DAILY

// L e d s e n

Published by Matilda Claesdotter, 2011-08-01 @ 00:39:00


Söndags morgonen började bra med massa mys tillsammans med Tias. Sen kom Philip och knackade på dörren och vi gick ut och åt lite mat för att sedan bege oss ut och ta ett dopp bland klipporna. Det tråkiga kommer vi till nu: Tias frågar innan vi ska hoppa i ska du verkligen ha ringen på dig? Du kanske tappar den. Min ring är något förstor och vill lätt glida av i vatten. Nej, nej sa jag. Och efter cirkus sådär 7 minuter i vattnet börjar jag och Tias och skätta vatten på varandra och jag känner hur ringen glider av mig och sjukner till havets botten. Efter några försök att hitta den ger vi upp med tanke på att det skulle nog vara svårare än att hitta en nål i en höstack. Stenig botten..
Så någonstans här i vattnet ligger min förlovningsring :(( Mattias och Philip hade återkommande skämt vilket jag inte uppskattade så satte mig på berget och började kedjeröka.
Tias trösta sen med att vi får köpa en ny.
Men hur som helst slutade kvällen bra med grillning hemma oss Philip i kvällsolen. På vägen hem hyrde jag och Tias film och myste i soffan med kladdkaka. Dock inget i jämförelse med Tims mammas.

C.

Comments

Comment on this post:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0