DAILY

Bakom stänga dörrar

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-22 @ 23:51:00
Jag är inte alltid här för att jag alltid inte är där. Når inte fram. Men jag kommer tillbaka.


DAILY

Ett nödvändigt ont

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-15 @ 21:30:57



PAAAAAAAAPRRRIIKAAAAA!

Förenar lite nytta med nöje. Står i köket och försöker att göra det så intressant som möjligt. Ogillar verkligen att vara här själv. För mig lite som att sitta i ett klassrum.. men det förstår ju bara ni som inte heller tycker om det. Ett nödvändigt ont skulle man kunna säga. Lagar lite mat till mig och mannen. Ska ha liten bättre dag idag eftersom gårdagens inte alls var bra. Löjligt med bestämda dagar. Gillar inte att "skådespela". Mysiga perfekta dagar faller sig utav sig själv. Det ska komma naturligt att man vill vara extra gullig och visa uppskattning inte för att vi har bestämt en dag i kalendern bara för att någon dåre för runt 1000 år sedan råkade bli halshuggen.

Pling Plong Ding och Dong.

Claesdotter


DAILY

gatu katten

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-10 @ 23:07:18
Saga har lämnat mig ensam med bottenskrapet. Jag ensam, med två dammråttor under sängen. Hon har ingen som helst lust att komma hem ikväll.(lockat med mat t.o.m) Också just ikväll när jag är helt ensam och skulle behöva lite värme i sängen. Då minsann ska hon vara ute och fria. Kan katterna här hemma på min gata förstå att det iallafall är 19 dagar kvar till mars. Kommer den där äckliga han katten igen ska jag personligen skära av hans små testiklar. Ingen rör min lilla chey.

Tog en dusch nyss och det fick mig att tänka. Tänka att när allt det här är borta ska jag börja ta hand om mig själv. Sparka mig själv i rumpan, försöka må bra,  sätta mål, bli stark, sätta ett högt värde på mig själv, göra rätt så jag slipper att behöva göra fel. Börja om från ruta ett. Jag längtar. Vill att om ett tag ska vara imorgon. När jag tänker såhär känns allt skönt. Inte jobbigt. Inte som att jag vill fly. Utan stanna och börja bygga. In glimma glädje infinner sig. För visst är det lite så att vi får det livet vi sätter oss för? Sen kan alla ha oerhörd otur och man tycker att livet är orättvist och man vill bara skita i allt. Men jag vill försöka.

Nu ska jag äta mina goda köttbullar som jag tillagade förut och en fruit coctail uppe på de, bon a petite !

C.


DAILY

Hyllan på väggen där

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-04 @ 00:36:06


Det finns inget bra sätt att säga det på. Inte i denna situationen. Egentligen är det bara att säga det, blunda och vänta på en reaktion. Jag har alltid tre bilder i mitt huvud om hur det kommer att se ut. En är det värsta en är det bästa och en helt nollställd. Just nu drabbas jag av en inre panik. Vill bara packa väskan och fly. Fly ifrån verkligheten. Fly från det faktum jag just befinner mig i. Detta är så typiskt mig. Jag samlar mina problem på en hylla tills dess att skruvarna för att hålla upp den inte längre sitter fast. Lägger allt åt sidan. Inte just nu. Vill bara låtsas som att allt är bra. Jag har inget som behöver lösas. Och sen BANG! Hyllan ligger på golvet med alla problemen utsprida igen. Det är nu jag måste ta tag i allt på samma gång. Jag brister, försöker fly igen men istället har jag packat ner dem i ryggsäcken som jag bär på ryggen.

Mamma säger alltid man kan inte få mer än ett nej. Vet inte om jag kan dra in den i det här. Men man kan väl tolka det lite som att det går alltid att lösa utifrån det dåliga också. Se det goda i det onda. Jag försöker att se det så nu iallafall. Jag har inget annat val.

Minutrarna tickar på och maten känns allt mer angelägen att vilja vistas i min mun igen och ut. Som att spola tillbaka. Varför kan inte den möjligheten finnas?
Jag önskar just nu att jag kunde prata med er. Rada upp er. Och fråga er. För jag kan inte själv. Jag vet ju ingenting.

Om det nu finns någon sån där ute? Kan du väl skänka mig lite välgång på vägen?

Kramar
Claesdotter.

DAILY

Dyngkåt och jävligt helig

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-01 @ 23:01:23


På vägen till Ica bestämde jag mig för att sola. Var hundra år sedan ungefär. Tog mig en 25 minutare. Kände mig som en ny människa efteråt. Sola solarium gör mig glá! Efter dom minutrarna begav jag och Schipp oss till Ica och när jag kommer ut möter jag en kvinna som undrar om jag visste någon som hade någon chihuahua liknande hund för dom hade hittat en lös utanför som verkade ha skadat sig. Tänkte att de var min lille plutt eftersom kopplet tidigare på vägen dit hade åkt upp så han lossnade ifrån kopplet. Fick en lättnad när det var en putte-liten sak inte alls var schipp. Ägaren återfanns och hunden var det inget fel på förutom att han hade öroninflammation. Slutet gott allting gott.

Kvällen har jag ägnat i badkaret med tända ljus och dyngkåt och jävligt helig. Superb! Nu har jag precis målat naglarna och ska strax ta mig något kex eftersom magen kurr i kurrar och jag ska vänta med mat tills älsk kommer hit runt halv ett?

Puss
Claesdotter


DAILY

try to remember it

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-01 @ 18:02:12
Ta mig lite som jag är när jag inte blev som jag skulle. Ingen dag är den andre lik. Och ena dagen älskar jag prickigt medans jag på Fredag hatar det.

Just nu har jag ätit en fiskgratäng för två fast har delat den med hund och katt. Saga ser ut att uppskatta torsken mycket. Sitter och slickar sig nöjd runt munnen med kisande ögon. Schippo tittar oroligt och blir stressad över att det inte ska finnas något kvar till honom. Respekt! Hon lämnar moset, såsen och fisken tyckte hon inte han skulle ha någon. Och Schippen är då ingen finsmakare, häver i sig moset på några sekunder. Jag gillar katter, dom är fria, eleganta och mystiska. Nu delar vi tydligen på vattnet i koppen också. Saga är nämligen för fin för att dricka ur en skål på golvet. Men så är det ju så älskar man någon så delar man ju på allt(?).

Nu ska jag bege mig iväg och handla kvällens beställning från Mattias:
Äpple cider
2 st Lion
Nuggets¨
Pommes
B-sås

Jag själv ska unna mig ett paket med kinder. Då blir jag nog lite glad.

Tjingeling, Claeso.

DAILY

I am a fool in the polka dot pants

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-01 @ 13:13:45
Vill du radera bort ditt liv? Tittar förundrande och med ett svagt ja innifrån mitt huvud frågar jag den långe mannen om jag kan få behålla en del? Han ser arg ur lutar sig ner och fräser ni människor blir aldrig nöjda och böjer sig sakta tillbaka ger mig ett falskt leende och svarar, Ja men visst min lilla flicka för all del. Jag sluter mina ögon tar ett djupt andetag och tänker på den stunden i mitt liv som gjort mig som allra lyckligast, kinderna svullnar och läpparna sträcks. Ett leende tycks till synes dyka upp och jag viskar ja, tack snälle man radera mitt liv.

DAILY

Miffo

Published by Matilda Claesdotter, 2011-02-01 @ 02:13:37
Jag är helt lost. Fattade inte ens precis att programmet jag ville se just precis började fungera efter cirka 5 försök. Tänkte stänga ner allt och ge upp när klippet faktiskt hade rullat igång i ungefär 32 sekunder. Ska se det nu och försöka bli trött och sova.

God natt.
C.

RSS 2.0