gick ju tillbaka samma väg igen så sammanlagt 1314 meter då. Tror nästan jag ska delta i sthlm maraton nästa år. Känner mig riktigt i form för detta. Sen så nät shoppade jag lite, men inte lite enligt Tias, utan enligt Tias shoppade jag i tre timmar. Tiden går fort när man har roligt så jag kan inte säga emot det heller. Sen har jag målat naglarna i färgen blue my mind. Älskar det! Tror det blir min höstfavvo ♥


Vann i Yatzi! Wohoooo!

C.

NEWS

Blockmönstrat

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-19 @ 21:15:12
Efter att ha varit hos en fullständigt inkompetent jubel idiot till läkare åkte jag och Tias till stan. Jag behövde tröstas. Tröstas genom lite tröst shopping. Och det roliga var att jag inte behövde dra kortet en enda gång. Hade ett par skor som jag inte använt, bytte dem till dessa, samt en check i från H&M som jag fick denna veckan. Gratis är gott. Gott även för samvetet.


// NEWS // Blockmönstrad topp H&M // H&M Magazine // Ring H&M // Boots SP // H&M's nagellack i färgerna, blue my mind och peppermint fusion //

C.


FASHION

Dagens detalj

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-19 @ 15:40:00

Gammalt armband i från urminnes tider. Gillart! Hittade det när jag rensade min smyckes samling.

C.

DAILY

Im still good

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-19 @ 12:52:21


Seg morgon. Är trött fortfarande, fast jag sov länge. Är nog det som är felet att jag sov för länge? Ska strax ta på mig och gå ner till mamma. Hon ska följa med mig till läkaren klockan 14:00. Men först bara lite mys i sängen med Sagis.

C.

DAILY

Sweet dreams

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-18 @ 23:34:51
Nyduschad. Godnatt. C.


DAILY

rockin'it

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-18 @ 22:35:01
Just det! Jag handlade ju lite förut..det glömde jag ju att tilläga så gör det nu. Köpte ett torr schampo av märket Schwarzkopf-got2be. Samt alla modeälskares bibel ELLE ♥ Fick även med en extra liten tidning, TRENDBIBELN- allt du behöver veta om höstens mode. Ska börja läsa den nu och måla naglarna.


C.

DAILY

What more can we get?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-18 @ 18:22:00




Spontan åkte med mamma och handlade förut. Hon skulle ha mat och jag hade väl inget vettigt för mig (utom att få raseri utbrott på super mariot). Väl hemma sen så dammsuga Tias och jag lagade mat. Inget direkt mer att tilläga.

C.

DAILY

bagge

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-18 @ 13:07:54
Morrn!
Att ha på sig en gul one piece är ingen hitt när sommarvädret fortfarande skriker sitt namn. Min gula blev istället gul med små svarta prickar. Har inte känt mig så populär sen jag steg in på Egyptens flygplats i kort kort(enligt egyptiserna). Om ni förstår vad jag menar? Rapsbagar+gult=magnetism, pluss och minus.

Nu ska jag äta lite mat, magen kurrar. Ska dricka o'boy för det var evigheter sen. Ungefär så¨längesen som i högstadiet.

Puss, puss

p.s ni måste kolla in H&M's nya the fall collection som jag snubblade in på förut. Im in love, lika always. '

C.

DAILY

Bortsprungen?

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-17 @ 19:51:53
Buhu jag är så ledsen men inte tillräckligt än för att gråta tårar, eftersom hoppet inte övergivit mig ännu. Lilla misse pissen har varit borta enda sen igår kväll och han brukar alltid komma in på morgonen när jag går ut med Schipp. Men jag har inte sett till honom på hela dagen :( Han kanske är ensam och rädd eller i värsta fall?!.. Usch jag vill inte ens nämna det..
Hur som helst ska vi ta bilen och se oss omkring ifall vi kan hitta honom.

_
Foto: Min fina Sunday ♥

C.

FASHION

"Människans bästa vän"

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-17 @ 19:44:46

Chic by Cubus.

Pälsvästen kommer att göra en het comeback i höst. Därför blev jag glad när jag hittade min gamla pälsväst som jag fyndade för några år sen. Nu åker den fram och syndigt nog längtar jag till hösten. Den är mysig på alla möjliga vis. Tända ljus och mysigt stickade tröjor :)

C.

DAILY

Ringar på vattnet

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-17 @ 17:10:31
Sitter och lyssnar på P3 eller Tias gör det, och jag har inget val. Dem spelar för första gången låten som några kändisar har satt ihop för svältkatastrofen i Afrika. I mina öron är det kråksång och jag hör knappt vad dem säger. Dock en guld stjärna till Timbuktu. Han har iallafall en skön ton. Märks att dem bara haft en vecka på sig men det går ju till bra endamål och det är väl den största av gåvor.

C.

NEWS

Night blue

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-17 @ 17:06:32

// Vintage 10 :- //

En fin clutch som kommer att användas effektivt nu i höst. Smyg kär!

C.

DAILY

Blue striped ballon

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-17 @ 12:59:50
Morrn!
Startade morgonen med småprat tillsammans med mamsen. Sen promenad med Schipp. Och nu har jag sysslor att göra. Har redan diskat men det finns mer att göra:
- Kök, skåp över diskbänk, två småskåp.
- Randig pall
- Skåp vid spis.
- Badrum, krukor.
- Bälten.
- Gå över kläder (snabbt).
Kul att ni förstår.

Samt
(sy kläder+gardiner+Tias skjortor. Vilket jag nog gör en annan dag.

Men först lunch!

C.

DAILY

Jag skulle säga, du..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-16 @ 22:17:20


Min Mattias är den bästa som finns och det är inte bara för att han just är min. Utan det är hans specialiteter som gör honom till det där lilla extra bästa. Som i våras, då han gömde små röda plast hjärtan här och där, där jag brukar vara. Och nu har han istället satt ut gula post-it lappar med gulliga ord på. Välmående ord. Som denna jag hittade på spegeln i morse :) Min kärlek, det är han <3

C.


DAILY

ordinary girl

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-16 @ 12:42:41


Morrn! Ska strax iväg på lite ärenden. Men jag kommer tillbaka sen ;) Måste få i mig lite mat, magen kurrar men jag har ingen aptit just nu.

Tjing, C.

OUTFITS

Bless the broken road

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-15 @ 20:31:19
Strax blev till väldigt mycket senare. Men här är den iallafall. Och nu är jag nästan klar med allt. Blev två svarta sopsäckar fulla. En med skräp och en med kläder, väskor och skor som ska skänkas bort. Ska fortsätta imorgon nu när jag endå är i farten. Hade helst gjort klart allting för de är sådan jag är men har inga krafter kvar till det.



// Dagens // Tröja/klänning self made // Boots Din sko //

C.

DAILY

M o n d a y

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-15 @ 14:50:24


Har trixat nu lite på morgonen och ska strax fortsätta. Måste tvätta, vika, hänga och göra plats åt kläderna. Tias och jag behöver nya garderober, så får bli en sväng till Ikea inom en snart framtid. Men nu först ska jag göra mig lite mat, köttbullar och makaroner står på matlistan idag.

C.

p.s
slänger in en dagens strax

DAILY

.The warm in you

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-14 @ 21:51:06
Sitter i soffan och tittar på buskis. Buskis är så där mysigt nostalgiskt. Älskade nämligen buskisar när jag var liten, de och Eva och Adam. Vad som mer är nostalgiskt ikväll är att jag har bakat en kladdkaka. Minns inte ens när jag gjorde en sådan senast? Men gott är det :) Så ska ta mig en bit nu och ta fram något roligt spel.

Ha en mys söndag, C.

DAILY

batiste

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-14 @ 18:06:54
Sitter och väntar på att mina naglar ska torka, så att vi kan åka och handla. Blev trött på rosa redan efter en dag så målade om dem idag i färgen Glitzy Plum. Väldigt fint och specialt utvalt av Mattias. Har även tvättat håret. Åh det var riktigt gudomligt. Får ju inte tvätta det så ofta nu när jag satt i nail hair. Därför blev jag super glad när jag hittade detta torrschampo inne på rusta för typ 40 lappen. Det tipsades ju om det i Sofies mode för några nummer sedan. Tjejen tvättar typ håret två gånger i veckan. Vilket är väldigt skonsamt för håret. Har själv inte testat det än men meddelar så fort jag gjort det för och se om det var bra. Annars har ju tresseme kommit ut med ett. Har dock inte sett det ute i handeln än?


Den gula doftar kokos, och min man älskar kokos, vilken fördel för mig. Han kommer ju att vara som fastklistrad ;)



C.


DAILY

Schrimps de la vino

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-13 @ 20:03:46
Blir en myskväll tillsammans med kärlek ikväll. Har precis lagat lite god mat bestående utav, lax, räksås och pressad potatis. Samma som det bjöds på när jag och Tias lagade tre rätters till mamsen. Yummi. Sen ska vi se den nya Irene Huss filmen som kommit ut nyss. Den verka bra och jag har en enorm förkärlek till svenska filmer. Dock borde jag hålla mig i från dem lite läskigare eftersom jag drömmer mardrömmar nästan varje natt. 

Nepp nu ska nog laxen vara klar. Så nu blir det mat med Tias och ett parti yatzi.. guess what? Jag har börjat och vinna ;)

C. 

p.s
Foto: 3 rätters dagen och mamma var det vackraste jag sett.

C.

DAILY

Föralltid ska det vara vi

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-13 @ 16:56:00
Idag är ingen vanlig dag. För dagen idag lystrar till siffran 13 och det är just den siffran som är min och min kärleks. Vi har månads dag, 9:e månaden. Vad tiden går fort. Alldeles för fort när man tillbringar den tillsammans med någon så underbar. Men vi har många år kvar, vi ska hinna bli gråa, skrynkliga och några centimeter kortare. 9 månader tillsammans, 1 års detjande och fortfarande samma pirr, fortfarande samma kärleks kraft. Skillnaden är att jag älskar dig mer än då och mer för varje dag. Min kärlek till dig är oändlig. Finns inga stopp. Kände från första stund när din hand var i min att det var dig och ingen annan mitt hjärta för evigt skulle tillhöra.
Älskar dig min snuttigrutt ♥

Photo: me&you

C.

DAILY

Hello morning

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-13 @ 10:03:15
God morgon!
Vakna runt nio och var ganska pigg så strunta i att gå och lägga mig igen och gick istället ut med chipp. Vilket underbart väder de är ute eller? yummi!
Snart blir det frukost och nagellacks målning. Sen får vi se vad dagen/kvällen har att erbjuda? Mår faktiskt lite bättre idag:)

C.

FASHION

Pointless

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-13 @ 08:41:00


C.

OUTFITS

A LIFE LESS ORDINARY

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-12 @ 20:59:52


// DAGENS // Skor Din sko // Tights old // Topp Bikbok // Fuskpälsväst Cubus old // Glasses H&M //

Min älskling lät mig få sova i några timmar efter att han kom hem. Jag behövde nog det. Och medans han lät mig sova så städa han och diska vårat mount dish mountain. Sen väckte han mig när han var klar runt fyra och sa att vi skulle ut och käka eftersom lilla jag är sjuk och skulle få slippa laga mat då. Min prins ♥
Och nu var vi hemma igen och jag ska försöka att känna mig lite fräsch genom att ta en dusch och sätta på mig nytvättade myspys kläder. Ska nog utmana Mattias i Wii sen eftersom det inte går ett enda vettigt på dumburken, huh!

C.

DAILY

Kråkboet på åskstigen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-12 @ 12:28:18


När halsontet nästan är borta ska hostan istället komma på besök. Och den är värre, så mycket värre. Ungefär som när en oväntad person man inte gillar plingar på dörren. Kan inte be dem att gå och vet inte heller när den gör så.
Nu sitter jag i köket, äter soppa i min vita sovtröja med en gammal choklad fläck. Livet känns på topp! Vill ut och gå, dansa, träna, älska, kela, dricka vin tillsammans med min kärlek. Men istället sitter jag i köket i en vit tröja med en brun gammal choklad fläck.  Kanske ska in och byta snabbt innan kärleken kommer hem så att vi inte hamnar i genern "gifta på låtsas".

Ska ni göra en härlig helg som denna?

C.

DAILY

Så olika

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-11 @ 23:57:00
Jag är rastlös klockan 23:44, klockan 23:45 också!! Jag jämför tummen med månen, undrar om världen verkligen är så stor som dom säger? Och inget bevisar att jag varit i Afrika. Känner mig som en guldfisk fångad i en glasskål med ett tre sekunders minne. Nu funderar jag på att skaffa en guldfisk när nya pengar kommit, det har jag iof gjort länge. Men det gjorde sig mer meningsfullt nu. Jag och min guld fisk Hubert, ja de är så han skulle få heta oavsett könet. För just min guldfisk kanske är kvinnofisk men vill heta Hubert och är han en mansfisk ja då har väl de sina fördelar. Inte för att jag har något emot transexuella (varken fiskar eller människor). Fisken hade varit något positivt för mig, den hade fått mig att känna mig större i min "glaskula" eftersom beviset finns att hans är mindre. Men jag hade tagit hand om honom, matat honom, givit henom kärlek, druckit te samtidigt som vi disskuterar vädret och vilken färgkombination jag ska ha på strumporna? Varje dag hade han uttryckt sig enformigt med ett blubb, blubb och efter tre sekunder hade varken han eller jag mints vilka vi var. Jag och min guldfisk, min guldfisk och jag. Vilket radar par. Så olika men endå så lika, en fisk och jag, jag och en fisk. Haha!

Nu ska jag fortsätta att förstöra miljön genom mitt frenetiska snytande, undra hur mycket liter snor man producerar under en förkyldning om förkyldningen varar i dagar? Sen ska jag ta mig en donut och ett glas ganska så fryst coca cola light, det får man på en torsdag när man gränsar mellan förkyld till lite små sjuk. Sen å andra sidan så är de tre minuter till Fredag!

C.

p.s Snarkningar borde vara olagligt d.s


DAILY

När man inte vet

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-11 @ 19:14:32
Uppdaterar lite och långsamt. Har tappat mina smaklökar. Och vi som ska äta bea idag.. så typiskt :(. Har precis sprejat lite otrivin i desperat försök att få tillbaka smaken tills dess att maten är klar om sisso där 20 minuter :O

C.

DAILY

Snuvig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-10 @ 13:57:17




Man ska passa sig för vad man "önskar". Pratade med Mattias om att det var längesen man var sjuk och att det skulle vara lite mysigt att bara krypa ner i soffan, kolla gamla filmer, äta glass och inte behöva göra något. Men jag menade inte att jag skulle bli såhär dålig :( Snuvar, dova öron, nyser och ont i halsen, men bara på vänster. Nu kom min man hem, hoj!

NEWS

Cover me in black and brown

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-09 @ 19:58:12


Fyndade dessa förra veckan på rean, 49 :-. Kunde inte motstå även fast det inte är så mycket jag. Men dem var söta så jag tillät dem att bli jag. Så nu är de dem och jag, jag och dem, tillsammans med ett par tjusiga sockar!

C.

OUTFITS

Hon har blommor i sitt hår.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-09 @ 15:20:00

// Dagens // Klänning H&M old // Skor SK // Bälte Gina //

Har grejat med hår och kläder idag. Det är inte klokt vad fina plagg kan bli bara genom att klippa. Då blir jag glad :). Nu ska jag bege mig bort mot ICA för att inhandla det sista så jag kan laga mat till min man.

C.

DAILY

1 2 3

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-05 @ 11:07:36
På morgonen tar jag alltid ut hundarna på andra sidan vägen. Ligger ett stort grön område där. Perfekt för morgon kiss! Men det är inte bara hundarna utan även katterna hänger med som släptåg. Vilket ger mig en halv hjärtinfarkt varje gång Saga och hennes son ska gå över vägen. Saga har nämligen ingen respekt för bilarna och ingen vetenskap om att dem kan göra henne till en pannkaka. Vet inte hur många bilar som fått bromsa in för att hon sprungit efter? Säkert fler i och med att jag inte är med varje gång hon går över där. Dummelidum dum katt.

Nu blir det frulle och lite tv tittande. Känner mig gammal när jag klagar i huvudet över alla dessa kontroller som ska startas för att ens kunna titta på tv. Funkade inte en alldeles utmärkt?

Buhu ska städa sen, men det är väl lägligt i och med att det regnar. Ingen solning idag :( Hoppas det avtar tills morgondagen!!

C.

NEWS

Grannies old necklace

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-04 @ 23:28:24



Fick ett halsband i från mormor. Hon använder inte sånt längre och jag älskar stora halsband vilket ligger helt rätt i tiden.  Hon har massa vackra smycken. Älskar sånt i och med att det inte längre finns. Hon fick det av morfar för många år sedan och det är ett handgjort Theresa halsband. Putsade upp det lite så nu är det som nytt och redo för nya äventyr.

C.

DAILY

bop bop

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-04 @ 10:38:33
Mornings! Klockan halv tio bestämde sig Laika för att det var nog. Hoppade upp i sängen och gav mig blöta pussar och la sig tätt intill med sin fluffiga päls och ville att jag skulle borra ner fingrarna där i och kela lite :) Hon gjorde min morgon. Man får så sjukt mycket kärlek ifrån den lilla luddbollen. Blir alldeles varm och glad inombords. Shes the best <3
Efter att ha fått i dem frukost ska jag få i mig lite själv. Vädret är ostabilt så vet inte om det blir så mycket soltimmar men ska endå ge det en chans.

Puss och kram, C.

DAILY

Ett ufo har landat eller som syrran skulle ha sagt det, huvudsaken är att håret blir bra!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-03 @ 20:44:35


Har spenderat hela dagen i solen hos syster yster vilket ni antagligen ser på mitt rött lysande ansikte. Satt och prata klänningar och hår inför lördagens bravader. Och som syrran sa, huvudsaken är att håret blir bra! Vilken vi kom in på är jävligt sant. Ser håret förjävligt ut gör du det också(bortsett från alla söta killar med morgonrufs, bättre än frill vissa stunder).
Så kom hem och blev sugen på att rätta till lite "fel" i frillsen och älsklingen har hjälpt mig. Han är en alldeles utomordentlig musa.

Kisses and hugs, C.

NEWS

Fucking gorgeous

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-02 @ 22:56:54



Investerade i dessa förra veckan. Perfekta nu. Perfekta till hösten. Beiga, 149 :-, Din sko. Vilket kap!

C.

DAILY

I det tysta

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-02 @ 22:53:15

Såg en film för ett tag sen. Huvudkaraktärens pappa sa något klokt om att man bara ska dricka alkohol för att gå ifrån glad till gladare och inte ledsen till glad, det blir bara kaoistiskt eller en käftsmäll dagen efter. Jag lydde inte det rådet. Jag satte mig ensam på balkongen med vin i ena handen och en ciggarett i den andra. Lika ensam inuti. Men jag är väl inte mer än människa? Vi kan inte alltid göra allt inom mallar, för ingen är perfekt, inte en enda jävel. Som att stå på macken, dra kortet och få: ej godkänt. Känns som en varnings signal blinkar ovanför huvudet och alla i butiken runt omkring sig vet att man är pank. Varför i helvete ska man egentligen bry sig? Kan inte säga att alla varit med om det, men nästan. Oavsett om dem varit panka eller bara haft fel på kortet. Man känner sig så smutsig, utsatt. Men vem är väl någon att dömma? Dom vet väl inte att jag som kanske vissa andra skiter i mitt liv runt omkring eftersom jag skiter i mig själv. Kom på det förut när jag var ute och gick med hundarna. Jag är sjuk, men gör mig sjukare. Jag kan rent ut sagt bli döds sjuk. Bli kall och likblek för att jag skiter i allt och framför allt mig själv. Och går och lallar om att det inte händer mig. Men en dag så händer det alla och vi har ingen som helst aning om när ridån väl går ner...
Försök att ta vara på varje dag du får. Det gjorde jag i Söndags och idag sitter jag här grinig med tanka och hopp om livet för jag drömmer vilket visar att jag lever.

Godnatt din nakna katt, C.


DAILY

Thorn Birds

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-02 @ 16:14:52
När jag väl påbörjat något måste det slutföras. Hade planerat att sola tills dess att älsklingen kommit hem men fick helt enkelt avbryta när sista molnet byte nyans från snövit till askgrå och mullret gick till små lätta regndroppar. Antar att det är därför jag drar mig för att städa för att jag vet att då gör jag så att varje hörn är smulfritt och det tar några timmar. Och idag har jag ingen lust. Är depp och vill förbli det. Det är en röd vecka så mitt planerade sundhetsätande hamnar i komposten och istället gräver jag ibland soporna. Choklad, choklad, muffins och mera choklad. Måste till affären och köpa choklad och daimglass med päronsmak. Smaka den första gången igår och det var kärlek vid första ögonkastet.

Nu ska jag fortsätta att kolla på gamla filmer, gamla som i 1920. Puss, C.

p.s låt det bli fint väder imorgon då jag har en planerad dag hemma hos syster med sol och poolbadande :)


DAILY

. . .

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-02 @ 11:19:16
Tänker inte förlora så många soltimmar som igår så går ut och lägger mig nu och gör iordning här inne sen ikväll :)

Tjing, tjing, C.

DAILY

Firework

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-01 @ 20:18:24

Sorry mami..

Jag och min älskling ska grilla nu och ta ett glas vitt. Varnade honom för att jag nog inte kunde rå mig på grillen. Och visst blev det väl så. Benen lossnade men grillen består, så grillat blir det endå.
Ska se om jag kan slå Tias i Yatzi nu också. Borde göra det med tanke på min förlorade förlovningsring.

Ha de mys, C.

NEWS

Lady in red

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-01 @ 20:07:00
Vi var i stan förut för att beställa en ny förlovningsring men dem visade sig vara slut och kommer inte in förän i September igen :( j#@la sk#t!!! Fick en tröstpressent av min fina iallafall. Har velat ha en röd klänning ett tag nu men inte hittat någon bra. och så uppenbarade sig den här precis innan vi skulle ta rulltrappan ner. Lyste som en slipad rubin <3



C.

DAILY

summer breeze makes me feel fine

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-01 @ 10:52:57
Sommar morgon. Vem behöver en väckarklocka när man har Laika på besök? Väcktes klockan halv tio och det var väl bra det för vilken strålande morgon det är. Klar blå himmel med lätta brisar. Tillsammans med Laika blir man tidig morgonmänniska, rik på kärlek men fattig på kattmat. Ska ha henne en vecka då mamma är ute och seglar på havet. Lyllos!
Har mycket att göra i hemmet idag men vill endå ta vara på dem dyrbara soltimmarna, så börjar lite här inne sen lägger jag mig ute på gräsmattan och läser en bok.

Tjing, C.

DAILY

// L e d s e n

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-01 @ 00:39:00


Söndags morgonen började bra med massa mys tillsammans med Tias. Sen kom Philip och knackade på dörren och vi gick ut och åt lite mat för att sedan bege oss ut och ta ett dopp bland klipporna. Det tråkiga kommer vi till nu: Tias frågar innan vi ska hoppa i ska du verkligen ha ringen på dig? Du kanske tappar den. Min ring är något förstor och vill lätt glida av i vatten. Nej, nej sa jag. Och efter cirkus sådär 7 minuter i vattnet börjar jag och Tias och skätta vatten på varandra och jag känner hur ringen glider av mig och sjukner till havets botten. Efter några försök att hitta den ger vi upp med tanke på att det skulle nog vara svårare än att hitta en nål i en höstack. Stenig botten..
Så någonstans här i vattnet ligger min förlovningsring :(( Mattias och Philip hade återkommande skämt vilket jag inte uppskattade så satte mig på berget och började kedjeröka.
Tias trösta sen med att vi får köpa en ny.
Men hur som helst slutade kvällen bra med grillning hemma oss Philip i kvällsolen. På vägen hem hyrde jag och Tias film och myste i soffan med kladdkaka. Dock inget i jämförelse med Tims mammas.

C.

RSS 2.0