WONDERWALL

Please write me a fairytale

Published by Matilda Claesdotter, 2011-06-24 @ 02:10:08
Någonstans inom mig..


Flickan är ensam, vilsen och rädd. Något inom henne räcker inte till. Något gjorde att hon låste in sig och nu kan hon inte hitta nyckeln. Hon blundar, ber en bön om att släppas ut.. Öppnar ögonen och står på samma ställe. Lika ensam, lika vilsen, lika utanför den här världen som tidigare. Hon börjar svettas, inom henne skakar varje nerv. Hon får en skrämmande tanke, kommer jag någonsin att få se en annan solnedgång än denna? Den som just nu går ner i väst?
Så många som inte kommer att få chansen att säga adjö, men hon känner sig säker på att hon inte kan plocka upp värdet av hennes liv. Så många besvikelser, så mycket fel. Allt cirkulerar och tankarna blir till en dimma. Ingenting är längre klart. Hon känns redan förflugen från det vi kallar världen.
Men det hon inte vet är att hon är så mycket mer. En tillgång, en mening. Hon känner det inom sig. Ljuset i henne är bestående av hennes kärlek. Kärlek så stark att den kan skjuta sig igenom en pansar vagn. Styrkan och viljan om att komma tillbaka. Hoppet, hon har kvar hoppet, för ännu har inte det släckts. Det får henne att omedvetet orka sig i genom dag efter dag.. Viljan att göra allt finare är större än smärtan hon bär i sitt hjärta.


" Vilken dag, en annan dag, för år sen, drömmens dag "

Love C.

Comments

Comment on this post:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0