DAILY

Wish I could keep you much longer

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-31 @ 22:03:29


En svettig tildan har precis sprungit genom entrén. Jag sprang halva vägen. Nu är jag lite stolt igen. Trodde inte jag hade en sådan kondis. Nu ska detta inträffa morgon och kväll, ungefär varje dag, iallafall varje kväll. Blir jag sund och fast i hullet. Sen var de där med maten. Ska försöka äta regelbundet hela dagen imorgon. Skulle ju börjat i Måndags men de blidde liksom inte så. Åt hur som helst frukost klockan sju i morses. Shit, vad jag har varit duktig idag. Duktig flicka!

Nu ska jag göra några armhävningar och sit-ups sen ska jag häva mig i duschen som vi säger så fint här på slätta! Och vänta ! Man får inte förglömma stretchningen. Vill inte vakna som en pinne imorgon.

Pussinuss,
Claesdotter.

P.s de bubblar inte lika mycket nu längre. De ligger bara kvar lite rester kan man säga. Då säger jag till mig själv- De blir bättre imorgon och i övermorgon är de bra och på Fredag är de glömt.  D.s

DAILY

What's love got to do with it?

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-31 @ 20:25:47


Vad är oddset att få ett päron i huvudet under ett äppelträd?

Jag har inga kärleksproblem. För att kunna ha de måste man ha en kärlek. De kan låta så i nedanstående inlägg. Bara så att vi har de klart. Jag är bra på att filosofera. De är allt punkt

Nu har jag diskat. Mer än en veckas disk i ett enda svep. Nu är jag stolt. Imorgon ska jag städa. För imorgon är jag ledig utan planer. Funderar på att dammsuga alla mattor och vädra dessa under natten. Låter väl som en bra idé?

Nu ska jag ta en rask promenad i raketfart. Jag är lite bubblig i kroppen. På ett dåligt sätt. Ska försöka få bort detta genom att rensa bort tankarna i vinden.

Tjing,
Claesdotter.



DAILY

Every rose has it's thorn

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-31 @ 00:34:20
Nu blir de sådär igen. Känner mig desorienterad. Hur gick de till? Helt utan förvarning hamna jag här.
Men enligt stjärnorna är jag född för att hamna här. Fisken har alltid mer känsla än alla andra och ger mer än 100 % och kommer aldrig få samma känslor eller engagemang tillbaka. Vi ger mer än allt och de känns som vi inte får något tillbaka eftersom vi förväntar oss att om någon tycker om oss ska dem visa oss samma. De är då vi faller. Kanske lika bra att skippa allt de där ni vet? Finns ju som sagt andra saker att lägga energin på. Dock kan de där kännas så sjukt underbart också. Men för de mesta faller jag. Jag är inte gjord för sånt här. De kan inte funka när man ger något, räknar med samma och får hälften.. eller hur? Och då är jag en väldigt enkel människa att ha med och göra.
Jag tror att man och kvinna alltid kommer att ha svårt till kommunikation, vi pratar helt ärligt inte samma språk. Och då är jag lite utav en manskvinna, dock inte när man kommer närmare än vänskap. Då bryts de.

Visste ni föresten de fiskar? Att vi är magiska? Vi är skapade av en speciell orsak. Som ett mirakel. Hmm jag ska hitta den där boken där jag läste allt de där. Vill få fram dom exakt rätta orden. Nu svamlar jag bara.

Nu skippar vi dom överspelade tragedierna. Imorgon kommer jag tycka att jag själv är patetisk och överspelad. Dock med lite sanning. Och imorgon klockan 10.00 ska jag stå på parkeringen, eventuellt med mor vid min sida och invänta Hanna som ska ta oss alla tre till Trollhättan för att handla. Jag ska dock inte handla. Jag håller fortfarande på att bota mitt shoppingberoende, skämt och sido. Nej, men lätt att hamna i en ond cirkel igen. Jag behöver inget just nu. Ska hålla mig till nästa månad. När mer höst ramlat in.

Måla naglarna nude,
Sen sova,
Claesdotter.

DAILY

Lacrimosa

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-30 @ 19:46:45

Två nyupptäckta saker har hänt i min kropp nyligen. En känsla som är bekant, härlig, fantastisk och skrämmande. Kan inte beskriva i dagsläget då de fortfarande är ett mysterium. Och Kärleken för klassisk musik. Just nu befinner sig Wolfgang Amadeus Mozart i min atmosfär. Ljuvliga toner. Sitter och äter stenbitsrom och räkor med goda ostar och kex, hade vinet funnits där hade jag känt mig som en societet kärring! Men de är Måndag och jag har inga planer på att bli rund under fötterna. Dock hade de just nu, varit gott. Vissa dåliga ting glömmer man fort, eller hur?

Nu tror jag att jag ska gå ut i vårat underbara väder. Solen lyser, himlen är fortfarande ljusblå och en viss kyla befinner sig i luften. Doften av övermogna äpplen. De här är min typ av väder. Fullkomligt älskande.

Kramar,
Claesdotter.


begining autum

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 17:16:29


Löve LÖVE Löve

DAILY

Damn, thats a ugly baby!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 15:32:51

Sitter och knökar i mig min frukost, bokstavligen. Vet inte varför? Men min hjärna registrerade att jag ville ha brakfrukost, fast magen bara var lite hungrig. Så gjorde gröt, korv, smörgåsar och äpple te från Trukiet. Bror tyckte de smaka som varm cider. Han kan ha en gnutta rätt fast utan bubblorna då. Jag uppskattade smiley smörgåsen mest. Den sitter i sen man var liten. Vissa saker vill man inte växa ifrån.

Hade tankar på att städa idag eftersom de inte inträffat än. Men tror jag skippar dem idag också! De är ju inte speciellt stökigt. Men imorgon får de ske oavsett vad min vilja vill.

Jag tror de kan finnas möjligheter till att spöken befinner sig i min lägenhet då grannen sa vilken jävla brakfest ni hade i Fredags eller. Hmm tänkte jag och funderade lite vad menar hon. Stökade jag och Jonas så mycket utan att vi kommer ihåg de? Hon förklarade att de rörde sig runt klockan ett snåret. Vi var inte hemma då svarade jag. Skojar du sa hon och berättade att hyllorna nere hos henne nästan föll av. Så vem har brakfest hemma hos mig utan att bjuda mig? Ohyffsat!
Men de är lustigt för ibland känns de som att jag har hyresgäster över mig men kommer på snabbt att jag bor högst upp och att jag endast har  min vind över mig. Men vem vet vad som befinner sig där? Vågar du kika?

Kram,
Claesdotter.


DAILY

Beauty and the beast

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 04:36:35
Har kommit på att de finns en del .. eller ganska mycket som jag inte tycker om. Ex. människor som andas högt när di äter, blodpudding, the baseballs, osmarta översittare som egentligen är undersittare, humorbefriade människor, dom flesta barn, dryga människor, människor som snackar för mycket om ingenting m.m, listan kan bli lång. Men de finns en sak som får mig att börja utvecklas till ett muntant galet monster. Snarkningar!! Jag blir tokiig! Speciellt Jonas snarkningar. Dom är extrema. Jag vill seriöst banka skiten ur han just nu. Sådär arg gråtig är jag. Mest för att jag vill sova i extrem tystnad. Vilken tur att jag inte har planer på att skaffa mig en man. Skulle bli knivigt om de visade sig att han skulle få problem på den fronten.

Go jävla natt,
Claesdotter.

LAST NIGHT

Crash and burn

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 03:36:48







UPPDATERING KOMMER.


WONDERWALL

last train home

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 03:24:27
Längtan är svaret på gåtan. Gåtan du ställde igår. Gåtan utan egentliga svar.
Vad finns kvar när inget blir kvarlämnat? När någon redan varit där och stulit de? Gång på gång. Alltid samma sak. Förvirrad kvinna i vuxen värld. Lustig man i fula skor.

Det är nu jag tar med mig mitt paraply säger hejdå utan vetenskapen att jag kommer tillbaka. Du lät mig försvinna. Du lät mig gå. Tacksam och ångerfull tar jag sista tåget härifrån..

,your love puppeldi.

DAILY

Give me som love

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-29 @ 01:38:38
Följ min blogg med bloglovin

DAILY

paulie

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-28 @ 18:15:51

Jag har fortfarande inte vaknat till helt hundra. Men maten har jag fått fixad iallafall. Lillebror är här så idag var de lätt att laga mat. Korvstroganoff ! Är så värdelös på ris. Borde gå en kurs. Kexet var bäst på ris, kanske kan ta en hos honom?

Ikväll ska jag och bror äta skaldjur och titta på film. No no wine today!
Men nu ska jag se klart på paulie och sen får de bli en dusch så man återgår till sitt normala kanske ?

K&H,
Claesdotter


DAILY

Fredagsfest !

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-27 @ 18:00:22


C.

DAILY

hey, soul sister!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-27 @ 16:51:23

Bloggar i farten till tonerna av hey soul sister! Fick inte bara passa hund, fick passa Leo och en sjuk wilma också. Vi satt och målade ute på altanen tills dess att syster kom hem igen. Blev kvar ett bra tag, men var tvungen att bege mig hemåt för att fixa mat men innan de blev jag fast hos mamma. Pratade om vilken velmaja och knäppis jag är.
Nu har jag iallafall fått i mig maten. Bruna böner och fläsk som jag fullkomligt avskydde när jag var liten. Smaklökarna måste verkligen förändras ju äldre man blir. Tycker ju om jätte knepiga grejer nu för tiden.

Nu ska jag rusa iväg. Usch har ingen lust att gå ut de är kallt både ute och inne men de possitiva är att jag jus tnu sitter i en mysig stickad tröja under en filt och ikväll blir de tända ljus. För nu ska jag iväg och möta Jay på systemet och inhandla vitt vin och stenbitsrom och räkor!

Hoj,
C.


Wilma och jag har talang för sånt här ! Fråga bara inte vem som rita vad.


Hjärtan.


OUTFITS

sundance.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-27 @ 04:09:37


C.

DAILY

Hello, im a festis!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-27 @ 04:01:48
Hej svejs gnus och gnejs!



Var på möte klockan två angående mina studier. Har jag tur får jag börja redan i höst om de finns platser kvar, har jag inte lika tur får jag vänta tills i vår och jobba med gamla så länge. Känner mig endå lite nervös om jag får börja redan i höst. De var ju så längesen man satt i skolbänken. Dock tänker jag välja att plugga på distans då jag läser bättre ensam. Känns mer praktiskt också. Sparar pengar samt att jag kan vara hemma och ta hand om schippen själv :)

Sen tog jag svängen förbi syster yster för att titta på hennes hår. Hon blev så sugen på min hårfärg så hon började lite försiktigt med slingor. Hem och käka, sen sola med lillebror.

Och kvällen spenderades med en kompis som åkte hem precis. Nu ska jag sova. Ska upp och passa Bamse en liten stund imorgon klockan 11.15.

Nattis,
Claesdotter.

DAILY

sleepyhead

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-26 @ 02:57:51
Äntligen! För första gången på länge är jag riktigt trött så jag bara vill sova, inget annat. Men jag har varit duktig. Fick bort en hel del. Förstår inte ens varför de legat där inne och skräpat?



Imorgon hade jag tänkt att sola med lillebror efter 12.00 någon gång men kom precis på att jag ska iväg klockan 14.00, så hinner inte de. Får sola tidigare, ensam och lämna kläderna till välbehövande innan jag sticker iväg. SKulle vilja se dom där afrikanerna? springa runt i mina kläder.

Nea, sömn var de..

ZzZZz,
Claesdotter.

DAILY

Waka, Waka

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-25 @ 19:38:58
Nu har jag varit och gjort min mor ännu vackrare än vad hon redan är :) Men jag gick upp nu då hon nog blev lite trött på mitt glada och busiga humör. Hehe, nerå eller lite sanning ligger de nog i de men gick mest upp för att jag ska tillaga något gott. Efter de ska jag rensa min garderob. Känner mig laddad inför de nu. Tänk vad lite färg och trevliga personer kan göra. Kommer dock få ett avbrott då Marcus kommer hit och hämtar Chippen för att jag ska passa Laika. Ah, vilket meck!

Men känns ganska lägligt att rensa och göra iordning då hösten börjar inta sin plats, löööv that! Really. Sommaren saknar man bara lite p.g.a dess lätta kläder och sena nätter.




Puss min herr gurka nu dansar vi vals,
Claesdotter.

OUTFITS

chillnani

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-25 @ 17:06:57

 

C.


VIDEO

see you again

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-25 @ 03:09:21


C.

DAILY

hair on fire.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-24 @ 18:32:31
Sitter och funderar på om jag ska bli rödtott? Åker bort till Ica och funderar lite till.



Tjong,
Claesdotter.

NEWS

I Can Still Smell You

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-24 @ 02:44:39

Gunna är världsbäst!


Minns inte hur länge jag letat efter en t-shirt med ett peace märke på? Evigheter iallafall. Och Gunna hade snappat upp detta och kom med denna sköningen i lördags i en fin liten påse. Nu är jag lycklig ♥


(T- shirten är av märket ONCE UPONA TIME by Pia Anjou).

Förövrigt känner jag hur allt flyter. Känner mig på topp. Jag borde sova nu men de gör jag inte. Jag är lekman inatt. Är psykologisk och pratar om bipolär sjukdom, som jag verkar kunna ganska mycket om faktiskt. Har bestämt mig för att sätta mig själv i skolbänken nu. Min hjärna suger efter inlärning av nya saker. Efter velande hit och dit har jag bestämt mig för att läsa psykologi, de är ett stort, intressant och ett viktigt arbete. Då har jag grunden till att kunna bli mycket annat. Just nu vill jag bli allt. Vill kunna allt. Privat ekonom, skribent, jobba med hemlösa djur eller människor, socionom, inredningarkitekt har till och med funderat på nunna. Det skulle vara fräckt att prova på att vara nunna. En erfarenhet rikare liksom. Men jag kom fram till att jag vill jobba med barn och ungdommar med psykiska problem. Vill iofs även jobba med barn och ungdommar som far illa i sina hem men de blir ju en del utav de med.

Nu måste jag nana. Ska passa Bamse hela dagen. Från klockan 06.00-16.00. Pengar och fixad mat för hela dagen genom att mysa och sova med en söt valp hemma hos syster. Då är de lätt värt att gå upp klockan sex och endast sovit några ynka timmar. Planerar på att cykla bort i pyjamasen då hon endast bor runt hörnet :)

Puss,
Claesdotter

p.s jag luktar magiskt d.s


DAILY

It will backfire at you!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-23 @ 20:23:33
Jag låser väldigt sällan min cykel. Tycker inte de borde behöves i en liten by med 6500 invånare fast de verkar som att de bara vore 500.
Så förut, mitt på dagen när de är som mest folk framme. Ställer jag min cykel precis utanför Ica. Är inne en kvart kanske. Kommer ut med tre tunga kassar. Och efter att ha stått och tänkt om jag ställde cykeln på baksidan istället för framsidan inser jag att någon tagit den. Super arg vandrar jag runt för att se om jag kan se någon som har den. Ville bara avreagera mig på fanskapet. Jag är redan arg men blir ännu mera arg för att jag får bära tre tunga kassar så jag knappt kan ta mig fram, för att idioter inte kan skilja mellan ditt och mitt. Snart får man sätta hänglås och namnlappa precis allt man äger och har. Borde säga till min granne namnlappa hans äpplen.

Efter ett tag ser jag en cykel som ser ut som min. Och jag hade tur att det var de. Andra gången den blir snodd och andra gången jag får tillbaka den. Och den som tog den hade tur att han/hon inte var i närheten.

När jag väl kom hem var jag duktig och plockade undan, slängde och dammsugade undan efter allt röjj ifrån i Lördags. Skönt.

Nu ska jag ta på mig myskläder och cykla bort för att ta en promenad med Chipo längs vattnet. Men den här gången tror jag att jag låser den ;). Jag har insett faktan att man inte kan lite på någon. Jag litar på en. Det räcker väll gott och väl.

C.

LAST NIGHT

HOME FESTIVAL

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-22 @ 23:48:07




Som sagt har blivit dålig med kameran och detta var ungefär allt de som plåtades under gårdagens festval på hemma orten. Glömde kameran när vi väl hade gett oss ut och hade varken lust eller ork för att kila hem och hämta den. Men kommer säker upp något på FB jag kan snika åt mig :)

Lovely night hur som helst och mer om festivalen kommer.

P.
Claesdotter.


LAST NIGHT

Aug. 20, 2010 (music on my lipz)

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-22 @ 23:37:18

Blev en spontan utgång igår. Mycket trevlig kväll, bortsett i från vissa detaljer. En del av mitt egna fel och annat utav andras och en mix utav de. Ibland när humöret inte är på topp kan jag bli lätt arg över saker jag annars hade tagit som ett skämt, med en klackspark. Jag är glad att de går över lika fort på mig, ilskan. ( Och nu är jag glad att de är tillfixat).

Kvällens underhållning; Får överösande utav komplimanger i från en liten söt 18-åring som för första gången satt sin fot på en utav Trollhättans Nattklubbar. Han medger till min bror att han med all säkerhet är för "ful" för mig. Jag undrar om de inte kunde varit så att de var för att han var 4 år yngre och jag gillar äldre killar ?

Två killkompisar kommer fram och raggar samtidigt.

Lillebror försöker få mig att bli en lovemaker. Har inga framtidsplaner i den branchen då jag fick sparken lika fort.

Dance, Dance, Dance.

Klockan 02.10 är jag mycket glad för att vi ska bege oss hem och lämnar staden med tankar om att aldrig kommar tillbaka. Inte på dansgolvet iallafall.




(jag har blivit dålig med kameran den sista tiden)

Claesdotter.


DAILY

I couldn't see how every sign pointed straight to you

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-19 @ 16:44:55

Varit med när mor klippt lillebror. Sen var de dags för mig att göra mitt, fick ta över färgningen.

Nu väntar jag på att lillebror ska komma tillbaka för han försvann rätt som de var med grannens pojkvän. När han gjort de ska jag åka och sola. Sen ska jag packa ihop lite grejer och bege mig till mamma. Ska bo där tills på Lördag eftersom jag ska passa Laika.

hugs&kisses,
Claesdotter.


NEWS

sometimes I wish I were a fly on the wall

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-19 @ 03:48:01



Tog ju en snabb shopping runda innan vi skulle till Landvetter. Mamma blev grinig när hon såg hur mycket jag skulle prova och sa att hon åker om jag inte var klar inom 5 minuter.(Hon anser att jag är den långsammaste och tråkigaste personen att handla med då de kommer till provningen, mamma har inte insett att de är de som är själva grejen med att shoppa). Man vill inte få hem nitlotterna!
Hon blev iallafall imponerad när jag kom ut på två. Har nog aldrig handlat så hastigt och två fynd som dessutom matchade varandra som o'boy i mjölk.

Målade naglarna nyss och jag blir förvånad varje gång jag tittar på dem. Men jag är väldigt nöjd. Känslan är skön som när man var liten, hade fått nya skor och skulle ut och hoppa twist eller hopp rep. Dom är nämligen ljust nude färgade. Väldigt naturliga. Har tröttnat på färg. Jag är egentligen ingen color girl. Gillar naturliga och jordnära färger. Men på naglar och smycken har de funkat. Nu har jag ju då ledsnat på färg på naglarna. Och hud tonade och naturliga känns som höst 2010 då jag anser att de blir snyggare med en naturligare look där om man vill ex. ha färgade smycken eller stora smycken som utmärker sig. Då har man tonat ner de för en naturligare look. Samma med sminkningen. Men har även börjat gilla en så naturlig sminkning som möjligt.
Very mature!



Tjong,
Claeso.


DAILY

Dunderhonung!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-18 @ 23:31:21


 

Kolla godingen !
Mamma ringde mig i morses och berättade att syrran ville visa något som hon fått. Och frågade om jag hade lust att följa med. Och nyfiken som jag är, tackade jag inte nej. Sen ville jag träffa barnen också då de var ett bra tag sedan jag träffade dem. Iallafall så är de denna lille godningen som dom skaffat. Åh, valpar är ju så söta och mysiga. Nu saknar jag tiden då Schippo var valp. Tiden går så fort. Han var så liten..fick plats i båda mina handflator. Minns att jag tyckte de var obehagligt att gå ut med honom eftersom han var så liten var jag rädd att trampa på honom. För valpar ska ju alltid gå runt fötterna innan dom lär sig gå riktigt i koppel.

Så, välkommen till familjen lille Bamse ♥

Jag ska erkänna en sak. När jag kom hem så satte jag på the wolfman och eftersom jag inte sovit så många timmar inatt var jag helt slut, dels för att man inte repat sig riktigt än heller. Somna väl runt fem tiden och vaknade till först runt nio. Då gick jag ner till mamma och träffade andra delen av familjen. Bror och Lovis :)

Tjing,
Claesdotter.


DAILY

My secret skills

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-18 @ 05:18:16
Tadá! Nu är de bara headern kvar. Men kan inte tänka mer just nu, så ska sova..

Vi hörs!
Claesdotter.

p.s en söt bild målad av konstnärliga Jag. Och en annan sak, ett måste denna månaden är charmiga och annorlunda filmen; the invention of lying! You must see it!
HAHA; "Pepsi, when they don't have coke".


Happy face in a happy body.

d.s

OUTFITS

Dinner at mom's place 19.00

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-18 @ 02:11:35


Det bjöds på medium stekt fläskfilé, klyftpotatis, svampsås och kokta morötter. Till de ett knappt halv fullt glas vitt och bubbelvatten. Var längesedan jag var så mätt i magen. Men å andra sidan kan jag leva på smörgåsar när jag äter hemma X). Men man tröttnar snabbt på smörgåsar.

C.

DAILY

memories

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-18 @ 01:52:33

Hade fruktansvärt ont i magen här om dagen. och även fast smärtan var så outhärdelig kunde jag inte undgå mig själv att le. Jag ertappade nämligen mig själv stryka handen över magen och fantisera på något som jag tycker om eller skulle få mig glad.
Om vi backar bak cirkus 17 år tillbaka skulle vi hamna någonstans i vårat gamla hus i Tun. De var där allt började.
Jag ligger i min säng på mitt rum och är jätteledsen p.g.a min onda mage och för att mamma inte finns nära då hon är ute och handlar. Min bror sitter på sidan av sängkanten och lovar att allt snart blir bättre. Han ber mig sluta mina ögon och ta min hand på magen och stryka den med mjuka rörelser och tänka på något som jag tycker om som får mig glad. Då skulle smärtan försvinna. Jag minns att jag alltid tänkte på hur hela familjen åkte till Liseberg och jag minns hur de alltid hjälpte. I dessa stunder tyckte jag att han var magisk. Han har alltid varit my Hero i många situationer ♥
Det här är något som jag kommer föra vidare till yngre generationer.

Skrämmer de er aldrig att sånna här stunder aldrig kommer tillbaka utan alltid kommer att vara de förgånga?
De gör de hos mig.

Claesdotter.

DAILY

Dom kallas rasister!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-17 @ 21:05:40
Ska damma av och sätta på dumburken. Udda för att vara mig då jag knappt använder mig utav den.
Men ikväll visas en dokumentär på 4:an, dom kallas rasister. Den ska handla om sverigedemokraternas väljare och försök att få fram svaret på deras främlingsfientlighet. Vilka nötter, rent ut sagt!
Tycker att de lagmässigt sätt inte borde finnas sådana partier som kan få möjligheten till att styra Sverige då de är fönedrande och kränkande mot enstaka individer. Hur kan man tycka saker om människor p.g.a deras utseende? Och varken Sverige eller något annat land kommer att kunna hålla sig "rent" p.g.a att vi sedan ur minnes tider blandat oss med varandra. Jag kanske har koreanska gener från långt tillbaka?

Också tycker dom att jag är otrevlig när jag uttrycker mig med mina åsikter. (råkade ju få ett mail ifrån en på sverigedemokraterna. Då kunde jag inte hålla igen och skrev några rader tillbaka). Jag anser att dem inte har rätten till deras åsikter!!

C.


UPDATE: Haha, idioten som jag mailade med och som tyckte jag var ohyfsad är på tvn X) Christian Westling. Ganska så söt men idiot ! Ragga kunder på fyllan, pff!

DAILY

Kronan på verket

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-17 @ 00:31:10


Rastlös som jag varit idag tog jag äntligen tag i att skaffa mig en lamp krok/skruv. Så jag fick fast min ljus krona i taket, med plugg och grejer. En bra kvinna reder sig själv! Blir lite mallig varje gång jag lyckas med saker jag inte riktigt 100 tror på X) Men jag sköter gärna mig själv och tar helst inte hjälp av andra. Så då är de bara att göra så att de ska funka. Hur länge man än får pilla eller tänka!

C.

DAILY

Upptäckte precis...

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-16 @ 20:23:33

Upptäckte precis något roligt -----> HÄR. Fler röster är ett plus i kanten.

Kramis,
Claesdotter.

DAILY

Wasps are flying through the window.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-16 @ 02:39:30

Har försökt att sova men de går inte i den här värmen! Min Lägenhet är varm annars men nu är den extra varm eftersom familjen Geting valt att bosätta sig utanför mitt fönster måste de hållas stängt då dom på kvällen väljer att flyga in till mig av någon konstig anledning. Och eftersom jag inte har hjärta att spola ner dem får jag omsorgsfullt ta fast dem i papper och låta dem flyga iväg på andra sidan ut genom ytterdörren. Undra om dom hittar hem igen? De kanske är samma geting som kommer tillbaka in hela tiden. Men ikväll hade jag 3 stycken inne samtidigt. La märke till den första då jag hörde ett enormt vibrerande ljud komma ifrån hallen. Den ena kattungen lekte lite med den. Sen när jag höll fast den försökte den bita mig med sina gaddar. Otäcking!

Nu ska jag ta fram min solfjäder och fortsätta försöka sova.

God natt,
Claesdotter.


DAILY

Take me along

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-15 @ 23:55:17

Idag mår jag mycket, mycket bättre. Lite lost i huvudet fortfarande. Men de repar sig nog med mat i magen i ett par dagar och frisk luft och motion. Vill träna!!
Mamma har losat 6 kg, undra hur mycket jag losat?
Vi funderar starkt på att åka tillbaka till "slim fit hotel" om en månad igen !


Fick panik förut att vara passiv så tog cykeln till soloteket och byggde på brännan lite, då man bleknar jätte snabbt när man kommit hem.
Efter de gick jag och mamma en promenad med hundarna, hon känner sig lika tom i bollen, så där gick vi som två borttappade nallar ute på vift. Strax hemma fick vi syn på korvkiosken och mamma ställde frågan om vi var hungriga? Så skulle vi ha mos men de var slut så fick bli hamburgare och mjukglass. De gjorde att jag fick tillbaka lite krafter så när jag kom hem bestämde jag mig för att ta ett bad och ha skönhetsvård!

Nu ska jag måla naglarna.

Tjing,
Claesdotter.


DAILY

zombieland.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-15 @ 01:31:52

Har varit lost hela dagen. De känns som mitt huvud befinner sig inuti en såpbubbla som behövs spräckas för att huvudet ska komma tillbaka till de normala och få nytt syre. Nu är de inte fullt så enkelt.
Jag har inte fått behålla någon mat sen jag kom hem. Inte mamma heller. Har väl åkt på något efter den vidriga maten där nere. Fast hellre att jag blev sjuk här hemma än där som många andra blev..!

Mamma ringde sjukvårdupplysningen och detta kan fortsätta i upp till tre veckor och de finns inget dem kan göra. De ska värka ut utav sig själv. Pallar inte en vecka till..

Får snart panik av att bara pendla mellan soffa och säng. Och spendera dagarna genom film och sömn. Jag vill ut och röra på mig. Umgås med människor.
Tog mig fram till Ica idag. Var bara tvungen att få röra på mig och ta en nypa luft. De ligger cirkus 5min ifrån min bostad. De tog kanske en kvart och på halva vägen hade jag knappt krafter att ta mig framåt och inne på Ica fick jag svårt att stå upp så var tvungen att sätta mig ner några minuter.

Idag har verkligen varit värst. Har sovit i princip hela dagen och jag är hur trött som helst fortfarande. Så ska ta en magtablett sen ska jag försöka sova. Så kanske man är lite piggare imorgon. Hoppas, hoppas :)

Claesdotter.


DAILY

22.00 - 00.24

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-14 @ 00:38:36
Ny duschad och mätt i magen!



Gick till shell förut för att få en promenad dels för mig själv och för Schippen, samt att hyra en film. Min katt Saga följde med en bit sen valde hon att stanna kvar. Efter ett tag så hör jag några röster i bakgrunden som skrattar på ett sådant sätt att de låter elakt, så jag vänder mig och ser hur en utav killarna jagar och skriker något efter min lilla bebis så hon blir jätterädd. Var inte på bästa humöret heller så jag stannar upp och skriker med en dov röst och frågar vad fan idioterna sysslar med och att dom ska ge fan i de innan något annat otrevligt händer.
Vad kan nöjet vara med att skrämma slag på små försvarlösa djur?
Jag själv kan ju inte ens ta död på en bananfluga, inte ens elaka getingar, dom tar jag fast i papper och släpper ut dem i de fria igen.
Sadist ungar! Har dom inga föräldrar som kan lära dom vett och etikett ?
Många föräldrar idag har blivit så förslappade, oansvarliga till deras barns handlingar. Märkte jag ju bara när jag jobbade på Gina och många låter sina barn göra precis som dom själva vill. Krypa runt bland kläder och skräpa ner och vara allämnt ouppfostrade.
Jag vet att när jag blir en mamma kommer jag att bli grym, för jag att blivit uppfostrad utav en av de bästa <3

Nu ska jag titta på action rullen A DANGEROUS MAN med lillebror.

Claesdotter.

DAILY

Fredag den 13.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-13 @ 16:16:45

Sitter just nu och dricker utav detta underverk. Sorligt att de är min sista och att sverige inte har dem!

Upptäckte att de var Fredag den 13 idag, tror ni på sådant skrock? Jag tror inte jag gör de? Jag tror att sånna som får otur idag är sånna som lägger märke till alla småsaker som kan hända egentligen vilken dag som helst. Mamma säger att de idag är hennes tur dag. Jag märker varken eller. Kanske inte borde säga så.. då kanske jag får otur, peppar peppar ta i trä(!)

Claesdotter.


NEWS

My Butterfly Choir!

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-13 @ 02:56:44



Jag köpte en ny tröja idag. En myspys en. Fin till ljusa short och brunbrända ben på sommarkvällarna. Även fast de är ganska få utav dem kvar :( Köpte en väska också men den kan jag visa imorgon.

Var ute och cyklade en stund förut med lillebror, såg inga stjärnfall alls. Såg inte ens, en stjärna. Himlen var inte klar någonstans. Berodde säkert på de?

Angående fjärilen där uppe. Den hade suttit ihopfälld en vecka innan jag åkte och den satt kvar på samma plats när jag kom hem igen. Trodde den hade dött där uppe i taket. Men så igår när jag städade badrummet skymtade jag något mörkt i ögonvrån och visst var de den lilla butterflyn som vaknat till liv. Komiskt var att den började flyga just när låten, butterfly, fly away kommit in på refrängen.
Lillebror tyckte vi skulle släppa ut honom, jag ville ha han kvar men Lillebror sa att fjärilar hör till att vara ute. Så han släppte ut honom, men fjärilen samtyckte inte då han efter en halvtimma flygit in och satt sig på samma plats igen.

Just nu ligger jag och tittar på Den bästa sommaren och åh vad han Anastasios soulis är söt i den filmen. Världens sötaste unge! Äter utav min älskling också. Hittade sias gräddglass med jordgubbssorbet i, i frydisken härom dagen då jag skulle handla energi för att jag inte fick i mig någon mat när jag var sjuk. Min favorit ♥

Pöss,
Claesdotter.

p.s Jag har lust att slå något hårt i Lillebrors huvud då jag hör han snarka trots att mina hörlurar  är på full volym.. baseball trä någon?

DAILY

Stardust

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-13 @ 00:39:21
Har spenderat två dagar med städ och tvätt. Mitt garderobs rum var katastrof. Men nu inser jag iallafall att jag behöver en trea för att kunna ha ett sovrum. Fick lite små ångest när allt kommit på plats. Handlar man verkligen så mycket?
Men å andra sidan trivs jag med att bo som att jag bodde i en etta. Gillar att kunna se alla ytor. Så att inget konstigt göms i andra hörnet :) Så skippar tankarna på att ens flytta till en etta.

Idag köpte jag en amazing queen, hon är så fin. Hon står i mitt hörn bakom soffan och strålar! Beautyful queen!

Imorgon kommer de några och tittar på Rosie, skönt med en mindre katt imorgon förhoppningsvis (Y).

Nu ska jag ut och titta på något stjärnfall eller regn eller vad de nu var(?) Lillebror har läst något som ska synas på himlen, natten mellan Torsdag och Fredag. Så ut med er och kika.

Puss.
Claeso.

DAILY

17.15

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-10 @ 17:16:10
Somnade inte föräns i morses. Smärtan i kroppen var outhärdelig. Det var värre idag på dagen. Nu efter en treo och iprem kan jag iallafall sitta upp. Men treon gör mig helt lost.
Känns som min kropp tar igen för sin friskhet som den haft under ett år. Först halsfluss innan Turkiet och nu något annat? Känns som influensa i kroppen. Febersmärta.

Har ingen som helst aptit, så funderar på att gå till ICA och handla fruksoppa eller glass. Något kallt kan vara gott då jag ryker. Måste hur som helst få i mig någonting.

Spenderar mina vakna timmar med film, massor av film. De är endå ganska mys. Har fått förkärlek för alla typer av romantiska filmer. Jag mår bra när jag ser dom. Blir lycklig.


C.

DAILY

Kom inte för sent till det du vill komma i tid till

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-10 @ 00:27:08


Min näsa måste se ut så här 24/7, om den inte ska falla av. Den ömsar skin gång på gång. Kommer få ett hål mitt på näs tippen ? :|
Nu ska jag se på en film, Leap Year tror jag den hette. Så mys har jag de nu. Hihi. 
Såg föresten Alice in wonderland förut. Den var bra, sevärd. Älskar verkligen när Depp spelar sådana lustiga roller som ex, charlie and the chocolate factory. Han är grym på mystik.

C.

DAILY

Miljötänk och Livsbesparningar

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-09 @ 21:32:45
Kom nyss hem i från ICA. På vägen kom jag att tänka på att vi betalar minst 1,5 kr för miljöförstöring varje gång vi går och handlar. Tänk er att vi generellt sätt kanske går och handlar varannan dag, och varannan dag tar vi två kassar. De blir fyra dagar på en vecka och de blir sex påsar i veckan vilket resulterar i att du betalar 9 kr på en vecka för att få jorden att bli sämre och tänk då på hur många människor som befinner sig här. Och många storfamiljer förbrukar ännu mera men de jämnar väl ut sig för dom som inte kan handla.

Hur som helst skulle vi både spara pengar och bli mer miljövänligare om vi hade tygpåsar eller en korg. På ett år, om du handlar så att du använder sex påsar på en vecka, slösar du 468 kr, på bara plast.
Tänk dig att du syr en egen påse av något gammalt tyg, då sparar du alltså 468 kr på ett år eller om du köper några för en tia styck, kanske fyra stycken för 40 kr, då sparar du endå 428 kr. Visa sparar säkert mer och andra mindre, men generellt.

Haha, vad sjukt om jag inte skulle köpa påsar, röka någon gång ibland eller handla onyttig mat och annat som är onödigt skulle jag spara in 13416 kr på ett helt år. De kan jag åka utomlands för två gånger om året om jag skulle hitta något billigt.
Jag ska bli sund och miljövänlig, märker ju att de kommar att finns pengar över för roligare saker då! Eller vänta tänk om jag börjar spara så här just idag, då har jag 576888 kr på kontot när jag är 65 år. Och de är bara sparade pengar som egentligen bara hade gått till skitsaker. Man kommer ju spara ännu mer pengar.
Haha, jag kommer vara miljönär. Hoppas bara att jag lever och själv får njuta av dem :)

Tjing,
Claesdotter.

DAILY

like you always mean it.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-09 @ 11:05:57
Jag tycker att jag vaknar alldeles för tidigt. Min kropp behöver få sova ut. Har redan varit vaken i 1,5 timma!
Halsen har börjat att jävlas med mig igen.. hoppas inte att de är halsfluss igen. H fick ju halsfluss nästan direkt efter första kuren. Fast jag tror mer på att jag varit så varm och sedan blivit så kall. Våran AC var helt knas. Först inte alls så kall, till lagom kall och på morgonen vart de så kallt att jag fick rusa ut på balkongen, sitta där och hacka tänder för att sedan bli varm och go i kroppen igen.

Idag tänker jag bara ligga och kolla på film, inte göra ett krafthandtag så kanske jag mår bättre imorgon.

Nu ska jag hämta posten och gå ut med lille Schippen.

C.

DAILY

stay.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-08 @ 23:39:59



Nu har jag precis tagit en svensk dusch. Fast håret blir mycket mjukare och blankare där nere. Dom har mjukare vatten än vad vi har här hemma.
Nu ska jag se en film tror jag sen ska jag försöka sova. För imorgon ska jag tvätta och börja städa här hemma lite smått. Om jag inte är dålig imorgon då jag börjar få lite kli i halsen :/

C.


DAILY

feels like home to me

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-08 @ 16:36:07


Nu är jag lycklig..

C.

DAILY

home, sweet home.

Published by Matilda Claesdotter, 2010-08-08 @ 14:41:52


Claesdotter.

RSS 2.0