DAILY

Smultronstället

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-30 @ 18:56:02

Foto: Vänern

Foto: Blomstergården

Foto: Sunchair

Foto: Smultronkex

Nu är jag hemma efter en underbar dag i solen tillsammans med modern. Slöar i soffan och funderar på att lägga mig en kvart i sängen innan jag gör det fint här hemma inför helgen och Mattias semester. Det ska vi fira med bubbel på balkongen. Längtar!

C.

DAILY

Vid Sjö & Strand

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-30 @ 17:02:00


Sitter vid vattnet och efter några soltimmar vankas det grillat. Mamma får titeln grillmästarinna.

C.

DAILY

Sofi Fahrman

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-30 @ 14:51:00

Foto: Sofi Fahrman

Everything she wears turn into gold ♥

DAILY

sometimes my heart is bleed but today om glad

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-30 @ 12:40:46


Sitter just nu i soffan med älsk päls. Fått i oss lite lunch efter ärenden i city. Han ska strax bege sig till jobbet och jag och mor beger oss mot vattnet och klipporna för en heldag i solen. Grillen och korven följer med också!

Tjing, C.

DAILY

Cyprus

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-30 @ 03:06:32


Letar semester till mig och Tias men det är inte det lättaste när man har en speciell prisklass att gå efter. Men jag hoppas, hoppas, hoppas. Vore så underbart att komma bort från allt och speciellt tillsammans med någon man älskar så mycket. Riktigt myspys. Siktar in mig lite på grekland eller cypern:)

C.

DAILY

My own black beauty

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-29 @ 19:47:04

Foto: Schippo

Ska ut och gå tillsammans med schippo. Tänkte gå fram och handla något som jag och min Mattias kan ha med oss sen när vi åker för att ta oss ett svalkande nattdopp.

C.

DAILY

Maskros

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-29 @ 18:29:27


Efter tre timmar i solen liknar jag lite utav en halvkokt kräfta. Framför allt på bakre delen. Får sola den främre delen imorgon, så att det jämnar ut sig. Om det är fint väder vill säga. Någon pratade om att det skulle bli dåligt igen?
Nu ligger jag och päser en stund i soffan efter maten. Kom på en upptäck i köket förut när jag lagade mat.. Att våra objudna gäster(bananflugorna) har flyttat ut. Dem blev väl missnöjda med maten.

C.

DAILY

Summertime.

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-29 @ 13:03:04


Vinkat hejdå till min kärlek. Så beger mig ut mot sjö och strand för att tillbringa några timmar i solen och jobba på sommarens bränna.

Love, C.

WONDERWALL

Tillsammans med dig blir världen ett paradis

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-28 @ 22:20:31


Love, Gurkish ♥

DAILY

så skimrande är alltid september

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-28 @ 20:36:12
Sitter i soffan, tittar på premieren av allsång på skansen, läser korsord vid sidan av och på spisen buttrar en kycklinggryta som min man ska bära med sig till jobbet imorgon. Om den nu vill säga är ätningsbar? Vuxenpoängen för mig är maxade p.g.a min unga ålder. Nu fattas bara ett glas vitt, läsglasögon och mögelosten, sen är det kört. Sen när passerade jag 35? Känner mig i klimateriestadiet, ständigt fuktig kropp trots min nakenhet. Illa att bo högst upp med kvällsolen rakt in genom vardagsrummet.

C.


NEWS

krokodilen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-28 @ 17:19:00

//Hectors skor, Lacoste//


Efter ett rastlöst försök att sola, klarade jag inte mer än en halvtimma. Tog på mig, kopplade hunden och begav mig in til "city".
Första stoppet: Skoaffären, där jag hittade dessa skönisar på rean. Jag och skor har en stark dragningskraft till varandra!
Andra stoppet: Djuraffären. Schippo behövde en blöja(skvättskydd) så att han kan vistas i mer anständiga miljöer också. Dom har fått ett gulligt namn också, så att hunden slipper tas i från all manlighet, Gentleman wraps ;)
Tredje och sista stoppet: Matbutiken för inhandlig utav varor till kommande matlagning.

C.

DAILY

Citronfromage

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-27 @ 22:29:39
Hyrde tre filmer och har gått igenom alla. Igen wow upplevelse men alla var iallafall "segenomförbara". Vilket vill säga att dem var helt okej. Dom får ♥♥♥ utav ♥♥♥♥♥.
Nu ligger jag i soffan och svettas framför Johan Falk - Vapenbröder. Det mest avancerade som hänt idag är min två timmar långa manikyr/pedikyrstid, filat, putsat och smörjt. Dem blev förvandlade till citronfromage!

Nu ska jag duscha och vänta in älsklingen eller så ska jag sitta kvar här, se filmen, vänta in älsklingen och sen duscha tillsammans med honom. Övertygad om att det blir det sist nämna :)

Trevlig kväll, C.

DAILY

time away

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-27 @ 13:51:04
Jag går och hyr film. Låser in mig, drar för gardinerna och placerar min ända i soffan. Det behövs efter fyra dagar i Lyskekil bestånde utav, skratt, tokerier, öl, vin, grillning, shopping, dopp i de blå och sömnlöshet.

C.

NEWS

Midnight blue dreams

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-25 @ 17:14:00



Idag gick jag och Tias ner till centrum för att kika lite och spendera lite tid tillsammans ensamma. Fick med mig ett par skor och en tröja. Love them! Nu ska jag försöka lägga mig och vila en stund innan maten. Blev ju inte särklit mycket sömn med tanke på Hallen&PG.

Puss, C.

DAILY

Summer .

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-24 @ 12:23:00
Glad midsommar på er!!! Hoppas ni har det bra. Det har vi det här i Lysekil och vädret är faktiskt helt okej. Puss puss på er och var rädda om er och ramla inte i vattnet!

Jag förra sommaren på midsommar i min egentillverkade midsommarkrans :)


C.

WONDERWALL

Please write me a fairytale

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-24 @ 02:10:08
Någonstans inom mig..


Flickan är ensam, vilsen och rädd. Något inom henne räcker inte till. Något gjorde att hon låste in sig och nu kan hon inte hitta nyckeln. Hon blundar, ber en bön om att släppas ut.. Öppnar ögonen och står på samma ställe. Lika ensam, lika vilsen, lika utanför den här världen som tidigare. Hon börjar svettas, inom henne skakar varje nerv. Hon får en skrämmande tanke, kommer jag någonsin att få se en annan solnedgång än denna? Den som just nu går ner i väst?
Så många som inte kommer att få chansen att säga adjö, men hon känner sig säker på att hon inte kan plocka upp värdet av hennes liv. Så många besvikelser, så mycket fel. Allt cirkulerar och tankarna blir till en dimma. Ingenting är längre klart. Hon känns redan förflugen från det vi kallar världen.
Men det hon inte vet är att hon är så mycket mer. En tillgång, en mening. Hon känner det inom sig. Ljuset i henne är bestående av hennes kärlek. Kärlek så stark att den kan skjuta sig igenom en pansar vagn. Styrkan och viljan om att komma tillbaka. Hoppet, hon har kvar hoppet, för ännu har inte det släckts. Det får henne att omedvetet orka sig i genom dag efter dag.. Viljan att göra allt finare är större än smärtan hon bär i sitt hjärta.


" Vilken dag, en annan dag, för år sen, drömmens dag "

Love C.

DAILY

Lysekil here we come!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-23 @ 18:57:00

Efter en snabb middag, stressad sista-minuten-packning och styling beger vi oss nu mot havet. Ska göra ett stopp i uddevalla och handla allihopa som ska åka så vi får se när vi landar dit vi ska.
Ha en bra midsommarhelg!

Love, C.


DAILY

Lysekil here we come!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-23 @ 18:36:00

Efter en snabb middag, stressad sista-minuten-packning och styling beger vi oss nu mot havet. Ska göra ett stopp i uddevalla och handla allihopa som ska åka så vi får se när vi landar dit vi ska.
Ha en bra midsommarhelg!

Love, C.


NEWS

Allt för en tjuga!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-21 @ 18:04:09


Nu har äntligen mitt teburksletande nått sitt slut då jag idag tillsammans med mor i stadens second hand butik fann den smaragd gröna. Och på köpet av det hittade jag ännu en ny/gammal väska. Fann ju även en förra veckan men i mina egna gömmor ute i förådet som varit mammas dåtida partypurse! ao, ao, ao ao ao!

Nu ska jag ta med mig hunden ut och av misstag ta svängen in på Ica och köpa mig en palle kuling ♥

C.

DAILY

Birds and bees

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-18 @ 13:03:10

Snyggve håller på och färgar ögonbrynen. Har även målat på ännu ett lager av de nya korall röda lacket jag köpte igår, L´oreal Paris, Resist & Shine. Ska få i mig lite frunch innan jag och Tias åker till stan för att byta ut ett par shorts och ev. hämta den nya soffan :)

Tjiing, C.

DAILY

boozfactory

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-17 @ 15:16:00
Ute med sambo och mor i stan. Spritfabriken var första stoppet och nu sitter jag i bilen med fuktigt hår och hör winnerbäck sjunga om höstens mörka vatten brusa under bron.. Var är sommaren? Jag som ska investera i en midsommar outfit. Var finns den inspirationen i detta vädret? Wish me good luck!
Love, C.

FASHION

Önsketänkande!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-17 @ 00:21:26


Helt kär i kläder som är uringade i ryggen. Blir perfekt sen när jag sätter min tatuering där ♥

C.

DAILY

half past five

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-16 @ 20:22:06


Planerad städning klockan 17.00 förvandlades till sömn i tre timmar. Bra jobbat claesdotter! Det förvirrande var att när jag vaknade utav p-piller larmet klockan 20.00 trodde jag att det ringde morgon och att min älskling inte kommit hem igår ikväll:( Vilken tur att det bara var ett förvirrat uppvaknande. Man ska helt enkelt inte sova på dagen/tidig kväll (för mig). Men vad gör man när Johnny boy varit där och pudrat sömnmedel i ens ögon?

Love, C.

DAILY

Den blomster tid nu kommer..

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-16 @ 13:07:13
Har varit på skolavslutning. Syster dottern gick ur förskolan och vi gick till kyrkan för att se henne och dem andra barnen fira in sommaren med den blomster tid nu kommer. När jag satt där på kyrkbänken brevid tanten som sjöng med så högfärdigt kom jag tillbaka till åren då jag sluta skolan och fick jag en slags saknad och längtan tillbaka. Men sen återkom jag till kyrkan och tiden vi är i nu och kände älsklings hand i min. Då förstod jag att det är precis här jag vill vara, där jag är nu, i denna tiden och bara blicka framåt.

Nu ska jag ta med pina coladan och sätta mig i solen tillsammans med mor min.

Ha de, C.

DAILY

Sitter och tittar på när min söte lille sy...

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-15 @ 18:34:14

2011-06-15_16_35 (MMS)

Sitter och tittar på när min söte lille systerson blir till den tuffaste 5 åringen i stan <3 C.


DAILY

your love is my drug

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-15 @ 14:57:07






Love C.

DAILY

Respekt, du är perfekt!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-14 @ 22:09:43


Idag fyller inte bara min mammi år, utan även min bästis, rådgivare och allra största idol ♥
Har spenderat dagen tillsammans med henne, nicolas cage och en hel del chips och godis. En riktig mysdag. På lördag korkar jag och familjen upp och firar mamsen på riktigt vis :) Nu ligger jag i en utbäddad bäddsoffa och tittar på Loser och saknar min snuttigrutt i massor.

Puss, C.

DAILY

one month with my one and only

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-13 @ 22:34:00


Idag firar vi sju månader men det som är extra speciellt är att vi idag har varit förlovade i exakt en månad. Så nu sitter jag här och väntar på att Mattias ska komma hem så vi kan korka upp det mousserande vinet, ta den första tuggan av den svenska jordgubben och pussas i rött. Speciellt! 

Älskar dig min Tias ♥

DAILY

Nail polish

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-13 @ 22:10:56


Rosa, gul? Gul,rosa?

DAILY

Nice weather for ducks

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-13 @ 17:10:50
Sitter och tittar vädret som kommer att vara över midsommarhelgen. Ser ju inte precis lovande ut. Åska och regnskurar alla dagar. Från Tors-Sönd. Yay! Verkar inte bli någon sommarlätt midsommarblåsa i år heller som alla andra år. Får köra med långärmat, långbent och nylonstrumpor!
Har inte varit fint väder sen jag var nere i kungshamn med killgänget 2004. Nej, nu ljög jag faktiskt lite, kom på att det var hyfsat förra året. Hur som helst hoppas jag att metreologerna hinner ändra sig.



Ja annars Lysekil, lär vi la ses under färg glada paraplyer? Kanske ska införskaffa mig ett nytt inför den helgen:)

C.

NEWS

Im like a blue bird wishing she was yellow

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-13 @ 17:08:13
Förälskade mig och blev glad för att den har en betydelse, ett mål i sikte. Den påminner mig om dagen som kommer, känna sig lätt, fri och med ett långt sikte framför sig.


         Indiska 59 kr

C.

DAILY

death penalty

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-13 @ 15:03:00

Ligger i soffan och tittar på Gröna milen som går på canal+hits. När scenen inleds i att Del ska avrättas känner jag hur frukosten skulle vilja komma upp igen. Oavsett vad denne mannen har gjort "förtjänar" han ett dödsstraff? Det fick mig att inse att jag är helt emot dödsstraff. Då det är primitivt och heller inte finns något samförstånd i det hela. Har läst att man helt enkelt inte vill lägga pengar på "hopplösa" fall som egentligen hade kunnat få hjälp och förbättra sina liv. Dödsstraffen finns dock fortfarande kvar för att man inte vill slösa pengar på brottslingar. Men skulle ni tycka att det var rätt om någon i eran närhet blev oskyldigt anklagad och döms till ett dödstraff?,  bara för att landet inte vill betala för någon slags vård som hade kunnat förhindrat dödsstraffet.
Är det verkligen rättvist?

Om vi ska ta ett exempel på ett brott som kan leda till dödsstraff:
En man mördar 3 människor. Vid det här laget kan många av er tycka att denne mans liv är mindre värt än deras, men tänk såhär istället, om denne man hamnar i en avrättning vilket oftast är i form av en injektion med innehållet av ett dödligt gift så har dem som injicerar också mördat. Skillnaden är bara att lagen i landet skyddar dem.
Och han som inte är värd 3 människors liv borde väl inte få komma undan så lätt genom en spruta som dödar honom efter några minuter?, om man räknar det lugnande medlet som också förs in i kroppen.
Att sitta på livstid är något som jag tror straffar mer. För då kan han ruttna bort där med sina synder.
Att få dö tror jag är det lindrigaste straffet. Dock så vet ju inte jag vad som händer efter döden men vi får väl endå handla efter det som sker på jorden och inte gå runt och tro på att straffet kommer efter döden? Sen handlar det ju även om att skydda dem som bli oskyldigt anklagade. Hur många har dem inte fått fram med ny teknik som avrättats oskyldiga? Får en klump i magen och kalla kårar. 
Lustigt att detta kom upp idag kom jag på nu med tanke på att jag inatt drömde att min älskling blev oskyldigt anklagad för mord. Jag säger då det, stackars familjer...

c.


DAILY

Truly, madly, deeply

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-07 @ 21:25:14



Mattias hittade en supersöt läskburk som han tyckte passa mig. En kisse behöver en släckande kisse ;) Den var minst lika god som burken var söt. Smaka som Hallonsodan gjorde när man var liten. Sitter nu och myser tillsammans med honom framför morden i sandhamn och ett gäng oliver. Dom är äckligt goda!

C.

NEWS

Written in the stars

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-07 @ 20:41:03


Förra veckan var jag och mamma i stan och jag fick syn på dessa geléhjärtan, alldeles nyinkommna, inte ens uppackade. Fick lyckorus och lät dem följa med mig hem. Men får nog använda dem under mera "ordnade förhållanden", vill ju inte förstöra mockaimitationen.

C.

DAILY

Kronogolfen

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-07 @ 12:51:46
Igår åkte jag och babe till Lisch för att spela minigolf. Första rundan vann jag och kände mig lycklig efter att äntligen ha fått slå Mattias i någonting. Men den glädjen tog han ifrån mig genom att vinna revanch matchen överlägset. Jag skyller på värmen, annars hade jag tagit honom i en avgörande match ;) Hur som blev det oavgjort och efter att ha svalkat fötterna i vattnet och gunga en gung på gungbrädan drog vi och käka innan vi åkte hem och avslutade kvällen med Pearl Harbor.

C.

NEWS

Dots

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-02 @ 23:12:55

// Ringar Lindex // Prickig topp Lindex // Tvådelad klänning Bik Bok //

Love, C.

DAILY

It is!

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-02 @ 21:04:00
Har varken hunnit blogga igår eller idag, då jag har haft fullt upp med annan sysselsättning.
Igår fick jag håret slingat, gick på läkarbesök, åkte till stan för lite shopping sen hem och diska all disk som jag och älsk samlat på oss under en vecka(vart en hel del även fast vi ätit mycket ute), städa, tvätta, tycka illa om min katt Saga, begrava en skata mitt i natten med en köksslev, plocka blommor för att sen stupa i sängen brevid mitt ♥-a. Och idag upp tidigt för att åka till stan igen och handla mat (och självklart lite smygshopping;)). Sen hem, ut med hunden, slappa nere hos mor och halvt somna tills Mattias kom hem igen efter att ha bytt däck på sin bil. Då åkte vi och handlade lite grejer + färskpotatis. Årets första! Var en ren njutning och en munorgasm. Sen åkte vi och hyra film och köpte mjölkchoklad och ett paket kodisar. Det tyckte inte Mattias kändes helt okej(pinsamt), för när man är tillsammans andvänder man inte sådant utan kör bara med p-piller. Men nu är fallet så att mina inte har sina fulla funktion och därav blir det en ren och tvär hemma-mysa-kväll med film, choklad och kodisar, precis som att komma tillbaka till år 2004 och mina tonårs år. Glöm inte det att kondom är det bästa preventil medlet emot oönskad graviditet och könssjukdommar.(den enda emot könssjukdommar) Tänker låsa in mina barn när dom paserat 15 års ålder.

Nej nu ska jag bara lägga in lite bilder på vad jag handlat sen får det bli filmen dilemma med han roliga ifrån king of queens och lägga huvet på Tias bröst.

Puss, C.

RSS 2.0